Lediga jobb som Dataoperatör i Sandviken

Se lediga jobb som Dataoperatör i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Affärssystemkonsult inom SAP till Sandvik Coromant

Ansök    Maj 24    Framtiden i Sverige AB    Dataoperatör
Sandvik Coromant är ett svenskt varumärke och företag som säljer verktyg och tjänster inom skärande bearbetning. Till sitt IT-team inom försäljning och distribution söker dom nu sin nästa SAP solution expert som vill bidra till framtidens hållbara digitalisering. Är det du? Vänta inte med din ansökan! Sandvik Coromants IT-plattform går igenom stora förändringar och i denna spännande roll kommer du arbeta både självständigt och tvärfunktionellt inom olika ... Visa mer
Sandvik Coromant är ett svenskt varumärke och företag som säljer verktyg och tjänster inom skärande bearbetning. Till sitt IT-team inom försäljning och distribution söker dom nu sin nästa SAP solution expert som vill bidra till framtidens hållbara digitalisering. Är det du? Vänta inte med din ansökan!

Sandvik Coromants IT-plattform går igenom stora förändringar och i denna spännande roll kommer du arbeta både självständigt och tvärfunktionellt inom olika projekt i Sandviks Coromants organisation.

Ditt närmaste team består av scrum masters, produktägare, process- och SAP-experter och tillsammans arbetar ni agilt i en global miljö med förfrågningar och incidenter som kommer från verksamheten som berör affärssystemet. Du utvärderar krav, föreslår lösningar samt upprättar och underhåller dokumentation. Arbetet är dynamiskt och innebär mycket samarbete med andra avdelningar inom koncernen. Du kommer även vara ett viktigt stöd vid olika typer av tester under releaser.

Krav för tjänsten
•En högskoleutbildning inom relevant område (systemvetenskap, systemutvecklare, datateknik eller motsvarande)
•Kunskap inom SAP Sales & Distribution
•God engelska i både tal och skrift

Vi anser det meriterande om du har:
•SAP certifikat inom Sales & Distribution
•Svenska i tal och skrift
•Tidigare arbetat som SAP Solution Expert

Vem är du?

För tjänsten som SAP Solution Expert söker vi dig som är en nyfiken och samarbetsorienterad person, med stort driv och ett intresse för sälj- och leveransprocesser. Du är vetgirig och vill alltid lära dig mer om din bransch. Eftersom verksamheten präglas av mycket avdelningsöverskridande arbete är det viktigt att du är en kommunikativ lagspelare som trivs med att skapa nya relationer.

Om Sandvik Coromant

Coromant är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. De erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. De utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och "Passion to win". Deras medarbetare är kärnan i deras syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. De utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag. Sandvik Coromant har sitt högkvarter i trevliga Sandviken och huserar i stora, klassiska lokaler.

Om Framtiden

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega.
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd hos Sandvik Coromant.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Sandviken, Gävleborg
Omfattning: Heltid

Denna rekrytering ansvarar Framtiden för och eventuella frågor ställs således till rekryteringsansvarig Nina Hedenmo via mail [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre