Lediga jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Sandviken

Se lediga jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

System Engineer - Production IT

Inom Alleima finns Production IT som ansvarar för att våra produktionskritiska IT-system och infrastruktur fungerar – allt för att möjliggöra en så stabil produktionsmiljö som möjligt. Vi söker nu efter en kommunikativ och initiativtagande systemingenjör för att säkra driften, men även utveckla våra tjänster och teknik. Välkommen till ett nytänkande team med målsättningen att driva industritekniken framåt! Din roll I rollen som systemingenjör får du ch... Visa mer
Inom Alleima finns Production IT som ansvarar för att våra produktionskritiska IT-system och infrastruktur fungerar – allt för att möjliggöra en så stabil produktionsmiljö som möjligt. Vi söker nu efter en kommunikativ och initiativtagande systemingenjör för att säkra driften, men även utveckla våra tjänster och teknik. Välkommen till ett nytänkande team med målsättningen att driva industritekniken framåt!


Din roll


I rollen som systemingenjör får du chansen att varva spännande förbättringsarbete med avgörande daglig drift. Med din breda IT-kompetens stöttar du produktionen vid implementering av nya tillverkningsmetoder och du utför systemintegration mellan produktionsceller, plattformar, operativsystem, nätverk, applikationer och säkerhet. I detta ingår livscykelhantering och att utveckla driftsrutiner och kontrollera att de efterlevs.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Jobba med ständiga förbättringar av våra tjänsten
Utvärdera ny teknik och nya metoder för produktionsrelaterade uppdrag
Agera samordnare för IT-aktiviteter och projektuppdragDå detta är en produktionskritisk tjänst kan även beredskapsarbete blir aktuellt.


Din Profil


Vi söker efter dig som har en djup teknisk kompetens inom IT, universitetsutbildning gärna som dataingenjör, alternativt erhållit motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska. Har du erfarenhet av IT-supportmiljö, Microsofts operativsystem och klientplattformar och nätverkstopologi kopplat till en producerande miljö ses det som meriterande.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, som karakteriseras av en stor portion driv – du är initiativtagande och är bra på att jobba självständigt. Ditt stora tekniska kunnande gör dig till en självgående och proaktiv problemlösare och tillsammans med ditt strukturerade och analytiska sätt så håller du ordning i vårt IT-landskap. Goda kommunikativa egenskaper är också viktiga, eftersom jobbet innebär dagligt samarbete både inom och utanför teamet.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.


Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: Mer effektiva, lönsamma och hållbara


Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Micael Svedvall, rekryterande chef, +46 70-202 48 08


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2024-01-28


På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Seniora systemutvecklare till välbetalda och samhällsviktiga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt! Välbeta... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt!
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen såväl upphandlar vi som säljer vi löpande gentemot ett brett spektrum av kunder inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med många av landets största myndigheter vilket ger dig som söker ett konsultuppdrag tillsammans med oss en stor frihet att själv få vara med och välja din framtida arbetsplats. Detta samtidigt som vi tillgodoser att du får en högre lön och bättre arbetsvillkor än om du t.ex. hade varit anställd direkt på en myndighet. Vi är framtidens arbetsgivare och förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som också värdesätter dig högt tillbaka. Med oss vid din sida kan du som vår konsult känna dig trygg med att våra upphandlare och säljare alltid kommer att tillgodose att du blir mer än nöjd med den lön och de villkor vi förhandlar fram åt dig. Vi tror på en effektiv arbetsfördelning där du som vår konsult leder samhällets digitala utveckling framåt samtidigt som vi leder utvecklingen framåt avseende den lön och de villkor som det offentliga är berett att erbjuda för att få tillgång till den bästa kompetensen. Tillsammans med dig möjliggör vi för de mest ambitiösa myndigheterna i Sverige att uppnå de digitaliserings- och datasäkerhetsmål som kommit att bli en allt viktigare faktor inte bara för en välfungerande offentlig sektor specifikt utan för ett välfungerande samhälle i stort. Vår målsättning på PersonalExpressen är kort och gott att fler av landets bästa systemutvecklare ska vilja välja att dela med sig av sin spetskompetens just gentemot det offentliga. Vi hoppas att det är en målsättning vi får glädjen att dela med dig framöver - skillnad gör vi bäst tillsammans!
Sök in för att bli en del av PersonalExpressen redan idag!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag och var med oss på vår resa att kompetensförsörja Sverige med de bästa systemutvecklarna där de behövs som mest!
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Systemutvecklare

Enheten för OFP & Mätteknik tillhör Alleima Tube Testing Technology och ansvarar för utveckling, installation, underhåll och support av OFP-utrustning i huvudsak i Sandviken. Det finns en mängd egenutvecklad mjukvara för att dels agera mellanhand mellan instrument och produktionsutrustning, men även för att spåra kvalitetsdata och lagra data från OFP (Oförstörande Provning). Din roll I rollen som systemutvecklare kommer du att jobba främst med klientap... Visa mer
Enheten för OFP & Mätteknik tillhör Alleima Tube Testing Technology och ansvarar för utveckling, installation, underhåll och support av OFP-utrustning i huvudsak i Sandviken. Det finns en mängd egenutvecklad mjukvara för att dels agera mellanhand mellan instrument och produktionsutrustning, men även för att spåra kvalitetsdata och lagra data från OFP (Oförstörande Provning).


Din roll


I rollen som systemutvecklare kommer du att jobba främst med klientapplikationer på Windows-datorer som används i en produktionsmiljö. En stor del av arbetet består av att tillsammans med produktionspersonal och kollegor bygga och förbättra tekniska lösningar för att stödja provning i produktionen, du får således möjlighet att jobba med både mjukvara och hårdvara. Support av mjukvara förekommer i form av telefon eller mail samt på plats i produktionen i Sandviken. Nyutveckling görs i huvudsak mot vår datalagringsplattform i form av kommunikationsgränssnitt och rapporter, men även som mindre fristående mellanapplikationer.


Det finns höga krav på kvalitet och driftsäkerhet för den mjukvara som utvecklas. För att möta detta behov används Azure Dev-Ops för ärendehantering, med TFVC som källkodshantering. Dokumentation i form av verifieringsrapporter, användarmanualer och liknande görs regelbundet.


Då viss del utav arbetet går ut på att ge support till vår produktion är placeringsorten för tjänsten i Sandviken.


Din Profil


Vi ser att du har en högskole- / universitetsexamen, gärna inom datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande samt tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll, gärna inom tillverkningsindustrin. Har du kännedom om IT för industriella applikationer samt kunskap inom LabVIEW och VBA (Microsoft Office) ses det som meriterande.


Vidare har du goda kunskaper inom C# och .Net Framework där exempel på tekniker som används är WCF, WPF, WebAPI, Windows Forms och Linq to . Vi ser också att du har erfarenhet av , där exempel på tekniker är Transact- ( Server), Access samt Postgre.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av en nyfikenhet och vilja att leverera god service. Du drivs av att hitta lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till övriga i teamet där du trivs med att arbeta individuellt så väl som en del av ett team.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.


Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare


Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jaan Kokk, rekryterande chef, +46 70-234 58 00


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-10-08


På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Systemutvecklare

Systemutvecklare 100 Procent media är en webbyrå som levererar tjänster inom marknadsföring med fokus på webb, e-handel, systemutveckling och content, men vi erbjuder även tjänster inom foto, film och IT-drift. Vi har både stora och små kunder som vi jobbar med i varierande projekt och uppdrag. Hos oss är ödmjukhet, öppen dialog och långsiktiga relationer viktigt. Givetvis står alltid kunden i centrum! Nu vill vi förstärka vårt team, som idag består av 8 p... Visa mer
Systemutvecklare
100 Procent media är en webbyrå som levererar tjänster inom marknadsföring med fokus på webb, e-handel, systemutveckling och content, men vi erbjuder även tjänster inom foto, film och IT-drift.
Vi har både stora och små kunder som vi jobbar med i varierande projekt och uppdrag. Hos oss är ödmjukhet, öppen dialog och långsiktiga relationer viktigt. Givetvis står alltid kunden i centrum!
Nu vill vi förstärka vårt team, som idag består av 8 personer, med en Systemutvecklare.

Vad 100 procent media kan erbjuda dig
På 100 procent media erbjuder vi dig möjlighet till utveckling. Du kommer att ges utrymme och frihet att utveckla din roll inom ramarna för företagets övergripande mål och strategier.
Du kommer tillhöra ett drivet team med bred kompetens som spänner över Webb, E-handel, SEO/SEM, marknadsföring, film, webb och teknik.
Vi jobbar i en fräsch och välkomnande miljö med nyrenoverade lokaler. Vi tror på samarbete och prioriterar att träffas ”på riktigt” över en god kopp kaffe (och te förstås).
Vi som företag bryr oss om hållbarhet och miljö (vi har solceller på taket, kör vätgasbil och erbjuder laddning utanför vårt kontor). Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och är kollektivanslutna.
Möjlighet till distansarbete erbjuds en till två dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba nära våra kunder i olika projekt och uppdrag. Ofta som en del i ett team i projektet men även där du är själv är ansvarig utvecklare med direktkontakt mot kund. Som systemutvecklare på 100 procent media är variationen stor. Det kan handla om allt från att implementera en Sitevisonlösning till en kommun, bygga en app till Sitevision Marketplace, en kundunik webbapp för PLAYipp i React och Firebase, implementera e-handelsslösning i Magento till att förvalta och utveckla våra befintliga Wordpress, Sitevision och Magentokunder.
Vi ser att du har erfarenhet inom nedan områden:
Vi söker dig som
· Har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom IT, eller arbetslivserfarenhet inom relevanta IT-område för tjänsten
· Minst två års erfarenhet av systemutveckling
· Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Samt erfarenhet av:
· Backendprogramering och utveckling i C#/.NET
· Lättare databashantering
· Frontendprogrammering i Javascript, typescript och React
· Plattformarna, Sitevision, Wordpress och Magento 2
Meriterande:
· Kunskaper inom PHP, React Native
· Erfarenhet av Firebase
· Kunskaper inom WCAG
· Certifierad utvecklare i Sitevision (CSWD/CSSD)
· Arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom systemutveckling
· Erfarenhet av agila metoder och arbetssätt

Ansökan skickas via mail till [email protected]. CV och personligt brev ska finnas med i ansökan för att den ska tas i beaktande.
Sista ansökningsdag 22/9 - 2022
Kontaktperson: Per-Henrik Lind, [email protected] Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Sharepointutvecklare till vår kund i Sandviken

Gillar du problemlösning, samarbete och kreativitet? Då har jag ditt nästa uppdrag här. Vi söker åt kunds räkning en Sharepointutvecklare som vill bidra med nya idéer och perspektiv. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som Sharepointutvecklare blir du en del av ett team som arbetar med att utveckla t.ex. intranätet, dokumenthantering, arbetsflöden, mallar och formulär. Du erbjuds - En roll i ett team med gott om kompetens på p... Visa mer
Gillar du problemlösning, samarbete och kreativitet? Då har jag ditt nästa uppdrag här. Vi söker åt kunds räkning en Sharepointutvecklare som vill bidra med nya idéer och perspektiv. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som Sharepointutvecklare blir du en del av ett team som arbetar med att utveckla t.ex. intranätet, dokumenthantering, arbetsflöden, mallar och formulär.

Du erbjuds
- En roll i ett team med gott om kompetens på plats, där du får chans att lära dig något varje dag
- En gedigen introduktion som gör att du blir varm i kläderna och kommer in bra i arbetet

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att arbeta med microsoftprodukter, såsom Sharepoint och Powershell
- Har slutfört utbildning inom t.ex. datavetenskap, systemutveckling eller liknande som vi bedömer likvärdig.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av UX/UI design

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självutvecklande
- Problemlösande
- Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Senior Cloud Developer

Do you have a passion for digitalization and IT, and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Cloud development and Integration services? Then you should apply for this position at the Sandvik Group IT Function! Your mission In this position, you take on a senior developer role in the overall cloud space (Azure Cloud), primarily focusing on requirements from our various Group Functions. You’re responsible for: Planning, ... Visa mer
Do you have a passion for digitalization and IT, and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Cloud development and Integration services? Then you should apply for this position at the Sandvik Group IT Function!


Your mission
In this position, you take on a senior developer role in the overall cloud space (Azure Cloud), primarily focusing on requirements from our various Group Functions. You’re responsible for:
Planning, coordination, development, and supervision of all activities related to all cloud specific initiatives covering integration of software programs, applications, and third-party solutions.
All cloud led initiatives, where your primary focus is on transforming legacy on-premises applications to cloud based applications.
Establishing or maintaining cloud based commercial software applications (LOBs), such as ERP, CRM, CMS, CPS, Travel Management system, Finance, HR and other relevant systems.
Developing and maintaining the entire application portfolio for Group Functions along with application integration architecture blueprint for our organization.
Leading the developer team to work in the same way and guide in solutions and decisions.
Acting as an important link between our stakeholders and competent developer pool.

This position is located in Pune or Bangalore, India.


What we need from you
Extensive experience in IT development such as C#, SSRS, SSIS, Coding, XML, NodeJS, ReactJS, AngularJS, Kendo UI, .Net Framework, BI, or ERP.
Extensive hands-on experience as a Developer within Azure Cloud and other major platforms including components of Azure PaaS Service, functions, DevOps Engineering.
Experience in web services like SOAP, JSON, XML, Schema Definition (XSD).
Experience in implementation of Continuous Integration practices and tooling to support automated build, delivery and regression test of commercial software as well as API Management and Development.
Experience in Azure Logic apps, Data Factory, Event Grid, Service Bus, and Functions.
Experience in all aspects of the software development lifecycle (SDLC).
Proficiency in both written and verbal English.


Nice to have’s
Experience in Micro-Service Architecture and Domain Driven Design
Experience in Cloud transformation projects
Experience in business process automation, orchestration tools, Microservice Architecture, Kubernetes, Azure DevOps and other relevant programming languages.
Practical experience in agile working methods.


Skills and characteristics we look for
Stakeholder management skills
Team player
Communicative
Follow agile methodology
Take the initiative
Self-motivatedOur culture
At Sandvik, we’re tech driven, innovative and entrepreneurial. We believe that success is a team effort so we value diversity and are committed to creating an inclusive culture where people can be themselves and reach their full potential. So, we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.

Application
Send your application no later than June 7, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0054482).


Contact information
For further information about this position, please contact:
Maria Israelsson, recruiting manager,


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 26 14 44.


Recruitment Specialist
Irene Sveen
Sandvik is a global, high-tech engineering group providing solutions that enhance productivity, profitability and sustainability for the manufacturing, mining and infrastructure industries. We are at the forefront of digitalization and focus on optimizing our customers’ processes. Our world-leading offering includes equipment, tools, services and digital solutions for machining, mining, rock excavation and rock processing. In 2022 the Group had approximately 40,000 employees and revenues of about 112 billion SEK in about 150 countries within continuing operations. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Senior Cloud Developer

Do you have a passion for digitalization and IT, and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Cloud development and Integration services? Then you should apply for this Senior Cloud Developer position at the Sandvik Group IT Function! Your mission In this position, you take on a senior developer role in the overall cloud space (Azure Cloud), primarily focusing on requirements from our various Group Functions. You’re respo... Visa mer
Do you have a passion for digitalization and IT, and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Cloud development and Integration services? Then you should apply for this Senior Cloud Developer position at the Sandvik Group IT Function!


Your mission
In this position, you take on a senior developer role in the overall cloud space (Azure Cloud), primarily focusing on requirements from our various Group Functions. You’re responsible for the planning, coordination, development and supervision of all activities related to all cloud-specific initiatives covering the integration of software programs, applications and third-party solutions. Your primary focus on these cloud-led initiatives is on transforming legacy on-premises applications to cloud-based applications.
You also develop and maintain the entire application portfolio for Group Functions along with application integration architecture blueprint for our organization. Further responsibilities include establishing and maintaining cloud-based commercial software applications (LOBs) such as ERP, CRM, CMS, CPS, Travel Management system, Finance, HR and other relevant systems.
This position is located in Sandviken or Stockholm, Sweden.


