Lediga jobb som Administrativ assistent i Sandviken

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Omsorgsförvaltningen söker en administratör

Omsorgsförvaltningen med cirka 1275 anställda omfattar fyra verksamhetsområden, ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt HSL och korttidsboenden. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom ekonomer, HR, systemstöd, utvecklare och allmänt administrativt stöd. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete där ditt bidrag möjliggör vår strävan att ge en kvali... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med cirka 1275 anställda omfattar fyra verksamhetsområden, ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt HSL och korttidsboenden. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom ekonomer, HR, systemstöd, utvecklare och allmänt administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete där ditt bidrag möjliggör vår strävan att ge en kvalitativt god omsorg och vård till kommunens medborgare.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner:
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en organisation med gemensamt ansvar för ständiga förbättringar. Som administratör kommer du att vara en nyckelperson för hantering av fakturor, diarieföring och arkivering. I tjänsten ingår även att vid kollegors frånvaro arbeta som nämndsekreterare samt med till exempel receptionsarbete och annan administration.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som administratör på Omsorgsförvaltningen behöver du kunna arbeta självständigt men också att du trivs i samarbete med andra. Som person är du initiativkraftig och har ett öga för att se vad som behöver göras. Du är serviceinriktad, strukturerad och har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Vi söker dig som har minst adekvat eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot administration/offentlig förvaltning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda datakunskaper i Office-paketet. Du har god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Heltidsjobb som administratör i Sandviken

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och trivs med det? Är du dessutom sugen på en ny utmaning på heltid? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu en administratör till en våra kunder med placering i Sandviken. Arbetstiderna är vardagar kontorstider 08:00-16:00. Upplärning och introduktion sker under tre dagar, på plats hos kund. Uppdraget beräknas starta under november. Som administratör hos vår kund ä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och trivs med det? Är du dessutom sugen på en ny utmaning på heltid? Då har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu en administratör till en våra kunder med placering i Sandviken. Arbetstiderna är vardagar kontorstider 08:00-16:00. Upplärning och introduktion sker under tre dagar, på plats hos kund. Uppdraget beräknas starta under november. Som administratör hos vår kund är du en viktig resurs och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att bekräfta order, boka leveranser samt fakturering.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Holmer via e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en datastyrd växel eller/och reception. Vi ser gärna att du läser en pågående utbildning inom ekonomi eller liknande. Som person är du social, stresstålig, självgående och strukturerad, du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har inga problem att jobba i högt tempo. Du har en hög servicekänsla och gillar att hjälpa andra människor. Meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete samt hantering av leverantörsfakturor, arbete i Hogia och LB-fastighetssystem. Du talar och skriver svenska samt behärskar engelska obehindrat. Då vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka - ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på uppdraget Ida Holmer 070-376 03 79.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Administratör, 100%

Vi finns i hjärtat av Gästrikland längs Tidernas väg med vackra Storsjön i mitten. Vi har ett rikt kulturliv med kulturskola, symfoniorkester, jazzband, mm. Här finns också mycket att välja på inom friluftsområdet med golf, hästar, jakt och idrott för att inte tala om ett brett utbud inom föreningslivet. Sandviken har också goda förbindelser till närliggande städer som Uppsala, Västerås och Gävle. ADMINISTRATÖR, 100% Vi söker nu en administratör för ett om... Visa mer
Vi finns i hjärtat av Gästrikland längs Tidernas väg med vackra Storsjön i mitten. Vi har ett rikt kulturliv med kulturskola, symfoniorkester, jazzband, mm. Här finns också mycket att välja på inom friluftsområdet med golf, hästar, jakt och idrott för att inte tala om ett brett utbud inom föreningslivet. Sandviken har också goda förbindelser till närliggande städer som Uppsala, Västerås och Gävle.
ADMINISTRATÖR, 100%
Vi söker nu en administratör för ett omväxlande och stimulerande uppdrag med placering på pastorsexpeditionen.
Vi söker dig som är en van administratör. Du tycker om och stimuleras av att ha många bollar i luften. I tjänsten ingår att:
ansvara för kyrkobokföring och bokning av kyrkliga handlingar.
behandla ansökningar till Diakoniföreningen.
löpande löneadministrativa arbetsuppgifter.
i förekommande fall samordna beredningen av ärenden inför sammanträden samt att planera, genomföra och protokollföra sammanträden i arbetsutskott, kyrkoråd och kyrkofullmäktige.
i övrigt alla förekommande arbetsuppgifter på expeditionen; ansvar för telefonväxel, posthantering, diarieföring, avtalshantering, arkivering och daglig service till församlingen.
tjänsten kan även komma att omfatta andra arbetsuppgifter.För att lyckas i rollen som administratör har du en god servicenivå samtidigt som du är metodisk och strukturerad då du kommer hantera flera administrativa uppdrag parallellt. Du trivs i ett sammanhang med många kontaktytor och med att ge service. Arbetsuppgifterna kan växla snabbt, att kunna prioritera och strukturera arbetet är av stor vikt.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
administrativ utbildning och god administrativ kompetens.
goda kunskaper inom IT-stöd som bokningssystem och webbpublicering samt de vanligaste Office programmen samt gärna Kyrksam och Aveny.
tidigare erfarenhet av arbete i en central samordnande roll.
god förmåga att uttrycka dig i skriftlig, muntlig och social kommunikation.
erfarenhet av Svenska kyrkans verksamhet och organisation är meriterande.
B-körkort är ett krav.VI ERBJUDER
Goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildning. Vi värnar om en god arbetsmiljö och att våra medarbetare ska känna delaktighet och arbetsglädje. Våra förmåner är bland annat flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer om Sandvikens pastorat på www.svenskakyrkan.se/sandviken.
ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring med tillträde enligt överenskommelse. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar. Vi lägg stor vikt vid personlig lämplighet.
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.svenskakyrkan.se/sandviken/gdpr.
Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Executive Assistant

