Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Sandviken

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk Projektledare | Jefferson Wells | Sandviken

Är du en erfaren projektledare som är på jakt efter nytt uppdrag? Har du tidigare arbetat inom bygg- och anläggningsindustrin eller industri? Då kan detta vara uppdraget för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en senior projektledare till vår attraktiva kund i Sandviken. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan! Start: omgående Uppdragsform: konsultuppdrag, behovet är beräknat till sista december 2023 Placering: Sandviken Om rollen s... Visa mer
Är du en erfaren projektledare som är på jakt efter nytt uppdrag? Har du tidigare arbetat inom bygg- och anläggningsindustrin eller industri? Då kan detta vara uppdraget för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en senior projektledare till vår attraktiva kund i Sandviken. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Start: omgående
Uppdragsform: konsultuppdrag, behovet är beräknat till sista december 2023
Placering: Sandviken

Om rollen som teknisk projektledare
Du kommer vara huvudansvarig för att driva utvecklingen för renovationen som kunden just nu ska genomföra i två av sina byggnader. Tillsammans med din projektgrupp, arkitektfirma och siteledningen kommer du att planera och genomföra renovering samt säkerställa en korrekt kontorssetup för medarbetarna som arbeta där. Rollen erbjuder även möjlighet till distansarbete i överenskommelse med närmsta chef.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har mellan 5-8 års erfarenhet av teknisk projektledning inom bygg och anläggningsindustri eller industri. Alternativt kan du ha arbetat med arbetsplatsutformning som införande av aktivitetsbaserade kontor eller likvärdigt projekt. Vidare kommunicerar du fritt på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Hur söker du?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen oss via e-mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre

Projektingenjör/Kalkylator till Granitor Electro, Sandviken

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du bli en viktig spelare i ett kompetent team som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetskl... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.


Vill du bli en viktig spelare i ett kompetent team som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetsklimat? Är du drivande och van att arbeta självständigt? Läs gärna mer om tjänsten nedan.


Nu söker vi en kollega till Gävle/Sandviken.

Våra stödfunktioner inom Projektering och kalkyl består idag av två skilda avdelningar men arbetar i ett nära samarbete. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i en hybrid tjänst både som Projektingenjör och kalkylator.

Placering; Gävle eller Sandviken.

Projektingenjörer i Division Nord består idag av 6 kollegor med olika placeringsorter som Örebro, Västerås, Borlänge, Sandviken, Sundsvall och Umeå.  Kalkylavdelningen består idag av 11 och är också utplacerade på orter Sandviken, Gävle Borlänge och Avesta.

Om tjänsten

Du kommer att utgå ifrån Granitors kontor i Sandviken eller Gävle, där du sitter själv i din roll som Projektingenjör/Kalkylator men dock tillsammans med kollegor ifrån andra verksamhetsområden inom bolaget.

I ditt uppdrag kommer du att stötta projektledaren eller projektchefen med olika delar i vår produktionsprocess med vårt ledningssystem som grund. Du ansvarar för att göra tidplaner både utifrån byggarens tidplan samt våra egna leveransplaner. Registrering av projekt, göra prognoser och följa upp slutkostnadsprognoser ingår också i arbetet. Vidare genomför du kalkyler samt prissätter i vårt kalkylprogram Wikells, både med fokus på leverans-, bemanning-, och betalplan. Du arbetar med utredningar av material och tjänster som rör projekten samt ansvarar för och utför kvalité- och miljö- samt egenkontroller.

Inom kalkyl ingår uppgifter som Anbud och kalkylmängder

Vi söker dig som:


• Har godkänd gymnasieutbildning
• Erfarenhet från eltekniskt arbete som exempelvis elektriker/ledande montör.
• Du bör ha god datavana, och hanterar Office-paketet väl, främst Word och Excel.
• Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på så väl svenska som engelska.
• B-körkort

 Meriterande:


• Erfarenhet som projektledare eller kalkylator sedan tidigare, gärna inom elbranschen.
• Goda kunskaper i Entreprenadjuridik och/eller affärsmannaskap genom erfarenhet eller utbildning
• Erfarenhet av räkneprogram, som Wikells mm.

Vi är öppna för både juniora och seniora sökande, och satsar på våra medarbetare genom kompetensutveckling, utbildning och en god introduktion,  

Personliga Egenskaper:

Du är projektingenjör/kalkylator på orten och din ansvarige chef är placerad i Borlänge/Sandviken. Därmed är det viktigt att du kan driva dina egna projekt, är självständig och vågar ta initiativ. Du trivs i en självständig roll där du får möjlighet att påverka ditt eget arbete. Vi tillämpar frihet under ansvar. Du kommer tillhöra en grupp där du har kollegor och närmaste chef på distans, men håller kontakt och samverkar regelbundet via främst digitala verktyg men även fysiska träffar.

För att lyckas i rollen tror vi att du når bra resultat genom att arbeta med andra samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en prismedveten helhetssyn, där du kan planera och organisera projekten samt leder och följer upp där det behövs.  Det är viktigt att du är lyhörd mot beställarens behov samtidigt som du bevakar bolagets intressen då du besitter en noggrannhet när det kommer till ekonomiska kalkyler.

Vad kan vi på Granitor erbjuda dig?
Förutom att du får riktigt bra kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:


• Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
• Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
• Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
• För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
• Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
• Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?
I så fall ser vi fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten. Kontakta Avdelningschef Stefan Smeds på 010-47 07 483.

Skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Stefan Smeds

Chef

010-470 7483/073-0482547

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor. Visa mindre

Byggprojektledare

Inom Alleima finns Facility Management (FM) som är en supportavdelning med kunder inom hela Sandvikens Industripark. FM:s Byggprojektavdelning handlägger ny-, om- och tillbyggnadsprojekt för bland annat kontor, lager och industrilokaler för samtliga företag inom industriparken men ger även stöd vid byggprojekt inom Alleimas anläggningar på övriga siter i Sverige. Nu söker vi en Byggprojektledare till Sandviken som vill vara med och driva morgondagens utvec... Visa mer
Inom Alleima finns Facility Management (FM) som är en supportavdelning med kunder inom hela Sandvikens Industripark. FM:s Byggprojektavdelning handlägger ny-, om- och tillbyggnadsprojekt för bland annat kontor, lager och industrilokaler för samtliga företag inom industriparken men ger även stöd vid byggprojekt inom Alleimas anläggningar på övriga siter i Sverige. Nu söker vi en Byggprojektledare till Sandviken som vill vara med och driva morgondagens utveckling av industriparken.