Your character
We’re looking for someone with a relevant degree and extensive experience in IT development as well as hands-on experience as a Developer within Azure Cloud and/or other major platforms. Accompanying these crucial criteria are also your gained knowledge in web services (SOAP, JSON, XML and XSD), Azure Logic apps, Data Factory, Event Grid, Service Bus and Functions. Since we act in an international environment, you have proficiency in written and verbal English.
We see that you also have experience in different languages, programs and projects such as:
C#, SSRS, SSIS, Coding, XML, NodeJS, ReactJS, AngularJS, Kendo UI, .Net Framework, BI, or ERP.
Azure PaaS Service, functions, DevOps Engineering
Implementation of Continuous Integration practices and tooling as well as API Management and Development
The software development lifecycle (SDLC)While these are not definitive requirements for this role, they are nice to have nonetheless:
Micro-Service Architecture and Domain Driven Design experience
Previous involvement in Cloud transformation projects
Skills in business process automation, orchestration tools, Microservice Architecture, Kubernetes, Azure DevOps and other relevant programming languages.
Practical experience in agile working methods.

While navigating the work environment that you participate in, you present yourself as a true team player with an agile methodology. You’re self-motivated and often take the initiative when conducting business. With all this in mind, you follow a clear-cut and communicative approach where effective collaborations are at the top of your list of priorities.


Our culture
At Sandvik, we’re tech driven, innovative and entrepreneurial. We believe that success is a team effort so we value diversity and are committed to creating an inclusive culture where people can be themselves and reach their full potential. So, we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.


Application
Send your application no later than June 7, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0054286).


Contact information
For further information about this position, please contact:
Maria Israelsson, recruiting manager, [email protected]


Union contacts – Sweden
Anders Rönnqvist, Unionen, +46 (0)26?263 010???????
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26?266 574????
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261?984?


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 26 14 44.


Recruitment Specialist
Irene Sveen
Sandvik is a global, high-tech engineering group providing solutions that enhance productivity, profitability and sustainability for the manufacturing, mining and infrastructure industries. We are at the forefront of digitalization and focus on optimizing our customers’ processes. Our world-leading offering includes equipment, tools, services and digital solutions for machining, mining, rock excavation and rock processing. In 2022 the Group had approximately 40,000 employees and revenues of about 112 billion SEK in about 150 countries within continuing operations. Visa mindre

Systems Developer - Output Management

What’s in it for you? We’re thrilled to offer you a feedback-friendly arena where people support each other and have a positive and innovative approach towards solving problems. You get a lot of freedom to shape your work and it’s truly developing – both for your own career path and for the balance between work and family life. Simply put – a great place to work! So, let’s talk about the job In this role, you perform IT system development according to our... Visa mer
What’s in it for you?
We’re thrilled to offer you a feedback-friendly arena where people support each other and have a positive and innovative approach towards solving problems. You get a lot of freedom to shape your work and it’s truly developing – both for your own career path and for the balance between work and family life. Simply put – a great place to work!
So, let’s talk about the job
In this role, you perform IT system development according to our business demands and ensure that system improvements are successfully implemented and monitored to increase efficiency. Using innovative technology and the possibility to handle complex logic, you and your team create advanced graphical layouts and digital documents that add value and save time for our business. You achieve this by being proactive and innovative, putting forward the possibilities IT can provide and suggesting opportunities.
You’re a part of our Output Management department, which enables our business to automate, personalize and deliver customer-centric documents in any format to customers, suppliers and partners through any channel regardless of application source. Exstream is the output management middleware we use at Sandvik.

Included in your role is to:
Design, develop, test, debug and implement software.
Create system specifications and time estimates.
Determine system software design requirements and develop systems, with usability, scalability, security and accessibility in mind.
Suggest solutions and functionality to stakeholders.
Create and maintain system documentation.
Handle support like incidents and problem investigations

Where’s the office?
While this position offers flexible working conditions, your base is either at Gasverket in Stockholm or Sandbacka Park in Sandviken. If you're based in Stockholm, regular trips to Sandviken are needed.
What we need from you
You have a couple of years’ experience as a System Developer, have broad technical knowledge, are skilled in JavaScript and preferably also in StreamServe/Exstream and Java. Your know-how in HTML, Azure, MS or other relevant frameworks is beneficial, as well as your work experience in a global setting. When it comes to language skills, English is mandatory, and Swedish is a plus.
We recognize and value your passion and networking personality – you’re good at maintaining relations with your team members and other stakeholders. Your work is characterized by a high solution- and customer focus, and you thrive when taking an active part in team delivery. Staying committed and prioritizing well in a complex stakeholder environment comes naturally to you, and you always take responsibility for your own tasks.
More about us
Sandvik is a high-tech and global engineering group, rapidly developing into new, digital offerings. We believe in a collaborative and inclusive culture, where innovations are part of everyday life. For us, it’s clear that our diversities form a solid foundation for achieving great results. Learn more by visiting our website, LinkedIn or Facebook.
How to apply
Please send us your application no later than March 02, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0050909).
Contact us
Do you want more information about this position? Please contact:
Sirpa Pirskanen, recruiting manager, +46 (0)70 685 16 26
Union contacts – Sweden
Malena Rackner, Unionen, +46 (0)26 262 748
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 718
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984
To learn about our recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.
Recruitment Specialist
Irene Sveen Visa mindre

Förvaltningsekonom Omsorgsförvaltningen

Ansök    Mar 22    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 tillsvidareanställda omfattar fyra verksamhetsområden ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt Hälso- och sjukvård och korttidsvistelse. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet, utredare/utvecklare och administrativt stöd. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga ... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 tillsvidareanställda omfattar fyra verksamhetsområden ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt Hälso- och sjukvård och korttidsvistelse. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet, utredare/utvecklare och administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom Omsorgsförvaltningen finns en ledningsgrupp som har till ansvar att arbeta strategiskt och ta beslut om verksamhetens inriktning, arbeta med uppsatta mål och strukturer för verksamheten, uppföljning och utvärdering av mål, förändringsbehov, omvärldsbevakning mm. Vi söker nu en förvaltningsekonom till vårt team - välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar, tillsammans med ytterligare en ekonom, för förvaltningens redovisning, budget- och bokslutsarbete. I tjänsten ingår att ge stöd till verksamhetsansvariga avseende ekonomifrågor, till exempel löpande statistik, kalkyleringar och ekonomisk granskning av verksamheterna. Du kommer arbeta med regelbundna avstämningar och analyser tillsammans med cheferna och stödja dessa i bedömningen av den ekonomiska prognosen.

Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet. Du driver frågor inom området och har en aktiv roll i förvaltningens arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter. Som förvaltningsekonom
i Sandvikens kommun får du stöd och anvisningar från centrala ekonomikontoret och ingår i förvaltningsekonomgruppen som träffas regelbundet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomutbildning från högskola eller universitet. Du ska ha jobbat som ekonom eller motsvarande i några år och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom offentlig sektor.

I rollen som förvaltningsekonom bör du trivas med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är intresserad av utvecklingsarbete och har förmåga att förankra och driva utvecklingsprocesser. Du är strukturerad, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt på ett enkelt sätt kan beskriva processer och ekonomiska sammanhang.

ÖVRIGT
I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

M3 Integration Developer

Alleima Tube IT and the M3 Competence Center are responsible for our ERP system M3 that are providing vital functionality for the company's business processes. The department consists of a technical operational management organization and a project organization which is in an expansive roll-out phase on several productions, support and sales units. We are currently 15 people in the team and are now looking for a driven person who wants to join our journey.... Visa mer
Alleima Tube IT and the M3 Competence Center are responsible for our ERP system M3 that are providing vital functionality for the company's business processes. The department consists of a technical operational management organization and a project organization which is in an expansive roll-out phase on several productions, support and sales units. We are currently 15 people in the team and are now looking for a driven person who wants to join our journey. With us, you will take part in exciting challenges with great opportunities and personal development.


Your Role


As an M3 Integration Developer in the M3 Competence Center, you will be an important part of integrating our global ERP M3 with other applications. Our ERP and connected applications support the entire business processes from procurement, manufacturing, sales and finance. You will play a key part in the entire development process from creating specifications with stakeholders to developing the integration, documentation and finally deploying the integration into our production environments.


Main responsibilities:
Deliver the assigned M3 integration work from start to finish. From specification to deployment with high quality.
Collaborate with stakeholders to identify and prioritize future demands within the M3 integration area.
Together with colleagues in the M3 Competence Center plan the ongoing development work.
Make sure all new and current integrations are up to date and aligned with our current rules and guidelines.
Maintain, support and improve deployed integrations and make sure documentation are following our current documentation standards.
Collaborate with other developers, architects, and process specialists to deliver integrations with high quality that keeps our operations stable.About You


We believe that you have a university degree within Computer Science, Computer Engineering or other related field or equivalent work experience. You are either newly graduated or with some years of experience within IT systems development. If you have experience within M3 integration or system integration overall, it’s considered as beneficial. Knowledge in Windows and experience with , Java, and databases (DB2, -server) is also meriting.


In this recruitment, we place great emphasis in your personal qualities, which are characterized by your skills in problem solving and that you are eager to learn and share your knowledge with the rest of the team. You have a genuine interest in developing IT solutions and are eager to learn new technologies, you also enjoy collaboration and to work with cross-functional teams.


What you can expect from us


At Alleima we are convinced that diversity and inclusion lead to a better workplace for our employees, our company, and our customers.


We care: We take pride in what we do. We care about our customers, our people, the environment, the communities in which we operate and the future we share.
We deliver: We deliver on our commitments, with a solution-oriented mindset, we enable our customers to be their very best: more efficient, profitable and sustainable.
We evolve: We constantly evolve. Together we take the lead to advance materials, ambitions, industries, ourselves – and societies for the better.


Additional Information


For more information about the position contact:
David Nanayakkara, Recruiting Manager, +46 (0) 76-768 16 26
For more information about the recruitment process, please contact:
Per Hammas, Recruitment Specialist, +46 (0) 79-098 49 50
Union contacts – Sweden
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


You are welcome with your application no later than 2023-05-07.


At Alleima, our mission is much more than delivering high-quality products, technology, and processes - working together to develop solutions based on our customer’s needs and thus achieve our business goals, is a better way to describe our daily work. With curious employees and safety as our priority, we create a work environment where you can develop both personally and professionally.


With a clear direction for our journey ahead, utilizing our position as a technology leader, progressive customer partner, and sustainability driver, we aim to become an even stronger company in our industry.


Are you ready to take on this challenge together with us? Join us on our journey! www.alleima.com Visa mindre

SAP ABAP Developer

What do Mars rockets, smartphones and exclusive watches have in common? – They’re all made using Sandvik Coromant tools and solutions to ensure the highest level of precision, quality and productivity! Although we usually might be recognized as an industrial company, we’re also one of the biggest IT organizations of the region, aiming to become a leader within digital solutions. Learn more about us in this YouTube video: https://youtu.be/n6R_4dWBYsc Sandv... Visa mer
What do Mars rockets, smartphones and exclusive watches have in common? – They’re all made using Sandvik Coromant tools and solutions to ensure the highest level of precision, quality and productivity! Although we usually might be recognized as an industrial company, we’re also one of the biggest IT organizations of the region, aiming to become a leader within digital solutions. Learn more about us in this YouTube video: https://youtu.be/n6R_4dWBYsc
Sandvik Coromant is going through big changes – such as one of the biggest current ERP implementations of the Nordic region, as well as a shift towards the new SAP S/4HANA – all in order to create a seamless flow of information across our organization. We’re therefore searching for new talents to join us on this dynamic journey and strengthen our Business Platform department. Being responsible for the operations and development of the fundamental IT platform of our business, we’re a key player in the revolution towards a fully digitalized organization.
For our SAP Developer team, we’re now looking for an experienced SAP ABAP Developer. Are you a driven and communicative team player? Do you want to contribute to our Enterprise Business Platform (EBP), as well as share your expertise and knowledge with great colleagues? Let’s shape the future together!
Here, you take part in a global and inclusive team, working with business-critical solutions for different parts of our organization, such as finance and sales. Collaborating with a wide range of stakeholders, solution experts and developers in other teams, you’re at the center of change – replacing old legacy systems with new standardized ones, and through that rejuvenating our business from the core. With your enthusiastic ways, you share your knowledge and coach your colleagues, as well as perform pair programming. You evaluate requirements and suggest solutions, secure up-to-date documentation and perform configuration and customization, and you also provide support by processing incidents, problems and requests. All in all, a great opportunity to make an impact and improve our ways of working!
This position is based in Sandviken Sweden.
What you need to succeed
Relevant university degree, or equivalent knowledge acquired through work experience
At least 10 years’ experience of SAP development
Experience of S/4HANA Greenfield implementation and Brownfield conversion exposure
Experience of working at an industrial/engineering company
Solid background within SD, MM, LE, FI and CO development and processes
Expertise within implementation of SAP development technologies, such as OO ABAP, ODATA, UI5, Fiori, AMDP and CDS
Excellent IDE-Eclipse skills
Good knowledge within ECC proxy-based integration
Great communication skills
Structure when documenting and solving problems
Good written and verbal English skills

Does it sound like you? Hit the keyboard and apply!
As we have an ongoing selection process, we encourage you to apply as soon as possible and no later than February 25, 2023. Apply by visiting home.sandvik/career (Job ID: R0051394).
Want to know more about the job?
Give our recruitment specialist Therese Rutqvist a call at +46 (0)26 260 148.

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. #LI-DNI
Sandvik Coromant is a market leading supplier of tools, tooling solutions and know-how for the metalworking industry, and we employ over 7 900 brilliant people all around the globe. Innovation is in our DNA and we’re proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Do you want to know more about our business? Visit our website, LinkedIn or Facebook page. Visa mindre

Förvaltningsekonom till individ- och familjeomsorgförvaltningen

Ansök    Jan 27    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sex enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet och ANDTS. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna. Som förvaltningsekon... Visa mer
Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sex enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet och ANDTS. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.

Som förvaltningsekonom på individ- och familjeomsorgsförvaltningen erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Du ingår i en stab som företräder förvaltningen, och är underställd förvaltningschef.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner:
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för förvaltningens redovisning, budget- och bokslutsarbete. I tjänsten ingår att ge stöd till verksamhetsansvariga avseende ekonomifrågor, till exempel löpande statistik, kalkyleringar och ekonomisk granskning av verksamheterna. Du kommer att arbeta med månadsvisa avstämningar och analyser tillsammans med cheferna och stödja dessa i bedömningen av den ekonomiska prognosen.

Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet. Du driver frågor inom området och har en aktiv roll i förvaltningens arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter. Som förvaltningsekonom i Sandvikens kommun får du stöd och anvisningar från det centrala ekonomikontoret och ingår i förvaltningsekonomgruppen som träffas regelbundet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomutbildning från högskola eller universitet. Du ska ha jobbat som ekonom eller motsvarande i några år och vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom offentlig sektor.

I rollen som förvaltningsekonomi måste du trivas med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är intresserad av utvecklingsarbete och har förmåga att förankra och driva utvecklingsprocesser. Du är strukturerad, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi utgår ifrån att du har ett allmänt samhällsintresse och en god förmåga att växla mellan arbetsuppgifter av olika slag och av varierande svårighetsgrad.

Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva processer och ekonomiska sammanhang.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen tillämpar vi fortlöpande urval till intervju under ansökningstiden.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Migration lead Logistics

Om oss Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning. Jobbeskrivning We are looking for a Migration lead Logistics to our client! Background and description of assignment The migration role will have responsibility for both technical and business perspective off migration. In the Logistic team a Migratio... Visa mer
Om oss
Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning.
Jobbeskrivning
We are looking for a Migration lead Logistics to our client!


Background and description of assignment
The migration role will have responsibility for both technical and business perspective off migration. In the Logistic team a Migration lead need for WHM solution in Seamless program.