At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them to great use! For a challenging and exciting role we’re now looking for a proactive and driven Executive Assistant to join our team – supporting Vice Presidents in Sandvik Coromant Management Group. With us, you undertake a thri... Visa mer
At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them to great use!
For a challenging and exciting role we’re now looking for a proactive and driven Executive Assistant to join our team – supporting Vice Presidents in Sandvik Coromant Management Group. With us, you undertake a thrilling position where marketing and business minded people alike work together and share ideas. Do you thrive in a high tempo, international working environment and want to further develop your network and professional career? Please keep reading!
Your Team
You play an important part in the Sandvik Coromant organization, as you’re a part of the Team of Executive Assistants that plan and organize the daily work life of our Executives. You report directly to the Executive Assistant Manager and your main task is to give support, combined with other assignments and projects.
About the job
In this position, you manage the VP’s schedule and calendar, from a short- and long-term perspective. You provide flexible service and take initiatives to improve efficiency and quality. Besides supporting in various administrative tasks and being responsible for your executive’s agenda, you coordinate activities, travel and conferences, gather information, prepare agendas and document outcomes. You’re a part of your Vice President’s management team and have a proactive mindset being able to handle and prioritize varied tasks. You have a broad network of contacts, and you interact with many different parts of the Sandvik organization and with external customers and partners worldwide.
Your preferred location is in Sandviken, Sweden, and some international travel is included in the job.
Your profile
Even though a degree in Business Administration is beneficial for this position, we put the biggest emphasis on your personal and professional characteristics! We’re looking for someone service-minded, with high ambitions, professionalism, and a willingness to learn. With a finger on the pulse, you’re highly knowledgeable when it comes to all things sales and business. To successfully manage the digital transformation we’re currently in, you need to be well acquainted with the new digital tools in our Office 365 environment. Since we act in a global environment, you also need excellent communication skills in English, both in written and verbal form.
You’re a doer with a positive attitude and natural talent for service. Using your holistic view and high integrity, you work methodically and ensure accuracy – always staying two steps ahead and being full of ideas when it comes to solving problems. You’re also confident, outgoing, unassuming and you take great pride in delivering on time. It’s crucial for us that you stay calm in stressful situations, yet you know how to switch gears at a moment’s notice, and you easily make decisions to gain results. Naturally, you’re a team player with an exceptional gift for networking and communicating with people from different cultures and settings, and you enjoy acting in an ever-changing environment.
Our culture
Innovation is in our DNA, and we’re proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We actively work to create a workplace that is characterized by diversity, inclusion, and we believe in an equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Add fair and rewarding benefits, as well as many different career options. Are you intrigued? Visit our website, LinkedIn or Facebook page to get to know us further!
Application
Send your application no later than October 20, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0046424).
Contact information
For further information about this position, please contact:
Jane Adams, Executive Assistant Manager, +46 (0)26 26 09 36 or at [email protected]
Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84

For more information about the recruitment process, please contact HR Services on +46 (0)26-261 444.
Recruitment Specialist
Amanda Hedqvist
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Sep 28    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Jobba som Administratör via Manpower i Sandviken

Ansök    Jun 27    Manpower AB    Administrativ assistent
Jobba som Administratör via Manpower i Sandviken Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag! Vad går arbetet som konsult ut på? ... Visa mer
Jobba som Administratör via Manpower i Sandviken

Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Sandviken där du kommer att arbeta med administration, kontorsservice och posthantering. Mer specifikt innebär det att ansvara för avdelningens administrativa arbete och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Det här är ett konsultuppdrag som varar två månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, kontorsservice och posthantering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som administratör och att arbeta i Office-paketet.I övrigt krävs det att du

* har erfarenhet av att arbeta som administratör

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Humling på telefonnummer: 026-663232 eller via e-post: [email protected] Sök tjänsten så snart som möjligt, anställning sker löpande.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör, begravningsverksamheten 100%

Vi finns i hjärtat av Gästrikland längs Tidernas väg med vackra Storsjön i mitten. Vi har ett rikt kulturliv med kulturskola, symfoniorkester, jazzband, mm. Här finns också mycket att välja på inom friluftsområdet med golf, hästar, jakt och idrott för att inte tala om ett brett utbud inom föreningslivet. Sandviken har också goda förbindelser till närliggande städer som Uppsala, Västerås och Gävle. ADMINISTRATÖR 100% till begravningsverksamheten Vi söker en... Visa mer
Vi finns i hjärtat av Gästrikland längs Tidernas väg med vackra Storsjön i mitten. Vi har ett rikt kulturliv med kulturskola, symfoniorkester, jazzband, mm. Här finns också mycket att välja på inom friluftsområdet med golf, hästar, jakt och idrott för att inte tala om ett brett utbud inom föreningslivet. Sandviken har också goda förbindelser till närliggande städer som Uppsala, Västerås och Gävle.
ADMINISTRATÖR 100% till begravningsverksamheten
Vi söker en administratör som med stort engagemang bidrar till vårt uppdrag att ge både medborgare och samarbetspartners ett professionellt bemötande i kontakten med begravningsverksamheten.
Begravningsverksamheten svarar för hantering och beslutsfattande utifrån begravningslagen i ärenden som framför allt rör gravrättsinnehav och gravsättningar. Vi eftersträvar en hög servicegrad både internt och externt.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
· Gravskötseladministration
· Gravupplåtelse
· Begravningsadministration
· Begravningsverksamhetens diarieföring
· Underhåll av våra digitala gravkartor
KVALIFIKATIONER
Du är en van administratör som vill utveckla och ta ansvar för administrativa rutiner.
Du är van att arbeta i verksamhetsstödjande system. Du ska ha minst gymnasieutbildning och behärskar svenska, i såväl tal som skrift obehindrat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
VI ERBJUDER
Goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildning. Vi värnar om en god arbetsmiljö och att våra medarbetare ska känna delaktighet och arbetsglädje. Våra förmåner är bland annat flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer om Sandvikens pastorat på www.svenskakyrkan.se/sandviken.
ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värdegrund.
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.svenskakyrkan.se/sandviken/gdpr.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Studenter till en administratörstjänst

OM OSS Göranssonska stiftelserna verkar i Sandvikens kommun och har som mål att förbättra livskvaliteten för Sandvikenborna. Varje år delar stiftelserna ut miljonbelopp till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs inom barn- och ungdomsverksamhet och för äldre    Stiftelsen söker nu studenter som vill jobba extra som administratör för Göranssonska Stiftelsen. Här får du möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt. Det krävs att d... Visa mer
OM OSS
Göranssonska stiftelserna verkar i Sandvikens kommun och har som mål att förbättra livskvaliteten för Sandvikenborna. Varje år delar stiftelserna ut miljonbelopp till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs inom barn- och ungdomsverksamhet och för äldre 
 
Stiftelsen söker nu studenter som vill jobba extra som administratör för Göranssonska Stiftelsen. Här får du möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt. Det krävs att du är engagerad, lagspelare och framförallt ha en vilja att utvecklas. Om du är den vi söker så kommer du erbjudas ett givande arbete med duktiga och inspirerande kollegor.
 
 
OM ROLLEN
Vi kan erbjuda dig en rolig, inspirerande och utvecklande tjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta för att göra skillnad. I tjänsten ingår främst att handlägga och administrera personliga bidrag och ansökningar. Vi erbjuder flexibla arbetstider så att det även passar dina studier.
 
