Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Affärssystemkonsult till vårt Traineeprogram med Sandvik

Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig. Traineeprogram Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig.

Traineeprogram
Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Vi är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och Passion. Våra medarbetare är kärnan i vårt syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. När det kommer till vårt centrala affärssystem så är det en komplex lösning där vi har ett E-2-E ansvar genom hela kedjan från sälj, logistik, produktion, planering, finans, inköp, support osv – det är ett stort ansvar vi bär och därigenom bidrar till Sandvik Coromant ’s framgångar.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en person med eftergymnasial utbildning inom IT, med inriktning mot IT system. Vi tror att du är någon som brinner för att komma med nya idéer och vill påverka för en hållbar framtid inom både arbetssätt, säkerhet och optimering av vår systemuppsättning samt funktionalitet. Vi ser att du som person är nyfiken, tycker om att arbeta både proaktivt och reaktivt för att se till att system och olika anläggningar håller sig uppdaterade och uppfyller dem förväntningar som finns i verksamheten. Kan du dessutom bidra med att uppdatera nuvarande arbetssätt, dokumentationshantering, processutveckling, konfigurering och inte är rädd för att argumentera för din ståndpunkt när du ser saker ur en ny synvinkel - då kan vi erbjuda dig en stor möjlighet till utveckling eftersom vi söker innovativa resurser som vill göra skillnad.

Till en början kommer du som junior person att få besöka och lära dig av flera olika personer för att få se hela systemet och lära dig lite av många delar, detta för att sedan kunna bygga vidare på din kompetens.

Skallkrav
Engelska i tal och skrift
Eftergymnasial utbildning inom IT förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum för Traineeprogrammet, Framtiden AB - Sandvik: januari 2023
Placeringsort: Sandviken
Arbetstider: Kontorstider, måndag till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Coromant
Vi behandlar ansökningarna löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Financial Controller med erfarenhet till Sandviken

Nu söker vi dig, som tidigare arbetat som redovisningsekonom och som är ute efter en varierad vardag på ett nationellt bolag. Är du en teamplayer som gillar struktur och när utvecklingen går framåt? Då kan det vara dig vi söker till det här vikariatet, där möjligheten är stor till förlängning! Om rollen: Som Financial Controller är du ansvarig för att hantera finansiella data och bistå organisationen med ekonomiskt stöd, administration, rapportering, man... Visa mer
Nu söker vi dig, som tidigare arbetat som redovisningsekonom och som är ute efter en varierad vardag på ett nationellt bolag. Är du en teamplayer som gillar struktur och när utvecklingen går framåt? Då kan det vara dig vi söker till det här vikariatet, där möjligheten är stor till förlängning!

Om rollen:
Som Financial Controller är du ansvarig för att hantera finansiella data och bistå organisationen med ekonomiskt stöd, administration, rapportering, manuella journalposter, balansräkningar och efterföljande undersökningar, samt allmän redovisning. Du kommer att arbeta tätt med företagets controllers och säkerställer att ni arbetar i enlighet med de regler och policys som finns i bolaget.

Din profil:
För att passa in i den här rollen krävs att du har erfarenhet av att arbeta med redovisning. Bitvis är rollen hektiskt så höga krav ställs på din förmåga att hantera stressiga situationer så att det inte tummas på kvalitén. Teamet arbetar ofta tätt tillsammans, men du bör också kunna vara självständig när det behövs. Struktur är a och o så att du är en person som brinner för ordning och reda ser vi som en självklarhet.