Personal requirements
Collaboration with different teams and Migration leads
Knowledge sharing within the team
Ability to develop others in the team
Important knowledge of WHM process and Materila Master.
Experiences from SAP implementation and rollout projects.Other
Start Date: 2023-02-13
End Date: 2023-12-31
Hours per week: 36
Travel within the assignment: Yes
Destination: When needed for the project work, it's a global team and rollout
Distance work possible: Yes
Min days/week at Sandviken: When need for project work, it's a global team, but work will be needed in Sandviken
CV in English: Yes Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Automation System Developer

At?Sandvik Cormorant, we have a solid tradition of developing unique solutions?for the tooling industry, and we’re proud to be state of the art within our field. An important key to our success is the?truly game changing automation approach, a digitalization effort we have been driving and leading. Our automated solutions, in design, construction and manufacturing preparation are unique and constantly evolving. Are you interested in software-based automat... Visa mer
At?Sandvik Cormorant, we have a solid tradition of developing unique solutions?for the tooling industry, and we’re proud to be state of the art within our field. An important key to our success is the?truly game changing automation approach, a digitalization effort we have been driving and leading. Our automated solutions, in design, construction and manufacturing preparation are unique and constantly evolving.
Are you interested in software-based automation and industrial design? We’re expanding our team to further develop our automation platforms – and are now looking for an Automation System Developer to join our team of experts.


What we do
In line with the Sandvik Coromant Strategy, the mission of our department is to further drive operational excellence in our global organization and meet the increasing needs for even more automation, flexibility, and speed. We develop and support programming platforms that enable design- and construction-domain-experts as well as specialists in production preparation or sales, all with limited programming knowledge, to automate parts of the company processes. The platforms exchange data with many IT Systems in the IT landscape like SAP Order Management, Sales, CAD-, CAM and MES systems.


What you do
One of your main areas is to work with our internally developed platforms. You work in collaboration with colleagues in our team and with other teams in the company including R&D and IT. Since we’re moving away from mainframe automation platforms towards modern environments you contribute to the ongoing development of our sustainable platforms for engineering automation.
This position is based primarily in Sandviken, Sweden, however, we’re open for other Sandvik Coromant locations to work from. We offer you the chance to work part time remotely (60% on site and 40% flexible). Occasional travel is a natural part of your job.


About you
We’re looking for someone with a bachelor’s degree in Software Engineering, Information Systems, or equivalent training. Some experience in software development is an advantage and experience with, for example APL, container techniques and/or Java is a bonus. You need to be passionate about driving automation. As we operate in an international setting, it’s important that you have good English skills, both verbally and in writing.
We place great value on your personal qualities, characterized by your drive and ability to take your own initiatives. The position involves contact with different stakeholders, being communicative and able to share your knowledge with others is essential. You’re a team player with a creative mindset and the ability to finalize things all the way to the end. We further value your analytical ability to connect your work to the company’s daily operations. You’re passionate about driving change and developing your skills further.


Our culture
Innovation is in our DNA and we are proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results.?Add fair and rewarding benefits, as well as many different career options.?Are you intrigued??Visit?our?website,?LinkedIn?or?Facebook page?to get to know us further.?

How to apply
Send your application no later than November 4, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0046972).
As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. When you apply for this job, you’ll therefore get an invitation to a personality and logic ability test. The invitation will come via email directly after you apply, and you’ll receive feedback on the test directly after the application deadline.?

Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Harriet Kjellberg, recruiting manager, +46 (0)70 634 67 12

Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84

For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-261?444.

Recruitment Specialist
Jessica Hill Holm
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Systemutvecklare till vårt Traineeprogram med Sandvik

Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom systemutveckling och automatisering hos Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten hos ett spännande globalt bolag är detta en möjlighet du borde gripa. Önskar du att bidra till kontinuerlig digitalisering och automatisering är detta rätt tjänst för dig! Traineeprogram Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta
chansen som trainee inom systemutveckling och automatisering hos Sandvik
Coromant!
Är du nyexaminerad och vill få in foten hos ett spännande globalt bolag är
detta en möjlighet du borde gripa. Önskar du att bidra till kontinuerlig digitalisering
och automatisering är detta rätt tjänst för dig!

Traineeprogram
Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl
ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med
utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska
kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och
vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som
nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.
Som
nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din
kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och
gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års
tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du
genomför ditt dagliga arbete.

Vi är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka
44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och
verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder lösningar som ökar produktiviteten,
lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och
infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och
tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play”
och Passion. Våra medarbetare är kärnan i vårt syfte och Sandvik strävar efter
att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi
utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som
gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. Om
rollen:
I rollen som systemutvecklare kommer ett
av dina huvudområden att vara att jobba med Sandvik Coromants internt utvecklade
plattformar. Du kommer att arbeta med kontinuerlig uppgradering och nyutveckling inom
dessa plattformar. Tjänsten handlar mycket om att hjälpa företaget att ta nästa
steg mot mer långsiktigt hållbara plattformar
som hanterade mycket komplex automation.
Vem är du?Vi vill att du som söker är en
person med en universitetsutbildning inom IT, gärna med inriktning mot systemutveckling, computer engineering eller liknande. Du tycker om att dyka in i det
tekniska och har viljan att förstå komplex teknik och avancerade system. För
att trivas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och har ett eget driv samt
en önskan om att få vara med och skapa förbättringar i verksamheten.

Skallkrav: •Stort intresse för Java programmering
•Eftergymnasial utbildning inom IT
förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande
•Goda kunskaper i engelska både i
tal och skrift


Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör
vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är
specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.

VillkorStartdatum för Traineeprogrammet,
Framtiden AB - Sandvik: Januari 2023
Placeringsort: Sandviken
(möjlighet för visst distansarbete kan diskuteras)
Arbetstider: Kontorstider, måndag
till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år
Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Coromant

Vi behandlar ansökningarna löpande,
så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen
med din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Senior Cloud Developer

Do you have a passion for digitalization and IT-solutions and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Integration services? Sandvik IT is now looking for an experienced Senior Cloud Developer to focus on our integration capabilities within Azure and other major platforms. We’re modernizing our ERP landscape and moving towards more Cloud based solutions, hence a resulting transformation in the area of Integration strategy an... Visa mer
Do you have a passion for digitalization and IT-solutions and want to take part in a transformation journey in the strategic area of Integration services? Sandvik IT is now looking for an experienced Senior Cloud Developer to focus on our integration capabilities within Azure and other major platforms.
We’re modernizing our ERP landscape and moving towards more Cloud based solutions, hence a resulting transformation in the area of Integration strategy and landscape, utilizing primarily Azure based Integration capabilities alongside other platforms like Workday etc. Are you ready to lead the way in this journey? Here you have the opportunity to join an industry leader and make a strategic difference!

About the job
You’re responsible for the planning, coordination, development, and supervision of all activities related to all cloud specific initiatives covering integration of software programs, applications, and third-party solutions to meet the business requirements of the organization. You’re also accountable for developing and maintaining entire Application Portfolio for Group Functions along with application integration architecture blueprint for the organization.
Some of your responsibilities include:
Gather information from stakeholders to document functional, system, and data requirements
Assess available technologies and create detailed technical specifications or data models for development of new or modifications to existing internal applications or systems
Designs, codes, tests, maintains, troubleshoots, and documents on new or existing core administration integrated information systems with moderate supervision at various levels of complexity
Produces quality enterprise information systems of application architectures that meet or exceed client expectations on operations and strategic projects
Develops and maintains internal systems or applications involving various programming languages
Performs testing, analysis, and debugging on applications and systems to identify and fix problems
Uses development specifications to create detailed test cases. Analyze results of testing to ensure technology solution matches the organization's business needs
Trains or contributes to training of stakeholders and evaluates the effectiveness of implemented technologies

The location of this job is in either Stockholm or Sandviken. As your colleagues and our partners are spread across different locations, some travel is included.

What we need from you!
We’re looking for someone who holds a degree in IT or has gained equivalent knowledge through work experience. Regardless of your background, you have extensive hands-on experience as a Developer within Azure Cloud and other major platforms including different component of Azure PaaS Service, functions, DevOps Engineering and other capabilities. You’re familiar with Azure cloud services and have practical experience in agile working methods. Adequate skills in English is a requirement, while Swedish skills are advantageous.
Your key to success in this role is the ability to balance the hands-on technical skills required, with being a motivating and thoughtful leader. This position also requires excellent communication skills, and you enjoy interacting with stakeholders on all levels – efficiently explaining complex tech terms in a clear way and pay great attention to details while at the same time resonating with the bigger picture.
Along with that your experience should include:
You have extensive experience of IT development using general development technologies (i.e., C#, SSRS, SSIS, Coding, XML, NodeJS, ReactJS, Angular, Kendo UI etc.) along with comparable computing language (i.e., Net Framework, BI, ERP).
Knowledge of common system integration methods and technologies including Web services, SOAP, JSON, XML Schema Definition (XSD), Extensible Markup Language (XML), Business process automation, orchestration tools, Microservice Architecture, Kubernetes, Azure DevOps and other relevant programming languages and tools.
Experience with the implementation of Continuous Integration practices and tooling to support automated build, delivery and regression test of commercial software as well as API Management and Development
Experience with C#, Azure Logic Apps, Azure Data Factory, Azure Event Grid, Azure Service Bus, Azure Functions.
Ability to establish and maintain a high level of trust and confidence with clients; establish strong working relationships with business and technology partners at all levels; exercise sound judgment; collaborate effectively with peers, subordinates and superiors.
Must understand and have experience in all aspects of the software development lifecycle (SDLC).More about Sandvik
Sandvik is a high-tech and global engineering group, rapidly developing into new, digital offerings, with roots in steel innovations and a future vision to set the industry standard. For us, it is clear that diversity of experience, perspective and background forms a solid foundation for achieving great results. Learn more about our business by visiting or website, LinkedIn or Facebook.

How to apply
Please send us your application no later than September 18, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0043254).
As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. When you apply for this job, you’ll therefore get an invitation to a personality and logic ability test. The invitation will come via email directly after you apply, and you’ll receive feedback on the test directly after the application deadline.

Contact us
Do you want more information about this position? Please contact:
Thomas Bergman, recruiting manager, +46 (0)26 26 15 85

Union contacts – Sweden
Malena Rackner, Unionen, +46 (0)26 262 748
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 718
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Andreas Dahlén Visa mindre

System Developer - Automation Software

Are you interested in software-based automation and industrial design? We’re expanding our team to further develop our automation platforms – and are now looking for a Software Engineer/Systems Developer to join our team of experts. Is that you? Please keep reading! What we do In line with the Sandvik Coromant Strategy, the mission of our department is to further drive operational excellence in our global R&D-organization and meet the increasing needs ... Visa mer
Are you interested in software-based automation and industrial design? We’re expanding our team to further develop our automation platforms – and are now looking for a Software Engineer/Systems Developer to join our team of experts. Is that you? Please keep reading!


What we do
In line with the Sandvik Coromant Strategy, the mission of our department is to further drive operational excellence in our global R&D-organization and meet the increasing needs for even more automation, flexibility, and speed. We develop and support programming platforms that enable design- and construction-domain experts with limited programming knowledge, to automate parts of the complex product development process. The system exchange data with many IT Systems in the IT landscape, like CAD-, CAM, SAP and MES systems.


Key performing areas
One of your main areas is to work with our internally developed platform, CAPP. We’re currently transforming CAPP to tomorrow’s state of the art. You work in collaboration with colleagues in our team and with other teams both in R&D and IT. Since we’re moving away from mainframe automation platforms towards modern environments, contributing to the ongoing development of our sustainable platforms for engineering automation.
The location for this position is Sandviken, and we offer you the chance to work part time remotely (60% on site and 40% flexible). Occasional travel is a natural part of your job.


About you
We’re looking for someone with a bachelor’s degree in Software Engineering, Information Systems, or equivalent training. We suggest you have some work experience in programming and system development. Experience with APL, .NET, container technique, JSON, REST API’s is a bonus. You need to be passionate about driving automation. As we operate in an international setting, it’s important that you have good English skills, both verbally and in writing. The position involves contact with different stakeholders, being communicative and able to share your knowledge with others is essential.
We place great value on your personal qualities, characterized by your drive and ability to take your own initiatives. You’re a team player with a creative mindset and the ability to finalize things all the way to the end. We further value your analytical ability to connect your work to the company’s daily operations. You’re passionate about driving change and developing both your own skills and our ways of working.


Our culture
Innovation is in our DNA and we are proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Add fair and rewarding benefits, as well as many different career options. Are you intrigued? Visit our website, LinkedIn or Facebook page to get to know us further.

How to apply
Send your application no later than August 21, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0039580).
As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. Shortly after the last application date, you’ll therefore be asked to take a personality and logic ability test.

Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Harriet Kjellberg, recruiting manager, +46 (0)706 34 67 12


Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84
For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-261 444.

Recruitment Specialist
Jessica Hill Holm
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

System Developer

For Sandvik Coromant and our Manufacturing Execution System (MES) team we’re now looking for a System Developer to join our development team and work with global production systems. Within the MES team we offer you the variation of working with different systems and there are plenty of possibilities to grow – both on a professional and personal level. Sounds interesting? Then this is definitely the job for you! About the job In this position, you d... Visa mer
For Sandvik Coromant and our Manufacturing Execution System (MES) team we’re now looking for a System Developer to join our development team and work with global production systems. Within the MES team we offer you the variation of working with different systems and there are plenty of possibilities to grow – both on a professional and personal level. Sounds interesting? Then this is definitely the job for you!
About the job
In this position, you develop solutions according to business demands and ensure that system improvements are successfully implemented. You work with various technologies and determine software requirements, considering scalability, security, accessibility and extendibility. Together with your team, you provide maintenance, enhancements, support, releases and upgrades for our systems – helping our global organization towards an even more efficient tomorrow.
The location for this position is in Gimo or Sandviken, and we offer you the opportunity to work part of the time remotely.
This is you
We believe that you have a relevant education for the job, and it’s a plus if your education is backed by some work experience. Or perhaps you’re well equipped for the job just based on your previous experience. This position will challenge your skills and knowledge within object-oriented programming, relational databases and modern fronted technologies. Knowledge in .NET, Azure DevOps, TypeScript and Containers may be of use Working in a truly global organization naturally calls for fluency in English, while knowledge of other languages is a plus.
Your personality truly makes the difference, and with your good communicative and interpersonal skills, you easily build relations with people around you. You’re also a true team player who believes that the best solutions emerge when collaborating with others. Being naturally interested in your surroundings, you always stay updated and thrive when you learn new things. In other words, you’re always up for a challenge!
Our culture
At Sandvik Coromant, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you! ?If you want to know more about us, we recommend a visit on our website, LinkedIn or Facebook page.?
How to apply
Send your application no later than April 28, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0039346). As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. Shortly after the last application date, you’ll therefore be asked to take a personality and logic ability test.
Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Marie Selin Strand, recruiting manager, +46 (0)70-616 13 30
Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84
For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-261 444.
Recruitment Specialist
Andreas Dahlén
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

IT Demand Manager

As part of a global industrial engineering group, Sandvik Coromant is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions with knowledge that aligns with the industry standard and innovation in the metalworking industry – now, and in the next industrial era. We’re now looking for an IT Demand Manager to support the area of manufacturing operations in our global team. Together with the team You’re part of a group supporting produc... Visa mer
As part of a global industrial engineering group, Sandvik Coromant is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions with knowledge that aligns with the industry standard and innovation in the metalworking industry – now, and in the next industrial era. We’re now looking for an IT Demand Manager to support the area of manufacturing operations in our global team.


Together with the team
You’re part of a group supporting production within the area for manufacturing equipment. Manufacturing equipment of various types needs order, product and process information. Equipment like this may function for 10-30 years and one cannot expect to get software updates from the equipment. Meanwhile, the system landscape will change, and new security threats must be managed.
Together with your team and the projects, you ensure that all integration with the manufacturing equipment is done in a way that both makes the equipment efficient to operate and can be maintained over time in a cost-efficient way.