KVALIFIKATIONER
Du som söker studerar på Högskolan.
Erfarenhet av handläggning är meriterande.
Rollen som handläggare ställer krav på att du är strukturerad, flexibel, har en positiv inställning och handlar i enlighet med styrelsernas fattade beslut.
Du har god samarbetsförmåga samt agerar prestigelöst.
Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du tänker på verksamheten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra dina arbetsuppgifter.
 
ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden är slut.
Varmt välkommen med din ansökan!TIKK TAKK TIME, Det är vi som är bolaget som hjälper dig in på framtidens arbetsmarknad. Vi har nya ideér och mycket energi.
Som rekryterare är det viktigt med goda kontakter både bland kandidater och företag - Det har vi!

Vi arbetar sedan november 2020 med att erbjuda: enastående tjänster till rimliga priser. Våra anställda har en kundorienterad approach till att matcha rätt kandidat med rätt företag, vilket vi tror leder till nöjda kandidater och företag som söker hjälp åter och åter igen. Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig/er. Visa mindre

Administratör, Överförmyndarenheten

Välkommen till Överförmyndarenheten i Sandvikens kommun. Vi erbjuder dig ett samhällsviktigt arbete med intressanta, omväxlande och utmanande arbetsuppgifter där du får göra skillnad för människor som behöver det. Du kommer till en arbetsgrupp med trevliga och kunniga kollegor som kommer att välkomna och stötta dig i ditt nya jobb. Tjänsten är placerad vid överförmyndarenheten i Sandvikens kommun som organisatoriskt ingår under Kommunledningskontoret. Enh... Visa mer
Välkommen till Överförmyndarenheten i Sandvikens kommun. Vi erbjuder dig ett samhällsviktigt arbete med intressanta, omväxlande och utmanande arbetsuppgifter där du får göra skillnad för människor som behöver det. Du kommer till en arbetsgrupp med trevliga och kunniga kollegor som kommer att välkomna och stötta dig i ditt nya jobb.

Tjänsten är placerad vid överförmyndarenheten i Sandvikens kommun som organisatoriskt ingår under Kommunledningskontoret. Enheten består av fyra överförmyndarhandläggare, varav en chef. På grund av uppkommen föräldraledighet söker vi nu en administratör.

Överförmyndarenheten är en tillsynsmyndighet som arbetar på uppdrag av Överförmyndarnämnden i Västra Gästrikland. Detta är en samverkan mellan Sandviken, Hofors och Ockelbo kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en person som ska vara ett administrativt stöd till enhetens handläggare. I administratörsrollen ingår även att vara granskare av redovisningar. Du kommer att arbeta i olika system med registrering, diarieföring, posthantering, utskick och bevakningar samt övriga administrativa uppgifter exempelvis:
-lämplighetskontroller, begäran om komplettering av handlingar, m.m.
-granska ställföreträdares redovisningar är en viktig del av nämndens tillsynsarbete som omfattar kontroll av ekonomisk redovisning och kontroll av att den enskildes rättigheter har tillvaratagits. Arbetet innebär siffergranskning, verifikatgranskning och rimlighetsbedömningar.
-ha kontakter med ställföreträdare, allmänhet, tingsrätt och andra myndigheter.
Andra arbetsuppgifter som utförs på Överförmyndarenheten kan bli aktuella.
Då tjänsten är ny, behöver du själv vara aktiv i utformandet av dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är vikariat på 6 månader med tillträde enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning ytterligare 3-6 månader. Vi gör ett löpande urval och kommer att kalla in till intervjuer löpande.


KVALIFIKATIONER
Du kan arbeta självständigt och tar initiativ som leder processer och ärenden framåt.
Du arbetar metodiskt och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir fullgjorda på bästa sätt. Du tycker om att arbeta utifrån uppsatta kvalitets- och tidsmål. Du har en känsla för siffror och viss kunskap om enklare ekonomisk bokföring. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du har en positiv människosyn och bidrar till en god arbetsmiljö i din arbetsgrupp.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning, gärna ekonomisk inriktning. Minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet från administration.

Meriterande
Erfarenhet av myndighetsutövning, gärna inom överförmyndarverksamhet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarjobba som administratör på kraftvärmeverket

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 160 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varand... Visa mer
Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 160 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med administrativa uppgifter hos oss på kraftvärmeverket i sommar? På kraftvärmeverket levererar vi fjärrvärme till centralorten Sandviken samt tätorterna Järbo och Storvik. Hos oss får du möjlighet till ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Så ta chansen att komma och arbeta hos oss i sommar!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att uppdatera och komplettera våra anläggningsregister samt utföra diverse andra administrativa uppgifter. Viss praktiskt arbete kan förekomma vid behov.

Anställningen är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid och sträcker sig över 4 veckor. Detta är 2 tjänster fördelade på 4 veckor vardera; vecka 23-26 samt vecka 26-27 och 32-33.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en genomförd eller pågående gymnasie- eller högskoleutbildning (gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning) och god allmän IT-kompetens.

Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet men som person är du noggrann, ansvarstagande, självgående och har lätt för att lära dig nya saker. Du trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Vi erbjuderdigen trygg och spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderande kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600 Visa mindre

Ekonomihandläggare, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Ekonomienheten består idag av 30 medarbetare. För att möjliggöra för ett nära och aktivt ledarskap inom enheten finns utöver enhetschef, även två biträdande enhetschefer samt två gruppledare. Enheten handlägger ekonomiskt bistånd, bostadssociala kontrakt, förmedling av egna medel samt dödsboanmälan. Vi har ett väl fungerande samarbete med interna och externa aktörer inom arbetsmarknadssektorn. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling ... Visa mer
Ekonomienheten består idag av 30 medarbetare. För att möjliggöra för ett nära och aktivt ledarskap inom enheten finns utöver enhetschef, även två biträdande enhetschefer samt två gruppledare. Enheten handlägger ekonomiskt bistånd, bostadssociala kontrakt, förmedling av egna medel samt dödsboanmälan. Vi har ett väl fungerande samarbete med interna och externa aktörer inom arbetsmarknadssektorn.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som ekonomihandläggare att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom enheten. Du kommer att ingå i ett team om tre personer som arbetar i ett nära samarbete. I tjänsten ingår att ha eget ansvar för handläggning av förmedling av egna medel och ekonomiskt bistånd, dödsbohandläggning samt övriga administrativa arbetsuppgifter. I arbetet ingår även att stötta enhetens socialsekreterare för att underlätta deras arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har hög administrativ kompetens genom erfarenhet av arbete. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration samt tidigare har arbetat med handläggning av individärenden.

