Lediga jobb som Kock, storhushåll i Sandviken

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

kock

Vi på föräldrakooperativet Trollstugan behöver en vikarie till vårt kök omgående i 6-8 veckor. Det är en förskola med 30 barn och 8 anställda. Vi lagar vår mat från grunden så du behöver ha god kunskap om kost som passar förskolebarn. Hör av dig till Anna-karin om du är intresserad och vill veta mer. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi på föräldrakooperativet Trollstugan behöver en vikarie till vårt kök omgående i 6-8 veckor. Det är en förskola med 30 barn och 8 anställda. Vi lagar vår mat från grunden så du behöver ha god kunskap om kost som passar förskolebarn.
Hör av dig till Anna-karin om du är intresserad och vill veta mer.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Poolkock

Ansök    Okt 3    Sandvikens kommun    Kock, storhushåll
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har hög prioritet på att ha god kvalité på tjänster och service. Som poolkock arbetar du inom ett geografiskt område i något av kommunens kök. Servicekontoret svarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av städservice, verksamhetsvaktmästare, kostservice, transportservice och kommunens bilpool. Vi erbjuder dig bland annat des... Visa mer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har hög prioritet på att ha god kvalité på tjänster och service. Som poolkock arbetar du inom ett geografiskt område i något av kommunens kök.

Servicekontoret svarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av städservice, verksamhetsvaktmästare, kostservice, transportservice och kommunens bilpool.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
• Ersätta korttidsvakanser i första hand inom området
• Ansvara för matlagning och övriga sysslor kring maten i olika typer av kök
• Beställning av varor
• I tillagningsköken ska råvaror i möjligaste mån användas
• Bakning av eget matbröd
• Diskning och städning av kök
• Menyer, recept och slutberedningsmanualer följer fastställda rutiner
• Vid städning av lokaler ska egenkontroll och manual följas
• Ansvar för dokumentation av egenkontrollprogram
• Delta i arbetsplatsträffar och annan arbetsplanering/utveckling

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola eller liknande och/eller erfarenhet av att arbeta som kock.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt och främjar god samverkan.
Du har ett gott ordningssinne, är serviceinriktad och sätter kunden i fokus.
Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Datavana och körkort krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Kock 75% Storsjömässen/Mossvägen 10

Ansök    Okt 7    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Storsjömässen/Mossvägen 10 Viss tid, 75% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill... Visa mer
Kock till Storsjömässen/Mossvägen 10

Viss tid, 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Storsjömässen/Mossvägen 10

Restaurang Storsjömässen/Mossvägen 10 ligger i Sandviken , här serverar vi frukost, dagens lunch och fika. Vi har även catering och kvällsevent. Vi är ett glatt team som behöver stärkas upp med en matkunnig, positiv lagspelare som inte är rädd för utmaningar eller ett högt tempo.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock 75% till Restaurang Storsjömässen, Sandviken

Ansök    Jun 14    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock 75% till Restaurang Storsjömässen, Sandviken, Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som kock! Hitta din passion för mat Vi behöver förstärka vårt team på restaurang Storsjömässen i Sandviken med Dig som vill arbeta 75% tillsvidare anställning. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. En mångsidig person som gillar att stå ute i ... Visa mer
Kock 75% till Restaurang Storsjömässen, Sandviken,

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som kock!

Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på restaurang Storsjömässen i Sandviken med Dig som vill arbeta 75% tillsvidare anställning. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. En mångsidig person som gillar att stå ute i line och servera kunder, ta tag i disken och har nya idéer till köket. Vi behöver Dig för att förstärka upp köket då vi tänkt utveckla denna delen mer.

Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen.

Läs mer om oss på www.compass-group.se

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning samt kassa vana. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss krävs det att du talar och skriver svenska flytande obehindrat. Körkort är ett krav.

Om Restaurang Storsjömässen

Restaurang Storsjömässen är en företagsrestaurang, i Sandviken på Sandviks område. Restaurangen serverar ca 1000 lunchgäster dagligen i restauranger och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har en skolan som vi också driver. Vi har mycket catering med b.la. smörgåstårtor/sallader och smörgåsar.