Your mission
In this position, you’re responsible for translating business needs into functional IT systems and services. You’re immensely important to our IT organization regarding support, development of new applications and implementation. Your assignments include projects and other types of initiatives to support the area with efficient support of IT for processes.
You work closely with our production units and internal process owners, and as you take in their requests, you proactively work to ensure that our IT systems comply with the needs of the department. You also specify criteria and accept certain installations, making your job imperative for steady production. Leading and participating in initiatives and internal projects related to your area of responsibility is also a crucial part of your role, to ensure that investments and upgrades are effective, correct and cost-efficient.
The location for this position is either Sandviken or Gimo, and some travel is included.


Your profile
We’re looking for someone with a degree in a relevant area, such as technology or systems development, or equivalent knowledge gained from work experience. You have extensive experience working within the demand area supporting IT capabilities, including delivering production support from an IT perspective. Experience from the MES level, programming and manufacturing processes are also beneficial. Since we operate in an international environment, you have great communication skills in English, both verbally and in writing, and knowledge of Swedish is favorable.
You have a structured and analytical mindset, combined with a flexible and service-oriented approach. Your great communication skills allow you to convey information in a concrete way, give inspiring presentations and build networks with our partners across the organization. With your solid business understanding and your resilient and encouraging attitude, you inspire others to work towards our goals and deliver results!

Our culture
Innovation is in our DNA and we are proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results.?Add fair and rewarding benefits, as well as many different career options.?Are you intrigued??Visit?our?website,?LinkedIn?or?Facebook page?to get to know us further.?

How to apply
Send your application no later than June 3, 2022.
Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0039018). As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. Shortly after the last application date, you’ll therefore be asked to take a personality and logic ability test.

Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Mattias Stensson, recruiting manager, +46 (0)26 26 16 79

Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84

For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-261?444.

Recruitment Specialist
Jessica Hill Holm
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Systemutvecklare

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker: Systemutvecklare – Tube IT Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag! Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology (SMT) har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätta vid den tidpunkten. Med en tydlig riktning för vår resa framåt, med vår position som tek... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker:
Systemutvecklare – Tube IT

Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag!

Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology (SMT) har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätta vid den tidpunkten. Med en tydlig riktning för vår resa framåt, med vår position som teknologiledare, progressiv kundpartner och med ett driv kring hållbarhet, strävar vi efter att bli ett ännu starkare och oberoende företag inom vår bransch.

Tube IT tillhandahåller projekt, systemutveckling, plattformstjänster, applikationssupport och -förvaltning samt livscykelhantering till samtliga divisioner på SMT. Vår verksamhet omfattar 115 medarbetare inom IT Country Services, Applications, Business Support och M3 Competence Center. Avdelningen Business Planning & Logistics inom Tube IT Applications levererar system, business intelligence-lösningar och andra applikationstjänster inom områdena logistik, transport och lager; sälj, finans och inköp; samt råvaruhantering, produktionsplanering och facility management. Vi är för närvarande 12 personer, men räknar med att växa under 2022.

Vi söker nu två stycken systemutvecklare med lite olika profil till vårt team som vill vara en del av vår resa att utveckla verksamheten och arbeta för att uppfylla våra ambitiösa mål.

Arbetsuppgifter
I dessa roller som beskrivs nedan är du, tillsammans med dina kollegor, ansvarig för att stötta affären och producera kundnytta för affärsområdet. Du arbetar i en bred roll med support, förvaltning och underhåll av våra befintliga system, samt utveckling av nya lösningar och applikationer. Du hanterar både stora och små ärenden gällande underhåll och systemutveckling samt utvecklar ny funktionalitet och genomför felrättningar. I den förvaltande delen arbetar du brett med problemlösning i en mix av system, där vanligt förekommande arbetsuppgifter är incidenthantering, användarsupport och förebyggande underhåll.

Position A:
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, gärna inom system- eller webbutveckling, alternativt att du förvärvat motsvarande kunskaper från liknande roller i arbetslivet. Du har bred erfarenhet inom webbutveckling, med goda kunskaper i Microsoft-teknologier. ASP.NET, C#, CSS, Javascript och är grundläggande krav. Har du dessutom kunskaper inom Azure och/eller Angular är det extra meriterande.

Position B:
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom till exempel datateknik, systemvetenskap eller motsvarande område, alternativt med likvärdiga kunskaper förvärvade från arbetslivet. Du har en gedigen erfarenhet av systemutveckling och trivs med att jobba terminalbaserat med både utveckling och generell system management. Bevisad erfarenhet av OpenVMS och programmering i C, samt kunskaper i är mycket meriterande för denna tjänst.

Då vi arbetar lokalt i en global organisation är det av yttersta vikt att du hanterar svenska såväl som engelska obehindrat, både i tal och skrift.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom den tillverkande industrin, gärna inom stålindustri alternativt har ett genuint intresse och nyfikenhet av vårt segment. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som präglas av en naturlig förmåga och intresse av att identifiera och lösa problem, samt ge service med hög kvalitet med en positiv inställning. Du trivs och arbetar bra i team, såväl som självständigt och alltid med stort fokus på att tillsammans med dina kollegor driva verksamheten framåt och sprida din kunskap vidare i organisationen. Ett stort intresse för teknik i kombination med en god affärsförståelse gör att du kan bidra med nyutveckling i en väletablerad verksamhet.

Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Cecilia Svedlund, Rekryterande chef, 070-240 29 04

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, 079-098 49 50

Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan, i vilken du bifogar meritförteckning/cv, personligt brev samt anger vilken av positionerna du söker, senast 2022-06-05. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0034402

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2021 var drygt 13,4 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 500. Visa mindre

Systems Developer

For Sandvik Coromant and our Manufacturing Execution System (MES) team, we’re looking for a Systems Developer to participate in the journey to rewrite our product labeling system from scratch. This system is used in more than 15 countries around the world and you’ll be able to build a network throughout the organization. It’s an excellent opportunity for development both on a professional and personal level. Within the MES team there are plenty of ... Visa mer
For Sandvik Coromant and our Manufacturing Execution System (MES) team, we’re looking for a Systems Developer to participate in the journey to rewrite our product labeling system from scratch. This system is used in more than 15 countries around the world and you’ll be able to build a network throughout the organization. It’s an excellent opportunity for development both on a professional and personal level. Within the MES team there are plenty of possibilities to work with other systems and grow into other roles depending on your personal interest. Sounds interesting? Then this is definitely the job for you!
About the job
You’re part of a small agile team where you develop solutions according to business demands and ensure that system improvements are successfully implemented. You get the opportunity to work with various technologies such as label rendering, web GUI, web service backend, , desktop clients and message queues. You determine software requirements and develop solutions; considering scalability, security, accessibility and extendibility. Together with your team, you provide maintenance, enhancements, support, releases and upgrades for our product labeling system – helping our global organization towards an even more efficient tomorrow.
The location for this position is in Gimo or Sandviken. We offer flexibility regarding working remotely part of the time.
This is you
We believe that you have a relevant education for the job, and it’s a plus if your education is backed by some experience. Or perhaps you’re actually well equipped for the job just based on your previous work experience. This role will challenge your skills and knowledge within C#, Azure DevOps, , Angular, JavaScript, jQuery and .NET core. Also, experience from working in Kubernetes, HTML and CSS may be of use. Working in a truly global organization naturally calls for fluency in English, while knowledge of other languages is a plus.
Your personality truly makes the difference, and with your good communicative and interpersonal skills, you easily build relations with people around you. You’re also a true team player who believes that the best solutions emerge when collaborating with others. Being naturally interested in your surroundings, you always stay updated and thrive when you learn new things. In other words, you’re always up for a challenge!
A glimpse of our culture?
At Sandvik Coromant, we believe in?finding that perfect mix between work, family life and interests, and we happily support our employees in balancing this. For us,?it’s?also?clear that diversity of experience, perspective and background?forms an amazing foundation?for achieving great results.?If you want to know more about us, we recommend a visit on our website, LinkedIn or Facebook page.?
How to apply
As we have an ongoing selection process for this recruitment, we ask you to send your application as soon as possible and no later than February 10, 2022. Read more about jobs within Sandvik Group and apply for this one at home.sandvik/career (Job ID: R0033016).
As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. Shortly after the last application date, you’ll therefore be asked to take a personality and logic ability test.
Contact information
For further information about this position, please contact:
Marie Selin Strand, recruiting manager, +46 26 261 656


Union contacts
Roger Jansson, Unionen, +46(0)173 844 31
Erik Knebel, Akademikerföreningen, +46 (0)173 846 10
Mattias Lindvall, Ledarna, +46 (0)173 842 02


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.


Recruitment Specialist
Magnus Pålsson
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Ekonom

Sandvik Materials Technology i Kista söker: Ekonom Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag! Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology (SMT) har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätta vid den tidpunkten. Med en tydlig riktning för vår resa framåt, med vår position som teknologiledare, progressiv... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Kista söker:
Ekonom


Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag!


Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology (SMT) har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätta vid den tidpunkten. Med en tydlig riktning för vår resa framåt, med vår position som teknologiledare, progressiv kundpartner och med ett driv kring hållbarhet, strävar vi efter att bli ett ännu starkare och oberoende företag inom vår bransch.


Vi letar nu efter drivna medarbetare för att utveckla vår verksamhet och arbeta för att uppfylla våra ambitiösa mål. Med en stark ledarskapsstrategi och proaktiva medarbetare är vi redo att fortsätta på vår tillväxtresa genom att utvecklas industriellt genom materialteknik.


Nu söker vi en medarbetare till vårt team i Kista som arbetar brett med redovisning, avstämningar och analys – Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Som ekonom hos SMT EMEA får du en bred roll och möjlighet att utvecklas i din karriär inom ekonomi. Du kommer att ha en viktig roll i att agera bollplank i finanisella frågor, både internt och externt, skapa gross profit-analyser i samarbete med avdelningen för säljsupport samt vara behjälplig i prognosprocessen. Utöver det kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:


Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar
Bokning och allokering av leverantörsfakturor
Månads- och årsbokslutsarbete inklusive viss rapportering
Lagerkontogranskning samt lagerkontoanalysDå vi är en organisation som står inför en spännande framtid är vi också förändringsbenägna vilket innebär att du har stor möjlighet att själv påverka rollen. Därmed kan andra/ytterligare arbetsuppgifter tillkomma.


Din profil
Vi söker dig som för tjänsten har en relevant utbildning inom ekonomi och som har arbetat några år med ekonomi och redovisning. Du har erfarenhet från leverantörsreskontra och är van att arbeta med stora flöden och hantera stora volymer data. Du har goda kunskaper inom grundläggande bokföring och redovisning samt god förståelse för hela det ekonomiska flödet. Har du tidigare erfarenhet av lageravstämningar ses detta som meriterande. Då vi är en global organisation med engelska som koncernspråk hanterar du engelska obehindrat, i både tal och skrift. Du är en van användare av Excel med ett genuint systemintresse. Har du även jobbat i SAP och något lagerorderhanteringssystem är detta meriterande.


I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av din positivitet, pålitlighet och förmåga att strukturera ditt arbete. Du är analytisk i ditt sätt att ta dig an arbetsuppgifter och du driver ditt arbete självstädigt utan att vara rädd för att be om hjälp. Då du ingår i ett team drivs du av att samarbeta med kollegor och trivs med att leverera en högklassig service med ansvarskänsla för gruppens gemensamma mål.


Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!


Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rashin Kabiri, rekryterande chef, 070-616 96 17


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, 079-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2022-03-20. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0033970


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.


Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2021 var drygt 13,4 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 500. Visa mindre

Förvaltningsekonom, kommunstyrelseförvaltningen

Ansök    Jan 13    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Som förvaltningsekonom på kommunstyrelseförvaltningen så erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bland... Visa mer
Som förvaltningsekonom på kommunstyrelseförvaltningen så erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen


ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att ge stöd till verksamhetsansvariga avseende ekonomi frågor, till exempel löpande statistik och kalkyleringar samt ekonomisk granskning av verksamheterna. Du kommer också att arbeta operativt med ekonomifrågor på förvaltningen bland annat med månadsvisa avstämningar tillsammans med cheferna och stödja dessa i bedömningen av den ekonomiska prognosen. Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet Du är med och driver frågor inom området och du ingår i ett team som företräder kommunen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i ekonomi- och inköpskontorets arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot ekonomi. Du ska ha jobbat som ekonom eller motsvarande i några år och vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom offentlig sektor.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i enskilda möten, små och stora grupper. Samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva processer och ekonomiska sammanhang.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Systemutvecklare till framtidens automatiserade produktion

På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans och ser maskinteknik som grunden i vårt samhälle – det som utvecklar, förändrar och formar vår vardag. Enligt oss så stavas framtiden automation och digitalisering, och där vill vi ha med dig på vår resa! Vad vi gör På vår avdelning Production Equipment konstruerar och utvecklar vi maskiner och automationslösningar som används globalt i vår interna produktion. Arbetet sker i nära sa... Visa mer
På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans och ser maskinteknik som grunden i vårt samhälle – det som utvecklar, förändrar och formar vår vardag. Enligt oss så stavas framtiden automation och digitalisering, och där vill vi ha med dig på vår resa!

Vad vi gör
På vår avdelning Production Equipment konstruerar och utvecklar vi maskiner och automationslösningar som används globalt i vår interna produktion. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder med syftet att skapa världsledande prestanda och produktivitet i våra tillverkningsprocesser. De kommande åren kommer fokus att ligga på att implementera nyutvecklad utrustning och vi söker därför en systemutvecklare – en självgående lagspelare som vill vara en del av ett sammansvetsat och teknikintresserat team.

Ditt uppdrag
I den här rollen är du en viktig del i skapandet av vår nya automatiserade plattform och du engagerar dig i lösningar som verkligen gör skillnad. Du tillför teknisk kompetens i nya utvecklingsprojekt - initierade av R&D eller produktionen - där vi antingen utvecklar nya applikationer från grunden eller skapar ersättningar för gamla. Vi jobbar med tekniskt intressanta applikationer med hög matematisk höjd och den senaste .net-tekniken. Genom detta bidrar vi ständigt genom förbättrad produktivitet och framtida konkurrensfördelar för Sandvik Coromant.

Utöver utveckling av våra maskiner och utrustning bistår du också med optimering och felavhjälpning. Genom att bidra med tekniskt stöd till våra interna intressenter så adderar du värde till affären och säkerställer att vi alltid når våra mål och fortsätter att utvecklas. Som systemutvecklare jobbar du ofta i tvärfunktionella projekt med hög teknikhöjd och stor inverkan på vår framgång. Med tiden finns det möjlighet att också ta klivet in och verka som projektledare eller delprojektledare i dessa projekt.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och goda kunskaper i C#. Har du dessutom erfarenhet från en liknande roll samt kunskap inom Visionsteknik och HMI-utveckling ser vi det som ett plus. Då vi finns lokalt och tillhör en global organisation behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Din personlighet är nyckeln till vår gemensamma framgång! Du har ett genuint teknikintresse och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en sann lagspelare som verkligen värdesätter samarbete. Det betyder att du både tar hjälp av och stöttar dina kollegor och du tar en aktiv del i att nå våra utvecklingsmål. Du är helt enkelt en självsäker och driven verkställare som alltid strävar mot att lära dig mer. Med en positiv och öppen inställning ser du heller inga problem med att jobba i en skiftande miljö med ny teknik och spännande automationslösningar.

På Sandvik Coromant är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-10-22. Läs mer om Sandvik Coromant och ansök via vår karriärsida (jobb-id: R0027165). Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder därför olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. Som ett första steg kommer du därför att få göra ett personlighets- och logiktest efter att sista ansökningsdatum har löpt ut.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Emma Frisell, rekryterande chef, 026-26 65 64

Fackliga kontaktpersoner
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26?266 659
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70?616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261 984

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Magnus Pålsson

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

PLC-programmerare till expanderande familjeföretag i Järbo!

Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel! OM TJÄNSTEN Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om at... Visa mer
Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel!

OM TJÄNSTEN
Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om att skapa bättre säkerhet i kraftförsörjningsystem för företag. Idag är Elektro-Kapsel en kvalitativ leverantör av lösningar inom kraft, automation och sjukhussystem.

Som programmerare kommer du att arbeta både i kundprojekt och med nyutveckling, inledningsvis inom sjukhussystem. Systemen är avancerade och styr och övervakar allt från belysning och musik till ventilation och gas, men framförallt ser de till att kraftförsörjningen till en operationssal är säker! Du kommer att arbeta nära alla avdelningar i bolaget tillsammans med ytterligare en programmerare.

Du erbjuds


* Tekniskt varierat arbete i kundprojekt
* Delaktighet i nyutveckling inom sjukhussystem och andra automationslösningar
* En familjär arbetsgivare som verkligen värnar om sina anställda, i allt från möjlighet till flexibilitet gällande arbetstider, förmåner, trevliga personalaktiviteter och utvecklingsmöjligheter.


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och du kommer att anställas av Järbo Elektro-Kapsel.

ARBETSUPPGIFTER
* Programmering i Siemens PLC och TIA-portal av styr- och övervakningssystem i kundprojekt
* Teknisk dokumentation och användarmanualer
* Driftsättning hos kund
* Utvecklingsarbete, exempelvis ny version av manöverpanel

VI SÖKER DIG SOM
* Har grundläggande elkunskap och förståelse för hårdvara
* Har erfarenhet av Javascipt, HTML och CSS
* Är flytande i svenska och engelska då det krävs i arbetet mot kunder och leverantörer
* Innehar B-körkort

Det är mycket meriterande om har kunskap i Siemens programmeringsverktyg och TIA-portal samt om du har erfarenhet av arbete med inbyggda system eller annan hårdvarunära programmering.

Som person är du intresserad och vetgirig när det kommer till tekniska lösningar. Vidare är du:
* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Bangatan 1, Järbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektro-Kapsels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Tina Rabnell på Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Järbo Elektro-Kapsel här. Visa mindre

Trade Finance Administratör till Sandvik Materials Technology

Ansök    Okt 26    Randstad AB    Förvaltningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du driven och älskar att arbeta mot egna och gruppgemensamma mål? Har du lätt för att se helheten och förstå finansiella flöden? Då kan du vara vår nya Trade Finance Administratör, välkommen med din ansökan! På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårat uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven och älskar att arbeta mot egna och gruppgemensamma mål? Har du lätt för att se helheten och förstå finansiella flöden? Då kan du vara vår nya Trade Finance Administratör, välkommen med din ansökan!

På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårat uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

SMT har påbörjat en spännande resa att utforska möjligheten till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm – tidigast 2022, förutsatt rätt omständigheter för den givna tidpunkten. Med en tydlig riktning för den resa vi står inför, där vi utnyttjar vår position som ledare inom teknologin, progressiv affärspartner och där vi sitter i förarsätet vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare och självständigt företag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Häng med på vår resa till att bli ett fristående bolag! 
 
Till SMT Financial Services söker vi nu en engagerad, strukturerad och driven Trade Finance Administratör.

Ansvarsområden
I din roll är huvudfokus att hantera och administrera remburser och dokumentinkasson. Du kommer att jobba med förvaltning och utveckling för att optimera och få en så effektiv och fungerande process som möjligt för administrationen inom avdelningen. Rollen omfattar även arbete kring processer som berör hantering av banksystem och interna system gällande order, skeppning och fakturering.

I rollen ingår även att:
Kontrollera och rätta skeppningsdokument.
Registrera inkasson och remburser.
Följa upp obetalda leveranser.
Utfärda certifikat och övriga intyg.
Rapportera nyckeltal och analysera utfall.


Arbetstider
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Placering: Sandviken

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kunskap om finansiella flöden och kännedom om de olika leverans- och betalningsvillkor samt förmågan att kunna identifiera vilken konsekvens valet av ett specifikt villkor får.

Vi tror att du är högskoleekonom och gärna besitter något års erfarenhet av operativt arbete inom export finans, transportlogistik eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av ditt driv, din analysförmåga och din kommunikativa förmåga. Du är målinriktad och självgående och tar gärna egna initiativ. Du ser dig själv som en strukturerad problemlösare som lägger stor vikt vid ordning och reda i ditt arbete. För dig är det självklart att verka för att upprätta ett bra samarbete med såväl interna som externa kontakter. Du har ett positivt förhållningssätt och lyssnar in dina kollegor samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare behärskar du engelska och svenska och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Senast 2021-11-17 önskar vi få din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult, [email protected]

Fackliga representanter:
Mikael Larsson, Unionen SMT Sandviken, +46 70 307 30 48
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen SMT Sandviken, +46 70 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna SMT Sandviken, +46 70 314 24 43

Om företaget
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2020 var drygt 13,6 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 000.

På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!
Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology? Visa mindre

Ledigt jobb som Systemutvecklare i Sandviken!

Experis söker just nu dig som vill arbeta som Systemutvecklare hos vår uppdragsgivare inom IT-branschen som är ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med systemutveckling och tekniskt stöd till applikationsutvecklare tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Ort: Sandviken Start: Enligt överenskommelse Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning I den här rollen komm... Visa mer
Experis söker just nu dig som vill arbeta som Systemutvecklare hos vår uppdragsgivare inom IT-branschen som är ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med systemutveckling och tekniskt stöd till applikationsutvecklare tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Sandviken
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med att skapa förstudier, lösningsspecifikationer och tidsuppskattningar. Du kommer att få bestämma krav på lösningsdesign och utveckla lösningar med fokus på säkerhet och tillgänglighet. Föreslå lösningar och funktionalitet för affärspartners och ge tekniskt stöd till applikationsutvecklare. Generera programvaruteknikpolicyer och standarder. Du kommer att arbeta på ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag i Sandviken som är verksamt inom IT-branschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling och tekniskt stöd till applikationsutvecklare. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb, du brinner för att dela med dig av dina kunskaper.

Vi ser att du har minst års erfarenhet följande teknologier:

* .Net/.Net Core
* C#
* Entity Framework
* Angular 2 eller senare (angularjs gills inte)
* Typescript
* HTML/CSAtt vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på [email protected]Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator. Visa mindre

Solution Architect - To focus on initiatives for a greener planet

How can Coromant lead the shift to a greener factory? – That is one of the key-questions on our sustainability agenda! For us as market leaders it is obvious that we also shall take lead and responsibility in adopting our production to be greener. Learn more about us in this YouTube video: https://youtu.be/n6R_4dWBYsc We’re now looking for a Solution Architect to strengthen the IT function within our Windows and Mobility department to focus on innovation... Visa mer
How can Coromant lead the shift to a greener factory? – That is one of the key-questions on our sustainability agenda! For us as market leaders it is obvious that we also shall take lead and responsibility in adopting our production to be greener. Learn more about us in this YouTube video: https://youtu.be/n6R_4dWBYsc
We’re now looking for a Solution Architect to strengthen the IT function within our Windows and Mobility department to focus on innovation initiatives within our supply function.
We welcome you to a curious and open environment where business stakeholders, IT, and suppliers with various backgrounds and nationalities together strive to find the best solutions. We’re at the forefront of adopting new technology and have several exciting initiatives in our pipeline. By close collaboration with our partners, we get a unique early insight into new functionality and the possibility to create the roadmap of new products. You will play a central role in this setup.


So, what’s this job all about?
As our next Solution Architect, you review our current technology architecture landscape and seek ways to leverage, improve and extend our corporate technology investments with your agile team members. You map business requirements into technology solutions through interaction with our business, solution stakeholders, vendors, and industry experts. You’re active and taking the lead in development activities, ensuring that these requirements and strategies are successfully translated into new solutions. To ensure successful implementation, you collaborate with the product teams and confirm that the systems are completely evolved and delivered as finished and maintainable.
You support the establishment of roadmaps for the area to ensure a long-term sustainable life cycle for the new products being brought to the market. In addition, you conduct research on new and emerging technologies for practical application to business problems and strategic initiatives in the context of assigned work efforts.
The preferred work location for this role is at our site in Sandviken, although the right candidate has the option to work from Kista.
About you
You’re a senior and self-going Solution Architect with experience working in a development lead role – preferably within the manufacturing industry or with connection to Industry 4.0 and IIOT.
You have technical competence in
C#
.Net
EF.Core
LINQ
Azure DevOps (Sourcecode management/boards/build- and release pipelines)While AI and reporting solutions are beneficial but not a requirement. Your experience is backed by an IT degree or the equivalent knowledge gained from a working career. As our corporate language is English, fluency is required.
Your soft skills are as crucial as your hard skills, and as a true team player, you genuinely understand the importance of collaboration. You thrive in a global, open, and goal-focused environment. Thinking big and acting small – you’re tackling the minor details on a consistent basis to reach the final goal. We want to have individuals that continuously drive the development of themself, their colleagues, processes, tools, and solutions. You challenge yourself and those around you, looking for innovation and improved solutions and pushing us to be creative and think outside the box!
A glimpse of our culture
At Sandvik Coromant, our people are our most valuable asset. We believe in finding that perfect mix between work and personal interest and we happily support our employees in balancing this. We believe that our diversities lead to a successful business environment, and we’re looking forward to meeting you. Meanwhile, if you want to know more about Sandvik Coromant, we recommend a visit to our website, LinkedIn or Facebook page.


Application:
Send your application no later than September 28th, 2021. Read more about Sandvik Coromant and apply by visiting our career site (Job ID: R0030014).
Contact information
For further information about this position, please contact:
Hans Sundelin, recruiting manager, +46 (0)70 295 86 94


Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 266 659
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70 616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984
For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.
Recruitment Specialist
Irene Sveen
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Systemutvecklare

Uppdragsbeskrivning Perform IT system development according to business demands. Ensures that system improvements are successfully implemented and monitored to increase efficiency. Main responsibilities Design, implement, test and debug software solutions with high quality. Create pre-studies, solution specifications and time estimates. Determines solution design requirements and develop solutions considering scalability, security, accessibility and extend... Visa mer
Uppdragsbeskrivning
Perform IT system development according to business demands. Ensures that system improvements are successfully implemented and monitored to increase efficiency.
Main responsibilities
Design, implement, test and debug software solutions with high quality. Create pre-studies, solution specifications and time estimates. Determines solution design requirements and develop solutions considering scalability, security, accessibility and extendibility. Suggest solution(s) and functionality to Business Partners and provides technical assistance to applications developer team. Generates software engineering policies, standards and procedures.
Required competence is:
C#
.Net Core, .Net
HTML, CSS, Angular


We'd also prefer to see some of the following competences covered:
Javascript
Visual Studio and Azure DevOps
Azure development

Microsoft Powershell
MS SharePoint
Python
Taxonomy
Linguistics
Data mining
Data cleansing
Usability


Personal requirments:
A humble and curious person who likes to share his/hers knowledge with others and enjoys working with people as well as techniques.
The person our client is looking for has 5+ years of experience of .Net/.Net Core, C#, Entity Framework, Angular 2 or later (angularjs does not match the requirement), Typescript, HTML/CSS. It can also be a more junior consultant but then you need to be onsite in Sandviken and have an interest of a long term relation with the client.
Uppdragsperiod: 20/9 - 20/3 2022
Möjlighet att arbets remote? Ja. Visa mindre

Systemutvecklare

På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans och för oss är maskinteknik grunden i vårt samhälle – det som utvecklar, förändrar och formar vår vardag. På GUS, Sandvik Coromant i Sandviken, konstruerar och utvecklar vi maskiner och automationslösningar som används globalt i vår interna produktion. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder med syftet att skapa världsledande prestanda och produktivitet i våra tillverkningspr... Visa mer
På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans och för oss är maskinteknik grunden i vårt samhälle – det som utvecklar, förändrar och formar vår vardag.


På GUS, Sandvik Coromant i Sandviken, konstruerar och utvecklar vi maskiner och automationslösningar som används globalt i vår interna produktion. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder med syftet att skapa världsledande prestanda och produktivitet i våra tillverkningsprocesser runt om på våra produktionsenheter. De kommande åren kommer fokus att ligga på att implementera nyutvecklad utrustning. Därför utökar vi nu vårt team och söker två systemutvecklare – självgående lagspelare som vill vara en del av ett väl sammansvetsat team!


Arbetsuppgifter
I den här rollen är du en viktig del i skapandet av vår nya automatiserade plattform och du engagerar dig i lösningar som verkligen gör skillnad för våra kunder. Du jobbar i en miljö med högt teknikintresse där vi ständigt bidrar genom förbättrad produktivitet och framtida konkurrensfördelar för Sandvik Coromant. Du tillför teknisk kompetens i nya utvecklingsprojekt - initierade av R&D eller produktionen - där vi antingen utvecklar nya applikationer från grunden eller skapar ersättningar för gamla. Utöver utveckling av våra maskiner och utrustningar bistår du också med driftsättning, optimering och felavhjälpning. Genom att bidra med tekniskt stöd till våra interna intressenter adderar du också värde till affären och säkerställer att vi alltid når våra mål och fortsätter utvecklas.


Som systemutvecklare jobbar du ofta i tvärfunktionella projekt med hög teknikhöjd som ofta kan komma att vara avgörande för vår framgång framåt. Med tiden finns det möjlighet att också ta klivet in och verka som projektledare eller delprojektledare i dessa projekt.


Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot mekatronik och programmeringskunskaper med C# och Delphi. Du har också tidigare erfarenheter från arbete med driftsättning, optimering och felavhjälpning. Har du dessutom erfarenhet från en liknande roll samt kunskap inom PLC-programmering, Visionsteknik, HMI-utveckling eller annan maskinrelaterad applikationsutveckling för tillverkande industri ser vi det som ett plus. Då vi finns lokalt och tillhör en global organisation behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.


Din personlighet är nyckeln till vår gemensamma framgång! Du har ett genuint teknikintresse och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en sann lagspelare som verkligen värdesätter samarbete. Det betyder att du både tar hjälp av och stöttar dina kollegor och du tar en aktiv del i att nå våra utvecklingsmål. Du är helt enkelt en självsäker och driven verkställare som alltid strävar mot att lära dig mer. Med en positiv och öppen inställning ser du heller inga problem med att jobba i en skiftande miljö där ny teknik och spännande automationslösningar är ledord.


På Sandvik Coromant är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-06-04.
Läs mer om Sandvik Group och ansök via vår karriärsida (jobb-id: R0027165).

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Emma Frisell, rekryterande chef, 026-26 65 64


Fackliga kontaktpersoner
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26?266 659
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70?616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261 984


För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.


Ansvarig rekryterare
Magnus Pålsson


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 3 100 patent världen över, sysselsätter över 7 900 anställda och finns representerat i 150 länder. Visa mindre

System Developer

We are looking for a Web Developer for our client in Sandviken. Background and description of assignment You will develop frond end testbed 2 application to visualize live and historical sensor and CNC data for exploratory data analysis. Personal requirements You need to be self-going team player that can handle different type of assignments and stakeholders. Timeperiod 7/6 - 3/9 Distancework: 75% CV needs to be submitted in English. Krav Required skills... Visa mer
We are looking for a Web Developer for our client in Sandviken.


Background and description of assignment
You will develop frond end testbed 2 application to visualize live and historical sensor and CNC data for exploratory data analysis.
Personal requirements
You need to be self-going team player that can handle different type of assignments and stakeholders.
Timeperiod
7/6 - 3/9
Distancework: 75%
CV needs to be submitted in English.
Krav
Required skills
React.Js
CSS
Grafana
D3.Js
Angualr
HTMLLanguage
Swedish
English Visa mindre

.NET web and SQL developer to sandvik materials technology

Job description Are you self-motivated and can work both independently as well as part of skilled work groups of different cultures along with experience in .NET web development?  Sandvik’s business area Sandvik Materials Technology has initiated an exciting journey to explore the possibility of a separate listing on the Nasdaq Stockholm Exchange – earliest in year 2022, provided that the circumstances are deemed right at the time. With a clear direction ... Visa mer
Job description
Are you self-motivated and can work both independently as well as part of skilled work groups of different cultures along with experience in .NET web development?

 Sandvik’s business area Sandvik Materials Technology has initiated an exciting journey to explore the possibility of a separate listing on the Nasdaq Stockholm Exchange – earliest in year 2022, provided that the circumstances are deemed right at the time. With a clear direction for our journey ahead, utilizing our position as technology leader, progressive customer partner and sustainability driver, we aim to become an even stronger and independent company within our industry. 
 
Our mission is much more than delivering good products, technology and processes–
working together to develop solutions based on our customer needs, and, thereby, achieving our business goals is a better description of our daily work. With curious co-workers and safety as our first priority, we create a work environment where you can grow both personally and professionally.

We are already now starting to onboard several competences in the process to prepare for a new organizational set-up. Join our journey towards becoming a stand-alone company!

https://www.materials.sandvik/en/about-us/our-journey-towards-an-independent-company/

Responsibilities
As a Developer for Group IT Finance, you have an essential role in serving as the focal point in an environment with many actors and stakeholders where your responsibility is to lead, plan and carry out daily operations and support stakeholders, to ensure we meet targets for designated system areas.

You will become part of a key organization within IT to support and enhance the use of corporate consolidation applications. You will be involved in the stabilization phase of our existing application suite and play a key role in our future optimization efforts.

Your main responsibilities in this role are:
Define, prioritize, and resolve issues with software
Being a key resource between IT Operations and the Finance organization
User access management
Receiving and planning for change requirements
Participate in tactical planning for service delivery
Participate in relevant application forums
Restore service operations following production environment issues or service outages
Root cause analysis of underlying problems in the production environment


Initial work location in Sweden; Sandviken 

Qualifications
This role requires excellent communication skills (verbal and written) in both Swedish and English, with ability to communicate within a large organization that operates in an international environment. You have an analytical and problem-solving mindset; you are self-motivated and can work independently as well as lead and coordinate different work groups of different cultures. 

We believe that you have:
A degree in Information Technology or other relevant education or work experience
.NET web development
Database structuring and architecting
Creating complex functions, scripts and stored procedures to support application development
Writing optimized queries for integration with other applications
Experience in finance, regulatory reporting or data warehouse is highly beneficial
Resolve and troubleshoot complex issues


Application
Are you interested in learning more about this exciting job? Please contact:
Torbjörn Bäckström, Head of Group Applications at Sandvik Materials Technology
Office phone +46 26 263762
Mobile +46 70 241 2076

Nathalie Löfvenmark, Recruitment consultant
[email protected] 

Union contacts
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, +46 (0) 26 -26 39 93
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 (0) 26-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, +46 (0) 26-26 31 66

About the company
Sandvik Materials Technology is a business area within the Sandvik Group and a world-leading manufacturer of high value-added products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. The cutting-edge expertise is based on an integrated production platform and industry-leading metallurgy and R&D. In 2020, sales were approximately 13 billion SEK with about 5000 employees. Visa mindre

Systems Engineer

Sandvik Coromant is the world’s leading supplier of tools, tooling solutions and know-how for the metalworking industry. Within our IT organization, we’re proud to support the business with solutions to become more digitally advanced, and we constantly strive towards ensuring value throughout the entire business. As we have a continuous need for further growth in the SAP area, we’re now looking for a Systems Engineer to join us in Sandviken. This is a gr... Visa mer
Sandvik Coromant is the world’s leading supplier of tools, tooling solutions and know-how for the metalworking industry. Within our IT organization, we’re proud to support the business with solutions to become more digitally advanced, and we constantly strive towards ensuring value throughout the entire business.


As we have a continuous need for further growth in the SAP area, we’re now looking for a Systems Engineer to join us in Sandviken. This is a great opportunity to develop and progress in an international environment and with a world leading manufacturing company. We also welcome you to a team with supportive colleagues who sees possibilities and solutions and where you get a great chance to grow and learn!


Your mission
You’re part of a new and dedicated infrastructure team that supports our SAP platform by ensuring high availability, stability and right performance. We’re responsible for infrastructure components and virtual servers running in a hybrid cloud environment. Using products and tools such as Microsoft Windows Server, SUSE Linux, Vmware and Veeam are part of your daily work.


To ensure successful delivery now and in the future, we make sure that our technology is up to date – both through conducting studies and implementing new procedures and techniques, but also in selecting hardware, software and supplies.


Your profile
We’re looking for a team player with a positive attitude who sees possibilities instead of obstacles. You’re a self-starter and you use this as an asset across the organization, constantly striving towards our common goals. You plan, implement and act in a structured manner – always keeping the business in mind – and you have a genuine passion for technology. A driven personality, the ability to communicate and the courage to stand by our processes and guidelines are other keys to success in this role.


You have strong skills within the field of IT, and we see it as highly valuable if you also have a degree in a relevant field or are in your final year of education. In this position you have a great opportunity to shape your future and gain competences in new areas of infrastructure operations and products. As we’re located in Sweden and act in a global environment, your skills in both Swedish and English must be advanced, both verbally and in writing.


At Sandvik Coromant, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. If you’re curious to know more about us, we recommend a visit at our website or YouTube-channel. We’re looking forward to meeting you!


Application
Send your application no later than February 16, 2021.
Read more about Sandvik Coromat and apply by visiting our career site(Job ID: R0023867).


Contact information
For further information about this position, please contact:
Anna Lind, recruiting manager, +46 (0)26 261 868


Union contacts
Raimo Annanolli, Unionen, +46 (0)26 266 494
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26?266 574
Peter Olsson-André, Ledarna, +46 (0)26?261?984


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.


Recruitment Specialist
Lisbeth Häggström


We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.


Sandvik Coromant is a part of global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong partnerships with customers support the development of advanced machining technologies and systems that will change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 3100 patents worldwide, employs over 7 900 staff, and is represented in 130 countries. Visa mindre

Förvaltningsekonom, kommunstyrelseförvaltningen

Ansök    Feb 4    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Som förvaltningsekonom på kommunstyrelseförvaltningen så erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bla... Visa mer
Som förvaltningsekonom på kommunstyrelseförvaltningen så erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar.

Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att ge stöd till verksamhetsansvariga avseende ekonomi frågor, till exempel löpande statistik och kalkyleringar samt ekonomisk granskning av verksamheterna. Du kommer också att arbeta operativt med ekonomifrågor på förvaltningen bland annat med månadsvisa avstämningar tillsammans med cheferna och stödja dessa i bedömningen av den ekonomiska prognosen. Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet Du är med och driver frågor inom området och du ingår i ett team som företräder kommunen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i ekonomi- och inköpskontorets arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot ekonomi. Du ska ha jobbat som ekonom eller motsvarande i några år och vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom offentlig sektor.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i enskilda möten, små och stora grupper. Samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva processer och ekonomiska sammanhang.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Förvaltningsekonom, Arbetslivsförvaltningen

Ansök    Apr 23    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Arbetslivsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration. Inom förvaltningen arbetar ca 180 medarbetare i en verksamhet som omfattar omkring 1.200 deltagare i arbetsmarknadsprogram och projekt samt omkring 3.500 studerande inom den samlade vuxenutbildningen. Tjänsten som förvaltningsekonom är placerad på administrativa enheten som är en stödverksamhet för hela förvaltningen. Administrativa enheten har e... Visa mer
Arbetslivsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration. Inom förvaltningen arbetar ca 180 medarbetare i en verksamhet som omfattar omkring 1.200 deltagare i arbetsmarknadsprogram och projekt samt omkring 3.500 studerande inom den samlade vuxenutbildningen.

Tjänsten som förvaltningsekonom är placerad på administrativa enheten som är en stödverksamhet för hela förvaltningen. Administrativa enheten har ett övergripande och samordnande ansvar för nämndens och förvaltningens administration. Här finns olika stödfunktioner bland annat nämndsadministration/diarium/arkiv, HR, ekonomiadministration, EU-administration med mera.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för förvaltningens redovisning, budget- och bokslutsarbete. I tjänsten ingår att ge stöd till verksamhetsansvariga avseende ekonomifrågor, till exempel löpande statistik och kalkyleringar. Du kommer också att arbeta operativt med ekonomifrågor på förvaltningen bland annat med månadsvisa avstämningar tillsammans med cheferna och stödja dessa i bedömningen av den ekonomiska prognosen.

Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet. Du driver frågor inom området och du ingår i ledningsgruppen som företräder förvaltningen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i Arbetslivsförvaltningen i arbetet med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter. Du medverkar i arbetet med Arbetslivsnämndens nämnd- och verksamhetsplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomutbildning från högskola eller universitet. Du ska helst ha jobbat som ekonom eller motsvarande i några år och ha erfarenhet från arbete inom offentlig sektor.

Egenskaper vi ser som viktiga:
- Mycket god samarbetsförmåga, som medarbetare i teamet på administrativa enheten
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är noggrann och kvalitetsmedveten
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig
- Är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter
- Är van att arbeta mot tidsramar och att strukturera/prioritera ditt arbete

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Bolagsekonom, Högbo Bruk AB

Ansök    Okt 15    Sandvikens kommun    Förvaltningsekonom
Högbo Bruks AB är ett bolag som ägs av Sandvikens kommun. Företagets verksamhet består huvudsakligen i att förvalta och utveckla den kulturhistoriska miljön vid Högbo Bruk samt förvalta skog och byggnader med beaktande av miljöaspekter. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och arbeta med ekonomifrågor samt till viss del även arbeta med andra administrativa sysslor då vi är en mångfacetterad organisation. KVALIFIKATIONER Vi söke... Visa mer
Högbo Bruks AB är ett bolag som ägs av Sandvikens kommun. Företagets verksamhet består huvudsakligen i att förvalta och utveckla den kulturhistoriska miljön vid Högbo Bruk samt förvalta skog och byggnader med beaktande av miljöaspekter.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och arbeta med ekonomifrågor samt till viss del även arbeta med andra administrativa sysslor då vi är en mångfacetterad organisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och har gedigen erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.
Du ska kunna arbeta självständigt. Du är självgående, social och strukturerad med positiv grundsyn.

ÖVRIGT
Löne-anställningsvillkor för tjänsten gäller enligt KFS-avtal.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

PLC-programmerare till familjeföretag!

Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel! OM TJÄNSTEN Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om at... Visa mer
Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel!

OM TJÄNSTEN
Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om att skapa bättre säkerhet i kraftförsörjningsystem för företag. Idag är Elektro-Kapsel en kvalitativ leverantör av lösningar inom kraft, automation och sjukhussystem.

Som programmerare kommer du att arbeta både i kundprojekt och med nyutveckling, inledningsvis inom sjukhussystem. Systemen är avancerade och styr och övervakar allt från belysning och musik till ventilation och gas, men framförallt ser de till att kraftförsörjningen till en operationssal är säker! Du kommer att arbeta nära alla avdelningar i bolaget tillsammans med ytterligare en programmerare.

Du erbjuds


* Tekniskt varierat arbete i kundprojekt
* Delaktighet i nyutveckling inom sjukhussystem och andra automationslösningar
* En familjär arbetsgivare som verkligen värnar om sina 20 anställda, i allt från möjlighet till flexibilitet gällande arbetstider, förmåner, trevliga personalaktiviteter och utvecklingsmöjligheter.


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och du kommer att anställas av Järbo Elektro-Kapsel.

ARBETSUPPGIFTER
* Programmering i Siemens PLC och TIA-portal av styr- och övervakningssystem i kundprojekt
* Teknisk dokumentation och användarmanualer
* Driftsättning hos kund
* Utvecklingsarbete, exempelvis ny version av manöverpanel

VI SÖKER DIG SOM
* Grundläggande elkunskap och förståelse för hårdvara
* Erfarenhet av Javascipt, HTML och CSS
* Är flytande i svenska och engelska då det krävs i arbetet mot kunder och leverantörer
* Innehar B-körkort

Det är mycket meriterande om har kunskap i Siemens programmeringsverktyg och TIA-portal samt om du har erfarenhet av arbete med inbyggda system eller annan hårdvarunära programmering.

Som person är du intresserad och vetgirig när det kommer till tekniska lösningar. Vidare är du:
* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Bangatan 1, Järbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektro-Kapsels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Tina Rabnell på Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Järbo Elektro-Kapsel här. Visa mindre

PLC-programmerare till familjeföretag!

Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel! OM TJÄNSTEN Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om at... Visa mer
Har du erfarenhet av PLC eller annan hårdvarunära programmering och vill arbeta i ett familjärt företag som månar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem till sjukhus hos Järbo Elektro-Kapsel!

OM TJÄNSTEN
Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om att skapa bättre säkerhet i kraftförsörjningsystem för företag. Idag är Elektro-Kapsel en kvalitativ leverantör av lösningar inom kraft, automation och sjukhussystem.

Som programmerare kommer du att arbeta både i kundprojekt och med nyutveckling, inledningsvis inom sjukhussystem. Systemen är avancerade och styr och övervakar allt från belysning och musik till ventilation och gas, men framförallt ser de till att kraftförsörjningen till en operationssal är säker! Du kommer att arbeta nära alla avdelningar i bolaget tillsammans med ytterligare en programmerare.

Du erbjuds


* Tekniskt varierat arbete i kundprojekt
* Delaktighet i nyutveckling inom sjukhussystem och andra automationslösningar
* En familjär arbetsgivare som verkligen värnar om sina 20 anställda, i allt från möjlighet till flexibilitet gällande arbetstider, förmåner, trevliga personalaktiviteter och utvecklingsmöjligheter.


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och du kommer att anställas av Järbo Elektro-Kapsel.

ARBETSUPPGIFTER
* Programmering i Siemens PLC och TIA-portal av styr- och övervakningssystem i kundprojekt
* Teknisk dokumentation och användarmanualer
* Driftsättning hos kund
* Utvecklingsarbete, exempelvis ny version av manöverpanel

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av programmering
* Har kunskap i Siemens programmeringsverktyg och TIA-portal
* Grundläggande elkunskap och förståelse för hårdvara
* Erfarenhet av Javascipt, HTML och CSS
* Är flytande i svenska och engelska då det krävs i arbetet mot kund och leverantörer
* Innehar B-körkort

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete med inbyggda system eller annan hårdvarunära programmering.