Din roll


Som Byggprojektledare får du möjlighet att arbeta med spännande och omväxlande projekt, alltifrån mindre ombyggnader till nybyggnationer som omfattar tusentals kvadratmeter i dess olika faser från idé till färdigt projekt. Säkerhet, kvalitet, ekonomi och teknik är viktiga hörnstenar i varje projekt och i rollen ansvarar du för att hitta lösningar som uppfyller verksamhetens krav, kommunicera planer och resultat till leverantörer, beställare och andra intressenter.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Kostnadsberäkningar i olika stadier av investeringsprocessen.
Projektledning för ny- och ombyggnation av industribyggnader och kontor
Projekteringsledning för ny- och ombyggnation av industribyggnader och kontorDin Profil


Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt motsvarande utbildning som bedöms likvärdig samt tidigare erfarenhet från en liknande roll som byggprojektledare. Har du även goda kunskaper i konstruktion av betong och stål ses det som meriterande.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som präglas av laganda med förmågan att jobba strukturerat och skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Du är nyfiken med en vilja att lära dig och lusten att dela med dig av det du kan. Du ser problemlösning som något motiverande och ser möjligheterna framför problemen och involverar projektmedlemmarna för ett effektivt samarbete. Då du kommer att leda ett flertal personer i dina projekt är det även viktigt att du trivs med att vara en ledare och leder genom goda exempel.


Erfarenhet av projekt- och projekteringsledning, ekonomistyrning samt kunskaper i entreprenadjuridik är förutsättningar för tjänsten. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.


Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: Mer effektiva, lönsamma och hållbara.


Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tord Hedman, rekryterande chef, +46 70-313 90 18


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-12-10.


På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Kundprojektledare

Är du en kommunikativ person som tycker om att arbeta i ett högt tempo, där kunden alltid är i fokus? Har du ett ständigt driv framåt och en vilja att leverera? Alleima är en världsledande producent inom rostfritt stål och special-legeringar utvecklade i nära samarbete med våra kunder. Produktionsenhet Nuclear producerar och levererar rör till kärnkraftssegmentet globalt och söker nu en Kundprojektledare med placering i Sandviken som ska hjälpa oss med ... Visa mer
Är du en kommunikativ person som tycker om att arbeta i ett högt tempo, där kunden alltid är i fokus? Har du ett ständigt driv framåt och en vilja att leverera?


Alleima är en världsledande producent inom rostfritt stål och special-legeringar utvecklade i nära samarbete med våra kunder. Produktionsenhet Nuclear producerar och levererar rör till kärnkraftssegmentet globalt och söker nu en Kundprojektledare med placering i Sandviken som ska hjälpa oss med framtiden inom kärnkraft.


Din roll
Som Kundprojektledare på Nuclear har du ansvar för att leda och koordinera kundprojekt från order till leverans. Det innebär att planera, leda och följa upp kundprojekt så att de utförs enligt tids- och prioriteringsplan. Då många av projekten hanterar nya produkter och nya kunder ställs stora krav på utveckling av processer, material och kundrelationer. I den här rollen är förmågan att kommunicera central och präglas av att både förstå och göra sig förstådd hos interna och externa relationer. Som projektledare för kundprojekt rapporterar du till logistikchefen för produktionsenheten. På logistikavdelning arbetar 10 kollegor med planering, beredning, skeppning samt projektledning, inköp och IT som ansvarsområden.
Arbetsuppgifter:
Skapa och följa upp aktivitetsplaner samt kontinuerligt uppdatera kunder om projektet
En nyckeluppgift är att koordinera resurser för att hålla leveransplanerna.
Kontinuerlig utveckling av processer, tillverkningsvägar samt produktportfölj kommer vara en del av vardagen.
Visualisera och motivera planer och aktiviteter i hela organisationen.Din Profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik med flerårig erfarenhet av att jobba i projekt. Du som person har ett ledarskap som möjliggör framdrift i en samverkande omgivning, i en miljö med hög nivå av osäkerhet, instabilitet och mångsidighet. Har du erfarenhet av kärnkraftindustrin samt lean production är detta meriterande. Du som person har ett systematiskt arbetssätt samt en god förmåga till att skapa en helhetssyn över alla delar i projektet. Ditt genuina intresse för utveckling är centralt och du har en god förmåga att se människor och möta dem där de är, alltid med relation till uppgiften.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är driven, omtänksam och strukturerad person. Du har goda ledaregenskaper, är kommunikativ och gillar att driva förändring. Du ser möjligheter i stället för hinder samtidigt som du har ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga. Du är en nyfiken och stödjande person som kan möta människor där de befinner sig. Det är viktigt att du har ett driv i dig och kan vara tydlig, och samtidigt ha tålamod för att se och jobba via de små stegen som över tid ger resultat. Då vi arbetar i en global koncern så ser vi att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska.


Vad du kan förvänta dig av oss
På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fredrik Söderström, rekryterande chef, +46 70 261 33 06


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Projektledare verksamhetsområde portar Mellansverige

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen! Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vidare... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen!
Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vidare tillsammans!
Som mångårig leverantör av portar åt några av Sveriges tyngsta industrier har vi arbetat upp en gedigen erfarenhet och vet vad som fungerar bäst för våra kunders olika behov. Vill du vara en nyckelspelare i vår tillväxt inom verksamhetsområdet portar? 

Vi befinner oss i ett expansivt skede och är ett litet team som arbetar fokuserat med potar och grindar. Vi är leverantörsoberoende och utför reparationer på såväl rullportar, tak-skjutportar och snabbrullportar. Huvudsakligen i Gästrikland, Dalarna men även i Uppland och Hälsingland.

Ett starkt sammarbete med andra avdelningar inom El, Mek, Lyftdon och Konstruktion gör att vi dessutom har en bred kompetens, lokal förankring och flexibilitet att stödja såväl industri som fastighetsbolag. Vi reparerar vid påkörningar, underhåller alla fabrikat och kan även utföra felsökningar på villaportar. 

Arbetsuppgifter: 
Som projektledare för vår portverksamhet blir du en viktig del i att utveckla verksamheten vidare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projekt ekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus. 

Kompetens och erfarenhet:


• Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet.
• Du har erfarenhet av service- och reparationsarbeten, företrädelsevis inom el, port, lås eller industri.
• I tjänsten som projektledare krävs det att du har en mycket god förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med både externa och interna kontakter.
• Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.
• Tidigare erfarenheter av kostnadsberäkningar och offerhantering är meriterande men inte ett krav. Vi kan ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

Övrigt
Körkort är ett krav. Resor förekommer i tjänsten. 
Varifrån du arbetar spelar mindre roll, men din närvaro är viktig.
Du anställs vid något av våra många lokala kontor i mellansverige. 

Ansök redan idag! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt intresse direkt med en kort rad som beskriver ditt intresse för rollen, du kan komplettera med CV och personligt brev i lugn och ro efteråt. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. Visa mindre

Experienced Project Manager

Are you passionate about product development and ready for a good challenge? Do you enjoy leading and collaborating with people in a global setting to create incredible things together? Then this might be your next career move. We’re now looking for an experienced project leader for our Offer Project Office at Sandvik Coromant – someone who’s eager to develop and make a footprint within product development in the metal cutting area. The scope With leading... Visa mer
Are you passionate about product development and ready for a good challenge? Do you enjoy leading and collaborating with people in a global setting to create incredible things together? Then this might be your next career move. We’re now looking for an experienced project leader for our Offer Project Office at Sandvik Coromant – someone who’s eager to develop and make a footprint within product development in the metal cutting area.
The scope
With leading solutions across the value chain, our product offer is key to defending our leading position and to keep attracting our customers, now and in the future. We're perceived as the market leader driving progressive solutions across the manufacturing value chain and outperforming market growth with industry-leading profitability.