Arbetet ställer stora krav på att kunna arbeta självständigt och att du har en god förmåga till struktur. Vi ser även att du är serviceinriktad, stresstålig och flexibel samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du skall ha ett gott bemötande och behandla alla människor med respekt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen.

ÖVRIGT
Vi tillämpar fortlöpande urval till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun har en funktionsindelad organisation som utgörs av sex enheter. Inom förvaltningens ansvarsområde finns barn- och ungdomsvård, beroendevård, ekonomiskt bistånd och familjerätt samt handläggning av alkoholtillstånd och strategiskt arbete inom områdena folkhälsa och trygghet och ANDTS. Förvaltningen har en väl utbyggd öppenvård för barn, unga och deras familjer samt för vuxna.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Administratör sporten

Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus. Dina uppgifter Som administratör på sporten är du avdelningsansvarigas högra hand och ansvarar för att se över schemaplanering, sjukanmälningar, godkännande av tider o... Visa mer
Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus.

Dina uppgifter
Som administratör på sporten är du avdelningsansvarigas högra hand och ansvarar för att se över schemaplanering, sjukanmälningar, godkännande av tider osv. Du ser till att vi har tillräckligt med personal på plats under dagarna och ligger steget före när det gäller planering av schema. Du behöver vara öppen för att även arbeta i den dagliga driften på avdelningen, där varierande utomhusarbete ingår. Det är viktigt att du är lyhörd och att du i samråd med avdelningsansvariga kan ta driftsäkra beslut med fokus på gästupplevelsen, utan att överskrida uppsatta budgetramar.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Du gillar ansvar, är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Vi ser också att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du har ett ekonomiskt tänk och en förmåga att sätta dig in i både gäster och medarbetares upplevelser. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Vi önskar att du har erfarenhet av administratörsroll från tidigare jobb.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning från november till april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 16 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta personalchef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Administratör sporten

Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus. Dina uppgifter Som administratör på sporten är du avdelningsansvarigas högra hand och ansvarar för att se över schemaplanering, sjukanmälningar, godkännande av tider o... Visa mer
Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus.

Dina uppgifter
Som administratör på sporten är du avdelningsansvarigas högra hand och ansvarar för att se över schemaplanering, sjukanmälningar, godkännande av tider osv. Du ser till att vi har tillräckligt med personal på plats under dagarna och ligger steget före när det gäller planering av schema. Du behöver vara öppen för att även arbeta i den dagliga driften på avdelningen, där varierande utomhusarbete ingår. Det är viktigt att du är lyhörd och att du i samråd med avdelningsansvariga kan ta driftsäkra beslut med fokus på gästupplevelsen, utan att överskrida uppsatta budgetramar.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Du gillar ansvar, är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Vi ser också att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du har ett ekonomiskt tänk och en förmåga att sätta dig in i både gäster och medarbetares upplevelser. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Vi önskar att du har erfarenhet av administratörsroll från tidigare jobb.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning från november till april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 16 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta personalchef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Vikarierande administratör, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar verksamhetsområdena ordinärt boende, särskilt boende, HSL och korttidsvistelse samt LSS och socialpsykiatri. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom t ex ekonomer, HR, systemförvaltare och allmänt administrativt stöd. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete ... Visa mer
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar verksamhetsområdena ordinärt boende, särskilt boende, HSL och korttidsvistelse samt LSS och socialpsykiatri. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom t ex ekonomer, HR, systemförvaltare och allmänt administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Tjänsten som vikarierande administratör är organisatoriskt placerad i förvaltningens administrativa stöd.

Välkommen med Din ansökan!

Kommunövergripande förmåner vi erbjuder dig är bland annat:
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande administratör kommer du att vara en nyckelperson för hantering av fakturor, diarieföring och arkivering. I tjänsten ingår även att vid kollegors frånvaro arbeta med t ex receptionsarbete, avgiftshandläggning och som nämndsekreterare. Du kommer också att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom löpande administration.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som administratör på Omsorgsförvaltningen behöver du kunna arbeta självständigt och vara flexibel. Som person är du initiativkraftig och har ett öga för att se vad som behöver göras. Du är serviceinriktad, strukturerad och har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Vi söker dig som har minst adekvat eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot administration/offentlig förvaltning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda datakunskaper i Office-paketet. Du har god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och i skrift.

Det är naturligt för dig att bidra till ett gott samarbete och att upprätthålla goda relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Koordinator till Datacenter/Critical Environment Operations Coordinator

Ansök    Mar 15    Coromatic AB    Administrativ assistent
Vill du vara spindeln i nätet för ett nybyggt datacenter? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och påverka. Om rollen Coromatic har fått det spännande uppdraget att driva den operativa driften och underhållet av en av våra kunders nybyggda datacenter i Gävle och Sandviken. Som koordinator ansvarar du för att säkerställa bemanningen av den dagliga operativa driften och servicen av anläggning... Visa mer
Vill du vara spindeln i nätet för ett nybyggt datacenter? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och påverka.

Om rollen

Coromatic har fått det spännande uppdraget att driva den operativa driften och underhållet av en av våra kunders nybyggda datacenter i Gävle och Sandviken. Som koordinator ansvarar du för att säkerställa bemanningen av den dagliga operativa driften och servicen av anläggningen, och att rätt antal personer med rätt kompetens finns på plats vid rätt tid. Du är med från start i uppdraget, och kommer att få chansen att påverka från dag 1. I din roll ingår att planera och koordinera bemanningen både av Coromatics personal, samt av underleverantörer. Du ansvarar också för rapporering av KPIer och data till till ledning och til kunden.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

• Erfarenhet av att ha arbetat i en administriv roll och vana av att organisera och planera
• Du är en van användare av excel
• Du har gärna erfarenhet av att ha arbetat inom kritisk verksamhet så som processindustri, datacenter, sjukhus eller liknande
• Har du en högskoleutbildning inom ekonomi, statstik eller som ingenjör så ser vi det som ett plus
• Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som är ansvarstagande och proaktiv i ditt förhållningssätt. Du arbetar med struktur och trivs i att vara en del av ett team.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Koordinator hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna ansvarig rekryterare Emelie Rydeblad på 073 086 29 11.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till [email protected] Visa mindre

Executive Assistant to VP and Head of Marketing & Communications

At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them into great use! Right now, we’re looking for a business-minded, curious and resourceful Executive Assistant to our Vice President and Head of Marketing & Communications – someone who truly finds a passion in organizing, coordi... Visa mer
At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them into great use!

Right now, we’re looking for a business-minded, curious and resourceful Executive Assistant to our Vice President and Head of Marketing & Communications – someone who truly finds a passion in organizing, coordinating and multitasking in the middle of a global, dynamic and customer-centric environment filled with inspiring and innovative people.