Som person är du intresserad och vetgirig när det kommer till tekniska lösningar. Vidare är du:
* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Bangatan 1, Järbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektro-Kapsels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Johanna Frengen på Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Järbo Elektro-Kapsel här. Visa mindre

IT Systems Developer

Within Sandvik Materials Technology (SMT), we have a mission that goes far beyond just handling products, technology and processes. By working together to develop solutions based on our customers' needs, and thereby achieving our business goals, we create a better and more prosperous work environment. We offer an independent and developing environment with engaged employees and safety as our number one priority – a place where we have the opportunity to ch... Visa mer
Within Sandvik Materials Technology (SMT), we have a mission that goes far beyond just handling products, technology and processes. By working together to develop solutions based on our customers' needs, and thereby achieving our business goals, we create a better and more prosperous work environment. We offer an independent and developing environment with engaged employees and safety as our number one priority – a place where we have the opportunity to challenge both ourselves and our teams. Being a global organization with an open culture, we actively work to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.
Tube IT is now looking for a Systems Developer for the Applications function. Are you looking to contribute and challenge yourself in a well-established team and grow in an international environment? Then this might be just the opportunity you’ve been looking for!
Your mission
Being a Systems Developer focusing on the full Systems Development Lifecycle for our Service Portfolio, you’re a vital part of our Business Planning & Logistics team at Tube IT Applications. You hold the mission to deliver solutions and services that meets and exceeds the expectations from our business.
You work according to service level agreements and collaborate closely with stakeholders on all levels in the organization, to drive and coordinate resolution of complex work items. While working on enhancements of technical solutions, you also support our legacy systems. As an integrated and trusted partner, you preserve our set direction with long term assignments; keeping an eye out for faster solutions and better IT environments.
In this position, you’re located in Sandviken (Sweden).
Your character
We’re looking for someone with a relevant university degree or equivalent knowledge gained from other types of education or work life experience, preferably mixed with hands on experience from systems development. You’re able to analyze complex issues with performance, faults and data transmission throughout our IT system environment and design/specify solutions for business problems or needs. “Team Player” is definitely part of your identity, and even though you sometimes see the need for super heroes to step out into the world, you’re more of an Avengers-kind of person than one working as a lone bat from a cave.
Your skills
To be successful in this position, it’s vital that your technical skillset includes:
·      C#, .NET
·      
·      ASP.NET
·      JavaScript
Also meriting is specific knowledge on versions and products related to the above stated, as well as is experience from working with one or more of the following areas:
·      ASP.NET WebForms, MVC
·      Web APIs (.NET Core)
·      Visual Studio, Azure DevOps
·      Microsoft Server, Entity Framework, LINQ
·      jQuery, AJAX, Angular
·      CSS
·      Azure (cloud hosting, Logic Apps, Cosmos DB, message bus, event queue)
·      Legacy environments (ASP, Visual Basic)
Your key to success in this position is the ability to utilize your knowledge and take initiative, in order to contribute to the team’s high performance. You show great willingness to learn and understand our business processes, thereby setting the stage for transforming customer requirements into working solutions. You’re able to drive your tasks and work independently - but your excellent written and oral communication skills also make it easy for you to thrive in a collaborative environment. Forming relationships comes naturally to you and your pronounced customer focus drives you to actively interact and build trust with our stakeholders. As we operate in a global environment you have excellent communication skills in English, whereas a good working knowledge of Swedish is highly merited.
To work with us
At Sandvik, we’re convinced that diversity leads to a better environment for our employees, our company and our customers. We offer you great opportunities to develop in a global industrial group with favorable terms of employment which include, among other things, occupational pension, wellness, group insurance, increased parental benefit, educational programs and skills development. We’re looking forward to meeting you!
Want to know more about Sandvik Materials Technology?
Visit our Website or YouTube-channel to learn more about our exciting business.
Application
Send your application in Swedish or English, no later than 2020-03-12. Read more about Sandvik and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0016845.
Contact information
For further information about this position, please contact:
Cecilia Svedlund, recruiting manager, +46 (0)26 262 800


Union contacts - Sweden
Mona Davik, Akademikerföreningen, + 46 (0)26 265 028 
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 (0)26 263 044 
Mikael Larsson, Unionen, +46 (0)26 263 166 


For more information about the recruitment process, please contact:
Magnus Pålsson, Recruitment Specialist, +46 (0)26 263 207 
We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize, and we respectfully decline any additional contacts.
Sandvik Materials Technology is a business area within the Sandvik Group and a world-leading manufacturer of high value-added products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. The cutting-edge expertise is based on an integrated production platform and industry-leading metallurgy and R&D??. In 2018, sales were approximately 15?billion SEK with about 6,000 employees. Visa mindre

Utvecklare till familjära Elektro-Kapsel!

Har du erfarenhet av hårdvarunära programmering och vill arbeta för ett företag som värnar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar till kund såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem! OM TJÄNSTEN Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om att skapa bättre säkerhet i kraftförsörjningsystem fö... Visa mer
Har du erfarenhet av hårdvarunära programmering och vill arbeta för ett företag som värnar om kvalitet och riktigt bra tekniska lösningar till kund såväl som sin personal? Vi söker dig som vill utveckla avancerade styr- och övervakningssystem!

OM TJÄNSTEN
Järbo Elektro-Kapsel grundandes 1971 av Allan Lundström som med sin gedigna kompetens inom konstruktion och elinstallationer hade en stark vision om att skapa bättre säkerhet i kraftförsörjningsystem för företag. Idag är Elektro-Kapsel en kvalitativ leverantör av lösningar inom kraft, automation och sjukhussystem.

Nu söker de ytterligare en programmerare för att arbeta i kundprojekt såväl som med nyutveckling, inledningsvis inom sjukhussystem. Systemen är avancerade och styr och övervakar allt från belysning och musik till ventilation och gas. Framförallt ser Elektro-Kapsels system till att kraftförsörjningen till en operationssal är säker! Du kommer att arbeta nära alla avdelningar i bolaget tillsammans med ytterligare en programmerare.

Du erbjuds


* Tekniskt varierat arbete i kundprojekt
* Delaktighet i nyutveckling inom sjukhussystem och andra automationslösningar
* En familjär arbetsgivare som verkligen värnar om sina 20 anställda


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och du kommer att anställas av Järbo Elektro-Kapsel.

ARBETSUPPGIFTER
* Programmering i Siemens PLC och TIA-portal av styr- och övervakningssystem i kundprojekt
* Teknisk dokumentation och användarmanualer
* Driftsättning hos kund
* Utvecklingsarbete, exempelvis ny version av manöverpanel för HMI och utveckling av symbolbibliotek

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1 års erfarenhet av programmering och systemutveckling
* Har goda kunskaper i Siemens programmeringsverktyg och TIA-portal
* Grundläggande elkunskap och förståelse för hårdvara
* Erfarenhet av Javascipt, HTLM och CSS
* Är flytande i svenska och engelska då det krävs i arbetet mot kund och leverantörer
* B-körkort

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete med inbyggda system eller annan hårdvarunära programmering. I och med deltagande i release av ny HMI är det väldigt positivt om du har ett intresse för grafiska uttryck då det finns en önskan att ta fram symbolbibliotek för ökad användarvänlighet.

Som person är du intresserad och vetgirig när det kommer till tekniska lösningar. Vidare är du:
* Problemlösande
* Strukturerad
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Bangatan 1, Järbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektro-Kapsels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Johanna Frengen på Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Järbo Elektro-Kapsel här. Visa mindre

Passion for tech? Join us on our digital journey!

Do you see things differently? So do we. We encourage you to join us in shaping the future of the digital machining business. By turning technology into human progress, and knowledge into meaningful value, we work together: developing and implementing state-of-the-art manufacturing solutions for a more efficient, sustainable and prosperous world. About us At Sandvik Coromant, we are proud to be fostering a working environment where our employees are suppor... Visa mer
Do you see things differently? So do we.
We encourage you to join us in shaping the future of the digital machining business. By turning technology into human progress, and knowledge into meaningful value, we work together: developing and implementing state-of-the-art manufacturing solutions for a more efficient, sustainable and prosperous world.
About us
At Sandvik Coromant, we are proud to be fostering a working environment where our employees are supported and empowered in all areas of their work. We promise you a company eager to learn and rapidly adapting to a digital world where you’ll be welcomed into a skilled team of professional and knowledgeable colleagues. Let’s meet two of your future colleagues -  Shailendra and Stina.
The safety and well-being of our employees, their families and the communities they belong to are organically linked to our value system and responsibilities as a sustainability advocate in an industry like ours. If you wish, learn more about our efforts for the future.
Exiting challenges await
Aiming to position ourselves as a digital groundbreaker in the metal cutting industry, and empowered by our core machining knowledge, you will have the opportunity to explore and create unique digital solutions for software and hardware. By doing so, you add value to our business – securing growth and a leading position for Sandvik Coromant.
Listen to CIO Mathias Johansson to hear his view of why to join us on our digital journey.
We’re looking for
System Developers, Solution Architects, Test and Support professionals, Frontend and Backend Developers and System Owners. 
We think you’ll be motivated to join us if you…
Are hungry to work in an agile environment
Have a passion for collaboration
Are a self-going team-player
Have good interpersonal skills
Are thorough in your work
Like troubleshooting and problem-solving 

We also believe you have experience from
Manufacturing industry or Commercial Software development
CAD/CAM

Tech stacks that we work with and are looking for
C++, Angular, Azure/Cloud Service, .Net core, HTML5, Three JS
The preferred locations for these positions are Sandviken and Stockholm. However, if based in Stockholm, presence in Sandviken is required.
Does this sound like your next challenge? Are you eager to know more?
If you’re unsure or want to know more, please contact our recruiter Therese at [email protected]. Are you interested in getting to know her a little bit better, check out her LinkedIn!
Let’s apply!
When you send your application, you’ll be given the opportunity to let us know what roles you’re interested in and which stacks and skills you want to highlight. Interviews are made continuously for this recruitment, so please send your application as soon as possible and no later than April 8th, 2020.
Looking forward to hearing from you!
//Therese Rutqvist, Recruiter
 
Union contacts 
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 266?659 
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26?266?574 Visa mindre

Ledigt jobb som System- och Processutvecklare av Voyager

Ansök    Dec 18    Experis    Systemutvecklare/Programmerare
Ledigt jobb som System- och Processutvecklare i Voyager hos vår kund i industribranschen. Flexibel arbetsort, men du behöver vara i Sandviken 1-3 dagar per vecka. Är du beredd att inleda nästa fas i din karriär? Låter det lockande och spännande att arbeta utveckling av system och processer på ett branschledande, framgångsrikt och intressant företag? Jobbet innebär såväl spännande arbetsdagar med utmanande arbetsuppgifter som trevliga kollegor. Sök tjäns... Visa mer
Ledigt jobb som System- och Processutvecklare i Voyager hos vår kund i industribranschen.
Flexibel arbetsort, men du behöver vara i Sandviken 1-3 dagar per vecka.

Är du beredd att inleda nästa fas i din karriär? Låter det lockande och spännande att arbeta utveckling av system och processer på ett branschledande, framgångsrikt och intressant företag?

Jobbet innebär såväl spännande arbetsdagar med utmanande arbetsuppgifter som trevliga kollegor. Sök tjänsten redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ifrån mars 2020 till och med december 2020.
Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.
Det är en heltidstjänst, dagtid.Ditt uppdrag

Den här tjänsten innebär att du kommer behöva vara på plats i Sandviken 1 till 3 dagar per vecka, på övrig tid är arbetsorten flexibel. Du har nära samarbete med dina kollegor där du blir en viktig kugge, ni är fem stycken på avdelningen. Du testar nya funktioner i systemet och har support till de interna användarna som arbetar med Inventory Planning på Supply Chain.
Du har även mycket kontakt med företagets interna IT-avdelning.Vem är du?

Vi letar efter någon som har erfarenhet av Voyager och kan vara med att utveckla systemet och processerna.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom IT-området och har erfarenhet av Supply Chain.

Som person är du analytisk, strategisk, nyfiken och samtidigt har du ett kreativt sinne som gärna arbetar fram innovativa idéer och lösningar. Du har erfarenhet av Voyager och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom IT-området och har erfarenhet av Supply Chain. Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan.

Vi söker dig som

* har arbetat i Voyager och gärna varit med och utvecklat systemet tidigare

* har erfarenhet av liknande arbete

* har tidigare erfarenhet inom IT

* har tidigare erfarenhet inom Supply Chain

* har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

* talar och skriver svenska flytandeErbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Modin på telefonnummer 026-663023 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Sista ansökningsdag är 2020-01-31

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

Junior fullstackutvecklare med fokus på C# och .Net till Xlent

Xlent söker dig som brinner för programmering och som vill starta din framtida karriär som fullstackutvecklare. Här får du utveckla dina kunskaper inom C# och .Net i en framåtsträvande miljö tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för teknik. Kanske är detta vägen till din framtida karriär inom programmering? Missa inte chansen, sök redan idag! OM TJÄNSTEN I tjänsten som junior utvecklare kommer du att vara en del i vårt team av erfarna utveckla... Visa mer
Xlent söker dig som brinner för programmering och som vill starta din framtida karriär som fullstackutvecklare. Här får du utveckla dina kunskaper inom C# och .Net i en framåtsträvande miljö tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för teknik. Kanske är detta vägen till din framtida karriär inom programmering? Missa inte chansen, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som junior utvecklare kommer du att vara en del i vårt team av erfarna utvecklare i en prestigelös miljö som låter dig växa utifrån dina egna förutsättningar och personliga mål. Du förväntas ta ansvar för din leverans och utveckling men med nära stöd från erfarna kollegor.

Du erbjuds


* Ett arbete där du får utvecklas och växa över tid
* Att ta del av Xlents mentorsprogram med löpande avstämningar och coachning.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som fullstackutvecklare har du ofta en varierande arbetsdag beroende på vilket projekt och kund du för tillfället hjälper. Du kommer förmodligen vara del av ett större team där du får hjälp och stöttning för att utvecklas in i rollen och du kommer arbeta nära en lead developer eller mentor.

Du kommer exempelvis att:
* Programmera både front- och backend i framförallt Microsoft miljö
* Tillsammans med teamet ta fram innovativa lösningar på kunders problem
* Programmera i främst C# och .Net.

VI SÖKER DIG SOM
* Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datavetenskap eller annan likvärdig utbildning, alternativt likvärdig erfarenhet


* Har ett brinnande intresse för teknik och programmering
* Har kunskaper inom C# och .Net
* Har ett B-körkort
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor.


Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete i agila projekt från studier eller arbete.

Som person är du:


* Problemlösande och motiveras av logiska utmaningar
* Samarbetsvillig och trivs med arbete i agila projekt
* Strukturerad och har god förmåga att sätta sig in i olika processer.


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sandviken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xlents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
XLENT är ett nordiskt strategi- och IT-konsultbolag med lokal förankring som bygger och levererar framtidens IT- lösningar åt sina kunder. Genom ett gediget kunnande inom IT och förståelse för kundernas behov, kopplar man samman tekniken med verksamheten för att kunderna ska förverkliga sina drömmar. Läs mer om deras verksamhet här. Visa mindre

Systems Developer

To our global IT function at Sandvik Mining and Rock Technology, we’re now looking for a Systems Developer for Business Intelligence (BI) and Information. Are you looking to challenge yourself and grow in a fast-paced and international environment? Then this might be the next step in your career! Ready to join us? We’re a number one player in the field of Mining and Rock Technology, and our operations and organizations are spread around the globe. We hav... Visa mer
To our global IT function at Sandvik Mining and Rock Technology, we’re now looking for a Systems Developer for Business Intelligence (BI) and Information. Are you looking to challenge yourself and grow in a fast-paced and international environment? Then this might be the next step in your career!


Ready to join us?
We’re a number one player in the field of Mining and Rock Technology, and our operations and organizations are spread around the globe. We have customer focus as a core value – and we truly mean it! We form our operations based on our customers’ needs, and that’s how we find the road to success. Get to know us further by visiting our website or YouTube channel.


The job
Being a Systems Developer focusing on backend development and global data warehouse, you’re a vital part of our BI and Information function and hold the mission to deliver solutions and services that meets and exceeds the expectations from our business. You work according to service level agreements and collaborate with stakeholders across Sandvik to drive and coordinate resolution of complex work items, while working on enhancements of technical solutions. You also preserve our set direction with long term assignments; keeping an eye out for faster solutions and better IT environments.


In this position, you’re preferably located in Sandviken (Sweden) or Tampere (Finland).


Your character
We’re looking for someone with a relevant university degree or equivalent experience gained from a working career, preferably with a couple of years working with development within Microsoft. You’re able to manage and simplify complex issues and understand data modeling and data warehouse concepts. Knowledge in the Microsoft server, as well as using Server Analysis Services (SSAS) and Server Integration Services (SSIS), is highly valuable, while experience of Azure, DevOps and BI solutions are beneficial. As we act in a global environment you have excellent communication skills in English.
 
Your key to success in this position is your self-driven and proactive mindset, giving you the ability to seek and take initiative. You’re a solutions-oriented team-player, with great communication skills and a strong drive to develop both your-self and your team, and you really enjoy acting in a setting where sharing knowledge is crucial. By also being service-minded with a sincere customer focus, you transform customer requirements into working solutions. Further, you actively interact with our stakeholders to establish a strong collaborative environment. 


At Sandvik, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you!