Our customers’ needs are evolving; we need to follow the trends and be responsive, understand what’s around the corner and grasp the possibilities. Building the ultimate customer experience in all interactions and implementing business and operational excellence in everything we do is highly important.
About the job
In this role, you lead knowledge and product development projects, from design to delivery of fully developed products ready for customer use. This includes securing resources, budgets, risks, and changes while ensuring that everything is achieved on time.
Included in your responsibility is to:
Ensure a safe and healthy work environment for all project personnel.
Build strong teams, create project plans with a detailed work breakdown structure based on project scope, schedule, and budget, to secure that you and the team deliver on promises.
Ensure project delivery on scope, schedule, and budget – monitor and manage the triple constraint's function.
Lead the definition of team goals, ensure that team members are onboard, and delegate, coordinate, and motivate the project team to achieve results.
Conduct project performance measurement, project progress reporting, project budgeting and project cost follow-up & forecasting.
Maintain a good teamworking environment through all levels of management according to Sandvik's core values.
Identify and propose improvements of existing processes, develop new methods and tools for project management – taking every opportunity to share best practices.
Prepare and present project updates to steering boards, steering groups, management teams, portfolio pulse meetings.
Work closely with all involved functions in the organization to agree on project scope through the project.


You report to the Project Office Manager at Offer Management & R&D. The location for this position is flexible, but preferably in Sandviken or Stockholm. Occasional travel is included in the role.
Your profile
We're looking for you who have a solid background within product development, combined with leadership experience and project management skills. You have several years’ experience of leading complex product development projects or similar. You demonstrate the ability to understand and comment on implications for business outcome when making decisions, and you take tough decisions when needed. You’re an excellent networker; you establish solid relationships with stakeholders on all levels and you have the skill to communicate and build trust will all different stakeholders from project team members to the president of the company. You're familiar with agile ways of working and enjoy collaborating in cross-functional teams – planning, estimating, staffing, and monitoring complex projects. Knowledge of metal cutting and processing is naturally beneficial in this role, but not a must. You have good skills in both written and verbal English. Skills in Swedish is a plus.
We're equally interested in your soft skills – you're passionate about leadership and bringing new technologies and products to the table. You show good business acumen, an entrepreneurial spirit, and a sustainable personal drive. You always deliver on your promises and show a sense of urgency to get work done and deliver on the scheduled project plan. You're a true problem-solver and a genuine communicator with a high level of trust and engagement who's able to make complex decisions. You seek clarity about what's ahead and what needs to be done, and you know how to prioritize and make things happen and push us to think outside the box.


Our culture
Innovation is in our DNA and we’re proud to shape the future of manufacturing in close collaboration with our customers and partners. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Add fair and rewarding benefits, as well as many different career opportunities in an inspiring global environment. Meet some of your future colleagues at our career page or visit our website, LinkedIn or Facebook page to get to know us further.


How to apply
Send your application no later than April 23, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0052733).


As we aim for a fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. When you apply for this job, you will therefore receive an invitation via email to a personality and logic ability test. Feedback comes immediately after the test has been completed and the selection process begins after the application deadline.


Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Per-Ola Hadin, recruiting manager, 070-647 84 96

Union contacts
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26-26 66 59
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26-26 65 74
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84.


For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-26 14 44.


Recruitment Specialist
Jessica Hill Holm Visa mindre

Projektledare inom industri och energi

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Är du en... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
Är du en tekniskt intresserad ledare som vill vara med och driva projekt inom industri och energi? Nu stärker vi teamet och söker en projektledare för våra nya energieffektiva motorer och drivsystem! Hos oss kommer du ha en nyckelroll i leveranser, givetvis i nära dialog med kunden för att skapa framgång i deras kedja - från försäljning till fungerande anläggning. Vi erbjuder snabb, korrekt och kvalificerad service och vill bli ännu bättre – kom och utvecklas med oss!
I denna roll kommer du att leda projekt inom ABB Motion i region Mellan, med placering i något av våra kontor i Stockholm, Västerås eller Storvik. Du arbetar med tydliga riktlinjer, uppgifter och milstolpar samtidigt som du motiverar och ger feedback till utförandeorganisationen och jobbar i ett nära samarbete med säljorganisationen. Du upprätthåller och förbättrar kundnöjdheten genom att säkerställa att kundernas krav och alla mål uppfylls samt ge utmärkt service i varje skede av projektet.
Dina ansvarsområden
Du leder olika projekt där du tar ansvar för hela kedjan och ser till att vi möter kundernas förväntningar
Ansvarig för projektet utifrån ett budget-, teknik- och leveransperspektiv
Följer upp och uppdaterar för att återspegla projektförändringar och arbetsförlopp
Nära samarbete med resursplanerarna
Motivera och övervaka interna och externa resurser för att utföra alla uppgifter och milstolpar
Definiera tekniska lösningar i nära samråd med kunden och vår egen försäljning inom olika teknikområden

Din bakgrund
Ett par års teknisk erfarenhet alternativt bakgrund som projektledare
En strukturerad person som känner sig bekväm med att hålla tidplaner
Driven, med ett stort intresse av att utveckla och implementera bästa praxis och innovativa lösningar
Du bör vara utåtriktad och social i ett professionellt sammanhang, bra på att bygga varaktiga relationer och se värdet i att bibehålla och utveckla dessa
Du kommer att ha stöd av Motions projektledare i Sverige
Lätt att kommunicera på svenska och engelska, i både skrift och tal
Elteknisk bakgrund är meriterande

Mer om oss
ABB Motion Services bistår kunder över hela världen med innovativa tjänster för att maximera prestanda, drifttid och energieffektivitet under hela livslängden för elektriska drivsystemslösningar. Elektriska roterande drivsystem tillämpas överallt i industrier, städer, infrastruktur och transporter och är en hörnsten i energirevolutionen. Våra människor och kultur är grunden för vår framgång. Vi driver innovation genom digitalisering och gör skillnad för våra kunder och partners varje dag. ABB Motion håller världen igång samtidigt som den sparar energi varje dag.
Rekryteringschef Magnus Damm, +46 21 34 30 91, svarar på dina frågor om tjänsten. Fackliga företrädare – Sveriges Ingenjörer: Håkan Sjöberg, +4621-32 91 69; Unionen: Hannah Norén, +4621-34 23 01; Ledarna: Lenny Larsson, +4621-32 85 47. Alla övriga frågor kan ställas till Talent Partner Malin Tengman, +46 73 351 27 28.
Om du vill läsa mer om ABB, besök vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Projektchef till Granitor Electro!

Inledning Är du en engagerad och driven person som trivs med frihet under ansvar? Har du dessutom en god social förmåga och erfarenhet av att leda andra människor? Isåfall kanske det är just dig vi söker! Information om tjänsten Granitor Electro är ett ledande el och teknikföretag som erbjuder entreprenad och servicetjänster inom infrastruktur, bygg, fastighet och industri. Arbetet utgår från ledorden tillit, delaktighet och eget ansvar för att tillsamma... Visa mer
Inledning
Är du en engagerad och driven person som trivs med frihet under ansvar? Har du dessutom en god social förmåga och erfarenhet av att leda andra människor? Isåfall kanske det är just dig vi söker!