About the job
In this position, you have a vital role in the Sandvik Coromant organization, as you’re part of our team of executive assistants that plan and organize the daily work life of our managers in the Sandvik Coromant Management team. Your main task is supporting our Vice President and Head of Marketing & Communications, but this could also be combined with other assignments and projects.

You provide flexible service, an optimized office setup and act as a gate keeper for your executive. Besides supporting in various administrative tasks and being responsible for your executive’s agenda, you coordinate activities, travels and conferences, and you gather information, prepare material and document outcomes. As an Executive Assistant, you have a widely spread network and you interact with many different parts of the Sandvik organization, but also with external customers and partners worldwide. Additionally, you contribute in finding improvements that leads to smart and modern ways of working, and you inspire us to embrace the benefits and possibilities of acting in a cloud environment.

For this role, you’re located in Sandviken (Sweden) and global travel is normally a natural part of the job.

Who you are
We’re looking for someone with high ambitions, great service skills, a professional attitude as well as the ability and eagerness to learn new things. Your previous career most likely includes roles like this one, and you’re a master of structure and administration. As you’re supporting the Head of Marketing & Communications, we think that you have a broad interest in this area, and you would benefit from a marcom degree of some kind. You’re used to a global environment - including cultural aspects and different time zones - and as we become more and more digital, you need to be tech-savvy and comfortably embrace digital office solutions and new technology. You also communicate fluently in English and Swedish.

With organized and straightforward ways of working - and not to forget a doer’s mentality - you’re always two steps ahead, spot what needs to be done and then you take action! Yes, you truly enjoy a shifting setting, where you ensure accuracy and take pride in delivering on time. You stay calm under pressure and can switch gears at a moment’s notice when the situation calls for it. Although you single-handedly know how to prioritize and creatively solve problems on the go, you’re a true team player with a great gift for networking and communicating. Naturally, we believe that giving flexible service is in the core of your character and you’re thorough, unassuming and resourceful as you facilitate the work life of your executive.

About us
Sandvik Coromant is a market leading supplier of tools, tooling solutions and know-how for the metalworking industry, and we employ over 7 900 brilliant people all around the globe. Innovation is in our DNA and we’re proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Do you want to know more about our business? Visit our website, LinkedIn or Facebook page.

Application
In this recruitment we will have an ongoing selection and interview process, and we kindly ask you to send us your application as soon as possible and no later than March 21, 2021. Read more about Sandvik Group and apply by visiting home.sandvik/career (Job ID: R0025271).


Contact information
For further information about this position, please contact:
Jane Adams, Executive Assistant Manager, +46 (0)26 260 936


Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26?266?659
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26?266?574
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261?984?

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Johnny Sjöstrand

We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Executive Assistant -

At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them into great use! Right now, we’re looking for a business-minded, curious and resourceful Executive Assistant to our Vice President for Business Unit Solid Round Tools - someone who truly finds a passion in organizing, coordinatin... Visa mer
At Sandvik Coromant, we encourage new ideas, provide you with great opportunities for development and are always looking for talented people who would like to extend their potential. If you have the skills, we can help you put them into great use!
Right now, we’re looking for a business-minded, curious and resourceful Executive Assistant to our Vice President for Business Unit Solid Round Tools - someone who truly finds a passion in organizing, coordinating and multitasking in the middle of a global and dynamic environment. Are you up for the challenge?
Your mission
In this position, you have a vital role in the Sandvik Coromant organization, as you’re part of our team of executive assistants that plan and organize the daily work life of our managers in the Sandvik Coromant Management team. Your main task is supporting our Vice President for Business Unit Solid Round Tools, and this can also be combined with other assignments and projects.
You provide flexible service, an optimized office setup and act as a gate keeper for your executive. Besides supporting in various administrative tasks and being responsible for your executive’s agenda, you coordinate activities, travels and conferences, and you gather information, prepare material and document outcomes. As an Executive Assistant, you have a widely spread network and you interact with many different parts of the Sandvik organization, as well as external customers and partners worldwide. Additionally, you contribute in finding improvements that leads to smart and modern ways of working, and you inspire us to embrace the benefits and possibilities of acting in a cloud environment.
This position is located in Sandviken, Sweden, or Sheffield or Halesowen, UK. Global travel is normally a natural part of the job.
Your profile
We’re looking for someone with high ambitions, great service skills, a professional attitude and the ability and eagerness to learn new things. Your previous career most likely includes roles like this one, and you’re a master of structure and administration. You’re used to a global environment - including cultural aspects and different time zones - and as we become more and more digital, you need to be tech-savvy and comfortably embrace digital office solutions and new technology. You also communicate fluently in English.
With organized and straightforward ways of working - and not to forget a doer’s mentality - you’re always two steps ahead, spot what needs to be done and then you take action! Yes, you truly enjoy a shifting setting, where you ensure accuracy and take pride in delivering on time. You stay calm under pressure and can switch gears at a moment’s notice when the situation calls for it. Although you single-handedly know how to prioritize and creatively solve problems on the go, you’re a true team player with a great gift for networking and communicating. Naturally, we believe that giving flexible service is in the core of your character and you’re thorough, unassuming and resourceful as you facilitate the work life of your executive.
At Sandvik Coromant, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you!
Application
Send your application no later than June 13, 2020. Read more about Sandvik Coromant and apply by visiting our career site (Job ID: R0027716).
Do you want to have a chat regarding this position?
Or maybe just some more information? If so, contact:
Jane Adams, Executive Assistant Manager, +46 (0)70 514 66 34
Union contacts - Sweden
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 266?659
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26?266?574
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261?984
For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26?261?444.
Recruitment Specialist
Johnny Sjöstrand
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Nu söker vi högskolestudenter för extrajobb som tentamensvakter

Är du student? Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar... Visa mer
Är du student?
Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar så att regler följs under hela provtiden.

Formell kompetens
Du studerar
B-körkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi ser att du är social, lugn, ansvarstagande och tillmötesgående.

Anställningsform/omfattning
Extraarbete student

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ingenjörs assistent

Till dig som studerar till ingenjör, en utmaning och möjlighet att få erfarenhet från verkligheten. Läs annonsen och motivera varför du passar till tjänsten. Om tjänsten Just nu håller en större aktör att bygga upp datacenter i området för Gävle/Sandviken. Det är en stor byggplats med många underentreprenörer och leveranser som ska koordineras, godkännas och administreras. Du kommer att vara platschefens högra hand och bistå med hjälp där det behövs. Arb... Visa mer
Till dig som studerar till ingenjör, en utmaning och möjlighet att få erfarenhet från verkligheten. Läs annonsen och motivera varför du passar till tjänsten.