Krav:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom 3–6 år
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Vana av att arbeta i Excel
Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av SAP
• Tidigare erfarenhet av arbete med likviditet
Om arbetsplatsen:
Vår samarbetskund erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. De utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever de efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och Passion.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha chans till en fortsättning på kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Ort: Sandviken
Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Affärssystemkonsult inom SAP till Sandvik Coromant

Ansök    Maj 24    Framtiden i Sverige AB    Dataoperatör
Sandvik Coromant är ett svenskt varumärke och företag som säljer verktyg och tjänster inom skärande bearbetning. Till sitt IT-team inom försäljning och distribution söker dom nu sin nästa SAP solution expert som vill bidra till framtidens hållbara digitalisering. Är det du? Vänta inte med din ansökan! Sandvik Coromants IT-plattform går igenom stora förändringar och i denna spännande roll kommer du arbeta både självständigt och tvärfunktionellt inom olika ... Visa mer
Sandvik Coromant är ett svenskt varumärke och företag som säljer verktyg och tjänster inom skärande bearbetning. Till sitt IT-team inom försäljning och distribution söker dom nu sin nästa SAP solution expert som vill bidra till framtidens hållbara digitalisering. Är det du? Vänta inte med din ansökan!

Sandvik Coromants IT-plattform går igenom stora förändringar och i denna spännande roll kommer du arbeta både självständigt och tvärfunktionellt inom olika projekt i Sandviks Coromants organisation.

Ditt närmaste team består av scrum masters, produktägare, process- och SAP-experter och tillsammans arbetar ni agilt i en global miljö med förfrågningar och incidenter som kommer från verksamheten som berör affärssystemet. Du utvärderar krav, föreslår lösningar samt upprättar och underhåller dokumentation. Arbetet är dynamiskt och innebär mycket samarbete med andra avdelningar inom koncernen. Du kommer även vara ett viktigt stöd vid olika typer av tester under releaser.

Krav för tjänsten
•En högskoleutbildning inom relevant område (systemvetenskap, systemutvecklare, datateknik eller motsvarande)
•Kunskap inom SAP Sales & Distribution
•God engelska i både tal och skrift

Vi anser det meriterande om du har:
•SAP certifikat inom Sales & Distribution
•Svenska i tal och skrift
•Tidigare arbetat som SAP Solution Expert

Vem är du?

För tjänsten som SAP Solution Expert söker vi dig som är en nyfiken och samarbetsorienterad person, med stort driv och ett intresse för sälj- och leveransprocesser. Du är vetgirig och vill alltid lära dig mer om din bransch. Eftersom verksamheten präglas av mycket avdelningsöverskridande arbete är det viktigt att du är en kommunikativ lagspelare som trivs med att skapa nya relationer.

Om Sandvik Coromant

Coromant är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. De erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. De utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och "Passion to win". Deras medarbetare är kärnan i deras syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. De utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. Sandvik Coromant har sitt högkvarter i trevliga Sandviken och huserar i stora, klassiska lokaler.

Om Framtiden

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega.
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd hos Sandvik Coromant.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Sandviken, Gävleborg
Omfattning: Heltid

Denna rekrytering ansvarar Framtiden för och eventuella frågor ställs således till rekryteringsansvarig Nina Hedenmo via mail [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till vårt Traineeprogram med Sandvik

Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom systemutveckling och automatisering hos Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten hos ett spännande globalt bolag är detta en möjlighet du borde gripa. Önskar du att bidra till kontinuerlig digitalisering och automatisering är detta rätt tjänst för dig! Traineeprogram Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta
chansen som trainee inom systemutveckling och automatisering hos Sandvik
Coromant!
Är du nyexaminerad och vill få in foten hos ett spännande globalt bolag är
detta en möjlighet du borde gripa. Önskar du att bidra till kontinuerlig digitalisering
och automatisering är detta rätt tjänst för dig!

Traineeprogram
Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl
ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med
utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska
kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och
vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som
nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.
Som
nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din
kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och
gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års
tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du
genomför ditt dagliga arbete.

Vi är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka
44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och
verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder lösningar som ökar produktiviteten,
lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och
infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och
tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play”
och Passion. Våra medarbetare är kärnan i vårt syfte och Sandvik strävar efter
att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi
utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som
gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. Om
rollen:
I rollen som systemutvecklare kommer ett
av dina huvudområden att vara att jobba med Sandvik Coromants internt utvecklade
plattformar. Du kommer att arbeta med kontinuerlig uppgradering och nyutveckling inom
dessa plattformar. Tjänsten handlar mycket om att hjälpa företaget att ta nästa
steg mot mer långsiktigt hållbara plattformar
som hanterade mycket komplex automation.
Vem är du?Vi vill att du som söker är en
person med en universitetsutbildning inom IT, gärna med inriktning mot systemutveckling, computer engineering eller liknande. Du tycker om att dyka in i det
tekniska och har viljan att förstå komplex teknik och avancerade system. För
att trivas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och har ett eget driv samt
en önskan om att få vara med och skapa förbättringar i verksamheten.

Skallkrav: •Stort intresse för Java programmering
•Eftergymnasial utbildning inom IT
förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande
•Goda kunskaper i engelska både i
tal och skrift


Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör
vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är
specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.

VillkorStartdatum för Traineeprogrammet,
Framtiden AB - Sandvik: Januari 2023
Placeringsort: Sandviken
(möjlighet för visst distansarbete kan diskuteras)
Arbetstider: Kontorstider, måndag
till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år
Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Coromant

Vi behandlar ansökningarna löpande,
så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen
med din ansökan! Visa mindre

Affärssystemkonsult till vårt Traineeprogram med Sandvik

Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig. Traineeprogram Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig.

Traineeprogram
Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Vi är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och Passion. Våra medarbetare är kärnan i vårt syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. När det kommer till vårt centrala affärssystem så är det en komplex lösning där vi har ett E-2-E ansvar genom hela kedjan från sälj, logistik, produktion, planering, finans, inköp, support osv – det är ett stort ansvar vi bär och därigenom bidrar till Sandvik Coromant ’s framgångar.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en person med eftergymnasial utbildning inom IT, med inriktning mot IT system. Vi tror att du är någon som brinner för att komma med nya idéer och vill påverka för en hållbar framtid inom både arbetssätt, säkerhet och optimering av vår systemuppsättning samt funktionalitet. Vi ser att du som person är nyfiken, tycker om att arbeta både proaktivt och reaktivt för att se till att system och olika anläggningar håller sig uppdaterade och uppfyller dem förväntningar som finns i verksamheten. Kan du dessutom bidra med att uppdatera nuvarande arbetssätt, dokumentationshantering, processutveckling, konfigurering och inte är rädd för att argumentera för din ståndpunkt när du ser saker ur en ny synvinkel - då kan vi erbjuda dig en stor möjlighet till utveckling eftersom vi söker innovativa resurser som vill göra skillnad.

Till en början kommer du som junior person att få besöka och lära dig av flera olika personer för att få se hela systemet och lära dig lite av många delar, detta för att sedan kunna bygga vidare på din kompetens.

Skallkrav
Engelska i tal och skrift
Eftergymnasial utbildning inom IT förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum för Traineeprogrammet, Framtiden AB - Sandvik: januari 2023
Placeringsort: Sandviken
Arbetstider: Kontorstider, måndag till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Coromant
Vi behandlar ansökningarna löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trainee inom Digital Security till Sandvik Coromant i Sandviken/Stockholm

Nu söker vi dig med ett brinnande intresse för Digital Security! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, där säkerhet ligger i fokus? Vill du bli en del av ett stort företag där du tillsammans med dina medarbetare få ta ansvar och växa inom rollen? Då är detta tjänsten för dig. Traineeprogram Genom Traineprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga ar... Visa mer
Nu söker vi dig med ett brinnande intresse för Digital Security!
Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, där säkerhet
ligger i fokus? Vill du bli en del av ett stort företag där du tillsammans med
dina medarbetare få ta ansvar och växa inom rollen? Då är detta tjänsten för
dig.
Traineeprogram
Genom Traineprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.
Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en person med eftergymnasial utbildning inom IT,
gärna med inriktning mot säkerhet. Du tycker om att arbeta i team och vill vara
med och utveckla, förändra och förbättra IT-miljön ur ett säkerhetsperspektiv. Vi
ser att du som person är nyfiken och kommunikativ, tycker om att arbeta både
proaktivt och reaktivt driva processutveckling, implementera best practises och
sprida kunskap. Du är också pedagogisk och tycker om att prata med människor då
en del av arbetet kan gå ut på att efter implementeringar och införande av
säkerhetssystem utbilda personalen på dem olika anläggningar i hur man ska
arbeta enligt nya system/rutiner.