Information om tjänsten
Granitor Electro är ett ledande el och teknikföretag som erbjuder entreprenad och servicetjänster inom infrastruktur, bygg, fastighet och industri. Arbetet utgår från ledorden tillit, delaktighet och eget ansvar för att tillsammans lyckas i det dagliga arbetet.
Nu söker vi på Granitor en projektchef som vill vara med och stärka organisationen och underlätta i de spännande projekt vi har på gång. Våra projekt finns över hela Sverige, från Malmö till Kiruna, vilket gör att du i din roll inte behöver utgå från någon särskild ort.
Resor kan förekomma i tjänsten då och då. Du bör därför trivas med att resa ibland samt vara bekväm med att i övrigt ha hemmet som din främsta utgångspunkt. Självklart finns även möjligheten till kontorsplats om det faller dig bättre i smaken.

Vi erbjuder dig
Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du starta din anställning genom att få gå ett individanpassat onboarding-program tillsammans med en erfaren mentor, som även vidare kommer att vara din närmsta och rapporterande chef. Därefter baseras tjänsten på frihet under ansvar och är hybrid.
Du kommer ingå i ett familjärt företag som år efter år ligger bland toppen i bemärkelsen ”Sveriges mest attraktiva arbetsgivare”. Vår företagskultur präglas av samarbete och tillit vilket skapar ett gott engagemang tillsammans med goda arbetskollegor. Vi är nu mitt uppe i en tillväxtresa vilket skapar enorma möjligheter för intern utveckling till den som önskar.
Utöver detta erbjuds du även tjänstebil, en generös pensionsavsättning och friskvårdsbidrag enligt kollektivavtal.


Arbetsuppgifter
Som projektchef har du helikopterperspektivet över våra projekt och ansvarar över att projektledarna hittar rätt i sina sysslor samt fångar upp det projektledarna inte hinner med. En vanlig dag i tjänsten startar med ett möte med teamet i projektet. Därefter varierar dina arbetsuppgifter, kanske finns det någon åtgärdspunkt som du själv behöver ta tag i eller kanske behöver någon extern personal rekryteras in. Det mest väsentliga kommer vara att du är väl insatt i projekten samt kan ställa de krav som krävs för att sedan följa upp att de efterlevs.


Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Tempmätning i projekt
Ekonomiuppgifter
Kontrollera/beställa material
Följa upp och underlätta för projektledarna
Representera Granitor Electro på ett professionellt sättVi söker dig som
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en ledande roll med personalansvar. Vidare bör du ha jobbat i projektform av något slag samt ha en bra förmåga av att hålla ihop team. Som person tror vi att du är lyhörd, agerande och kan föra dig på ett bra sätt med såväl kunder som kollegor.
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B.


Meriterande för tjänsten är utbildning inom ekonomi men största vikt kommer att läggas på dina ledande egenskaper!

Övrigt
Ort: Hybrid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Hösten 2023 eller enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Amanda Nordström, [email protected], +46 73 – 069 40 68I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, tveka inte på att skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Projektledare till Granitor Electro!

Inledning Är du en noggrann och engagerad person som kommer från en bakgrund inom el? Har du dessutom sedan tidigare erfarenhet av att driva projekt? Då kanske det är just dig vi söker! Information om tjänsten Granitor Electro är ett ledande el och teknikföretag som erbjuder entreprenad och servicetjänster inom infrastruktur, bygg, fastighet och industri. Arbetet utgår från ledorden tillit, delaktighet och eget ansvar för att tillsammans lyckas i det dag... Visa mer
Inledning
Är du en noggrann och engagerad person som kommer från en bakgrund inom el? Har du dessutom sedan tidigare erfarenhet av att driva projekt? Då kanske det är just dig vi söker!


Information om tjänsten
Granitor Electro är ett ledande el och teknikföretag som erbjuder entreprenad och servicetjänster inom infrastruktur, bygg, fastighet och industri. Arbetet utgår från ledorden tillit, delaktighet och eget ansvar för att tillsammans lyckas i det dagliga arbetet.
Nu söker vi på Granitor en projektledare som vill vara med och stärka organisationen och driva de spännande projekt vi har på gång. Våra projekt finns över hela Sverige, från Malmö till Kiruna, vilket gör att du i din roll inte behöver utgå från någon särskild ort.
Resor förekommer i tjänsten och du bör därmed trivas med det samt vara bekväm med att ha hemmet som din främsta utgångspunkt, självklart finns även möjligheten till kontorsplats om det faller dig bättre i smaken.
Dina 12 första månader i tjänsten blir du anställd som konsult via Simplified, med allas målbild av att samarbetet ska fungera bra och att du sedan blir rekryterad direkt till Granitor Electro.

Vi erbjuder dig
Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du starta din anställning genom att få gå ett individanpassat onboarding-program tillsammans med en erfaren mentor, som även vidare kommer att vara din närmsta och rapporterande chef. Därefter baseras tjänsten på frihet under ansvar och är hybrid.
Du kommer ingå i ett familjärt företag som år efter år ligger bland toppen i bemärkelsen ”Sveriges mest attraktiva arbetsgivare”. Vår företagskultur präglas av samarbete och tillit vilket skapar ett gott engagemang tillsammans med goda arbetskollegor. Vi är nu mitt uppe i en tillväxtresa vilket skapar enorma möjligheter för intern utveckling till den som önskar.
Utöver detta erbjuds du även tjänstebil, en generös pensionsavsättning och friskvårdsbidrag enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du vara VD över dina egna projekt och utföra de arbetsuppgifter som hör där till. En vanlig dag börjar med ett morgonmöte med dina kollegor och därefter utförs diverse arbetsuppgifter såsom granskning av ritningar, byggmöten, progresshantering osv. Ibland sitter du hemifrån/ett kontor medan du andra dagar är ute fysiskt på projekten för att säkerhetsställa att det går i rätt riktning.


Exempel på vanligt förekommenade arbetsuppgifter:
· Ekonomihantering
· Planering av projekt
· Säkra personal
· Kundkontakt
· Representera Granitor Electro på ett professionellt sätt

Vi söker dig som
Vi söker dig som kommer från en bakgrund inom el och har god vana inom bygg och anläggning. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter från projektledning eller liknande roller.
Som person tror vi att du älskar ordning och reda samt trivs i en roll där man behöver agera. Vidare ser vi gärna att du är positiv och van vid att samarbeta med andra människor.
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt körkort B.


Övrigt
Ort: Hybrid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Hösten 2023 eller enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Amanda Nordström, [email protected], +46 73 – 069 40 68

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, tveka inte på att söka redan idag! Visa mindre

Teamledare

Om företaget Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en driven teamledare till vår verksamhe... Visa mer
Om företaget
Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven teamledare till vår verksamhet i Sandviken. Vill du leda en grupp duktiga hantverkare samtidigt som du är vårt ansikte utåt i Sandviken? Vi söker dig som är affärsdriven samtidigt som du vill bidra till att utveckla och stärka vår position på marknaden. Låter det intressant att leda teamet på denna resa, läs vidare!