Redo för ett välsmakande arbete som kock på 75% ? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd på mail: [email protected] Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2021-07-20. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 12    Sandvikens kommun    Kock, storhushåll
Servicekontoret svarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av kostservice, städservice, verksamhetsvaktmästare, transportservice och kommunens bilpool. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. ... Visa mer
Servicekontoret svarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av kostservice, städservice, verksamhetsvaktmästare, transportservice och kommunens bilpool.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som vi är mycket stolta över, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.


ARBETSUPPGIFTER
Alla inom kök förekommande arbetsuppgifter enligt fastställda manualer, exempelvis

• Egen matlagning från grunden
• Beredning av frukost och mellanmål
• Göra sallader
• Bakning av matbröd
• Ansvar för dokumentation av egenkontrollprogram
• Diskning samt städning av kök
• Delta i arbetsplatsträffar
• Delta i personalträffar vid behov
• Beställning av varor


KVALIFIKATIONER
Kockutbildning från restaurangskola eller liknande och erfarenhet av yrket.
Ett gott bemötande, arbetar flexibelt, är engagerad och främjar god samverkan i arbetslaget.
Är serviceinriktad och sätter kunden i fokus.
Har gott ordningssinne och arbetar strukturerat.
Har en stor egen drivkraft och viljan att utveckla verksamheten.
Viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Datavana krävs.

Körkort B är meriterande

Har du kunskaper i kostdataprogram är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Språngbrädan söker en kock med ett stort hjärta till vårt nya moderna kök.

Ansök    Jan 25    Abf Gästrikebygden    Kock, storhushåll
Språngbrädan är en alternativ skola i Sandviken för vuxna elever som får en möjlighet att studera och ta betyg i olika ämneskurser. Språngbrädan samverkar med Centrum för Vuxnas Lärande (CVL). Konceptet är en heldagsskola där vi fokuserar på hela individen och dennes behov för att göra en livsstilsförändring. Språngbrädan har flyttat till ett nytt hus beläget i en vacker miljö. Hjärtat i verksamheten är vårt fina kök som är utrustat med en ny maskinpark. ... Visa mer
Språngbrädan är en alternativ skola i Sandviken för vuxna elever som får en möjlighet att studera och ta betyg i olika ämneskurser. Språngbrädan samverkar med Centrum för Vuxnas Lärande (CVL). Konceptet är en heldagsskola där vi fokuserar på hela individen och dennes behov för att göra en livsstilsförändring.
Språngbrädan har flyttat till ett nytt hus beläget i en vacker miljö. Hjärtat i verksamheten är vårt fina kök som är utrustat med en ny maskinpark. Målet med köket är att tillhandahålla vällagade måltider som tillagas i huvudsak av svenskt kött, närodlade grönsaker och krav/fairtrade produkter. Köket serverar frukost, lunch och mellanmål varje dag till ca 30 personer. Till våren ska verksamheten starta upp en köksträdgård där vi tillsammans med eleverna följer resan från frö till bord. En dag i veckan har vi verksamhet med elever ute i skog och natur.
Du som kock kommer ingå i ett litet arbetsteam bestående av ämneslärare och en befintlig kock. I vårt team har alla tydliga ansvarsområden, men vi går också in i varandras roller om det krävs. Du ska ha ett genuint intresse av att sprida dina kunskaper då det ingår att handleda och inspirera våra elever till att våga tillaga naturlig och bra mat från grunden. Alla elever i verksamheten har en ”köksvecka” per termin där de ska få kunskaper att ta med sig hem till sin vrå. Bakning och specialkost förekommer. Du kommer att ha stor möjlighet att tillsammans med personalteamet bidra till att utveckla vårt nya kök med din kreativitet och omtanke.
Kvalifikationer:
Dokumenterad adekvat utbildning samt flera års arbetslivserfarenhet. Du ska som kock ha kunskaper i egenkontroll, rutiner, råvarukontroll och minimerat matsvinn. Du måste vara utrustad med en positiv livssyn som orkar stå emot olika bemötanden från våra elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Svenska i tal och skrift
Goda referenser
Omfattning: Heltid, dagtid.
Varaktighet: Tillsvidare
Månadslön enligt kollektivavtal
#jobbjustnu Visa mindre