Skallkrav
Svenska och engelska i tal och skrift
Eftergymnasial utbildning inom IT gärna inriktat mot Digital Security
Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum för Traineeprogrammet, Framtiden AB - Sandvik: januari 2023
Placeringsort: Sandviken eller Stockholm
Arbetstider: Kontorstider, måndag till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos
Sandvik Coromant Visa mindre

Underhållstekniker sökes till Sandvik!

Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia! Vad vi erbjuder Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll. Avdelningens huvudansvar är underhåll för me... Visa mer
Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia!

Vad vi erbjuder
Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll.
Avdelningens huvudansvar är underhåll för media som bland annat hanterar syror, vatten och gaser. Även underhåll av förbrännings och värmeugnar.

Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få en inblick i rollen och anläggningen, du kommer även att tilldelas en fadder för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen.
Gruppen eftersträvar en utvecklande samt trygg arbetsmiljö och därför genomförs interna utbildningar samt kontinuerliga avstämningar med din sektionschef, för att säkerställa att gruppen arbetar på ett tryggt, säkert och trivsamt sätt.

Man arbetar i regel i par och arbetstiderna är dagtid men på sikt kommer man även att ha beredskap, detta är något man får på sikt när man har arbetat ett tag och känner sig varm i kläderna. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Förebyggande underhåll.
• Akuta uppdrag.
• Planering av arbete och logistikhantering av reservdelar.
• Dokumentering av utfört arbete.

Vad vi söker
Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet inom VVS, maskinteknik, kemi eller underhåll och reparationsarbete. Du behöver även ha ett B-körkort för att kunna ta dig fram på anläggningen.
Vi kommer att lägga en stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med bolaget, genom att öppensinnat vilja lära dig mer. Vi förväntar oss att du tillför engagemang till gruppen och att du ser dig själv som drivande och nyfiken.
Du är en problemlösare och du blir engagerad av uppgifter som är både praktiskt och teoretiskt krävande.

För att du ska trivas i rollen så behöver du ha ett tekniskt intresse samt kunna hantera verktyg. Du kanske skruvar och mekar på din fritid. Du behöver även trivas i att arbeta tillsammans med människor, både med dina närmsta kollegor och när du är ute och arbetar ute hos dina kunder.

Om oss på Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Hyrrekrytering
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Lön: Enligt GFL Visa mindre

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent

Vill du få in foten på ett stort, globalt bolag och vill arbeta som ekonomiassistent? Då har du chansen, läs igenom annonsen och skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent arbetar du med kund- och leverantörsreskontra och övriga betalningsflöden inom organisationen. Du stämmer av fakturor, administrerar dem i systemen och säkerställer att betalningar blir utförda på ett korrekt sätt, samtidigt som du följer dem interna processerna oc... Visa mer
Vill du få in foten på ett stort, globalt bolag och vill arbeta som ekonomiassistent? Då har du chansen, läs igenom annonsen och skicka in din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent arbetar du med kund- och leverantörsreskontra och övriga betalningsflöden inom organisationen.
Du stämmer av fakturor, administrerar dem i systemen och säkerställer att betalningar blir utförda på ett korrekt sätt, samtidigt som du följer dem interna processerna och riktlinjerna.
Att stötta organisationen med information och kunskap och att minimera risken för felhantering av fakturor är en viktig del i ditt jobb och du arbetar kontinuerligt med att hitta förbättringar och föreslå nya lösningar i betalningsprocessen.
I den här rollen har du ett stort kontaktnät, både internt inom bolaget och med externa leverantörer, och du är duktig på att skapa goda relationer och ge pålitlig och transparent service.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet.
Företaget har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.
Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.


DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos vår samarbetskund ser vi att du som söker har en ekonomi bakgrund, som lägst från gymnasienivå, vi ser också att du har någon form av erfarenhet från att arbeta inom något område mot ekonomi,
antingen småskaligt på ett mindre bolag med enklare ekonomiuppgifter eller dig som har en mer utpräglad roll inom ekonomi. Det viktiga är att du har en baskunskap att stå på och ett driv att ta dig an denna tjänst med viljan att förbättra och utvecklas i och med företaget.
Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer då det är viktigt att man utför arbetet med hög kvalité.

Kompetenskrav
- Utbildning inom ekonomi, som lägst gymnasienivå
- Behärska det svenska och engelska språket i tal & skrift
- Kännedom i något ekonomiprogram (Ex, Visma, Fortknox, M3 eller liknande)
- God datorkunskap inom Microsoft Office paketet

Meriterande
- Arbetslivserfarenhet som ekonom/redovisningskonsult
- Kunskaper i programvaror som, SAP/TRAX

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Snarast, enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Arbetstider:07:00 - 16:00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Affärssystemkonsult till vårt Traineeprogram med Sandvik

Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig. Traineeprogram Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ta chansen som trainee inom affärssystem på Sandvik Coromant! Är du nyexaminerad och vill få in foten på ett spännande bolag, och där kunna förbättra, bidra och påverka deras affärssystem? Då är detta tjänsten för dig.

Traineeprogram
Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Vi är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och Passion. Våra medarbetare är kärnan i vårt syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. Lösningen är komplex där vi har ett E-2-E ansvar genom hela kedjan från sälj, logistik, produktion, planering, finans, inköp, support osv – det är ett stort ansvar vi bär och därigenom bidrar till Sandvik Coromant ’s framgångar.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en person med eftergymnasial utbildning inom IT, med inriktning mot IT system. Vi tror att du är någon som brinner för att komma med nya idéer och vill påverka för en hållbar framtid inom både arbetssätt, säkerhet och optimering av vår systemuppsättning samt funktionalitet. Vi ser att du som person är nyfiken, tycker om att arbeta både proaktivt och reaktivt för att se till att system och olika anläggningar håller sig uppdaterade och uppfyller dem förväntningar som finns i verksamheten. Kan du dessutom bidra med att uppdatera nuvarande arbetssätt, dokumentationshantering, processutveckling, konfigurering och inte är rädd för att argumentera för din ståndpunkt när du ser saker ur en ny synvinkel - då kan vi erbjuda dig en stor möjlighet till utveckling eftersom vi söker innovativa resurser som vill göra skillnad.

Till en början kommer du som junior person att få besöka och lära dig av flera olika personer för att få se hela systemet och lära dig lite av många delar, detta för att sedan kunna bygga vidare på din kompetens.

Skallkrav
Engelska i tal och skrift
Eftergymnasial utbildning inom IT förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum för Traineeprogrammet, Framtiden AB - Sandvik: januari 2023
Placeringsort: Sandviken
Arbetstider: Kontorstider, måndag till fredag
Omfattning: Traineeprogrammet 1år Heltid, Via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Coromant
Vi behandlar ansökningarna löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållstekniker sökes till Sandvik!

Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia! Vad vi erbjuder Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll. Avdelningens huvudansvar är underhåll för me... Visa mer
Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia!

Vad vi erbjuder
Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll.
Avdelningens huvudansvar är underhåll för media som bland annat hanterar syror, vatten och gaser. Även underhåll av förbrännings och värmeugnar.

Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få en inblick i rollen och anläggningen, du kommer även att tilldelas en fadder för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen.
Gruppen eftersträvar en utvecklande samt trygg arbetsmiljö och därför genomförs interna utbildningar samt kontinuerliga avstämningar med din sektionschef, för att säkerställa att gruppen arbetar på ett tryggt, säkert och trivsamt sätt.

Man arbetar i regel i par och arbetstiderna är dagtid men på sikt kommer man även att ha beredskap, detta är något man får på sikt när man har arbetat ett tag och känner sig varm i kläderna. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Förebyggande underhåll.
• Akuta uppdrag.
• Planering av arbete och logistikhantering av reservdelar.
• Dokumentering av utfört arbete.