Du kommer planera, leda och ansvara för projektens genomförande, service och kvalitet. Du motiveras av att leda och utveckla medarbetare. Du kommer att följa upp ekonomiskt resultat både för enskilda projekt, samt för hela verksamheten i Sandviken. Du ansvarar för fakturering av de projekt du leder. Det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på mindre projekt i måleri- eller byggbranschen. När det kommer till större och mer omfattande jobb så sker beräkning inför anbudslämning tillsammans med vår kalkylavdelning.

Vi på Bröderna Thunströms Måleri AB har många trogna kunder och samarbetspartners. För oss är det en självklarhet att måna om våra relationer till dem vi gör affärer med. Vi tror att du är en person som gillar att vårda och utveckla detta nätverk.


Din profil
Du har genom tidigare uppdrag visat att du uppnår hög kvalitet, service och resultat i dina projekt. Du har god kännedom och erfarenhet av branschen. Tidigare erfarenhet av projektledning och försäljning är meriterande, men viktigast för oss är dina personliga egenskaper. Du kommer ha möjlighet till att utvecklas i ditt ledarskap och växa in i rollen. Du kommer att ha en nära dialog med bolagets ledningsgruppmed samt bolagets andra teamledare/projektledare på de andra orterna vi finns etablerade.

• Du är resultatorienterad och gillar högt tempo
• Förmåga att arbeta i team och skapa förtroende både internt och externt
• Tydlig och kommunikativ
• Utbildning och/eller erfarenhet inom måleri- eller byggbranschen i minst 3-5 år.
• Goda administrativa kunskaper.
• God datavana i Officepaketet samt att det är meriterande om du är van att jobba i affärssystemet Entré
• B-Körkort


Ansökan
Är det här en tjänst för dig? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Bröderna Thunströms Måleri AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 8 augusti Vid frågor kring tjänsten kontakta någon av rekryteringskonsulterna Elin Broqvist 073-351 27 47 eller Simon Lindberg 073-351 27 99. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Manager

Tube Division within Alleima develops and manufactures seamless tubes and other long products in advanced stainless steels and special alloys used primarily in the customer segments Industrial, Chemical and petrochemical, Oil and gas, Mining and construction, Power generation and Transportation. The offering also includes products and solutions for the growing Renewable energy segment. Your Role In this role, you work with different projects that trul... Visa mer
Tube Division within Alleima develops and manufactures seamless tubes and other long products in advanced stainless steels and special alloys used primarily in the customer segments Industrial, Chemical and petrochemical, Oil and gas, Mining and construction, Power generation and Transportation. The offering also includes products and solutions for the growing Renewable energy segment.

Your Role

In this role, you work with different projects that truly will make a change for our business. Certified with a degree within Materials Science Engineering, you will be integrated in our Business Units and Operation Sites as a part of your development. You’ll also be a key partner in the projects you participate in and drive improvement initiatives and performance management.


About You

We are looking for someone with Materials Science Engineering bachelor’s degree as well as experience of collaborating in different projects. We place great value on your personal qualities, as well as on your powerful performance focus and proactive abilities.
You are a person that desiring knowledge and are intellectually curious. You are also Initiative-taking, open to challenges and comfortable in highly changing environments. To be successful in the role ?you show a prominent level of emotional intelligence a high adaptability and deep culture understanding form various part of the world. You are enthusiastic about our industry?, mobile and open to live and work in various parts of the world. As this position has an international exposure, you need to have effective communication skills within English, Portuguese, and Italian in order to making it easy for you to build relations and cooperate with people from all over the world. Extensive Work experience within Technical marketing from Brazil, UK, and US as well as deep knowledge and Green belt certification in Lean six sigma together with certification in Office 365®, Power Automate, Power BI is a requirement.

What you can expect from us

At Alleima we are convinced that diversity and inclusion lead to a better workplace for our employees, our company, and our customers.
We care: We take pride in what we do. We care about our customers, our people, the environment, the communities in which we operate and the future we share
We deliver: We deliver on our commitments, with a solution-oriented mindset, we enable our customers to be their very best: more efficient, profitable and sustainable
We evolve: We constantly evolve. Together we take the lead to advance materials, ambitions, industries, ourselves – and societies for the better.
Additional Information

For more information about the position contact:
Veronica Magnusson, Recruiting Manager, [email protected]

Union contacts – Sweden
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48
You are welcome with your application no later than 2022-12-09.
At Alleima (formerly Sandvik Materials Technology), our mission is much more than delivering high-quality products, technology, and processes - working together to develop solutions based on our customers' needs and thus achieve our business goals, is a better way to describe our daily work. With curious employees and safety as our priority, we create a work environment where you can develop both personally and professionally.

Alleima was listed as a stand-alone company on the Nasdaq Stockholm Exchange on August 31, 2022. With a clear direction for our journey ahead, utilizing our position as a technology leader, progressive customer partner, and sustainability driver, we aim to become an even stronger company in our industry.

Are you ready to take on this challenge together with us? Join us on our journey! www.alleima.com. Visa mindre

Kontrollansvarig sökes till uppdrag på deltid i Valbo

Har du erfarenhet av att arbeta som kontrollansvarig och nu söker nya utmaningar? Har du tidigare arbetet i projekt där samordning är viktig? Då är du den vi söker! Till vår kund i Valbo söker vi nu en certifierad kontrollansvarig för uppdrag på deltid. Tjänsten beräknas starta omgående och kommer att pågå till sista oktober 2024. Du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer genomförs löpande. Varmt välkommen in m... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta som kontrollansvarig och nu söker nya utmaningar? Har du tidigare arbetet i projekt där samordning är viktig? Då är du den vi söker!

Till vår kund i Valbo söker vi nu en certifierad kontrollansvarig för uppdrag på deltid. Tjänsten beräknas starta omgående och kommer att pågå till sista oktober 2024. Du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Som kontrollansvarig kommer du att arbeta med utbyggnaden av Valbos vattenverk. Arbetet kommer därmed att innefatta att:
• Upprätta budget och leverera till beställaren
• Upprätta och följa en kontrollplan
• Medverka till att projektet följer gällande byggnadslagstiftning
• Vara delaktig på projekt- och byggmöten

Arbetstiderna kommer vara mellan måndag – fredag kl. 07:00 – 16:00. Det finns möjlighet att arbeta viss del på distans, dock behöver kontrollansvarig finnas tillgänglig på plats 1 – 2 dagar/veckan.
Arbete ska, om inte annat överenskommits, utföras helgfri måndag till fredag 07:00-16:00.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Giltigt certifikat som kontrollansvarig
• Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med byggprojekt, där du har varit kontrollansvarig
• Erfarenhet av att arbeta i projektgrupp där samordning varit viktigt
• God kännedom om lagar och förordningar samt standarder och föreskrifter inom aktuellt område
• Kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift
• B-körkort

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Erfaren projektledare

Om företaget Almab Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment. Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland. Bolaget har drygt 30 anställda och omsätter ca 100 miljoner årligen med en exportandel på ca 60 %. Almab Storvik AB ingår i börsnoterade Storskogen Läs mer om oss på www.almab.se Dina arb... Visa mer
Om företaget
Almab Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och
hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom
flera segment. Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland.
Bolaget har drygt 30 anställda och omsätter ca 100 miljoner årligen med en exportandel
på ca 60 %. Almab Storvik AB ingår i börsnoterade Storskogen
Läs mer om oss på www.almab.se

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Projektavdelningen samarbetar ofta med såväl konstruktionsavdelningen, kunder som projektsäljare. Din uppgift blir att driva projektet för att nå tidplanen och hålla kostnadsbudget.

Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag med spännande utvecklingsmöjligheter i rollen. Resor, företrädesvis inom Sverige och Europa men ibland också till andra delar av världen, är en del av arbetet som du behöver uppskatta och inte se som besvärande.
I rollen som projektledare är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!


Din profil
Du har gedigen erfarenhet av att driva och leda fastprisprojekt till externa kunder och är väl insatt i projektets alla faser, från projektering till överlämnande och slutprov. Du drivs av att nå projektavslut.
Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt. Du tar tag i stora och små projekt med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.
Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad och Inventor.
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från projektledning samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör eller automationsingenjör.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering. Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla antonsson på 0733-51 27 31 eller Elin Broqvist på 0733-51 27 47. Visa mindre

Projektledare till Coor Service Management i Sandviken

Är du på jakt efter ett jobb där du får leda byggprojekt mot uppsatta mål? Motiveras du av ett högt tempo och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en projektledare till Coor Service Management i Borlänge, Falun eller Sandviken. Vill du vara med på Coor Service Managements resa? Välkommen med din ansökan! Om jobbet som projektledare I rollen som projektledare driver du byggprojekt mot uppsatta mål... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du får leda byggprojekt mot uppsatta mål? Motiveras du av ett högt tempo och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en projektledare till Coor Service Management i Borlänge, Falun eller Sandviken. Vill du vara med på Coor Service Managements resa? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet som projektledare

I rollen som projektledare driver du byggprojekt mot uppsatta mål. Du ansvarar för dokumentation, kalkylering och planering från förstudie, bygglovshantering till entreprenadavslut vilket kräver att du har ett strukturerat arbetssätt. Du ansvarar för att säkerställa kvaliteten i dina egna projekt och kvalitetssäkra kontraktshandlingar som andra lokala projektledare tagit fram såsom kontraktsanpassningar av AF-delar anbud mm. Dessutom har du en stödjande funktion gentemot andra kollegor där du delar med dig av din expertis. Du leder och deltar aktivt i projektmöten på de olika siterna.

Det kan även förekomma uppdrag inom ramen för FM (ABK) ute hos våra kunder, där du som projektledare håller ihop helheten till färdigt projekt. Därtill ansvarar du för och ser till att avtal följs, deltar aktivt i strategiska beslut, samt deltar i arbetet med initiering av upphandlingar.

Är du Coor Service Managements nya projektledare?

Coor Service Management söker dig som har minst 3 års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande uppdrag och du har en god kunskap i entreprenadjuridik. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, samt körkort B. Du är väl insatt i lagar och krav inom processen för bygg/installationsprojekt. Arbetsmiljö är i fokus och du förväntas vara väl insatt i Bas-P/U.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort eget driv, en vilja att utveckla andra och genom motiverande ledarskap engagera ditt team. Du är kommunikativ och kan ta svåra beslut, även under press och i ett högt tempo. Att fokusera på att hitta lösningar och arbeta resultatinriktat är för dig en självklarhet.

Har du ett brett kontaktnät i branschen är det meriterande.

Om Coor Service Management AB

Att arbeta som projektledare hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast individuell lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Du reser ofta till regionens arbetsplatser, där projekten genomförs. Coor hjälper flertalet av sina kunder med CM-uppdrag och entreprenader. Enheten Construction Management är den enhet i företaget, som utvecklar såväl projektmodeller som verktyg och är specialiserad på ombyggnadsprojekt, främst till kontor och industrier. Enheten tillhör Property Center of Excellence, där även energi- och underhållsexperter ingår.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Eklid via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 023-70 55 47.

Sista ansökningsdag är 7 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placering: Exempelvis Borlänge, Falun eller Sandviken. Projekten finns i huvudsak i mellersta Sverige och visst resande inom regionen ingår i tjänsten. Visa mindre

Erfaren Projektledare

Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik! Om tjänsten Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Pro... Visa mer
Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik!
Om tjänsten
Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Projektavdelningen samarbetar ofta med såväl konstruktionsavdelningen, kunder som projektsäljare. Din uppgift blir att driva projektet för att nå tidplanen och hålla kostnadsbudget.
Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. Resor, företrädesvis inom Sverige och Europa men ibland också till andra delar av världen, är en del av arbetet som du behöver uppskatta och inte se som besvärande.
I rollen som projektledare är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!
Din profil
Du har gedigen erfarenhet av att driva och leda fastprisprojekt till externa kunder och är väl insatt i projektets alla faser, från projektering till överlämnande och slutprov. Du drivs av att nå projektavslut.
Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt. Du tar tag i stora och små projekt med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.
Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad och Inventor.
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från projektledning samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör eller automationsingenjör.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Projektchef Stefan Ericson tel. 070 537 41 05, [email protected]. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.
Skicka din ansökan till [email protected] så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Projektledare - Norex

Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet... Visa mer
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
Som projektledare på Norex Service AB kommer du driva projekt, ett eller två parallellt, inom bland annat uppsättning av ny site vid nya uppdrag, ombyggnad av produktionslinjer, utvecklingsprojekt internt men även för kunder, delta i upphandlingsprocesser och förvärv m.m. Detta driver du självständigt eller i nära samarbete med kollegor.
Vi ser att du tidigare jobbat i projektform och gärna har erfarenhet av ex gruv- eller byggindustrin.
För att passa i rollen är du strukturerad, du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer med god planering och vet hur du ska prioritera för att effektivisera.
Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige, Gävleborg – Dalarna eller uppåt i landet, Norrbotten där det händer mycket inom stålindustrin. Du kommer själv lägga upp planering utifrån när du besöker siterna och kontorsplats finns på varje ort.
Krav: Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). God systemvana. Svenska och engelska. B-körkort
Meriterande: Bas P, kunskap inom ekonomi och kalkylering. Finska, tyska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren Projektledare

Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik! Om tjänsten Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Pro... Visa mer
Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik!
Om tjänsten
Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Projektavdelningen samarbetar ofta med såväl konstruktionsavdelningen, kunder som projektsäljare. Din uppgift blir att driva projektet för att nå tidplanen och hålla kostnadsbudget.
Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. Resor, företrädesvis inom Sverige och Europa men ibland också till andra delar av världen, är en del av arbetet som du behöver uppskatta och inte se som besvärande.
I rollen som projektledare är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!
Din profil
Du har gedigen erfarenhet av att driva och leda fastprisprojekt till externa kunder och är väl insatt i projektets alla faser, från projektering till överlämnande och slutprov. Du drivs av att nå projektavslut.
Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt. Du tar tag i stora och små projekt med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.
Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad och Inventor.
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från projektledning samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör eller automationsingenjör.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Projektchef Stefan Ericson tel. 070 537 41 05, [email protected]. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.
Skicka din ansökan till [email protected] så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Global Project Manager for Methods and Process