Om tjänsten

Just nu håller en större aktör att bygga upp datacenter i området för Gävle/Sandviken. Det är en stor byggplats med många underentreprenörer och leveranser som ska koordineras, godkännas och administreras. Du kommer att vara platschefens högra hand och bistå med hjälp där det behövs. Arbetet sker i ett högt tempo med varierande uppgifter såsom godkänna leveranser, stötta arbetare ute på fältet och administrera diverse löpande rutiner. För att trivas och vara framgångsrik behöver du vara flexibel, tillmötesgående och stresstålig.

Arbetet är deltid och kommer löpa under ca 9 veckor, med andra ord perfekt för dig som studerar och vill få mer erfarenhet i din kompetensbank.

Din profil

Skallkrav:

- Student på eftergymnasial ingenjörslinje
- Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska
- Körkort B

Meriterande:

- Skyliftkort
- Tidigare erfarenhet av byggbranschen

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående

Omfattning : Deltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Gävle/Sandviken

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administratör till kortare uppdrag hos Skorstensfejarna i Sandviken

Skorstensfejarna är ett stolt företag som värnar om säkerhet, energieffektivitet och miljövänlighet. Deras gedigna erfarenhet har gett dem uppdrag att sköta alla byggnader inom Sandviken och Hofors kommuner. Nu söker de sig som vill täcka upp för ett vikariat med start 23/11 och cirka fyra månader framåt. Då start är omgående har vi redan börjat hålla intervjuer, varav du ökar dina chanser att få tjänsten genom att skicka in din ansökan snabbt. OM TJÄNSTE... Visa mer
Skorstensfejarna är ett stolt företag som värnar om säkerhet, energieffektivitet och miljövänlighet. Deras gedigna erfarenhet har gett dem uppdrag att sköta alla byggnader inom Sandviken och Hofors kommuner. Nu söker de sig som vill täcka upp för ett vikariat med start 23/11 och cirka fyra månader framåt. Då start är omgående har vi redan börjat hålla intervjuer, varav du ökar dina chanser att få tjänsten genom att skicka in din ansökan snabbt.

OM TJÄNSTEN
På skorstensfejarna sköts de administrativa uppgifterna av en person, övrig personal är skorstenstekniker och sotare. På kontoret i Sandviken är de sammanlagt nio anställda som tillsammans har högt i tak och en stark gemenskap.

Du erbjuds


* En roll där du har frihet under ansvar
* En möjlighet att under ett kortare uppdrag skapa nya kontakter både hos Skorstensfejarna samt hos Academic Work
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kommer du att bli en viktig del av kontoret och erbjudas ett varierande arbete:


* Under förmiddagarna är kontoret och kundtjänsten öppen för kunderna och då kommer du att svara på frågor via telefon, mail men även fysiskt. Frågorna är av varierande karaktär som bokning av tid för sotning, installationsbesiktningar eller svara på övriga frågor kopplade till sotning och lagar/riktlinjer kring detta.
* På eftermiddagarna är arbetet av mer administrativ karaktär där du t.ex. sköter avrapportering och lättare bokföring i Fortnox.


VI SÖKER DIG SOM
* Har gymnasial utbildning
* Har minst två års erfarenhet av att ge service och hantera viss administrativt arbete.
En passande bakgrund är t.ex. receptionist eller kundtjänstmedarbetare
* Talar svenska i tal och skrift å krävs i kommunikation och dokumnetation

Det är starkt meriterande om du har administrativ erfarenhet av att ha arbetat i bokningssystem, hanterat kundärenden eller avrapportering i Fortnox.

Som person har du lätt för att lära dig nya saker samtidigt som du är duktig på att själv leta upp information. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och motivering för just denna tjänst. De kompetenser vi ser att du är extra stark inom om är följande:


* Självgående
* Ansvarstagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: 23e november 2020
* Omfattning: Heltid fram till och med februari, därefter 50 % i mars.
* Placering: Sandviken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skorstensfejarna i Sandviken och Hofors grundades 2012 när Sandviken Energi la sotningsväsendet utanför kommunens regi. Idag upphandlar kommunen sotningstjänster och vi på Skorstensfejarna har fått i uppdrag att sköta sotning och brandskyddskontroll för alla byggnader inom Sandvikens och Hofors kommuner. Visa mindre

Administratör till kommunledningskontoret

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå... Visa mer
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Vi är mycket stolta över vår personal- och fritidsförening Pulsen, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha en central och viktig roll i kommunens ledning och ge administrativt stöd till kommunledningen. Du kommer att sköta bokningar, beställningar och andra administrativa sysslor samt skicka kallelser och skriva protokoll i ett antal olika forum. Du kommer att tillhöra kommunledningskontorets administrativa enhet där även kommunsekreterare, huvudregistrator, kommunarkivet och administrativ chef ingår.

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och flexibel. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vi förutsätter att du har god datorvana och du är bekväm med att jobba i Office-paketet. Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är nödvändigt att du har hög integritet i och med att vissa frågor kommer att vara av känslig karaktär. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Sommarjobb administratör

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskra... Visa mer
Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med administrativa uppgifter hos oss på kraftvärmeverket i sommar? På kraftvärmeverket levererar vi fjärrvärme till centralorten Sandviken samt tätorterna Järbo och Storvik. Hos oss får du möjlighet till ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att uppdatera och komplettera våra anläggningsregister samt utföra diverse andra administrativa uppgifter.
Så ta chansen att komma och arbeta hos oss i sommar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en genomförd eller pågående gymnasie- eller högskoleutbildning (gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning) och god allmän IT-kompetens.

Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet men som person är du noggrann, ansvarstagande, självgående och har lätt för att lära dig nya saker. Du trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Sveriges Ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på
tfn 026-241600.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare
Sandviken Energi gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplatser för en pågående rekrytering och ber er därför kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Administratör till Skorstensfejarna i Sandviken

Skorstensfejarna är ett stolt företag som värnar om säkerhet, energieffektivitet och miljövänlighet. Deras gedigna erfarenhet har gett dem uppdrag att sköta alla byggnader inom Sandviken och Hofors kommuner. Nu söker de dig som har servicebakgrund men framförallt en positiv och härlig to-do attityd för ett 6 månaders vikariat som börjar i Juli. OM TJÄNSTEN På skorstensfejarna sköts de administrativa uppgifterna av en administratör, övrig personal är skor... Visa mer
Skorstensfejarna är ett stolt företag som värnar om säkerhet, energieffektivitet och miljövänlighet. Deras gedigna erfarenhet har gett dem uppdrag att sköta alla byggnader inom Sandviken och Hofors kommuner. Nu söker de dig som har servicebakgrund men framförallt en positiv och härlig to-do attityd för ett 6 månaders vikariat som börjar i Juli.