Vad vi söker
Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet inom VVS, maskinteknik, kemi eller underhåll och reparationsarbete. Du behöver även ha ett B-körkort för att kunna ta dig fram på anläggningen.
Vi kommer att lägga en stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med bolaget, genom att öppensinnat vilja lära dig mer. Vi förväntar oss att du tillför engagemang till gruppen och att du ser dig själv som drivande och nyfiken.
Du är en problemlösare och du blir engagerad av uppgifter som är både praktiskt och teoretiskt krävande.

För att du ska trivas i rollen så behöver du ha ett tekniskt intresse samt kunna hantera verktyg. Du kanske skruvar och mekar på din fritid. Du behöver även trivas i att arbeta tillsammans med människor, både med dina närmsta kollegor och när du är ute och arbetar ute hos dina kunder.

Om oss på Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Hyrrekrytering
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Lön: Enligt GFL, 36.500 SEK/mån Visa mindre

Underhållstekniker sökes till Sandvik!

Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia! Vad vi erbjuder Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll. Avdelningens huvudansvar är underhåll för me... Visa mer
Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en ansvarstagande tekniker inom underhåll av processmedia!

Vad vi erbjuder
Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll.
Avdelningens huvudansvar är underhåll för media som bland annat hanterar syror, vatten och gaser. Även underhåll av förbrännings och värmeugnar.

Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få en inblick i rollen och anläggningen, du kommer även att tilldelas en fadder för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen.
Gruppen eftersträvar en utvecklande samt trygg arbetsmiljö och därför genomförs interna utbildningar samt kontinuerliga avstämningar med din sektionschef, för att säkerställa att gruppen arbetar på ett tryggt, säkert och trivsamt sätt.

Man arbetar i regel i par och arbetstiderna är dagtid men på sikt kommer man även att ha beredskap, detta är något man får på sikt när man har arbetat ett tag och känner sig varm i kläderna. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Förebyggande underhåll.
• Akuta uppdrag.
• Planering av arbete och logistikhantering av reservdelar.
• Dokumentering av utfört arbete.

Vad vi söker
Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet inom VVS, maskinteknik, kemi eller underhåll och reparationsarbete. Du behöver även ha ett B-körkort för att kunna ta dig fram på anläggningen.
Vi kommer att lägga en stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med bolaget, genom att öppensinnat vilja lära dig mer. Vi förväntar oss att du tillför engagemang till gruppen och att du ser dig själv som drivande och nyfiken.
Du är en problemlösare och du blir engagerad av uppgifter som är både praktiskt och teoretiskt krävande.

För att du ska trivas i rollen så behöver du ha ett tekniskt intresse samt kunna hantera verktyg. Du kanske skruvar och mekar på din fritid. Du behöver även trivas i att arbeta tillsammans med människor, både med dina närmsta kollegor och när du är ute och arbetar ute hos dina kunder.

Om oss på Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Hyrrekrytering
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Lön: Enligt GFL Visa mindre

Teknisk ugnstekniker sökes till Sandvik!

Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en flexibel medarbetare, i rollen som ugnstekniker och planerare! Vad vi erbjuder Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll. Denna tjänst kommer att vara delad, v... Visa mer
Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en flexibel medarbetare, i rollen som ugnstekniker och planerare!

Vad vi erbjuder
Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll.
Denna tjänst kommer att vara delad, vilket innebär att du kommer att både arbeta som planerare och ute i industrin som tekniker inom förbränningsteknik och värmebehandling.
Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få en inblick i rollen och anläggningen, du kommer även att tilldelas en fadder för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen.

Gruppen eftersträvar en utvecklande samt trygg arbetsmiljö och därför genomförs interna utbildningar samt kontinuerliga avstämningar med din sektionschef, för att säkerställa att gruppen arbetar på ett tryggt, säkert och trivsamt sätt.
Man arbetar i regel i par och arbetstiderna är dagtid men på sikt kommer man även att ha beredskap, detta är något man får på sikt när man har arbetat ett tag och känner sig varm i kläderna.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Underhålla och förbättra ugnar och utrustning.
• Dokumentering av utfört arbete.
• Planering för att efterfölja framtagna rutiner.
• Ge tekniskt stöd ut till kund.
• Arbeta i bolagets interna underhållssystem.

Vad vi söker
Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet inom automationsteknik, maskinteknik, eller underhåll och reparationsarbete. Du behöver även ha ett B-körkort för att kunna ta dig fram på anläggningen samt känna dig bekväm framför en dator.

Vi kommer att lägga en stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med bolaget, genom att öppensinnat vilja lära dig mer.
Vi förväntar oss att du tillför engagemang till gruppen och att du ser dig själv som drivande och nyfiken.
Du är en problemlösare och du blir engagerad av uppgifter som är både praktiskt och teoretiskt krävande.

För att du ska trivas i rollen så behöver du ha ett tekniskt intresse samt kunna hantera verktyg. Du kanske skruvar och mekar på din fritid. Du behöver även trivas i att arbeta tillsammans med människor, både med dina närmsta kollegor och när du är ute och arbetar ute hos dina kunder.

Om oss på Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Hyrrekrytering
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Lön: Enligt GFL, 36.500 SEK/mån Visa mindre

Butiksbiträde till säkerhetsbutik

Ansök    Apr 9    Framtiden i Sverige AB    Butiksansvarig
I denna tjänst kommer du arbeta i en liten proffsbutik som säljer säkerhetsprodukter i Sandviken. Du kommer även att arbeta med in- och utlämning av nycklar till hyresgäster, hantverkare och myndigheter. Du kommer även att sköta all administration kring in- och utlämningarna vilket är ett arbete som kräver mycket noggrannhet och struktur. Arbetstider är mellan 07-16 måndagar till fredagar. VÅR KUND Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag oc... Visa mer
I denna tjänst kommer du arbeta i en liten proffsbutik som säljer säkerhetsprodukter i Sandviken.
Du kommer även att arbeta med in- och utlämning av nycklar till hyresgäster, hantverkare och myndigheter. Du kommer även att sköta all administration kring in- och utlämningarna vilket är ett arbete som kräver mycket noggrannhet och struktur.


Arbetstider är mellan 07-16 måndagar till fredagar.


VÅR KUND
Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härlig medarbetare till en av deras proffsbutiker i Sandviken. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.
Skallkrav:
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort
- Praktiskt lagd
- Fri från belastningsregistret, vandelskontroll kommer att göras


Meriterande:
- Erfarenhet från arbete i butik


Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar kundkontakt. Vidare är du en noggrann och strukturerad person med skinn på näsan. För att lyckas i rollen tror vi även att du är en lagspelare som har lätt att anpassa dig i olika situationer.


OM FRAMTIDEN
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Start: Omgående enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Omfattning: Heltid, vardagar 07-16
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent

Vill du få in foten på ett stort, globalt bolag och vill arbeta som ekonomiassistent? Då har du chansen, läs igenom annonsen och skicka in din ansökan! DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent arbetar du med kund- och leverantörsreskontra och övriga betalningsflöden inom organisationen. Du stämmer av fakturor, administrerar dem i systemen och säkerställer att betalningar blir utförda på ett korrekt sätt, samtidigt som du följer dem interna processerna oc... Visa mer
Vill du få in foten på ett stort, globalt bolag och vill arbeta som ekonomiassistent? Då har du chansen, läs igenom annonsen och skicka in din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent arbetar du med kund- och leverantörsreskontra och övriga betalningsflöden inom organisationen.
Du stämmer av fakturor, administrerar dem i systemen och säkerställer att betalningar blir utförda på ett korrekt sätt, samtidigt som du följer dem interna processerna och riktlinjerna.
Att stötta organisationen med information och kunskap och att minimera risken för felhantering av fakturor är en viktig del i ditt jobb och du arbetar kontinuerligt med att hitta förbättringar och föreslå nya lösningar i betalningsprocessen.
I den här rollen har du ett stort kontaktnät, både internt inom bolaget och med externa leverantörer, och du är duktig på att skapa goda relationer och ge pålitlig och transparent service.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet.
Företaget har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.
Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.


DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos vår samarbetskund ser vi att du som söker har en ekonomi bakgrund, som lägst från gymnasienivå, vi ser också att du har någon form av erfarenhet från att arbeta inom något område mot ekonomi,
antingen små-skaligt på ett mindre bolag med enklare ekonomiuppgifter eller dig som har en mer utpräglad roll inom ekonomi. Det viktiga är att du har en baskunskap att stå på och ett driv att ta dig an denna tjänst med viljan att förbättra och utvecklas i och med företaget.
Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer då det är viktigt att man utför arbetet med hög kvalité.

Kompetenskrav
- Utbildning inom ekonomi, som lägst gymnasienivå
- Behärska det svenska och engelska språket i tal & skrift
- Kännedom i något ekonomiprogram (Ex, Visma, Fortknox, M3 eller liknande)
- God datorkunskap inom Microsoft Office paketet
-
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet som ekonom/redovisningskonsult
- Kunskaper i programvaror som, SAP/TRAX

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: 2022-01-06 (Kan diskuteras vid anställning)
Ort: Sandviken
Arbetstider:07:00 - 16:00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Teknisk ugnstekniker sökes till Sandvik!

Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en flexibel medarbetare, i rollen som ugnstekniker och planerare! Vad vi erbjuder Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll. Denna tjänst kommer att vara delad, v... Visa mer
Vår samarbetspartner står inför en expansionsfas och kommer därför att behöva stärka upp sitt team med nya lagkamrater! Det här är en fantastisk möjlighet att komma in i och få vara med på resan. Just nu så söker vi en flexibel medarbetare, i rollen som ugnstekniker och planerare!

Vad vi erbjuder
Teamet man ingår i stödjer organisationens kärnverksamhet genom att erbjuda tjänster inom produktionsservice och underhåll.
Denna tjänst kommer att vara delad, vilket innebär att du kommer att både arbeta som planerare och ute i industrin som tekniker inom förbränningsteknik och värmebehandling.
Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få en inblick i rollen och anläggningen, du kommer även att tilldelas en fadder för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen.

Gruppen eftersträvar en utvecklande samt trygg arbetsmiljö och därför genomförs interna utbildningar samt kontinuerliga avstämningar med din sektionschef, för att säkerställa att gruppen arbetar på ett tryggt, säkert och trivsamt sätt.
Man arbetar i regel i par och arbetstiderna är dagtid men på sikt kommer man även att ha beredskap, detta är något man får på sikt när man har arbetat ett tag och känner sig varm i kläderna.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Underhålla och förbättra ugnar och utrustning.
• Dokumentering av utfört arbete.
• Planering för att efterfölja framtagna rutiner.
• Ge tekniskt stöd ut till kund.
• Arbeta i bolagets interna underhållssystem.

Vad vi söker
Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet inom automationsteknik, maskinteknik, eller underhåll och reparationsarbete. Du behöver även ha ett B-körkort för att kunna ta dig fram på anläggningen samt känna dig bekväm framför en dator.

Vi kommer att lägga en stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med bolaget, genom att öppensinnat vilja lära dig mer.
Vi förväntar oss att du tillför engagemang till gruppen och att du ser dig själv som drivande och nyfiken.
Du är en problemlösare och du blir engagerad av uppgifter som är både praktiskt och teoretiskt krävande.

För att du ska trivas i rollen så behöver du ha ett tekniskt intresse samt kunna hantera verktyg. Du kanske skruvar och mekar på din fritid. Du behöver även trivas i att arbeta tillsammans med människor, både med dina närmsta kollegor och när du är ute och arbetar ute hos dina kunder.

Om oss på Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Hyrrekrytering
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Ort: Sandviken
Lön: Enligt GFL, 36.500 SEK/mån Visa mindre