Sandvik Coromant is a market-leading manufacturer of products for metal cutting. Globally we employ many brilliant minds and we’re proud to create solutions that truly shape the future of manufacturing. Are you ready to join us on an exciting transformation journey where new technology is vital in interacting with, and developing our business? Then this opening could be your next challenge! We’re now looking for a driven and technically skilled Global Proj... Visa mer
Sandvik Coromant is a market-leading manufacturer of products for metal cutting. Globally we employ many brilliant minds and we’re proud to create solutions that truly shape the future of manufacturing. Are you ready to join us on an exciting transformation journey where new technology is vital in interacting with, and developing our business? Then this opening could be your next challenge! We’re now looking for a driven and technically skilled Global Project Manager for Methods and Process to join our Production Technology department for Solid Round Tools.


About the department
We’re responsible for driving strategic step changes in production such as development and industrialization of new production technologies and digital methods and systems – with the aim to raise the bar of entry for competition and improve our competitiveness. We support the organization with automation solutions, processes and methods improvements to increase efficiency. We have several global production units that produce high performance tools, requiring state-of-the-art manufacturing technology. We welcome you to an exciting role with the opportunity of creating your own success.


What do you do?
As a member of the global Production Technology team for SRT you support the organization with step changes to improve production efficiency, quality and EHS by driving global projects to improve processes and methods and increase the level of automation where the final vision is lights out production. You play an important role in investments of new production technology at our Production units safeguarding the demands for our future Production Technology roadmap. Development and implementation of new production technology and process in close cooperation with R&D, suppliers and partners is also an important part of your daily work.
As a member of other global project groups in your areas, you act as our ambassador and support in various activities, studies, and initiatives. The location for this position is flexible but preferably in or near one of our production units or Solid Round Tools R&D offices. Global travel is included in your job.


Your profile
We’re looking for someone with solid experience in production, engineering or R&D and a few years' experience in driving projects in a global business environment. Knowledge in system development, machine automation and integration are an advantage. Your background includes working with new equipment and suppliers’ evaluation, methods and process transformation and process benchmark. You combine this knowledge with a genuine interest in support production process innovation and improvement translating it into actions and possibilities. Acting on a global stage, you communicate effortlessly in English, both written and verbally.
We place great value on your personal qualities, characterized by your driven mindset and responsible way of working. Operating independently, you quickly adapt to changing environments in an agile and solution-oriented manner. You think and act strategically at a consistently high level – feeling confident in leading the way. As an effective communicator and trusted advisor, you create genuine collaborations, show confidence, stay true to your actions and decisions, and easily get people on to your team. This combined with your positive mindset and collaborative approach, you’re pushing through in ups and downs – exclusively focusing on solutions rather than problems.

Our culture
At Sandvik Coromant, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you!

How to apply
Send your application no later than May 4, 2022.
Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0039636). As we aim for an open and fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. Shortly after the last application date, you’ll therefore be asked to take a personality and logic ability test.

Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Julio Vasconcelos, recruiting manager, +1 336 343 7457

Union contacts - Sweden
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70 616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 26 19 84


For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26 261?444.

Recruitment Specialist
Johnny Sjöstrand
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 7700 staff, and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Projektledare inom verksamhetsområde portar Granitor Electro (f.d Midroc)

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen! Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vida... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi levererar lösningar av hög kvalité och med service hela vägen!
Ta chansen och läs mer om hur vi kan utvecklas vidare tillsammans!
Som mångårig leverantör av portar åt några av Sveriges tyngsta industrier har vi arbetat upp en gedigen erfarenhet och vet vad som fungerar bäst för våra kunders olika behov. Vill du vara en nyckelspelare i vår tillväxt inom verksamhetsområdet portar? 

Vi befinner oss i ett expansivt skede och är ett litet team som arbetar fokuserat med potar och grindar. Vi är leverantörsoberoende och utför reparationer på såväl rullportar, tak-skjutportar och snabbrullportar. Huvudsakligen i Gästrikland, Dalarna men även i Uppland och Hälsingland.

Ett starkt sammarbete med andra avdelningar inom El, Mek, Lyftdon och Konstruktion gör att vi dessutom har en bred kompetens, lokal förankring och flexibilitet att stödja såväl industri som fastighetsbolag. Vi reparerar vid påkörningar, underhåller alla fabrikat och kan även utföra felsökningar på villaportar. 

Arbetsuppgifter: 
Som projektledare för vår portverksamhet blir du en viktig del i att utveckla verksamheten vidare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projekt ekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus. 

Kompetens och erfarenhet:


• Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet.
• Du har erfarenhet av service- och reparationsarbeten, företrädelsevis inom el, port, lås eller industri.
• I tjänsten som projektledare krävs det att du har en mycket god förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med både externa och interna kontakter.
• Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.
• Tidigare erfarenheter av kostnadsberäkningar och offerhantering är meriterande men inte ett krav. Vi kan ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

Övrigt
Körkort är ett krav. Resor förekommer i tjänsten. 
Varifrån du arbetar spelar mindre roll, men din närvaro är viktig.
Du anställs vid något av våra många lokala kontor i mellansverige. 

Ansök redan idag! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt intresse direkt med en kort rad som beskriver ditt intresse för rollen, du kan komplettera med CV och personligt brev i lugn och ro efteråt. Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. 

Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Visa mindre

Project Manager for client in Sandviken

We are now looking for an experienced Project Manager for our client in Sandviken. The assignment is scheduled to start in december 2021 and last until end of september 2022. This assignment is a full time position where you will be employed by Poolia as one of our much appriciated consultants. Please send your CV in english for this position! About the position Our client is a global leading supplier in equipment and tools, service and technical solut... Visa mer
We are now looking for an experienced Project Manager for our client in Sandviken. The assignment is scheduled to start in december 2021 and last until end of september 2022.
This assignment is a full time position where you will be employed by Poolia as one of our much appriciated consultants.

Please send your CV in english for this position!

About the position
Our client is a global leading supplier in equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries. Applications include rock drilling, rock cutting, loading and hauling, tunneling and quarrying.

Project Background & Description
A Service Management maturity improvement project, focusing on validating for consistency the entire SMR IT service portfolio, ensuring we have described and documented each service, with clear and agreed SLA performance targets and pricing models, and governance practices. Project will also establish a way of working for ”Service Reviews” between Service Owners and System Owners (business sponsor).

Responsibilities
We’re looking for a resource to cover both Project Management and Service Management Expert roles.