Application
Send your application no later than January 27, 2020.
Read more about Sandvik and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0015586. We kindly ask you to attach a cover letter to your application.


Contact information
For further information about this position, please contact:
Robert Waller, recruiting manager, +46 (0)26 265 842


Union contacts - Sweden
Per Hedman, Unionen, +46 (0)26?265 014 
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)26?262?718 
Peter Olsson-André, Ledarna, +46 (0)26?261?984 


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.


Recruitment Specialist
Therese Rutqvist


Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2018, the Group had approximately 42,000 employees and sales of 100 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations. Visa mindre

Systems Developer

Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2018, the Group h... Visa mer
Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2018, the Group had approximately 42,000 employees and sales of 100 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.Sandvik IT is moving into the future with the objective of improving our market agility and capture the right business opportunities. We are now looking for a structured Systems Developer to our global team of open-minded and technically skilled professionals. This position presents a great chance if you wish to work close to the business and contribute to a high-quality delivery of IT services. Join our team and grow together with usOutput Management within Sandvik IT Services is an international team serving all business areas with technical operations, solution design, development and maintenance of Streamserve - an advanced tool used to produce and distribute business critical documents. We work in a constantly changing environment with new technologies emerging every day. As a result, new challenges, innovation and problem solving are all part of our culture. In this role, you are part of a team always open to change and development, where each team member takes responsibility for our common success; striving for continuous improvement and innovation. Welcome to our digital arena! Your mission As Systems Developer within Output Management, you deliver value to our business by engaging in systems development and implementing ways of incorporating new technologies. You translate our customers’ requirements into top quality solutions by understanding the needs of the business. Suggesting solutions and functionality to our customers and ensuring alignment with our IT processes and guidelines are also important aspects of your job. In this role, you are located at Sandbacka Park in Sandviken. Your character We are looking for someone with a relevant degree in IT, or equivalent knowledge gained from previous work. More important is that you have experience from IT along with genuine developer skills. You’re able to manage and simplify complex issues, and you have an eye for understanding customer needs. Knowledge of Java, XML and xPath are advantageous and it’s a plus if you’re familiar with Streamserve, although we will offer you the necessary education and guidance to be successful in this area. As we collaborate across cultural borders, you must have excellent skills in written and verbal English.Your personality makes us better. Your structured and analytical approach, combined with your drive and sense of responsibility, are your keys to success in this role. You’re always striving towards improvements and as a true team player, you share knowledge and ideas with others to ensure a strong delivery. Most importantly, you’re truly interested in development and this, together with your problem-solving attitude, are your cornerstones when facing challenges. We look forward to meeting you! At Sandvik, we believe that diversity of experience, perspective and background will lead to a better environment for our employees, our business and, thereby, our customers.ApplicationSend your application no later than June 2, 2019. Read more about Sandvik and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0007608. If you wish to add a cover letter to your application, please make sure to attach the file when uploading your resume.Contact informationFor further information about this position, please contact:Monika Karlsson, recruiting manager, +46 (0)26 262 951 Union contactsUrban Höög, Unionen, +46 (0)26 261 713Anna-Karin Wedin, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 780Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444. Recruitment SpecialistRenée Nordström Prior to this recruitment, we have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize. In light of this, we respectfully decline any contact with marketing or recruitment agencies regarding additional channels or campaigns.Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2018, the Group had approximately 42,000 employees and sales of 100 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations. Visa mindre

Junior fullstackutvecklare med fokus på C# och .Net till Xlent

Xlent söker dig som brinner för programmering och som vill starta din framtida karriär som fullstackutvecklare. Här får du utveckla dina kunskaper inom C# och .Net i en framåtsträvande miljö tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för teknik. Kanske är detta vägen till din framtida karriär inom programmering? Missa inte chansen, sök redan idag! OM TJÄNSTEN I tjänsten som junior utvecklare kommer du att vara en del i vårt team av erfarna utveckla... Visa mer
Xlent söker dig som brinner för programmering och som vill starta din framtida karriär som fullstackutvecklare. Här får du utveckla dina kunskaper inom C# och .Net i en framåtsträvande miljö tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för teknik. Kanske är detta vägen till din framtida karriär inom programmering? Missa inte chansen, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som junior utvecklare kommer du att vara en del i vårt team av erfarna utvecklare i en prestigelös miljö som låter dig växa utifrån dina egna förutsättningar och personliga mål. Du förväntas ta ansvar för din leverans och utveckling men med nära stöd från erfarna kollegor.

Du erbjuds


* Ett arbete där du får utvecklas och växa över tid
* Att ta del av Xlents mentorsprogram med löpande avstämningar och coachning.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som fullstackutvecklare har du ofta en varierande arbetsdag beroende på vilket projekt och kund du för tillfället hjälper. Du kommer förmodligen vara del av ett större team där du får hjälp och stöttning för att utvecklas in i rollen och du kommer arbeta nära en lead developer eller mentor.

Du kommer exempelvis att:
* Programmera både front- och backend i framförallt Microsoft miljö
* Tillsammans med teamet ta fram innovativa lösningar på kunders problem
* Programmera i främst C# och .Net.

VI SÖKER DIG SOM
* Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling. datavetenskap eller annan likvärdig utbildning, alternativt likvärdig erfarenhet


* Har ett brinnande intresse för teknik och programmering
* Har kunskaper inom C# och .Net
* Har ett B-körkort
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor.


Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete i agila projekt från studier eller arbete.

Som person är du:


* Problemlösande och motiveras av logiska utmaningar
* Samarbetsvillig och trivs med arbete i agila projekt
* Strukturerad och har god förmåga att sätta sig in i olika processer.


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sandviken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xlents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
XLENT är ett nordiskt strategi- och IT-konsultbolag med lokal förankring som bygger och levererar framtidens IT- lösningar åt sina kunder. Genom ett gediget kunnande inom IT och förståelse för kundernas behov, kopplar man samman tekniken med verksamheten för att kunderna ska förverkliga sina drömmar. Läs mer om deras verksamhet här. Visa mindre

Systems Engineer Active Directory

The Identity and Access Management (IAM) team within Sandvik IT Services, is an important key in analyzing future trends and enabling a secure and user-friendly journey into new technology areas and business opportunities. We are now looking for an Active Directory System Engineer to join us in Sandviken – someone who is driven by new ideas, methods and opportunities and who wishes to join an experienced and inspiring team that stays at least one step ahea... Visa mer
The Identity and Access Management (IAM) team within Sandvik IT Services, is an important key in analyzing future trends and enabling a secure and user-friendly journey into new technology areas and business opportunities. We are now looking for an Active Directory System Engineer to join us in Sandviken – someone who is driven by new ideas, methods and opportunities and who wishes to join an experienced and inspiring team that stays at least one step ahead as we build our identity platform.What we do?At Sandvik IT Services, we manage the IT needs of our entire global organization by offering technical solutions for hardware and software, architecture, security, system and process development, and we ensure excellent user support. We like working in a changing environment, where our competence and creativity helps us solve complex challenges and making informed decisions on the go.What you get?Joining our organization, you are welcomed into an exciting world where new advanced technology meets the core of manufacturing in ways that truly shape the industry. With us, you have every chance to use your digital skills and your appetite for development in a live business setting, and by uniting our knowledge and experience, we believe the future is ours to grab. Your missionIn this position, you’re part of the team responsible for operating and maintaining our Active Directory (AD) services. You identify, develop and implement solutions to support IAM aspects of applications and services, and establish processes and controls for audit and compliance requirements. You also assist with maintenance, optimization and recovery of the Microsoft Active Directory and Federation Environment (ADFS) and support other IT areas in their use of Azure AD, and related identity and access issues. Further, you develop and automate processes and design and develop solutions related to various assignments across our business.Your background and characterTo be successful in this position you need to be a supportive team player who’s guided by the importance of working together and involving others. We expect you to have at least three years’ experience from acting in a similar role and that you have knowledge of ADFS, Azure AD and Microsoft Server Products. You’re genuinely interested in cloud solutions and have hands-on experience from working with Windows AD and technical troubleshooting. You hold a university degree in a relevant field, alternately have equivalent practical experience, and we consider it advantageous if you’re certified in ITIL and experienced in Exchange. Other beneficial competences are PKI, hardware knowledge (IBM-Lenovo), Azure Multi Factor Authentication, Azure Conditional Access rules and Hybrid join scenarios. Naturally, you’re fluent in English, while it’s a plus if you’re skilled in Swedish.At Sandvik, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We look forward to meeting you!Intrigued?Learn more about Sandvik, our visions and corporate culture by visiting our website or our YouTube channelApplicationSend your application no later than October 14th, 2019 by applying at home.sandvik/career, Job ID: R0013686. Contact informationFor further information about this position, please contact: Mona Gunnarsson, Manager of Identity and Access Management, +46 (0)26 261 670Union contacts – SwedenMalena Rackner, Unionen, +46 (0)26 262 748Anna-Karin Wedin, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 780   Peter Olsson-Andree, Ledarna, +46 (0)26 261 984 For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444. Recruitment SpecialistIrene SveenWe have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

System Developer within Microsoft MIM

For our client we are looking for a system developer within Identity and Access Management (IAM). You will be responsible for the new development and management of the identity management system based on Microsoft Identity Manager (MIM). The role involvesworking with everything from receiving requirements for IT functionality from the business, to execution and implementation of our solutions. In the managing part, common tasks are to handle incidents, use... Visa mer
For our client we are looking for a system developer within Identity and Access Management (IAM). You will be responsible for the new development and management of the identity management system based on Microsoft Identity Manager (MIM). The role involvesworking with everything from receiving requirements for IT functionality from the business, to execution and implementation of our solutions. In the managing part, common tasks are to handle incidents, user support and problem solving. CA Service Desk Manager knowledge is advantageous.

You will mainly work with the Azure synchronization service that includes FIM and the Azure AD Connect synchronization system.

Personal requirements:
- Bachelor's Degree or upwards in Computer Science or System Development, as well as complementary knowledge from working life.

Documented experience of C # is necessary and mandatory. If you also have experience of infrastructure, such as Active Directory, then it is merit.

Required skills:

Azure
Azure AD Connect synchronization system
Service Desk Manager knowledge

Start: ASAP
Duration: ~6months + with chances of extension
Location: Sandviken, Sweden
Working language: English/Swedish

Please, apply directly through our system with
- your updated CV
- Motivation Letter describing why you are suitable for this assignment - refer to earlier assignments, employments, education and personal qualities. Visa mindre

Systemutvecklare Java

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Systemutvecklare Java PROBLEMLÖSARE & UTVECKLARE? VI VILL VETA MER OM DIG Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig längre än till att bara hantera produkter, teknik och processer – att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vår vardag. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker
Systemutvecklare Java

PROBLEMLÖSARE & UTVECKLARE?
VI VILL VETA MER OM DIG

Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig längre än till att bara hantera produkter, teknik och processer – att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vår vardag. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.

Division Tube, inom Sandvik Materials Technology, är specialiserade inom sömlösa och svetsade rör och rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Till vår IT-organisation söker vi systemutvecklare som vill arbeta i ett kompetent och dedikerat team som levererar integrationslösningar till Sandviks olika affärsområden.

Placeringsort Sandviken.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare, inom Tube IT Integration & Application Operation, levererar du värde till Sandviks affärsområdens olika verksamheter genom systemutveckling och att implementera sätt att integrera ny teknik. Du har en förmåga att förstå kundens behov och omvandlar dem till lösningar, samt stödjer och underhåller de Java integrationslösningar som utvecklats.

Din profil
Vi söker efter dig med relevant examen i IT, eller med motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet av att utveckla objektorienterade lösningar. Kunskap inom Java och är att föredra i denna roll samt att tidigare erfarenhet av att arbeta med system-integrationer, MQ, XML och XSLT är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, som utmärks av en tydlig förmåga och vilja att ta initiativ. Du arbetar bra både självständigt och i team, är bekväm med att interagera med beställare och slutanvändare för att förstå verksamhetens behov, och har en positiv inställning till att lösa problem och ge service med hög kvalitet. Ett stort intresse för ny teknik i kombination med en god affärsförståelse gör att du kan bidra med nyutveckling i en väletablerad verksamhet, och du arbetar tillsammans med dina kollegor för att driva verksamheten framåt.

SMT verkar i en internationell miljö där det krävs att du behärskar engelska i både tal och skrift och resor kan förekomma i tjänsten.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annette Lundgren, rekryterande chef, 026 -26 27 17

Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
Lars Carlborg, Sveriges Ingenjörer, 026-26 39 85
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44

Sista ansökningsdag: 2019-04-08.
Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: R0009282

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Ansvarig rekryterare
Alexandra Unstad 026-26 36 08

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.


Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000. Visa mindre

Systemutvecklare

På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans. För oss är maskinteknik grunden i vårt samhälle – som utvecklar, förändrar och formar vår vardag. Vår ambition är att fortsätta utvecklas och genom ett nära samarbete med våra kunder, och vår gemensamma tekniska kompetens, siktar vi på att alltid ligga steget före. På avdelningen Gimo Utveckling Sandviken Automation utvecklar vi nya lösningar inom industriautomation för våra produk... Visa mer
På Sandvik Coromant drivs vi av visionen att forma framtiden tillsammans. För oss är maskinteknik grunden i vårt samhälle – som utvecklar, förändrar och formar vår vardag. Vår ambition är att fortsätta utvecklas och genom ett nära samarbete med våra kunder, och vår gemensamma tekniska kompetens, siktar vi på att alltid ligga steget före.

På avdelningen Gimo Utveckling Sandviken Automation utvecklar vi nya lösningar inom industriautomation för våra produktionsenheter, med fokus på en produktion som ligger i framkant och en leverans som möter interna behov. Till vårt innovativtiva team söker vi nu en sliptekniker och vi välkomnar dig till en roll där du bidrar till en förbättrad produktion – en riktig chans att utveckla skärproduktionen och vara en del av processen i skapandet av dagens och morgondagens skär.

Arbetsuppgifter
I den här rollen stöttar du produktionsenheterna så att de kan göra nya slipparametrar och slipprogram för skärutvecklingen och du erbjuder support i dagliga ärenden. Du arbetar tätt ihop med befintlig sliptekniker och har ett nära samarbete med våra operatörer för att identifiera de bästa lösningarna. Utveckling av skär i våra befintliga program är en viktig del i ditt arbete och där använder du dig av dina avancerade kunskaper inom matematik för att uppnå resultat. Du arbetar också med programmering. Vidare har du har även ett gott samarbete med R&D för att vi ska kunna tillverka bättre skär att lansera på marknaden och utifrån detta säkerställa en fortsatt ledande position inom området

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller högre, inom automation eller system , alternativt har du arbetslivserfarenhet som kan likställas med det. Har du även erfarenhet av skärslipning är det mycket meriterande. För att lyckas i den här tjänsten måste du förstå avancerad matematik och kunna översätta programmeringsspråk i praktiken, och du har även goda kunskaper i programmering c#, Delphi. Då vi är baserade i Sverige och arbetar i en internationell miljö behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Din personlighet gör oss bättre! Du är en kreativ och idérik person som drivs av att ta dig an och lösa problem. Med din samarbetsvilja har du lätt för att jobba i täta samarbeten och i gruppsammanhang fungerar du även som ett nav och hjälper till att skapa teamkänsla. Din tekniska kunskap gör att du trivs med ett arbete som är nära verkligheten och tillsammans med dina kollegor strävar du alltid mot att möta kundens förväntningar på funktion och leverans.

På Sandvik Coromant är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-19. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0007909

Om du vill bifoga ett personligt brev gör du detta samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Björn Boström, rekryterande chef, 026-269 163

Fackliga kontaktpersoner
Thomas Lilja, Unionen, 026-266 659
Anna Åkesson, Akademikerföreningen, 026-264 735
Peter Olsson-Andrée, fackförbund, 026-261 984

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Amanda Hedqvist

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 3 100 patent världen över, sysselsätter över 8 000 anställda och finns representerat i 130 länder. Visa mindre