OM TJÄNSTEN
På skorstensfejarna sköts de administrativa uppgifterna av en administratör, övrig personal är skorstenstekniker och sotare. På kontoret i Sandviken är de sammanlagt nio anställda som tillsammans har högt i tak och en stark gemenskap. De har tagit fram en gemensam värdegrund som är, ”Vi på Skorstensfejarna arbetar varje dag för att ha en arbetsplats som man kan vara stolt över". Detta uppnås genom att de visar respekt och förståelse för varandra samt är professionella och seriösa gentemot deras kunder. Cheferna är även mån om sin personal för att arbetsdagarna ska fungera och att man ska känna sig bekväm i sin roll.

Du erbjuds


* En roll där du har frihet under ansvar
* Stora möjligheter att vara med och påverka genom att ge förslag om förbättringar och förändringar
* En bra introduktion där du kommer att gå en vecka bredvid nuvarande administratör. Sedan har du bra stöttning av VD och övriga chefer på plats.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kommer du att bli en viktig del av kontoret och erbjudas ett varierande arbete. Under förmiddagarna är kontoret och kundtjänsten öppen för kunderna och då kommer du att svara på frågor via telefon, mail men även fysiskt. Frågorna kan vara av väldigt varierande karaktär som att du ska boka om tider för sotning, installationsbesiktningar eller svara på övriga frågor kopplade till sotning och lagar/riktlinjer kring detta. På eftermiddagarna är arbetet av mer administrativ karaktär där du t.ex. sköter avrapportering och lättare bokföring i Fortnox. Arbetet kräver inte några större förkunskaper utan det är din attityd och inställning som kommer att vara avgörande för hur väl du passar hos dom.

VI SÖKER DIG SOM
* Har gymnasial utbildning
* Har minst två års erfarenhet av att ge service och hantera viss administrativt arbete.
En passande bakgrund är t.ex. receptionist eller kundtjänstmedarbetare.
* Är stark kommunikativt både i tal och skrift och lever upp till Skorstensfejarnas värdeord om att vara flexibla, kompetenta och professionella.
* Talar svenska i tal och skrift för att arbetsuppgifterna kräver detta.

Det är starkt meriterande om du har administrativ erfarenhet av att ha arbetat i bokningssystem, hanterat kundärenden eller avrapportering i Fortnox.

Som person har du lätt för att lära dig nya saker samtidigt som du är duktig på att själv leta upp information. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och motivering för just denna tjänst. De kompetenser vi ser att du är extra stark inom om är följande:


* Självgående
* Ansvarstagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Introduktion hela v.28. Sedan startar tjänsten v.32 då kontoret har öppnat efter det varit semesterstängt.
* Omfattning: Heltid från v.32 och 6 månader framåt. Arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flex.
* Placering: Sandviken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skorstensfejarna i Sandviken och Hofors grundades 2012 när Sandviken Energi la sotningsväsendet utanför kommunens regi. Idag upphandlar kommunen sotningstjänster och vi på Skorstensfejarna har fått i uppdrag att sköta sotning och brandskyddskontroll för alla byggnader inom Sandvikens och Hofors kommuner. Sotaryrket har en stolt historia som går tillbaka ända till medeltiden när man började bygga skorstenar. Vi sotare har därför en mycket stolt tradition och bär fortfarande traditionella svarta sotarkläder och ett bälte med stora riksvapnet i guld, rött och blått på spännet. Förutom polisen är vi faktiskt den enda yrkesgrupp som får bära riksvapnet. Vi har gedigna kunskaper om sotning, brandskyddskontroller, ventilationsrengöring, ventilationskontroller och rengöring av luftvärmepumpar som gör att vi kan utföra våra uppdrag på ett effektivt och säkert sätt. Visa mindre

Administratör Överförmyndarenheten

Överförmyndarenheten består idag av tre medarbetare och jobbar under delegation av Överförmyndarnämnden i Västra Gästrikland. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en person som ska vara ett administrativt stöd till enhetens handläggare. I administratörsrollen ingår även att vara granskare av redovisningar. Du kommer att arbeta i olika system med registrering, diarieföring, posthantering, utskick och bevakningar samt övriga administrativa uppgifter exempelvis: -... Visa mer
Överförmyndarenheten består idag av tre medarbetare och jobbar under delegation av Överförmyndarnämnden i Västra Gästrikland.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en person som ska vara ett administrativt stöd till enhetens handläggare. I administratörsrollen ingår även att vara granskare av redovisningar. Du kommer att arbeta i olika system med registrering, diarieföring, posthantering, utskick och bevakningar samt övriga administrativa uppgifter exempelvis:
-lämplighetskontroller, begäran om komplettering av handlingar, m.m.
-granska ställföreträdares redovisningar är en viktig del av nämndens tillsynsarbete som omfattar kontroll av ekonomisk redovisning och kontroll av att den enskildes rättigheter har tillvaratagits. Arbetet innebär siffergranskning, verifikatgranskning och rimlighetsbedömningar.
-ha kontakter med ställföreträdare, allmänhet, tingsrätt och andra myndigheter.
Andra arbetsuppgifter som utförs på överförmyndarenheten kan bli aktuella.
Då tjänsten är ny, behöver du själv vara aktiv i utformandet av dina arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Du kan arbeta självständigt och tar initiativ som leder processer och ärenden framåt.
Du arbetar metodiskt och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir fullgjorda på bästa sätt. Du tycker om att arbeta utifrån uppsatta kvalitets- och tidsmål. Du har en känsla för siffror och viss kunskap om enklare ekonomisk bokföring. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du har en positiv människosyn och bidrar till en god arbetsmiljö i din arbetsgrupp.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning, gärna ekonomisk inriktning. Minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet från administration.

Meriterande
Erfarenhet av myndighetsutövning, gärna inom överförmyndarverksamhet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Administratör till Sandviken för omgående start

Ansök    Nov 15    Randstad    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Trivs du att jobba med administrativa uppgifter och har god datavana? Skulle du även beskriva dig själv som noggrann, serviceminded och en teamplayer? Då kan vi på Randstad ha nästa uppdrag för just dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du att jobba med administrativa uppgifter och har god datavana? Skulle du även beskriva dig själv som noggrann, serviceminded och en teamplayer? Då kan vi på Randstad ha nästa uppdrag för just dig!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss 

Ansvarsområden
Just nu söker vi en administratör som kan starta omgående hos en av våra stora kunder i Sandviken. Du kommer arbeta på en modern ekonomiavdelning och i första hand avlasta ekonomerna med diverse administrativa uppgifter så som:


Scanna fakturor
Posthantering
Ta hand om räntekrav
Telefon- och mailkontakt med leverantörer


Arbetstider
Heltid, visstidsanställning på 3 månader med god möjlighet till förlängning. 
Arbetstid: Mån-fre dagtid. Arbete under jul/nyår kommer förekomma.

Kvalifikationer
Till detta uppdrag kommer vi i första hand fokusera på hur du är som person. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna med ekonomisk bakgrund, är noggrann samt besitter god datavana. Vidare ska du vara öppen för att arbeta under jul/nyår. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2019-11-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Admir Masic, Consultant Manager, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Samordnare sökes till LSS barnboende

Omsorg Norr startade 2015 och har kontor i Gävle. Idag har vi två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Vi är ca 20 anställda i företaget. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia.För mer information se vår hemsida www.omsorgnorr.se samt www.teamolivia.se. Rökebo LSS är ett boende för barn och ungdomar mellan 13 till 21 år.... Visa mer
Omsorg Norr startade 2015 och har kontor i Gävle. Idag har vi två verksamheter för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Vi är ca 20 anställda i företaget. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia.För mer information se vår hemsida www.omsorgnorr.se samt www.teamolivia.se.

Rökebo LSS är ett boende för barn och ungdomar mellan 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet är beläget i en villafastighet i Sandviken. Boendet har 5 platser. 

Just nu söker vi en samordnare till verksamheten Rökebo LSS. Vi söker dig med högskolekompetens inom läraryrke eller beteende, socionom, socialpsykologi, utvecklingspsykologi eller likvärdigt. Du ska ha kompetens inom både barns utveckling, funktionsnedsättning och LSS samt erfarenhet från arbete inom LSS, gärna med inriktning mot barn- och ungdomar. Du ska även ha erfarenhet av dokumentation, arbetsledning samt att arbeta målinriktad med metoder. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt att du besitter goda datorkunskaper. Ett vänligt, trevligt och korrekt bemötande från din sida är en självklarhet. Vidare är du serviceinriktad och har ett professionellt bemötande i alla situationer och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information samt leda och fördela arbetet. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. 

Som samordnare arbetar du deltid i verksamheten och deltid med verksamhetsnära, administrativa och arbetsledande arbetsuppgifter. 
I arbetet på gruppboendet kommer du att:
ge stöd och service i den dagliga livsföringen utifrån varje enskild boendes behov
ansvara för att individuella genomförandeplaner upprättas, dokumenteras, genomförs och utvärderas
skriva och tydliggöra metoder och arbetssätt
samverka med ledning, övriga medarbetare, hälso- och sjukvård, gode män, anhöriga samt andra i brukarens nätverk


I det administrativa arbetet kommer du att:
I samråd med verksamhetschef och kollegor planera och följa upp det dagliga arbetet
Planering och uppföljning av introduktion av nyanställda och tillse att schemaläggning är korrekt och fungerar utifrån verksamhetens behov, avtal och gällande lagstiftning samt ansvara för schemajustering och bemanning utifrån planerade aktiviteter och vakanser
Tillse att avvikelse- och incidentrapportering, klagomål och synpunkter omhändertas
Kontroll och redovisning av lönerapporter, handkassa, körjournaler m fl rapporter och administration
Utifrån verksamhetens planering, behov och i samråd med verksamhetschef handha vissa ansvarsområden, utveckling av rutiner och arbetssätt
Företräda arbetsgivaren och utföra delegerade arbetsuppgifter
Viss rekrytering i samråd med verksamhetschef


Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.  
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd på dag- kväll och helg samt innefattar jourtjänstgöring. 
Friskvård erbjuds. Du får ta del av möjligheter till vidareutbildning och handledning.
Tjänsten behöver tillsättas omgående och rekrytering sker löpande. Visa mindre

Dokumentationskoordinator till Sandviken Energi

Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 470 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrens... Visa mer
Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 470 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet.
www.sandvikenenergi.se

- självständigt driver och kvalitetssäkrar du dokumentationsprocesserna
 
Uppdraget:
Det löpande underhållsarbetet är kärnan i verksamheten på Vatten. Syftet med befattningen är att tillse att nödvändig dokumentation finns och hålls uppdaterad för att möjliggöra effektivitet i beredning och planering av underhållsåtgärder och planerade investeringsprojekt.
 
I rollen som dokumentationskoordinator kommer du att, med fokus på VA, arbeta i vårt system och ansvara för affärsområdets anläggningsdokumentation.  Du kommer även vara en kravställare gentemot organisationen och kvalitetssäkra dokumentationen av nätinformationen i deras projekt. Du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter inom området, till vilka du förmedlar Sandviken Energi´s dokumentationskrav för nya anläggningar och nätinformation om befintliga anläggningar.
I din roll arbetar du över hela affärsområdet. Det innebär att du på ett liknande sätt som du ansvarar för dokumentationen av distributionsanläggningarna även arbetar med produktionsanläggningarnas dokumentation. Olika systemstöd används och du arbetar för att dessa används på ett effektivt och integrerat sätt så långt som möjligt.
Du är en mycket viktig del av underhållsprocessen som är central för det underhållsarbete som bedrivs inom affärsområdet. Du arbetar metodiskt med ständiga förbättringar.
Du ser i din roll till att underhållssystemet nyttjas på ett effektivt sätt genom möjliggörande av optimalt nyttjande av våra systemstöd inom underhållsarbetet. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom affärsområdet. Du rapporterar till Avdelningschef Utredning.
 
Kvalifikationer: 
Du behöver för rollen ha kunskap och erfarenhet från arbete med teknisk dokumentation, gärna från byggbranschen, industrin eller Va-verksamhet. Du har i tidigare uppdrag arbetat och verkat som en del i en grupp som genomfört mer komplexa process/projekt. Du behöver ha mycket god förmåga att hantera datoriserade systemstöd, så som Excel, ArcGIS, kartsystem och liknande. Då arbetet innebär att säkerställa och kvalitetssäkra dokumentation krävs goda kunskaper i svenska, och med fördel, även engelska. Grundläggande ritningsförståelse är en förutsättning.
I rollen är det en fördel om du har en teknisk utbildning och/eller så har du relevant arbetslivserfarenhet.
Du har god teknisk förståelse och en förmåga att vara noggrann och ansvarstagande. Du behöver ha lätt för att skapa dig en helhetssyn och klarar av att självständigt planera ditt arbete. Vi söker en pedagogisk, driven och målmedveten person, som kan vara både kravställande och stöttande.
 
Välkommen att bli nyckelperson till effektivt underhållsarbete! Visa mindre