Resource we’re looking for will work actively towards the objectives and:
- Plan the project and manage the project progress and timeline as PM
- Review each Service in SMR IT Service portfolio together with respective Service Owners (What is the service, how is it being provided) and ensure
o Services & Service Offerings are described and documented
o Service governance is defined and documented
o Service Performance Targets are agreed with System Owner and defined in Service Portal
- Define a way of working for SMR IT Service Review to serve as foundation for Service Owner / System Owner active relationship and ongoing dialogue.
- Provide additional structural and consistency/alignment feedback at portfolio level and at Service level from industry best practise perspective.
- Collaborate mainly with Service Owners and the related Service teams
Project will be steered by a Steering Committee and the approach is subject to changes based on their decision.

Your profile
PROJECT MANAGER REQUIREMENTS
Competence areas:
Service Management
Service Portfolio Management
ITIL

Other important skills:
Change Management
Facilitation
Service Now hands on experience

Competence level:
Project Management 2
Service Management 3-4

PM Certification: Not required

Om verksamheten
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies. Visa mindre

Projektledare

Sandvik Mining and Rock Solutions är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. På division Rock Tools tillhandahåller vi kvalitativa och innovativa verktyg och tillbehör som är anpassade efter våra kunders behov, för att kostnadseffektivt öka deras produktivitet. Vi har som mål att förbättra och effektivisera vår produktion och ett led i detta är att driva förändringar i produktionen. Vårt... Visa mer
Sandvik Mining and Rock Solutions är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. På division Rock Tools tillhandahåller vi kvalitativa och innovativa verktyg och tillbehör som är anpassade efter våra kunders behov, för att kostnadseffektivt öka deras produktivitet.
Vi har som mål att förbättra och effektivisera vår produktion och ett led i detta är att driva förändringar i produktionen. Vårt projektkontor driver därför utveckling genom både små och stora projekt och vi värdesätter passionerat engagemang och kraften att omvandla idéer till lösningar hos våra medarbetare. Vi söker nu en erfaren och driven projektledare till vårt kompetenta team, där du får arbeta i en roll med stora möjligheter att både utvecklas och påverka.
Din utmaning – Driva förändringsprojekt med helhetsperspektiv och fokus på förbättringar
I den här rollen är du ansvarig för att driva lokala förändringsprojekt utifrån investeringsprogram och förbättringsarbeten. Det inkluderar allt från investeringsprojekt för maskiner och automationsceller till projekt för processutveckling och ombyggnationer. I nära samarbete med ditt team driver du flera projekt parallellt och du ansvarar för hela projektet, från start till mål. Du säkerställer därför också att projekten har rätt resurssättning, arbetsfördelning och dokumentation. Du ansvarar för att projektet levererar enligt upprättad kravspecifikation, tidplan och budget. Vi ser ständiga förbättringar som en viktig del av det dagliga arbetet och att aktivt bidra till enhetens förbättringsarbete är därför en viktig del av jobbet.
Den här tjänsten är placerad i Sandviken med möjlighet att jobba viss tid hemifrån.
Din profil – En senior projektledare med ett kommunikativt ledarskap
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som projektledare, gärna från en tillverkande industri och med erfarenhet av förbättrings- och investeringsprojekt. En teknisk bakgrund eller erfarenhet av ledarskap är en fördel, antingen från studier eller via arbetslivet. Du har god datorvana och då vi arbetar lokalt och i en global organisation har du goda kunskaper i både svenska och engelska, skriftligt och muntligt.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är en lyhörd och stabil ledare som sätter en stolthet i att fullfölja dina projekt och leverera resultat. Med en positiv, kommunikativ inställning inspirerar du till lagarbete och du har alltid fokus på lösningar och förbättringar. Du är van att hantera många projekt samtidigt och når framgång genom flexibilitet, kvalitet och förmågan att prioritera – och omprioritera, när det behövs.
Vår kultur
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Hos oss ska du alltid känna att du kan vara dig själv på jobbet. Vi vet att du då har störst möjligheter att nå din fulla potential och bidra till vår framgång. Var unik. Behåll din nyfikenhet. Det gillar vi!
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-03-18. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0038411.
Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. Strax efter sista ansökningsdag kommer du därför att få en inbjudan till att genomföra ett personlighets- och logiktest.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Petri Ahola, rekryterande chef, 070-350 69 49
Fackliga kontaktpersoner:
Per Hedman, Unionen, 026-26 50 14??
Sam Issa, Akademikerföreningen, 070-616 67 24
Linda Adamsson, Ledarna, 026-26?16 01?
Fredrik Håf, IF Metall, 026-26?22 28?
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Jessica Hill Holm
Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Planner

Headquartered in Ireland, delivering throughout Europe, Winthrop Engineering & Contracting is a leading engineering company employing circa 600 people in 2021. Due to continued expansion, we are pleased to announce that we are currently seeking an experienced Planner to join our team. This position will be based in Sandviken The Planner will oversee the construction schedule and ensure the project programme is kept. Reporting to: Project Manager Responsibi... Visa mer
Headquartered in Ireland, delivering throughout Europe, Winthrop Engineering & Contracting is a leading engineering company employing circa 600 people in 2021. Due to continued expansion, we are pleased to announce that we are currently seeking an experienced Planner to join our team. This position will be based in Sandviken
The Planner will oversee the construction schedule and ensure the project programme is kept.
Reporting to: Project Manager
Responsibilities:
· Preconstruction Project Control set up including the preparation of a detailed project master plan, procurement, and construction planning.
· Construction stage time management and reporting
· Responsible for development and management of project schedules and project controls tools.
· Establish project schedule resource requirements.
· Provides performance updates / reports views for identification of variances and corrective action.

Skills, qualification & experience:
· Must be an experienced user of Primavera P6 software
· 5+ years’ experience in a similar role specifically on mechanical and electrical projects.
· Data centre experience is beneficial.
· Extensive experience with Mechanical & Electrical scope of works with excellent technical knowledge.
· Experience leading projects from a project controls perspective
· IT Skills – Microsoft Office Visa mindre

TEKNIKINTRESSERAD & TYDLIG LEDARE? VI VILL VETA MER OM DIG

Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande producent inom rostfritt stål och special-legeringar utvecklade i nära samarbete med våra kunder. Produktionsenhet Nuclear producerar och levererar rör till kärnkraftindustrin för en global marknad och söker nu en Projektledare med placering i Sandviken. Arbetsuppgifter Som Projektledare har du ansvar för att driva olika typer av projekt inom teknikområdet, från förstudie till färdigt genomförande, i... Visa mer
Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande producent inom rostfritt stål och special-legeringar utvecklade i nära samarbete med våra kunder. Produktionsenhet Nuclear producerar och levererar rör till kärnkraftindustrin för en global marknad och söker nu en Projektledare med placering i Sandviken.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare har du ansvar för att driva olika typer av projekt inom teknikområdet, från förstudie till färdigt genomförande, i enlighet med Sandviks projektmodell och i linje med våra mål på hållbarhet. Projekten kan variera mycket i storlek. Ledarskapet är centralt och präglas av en förmåga att bidra till en arbetsmiljö där människor trivs och presterar tillsammans. Fyra områden som det finns tydligt fokus på är:
1. Säkerhet
2. Kvalitet
3. Stabilitet
4. Produktivitet/Kostnadseffektivitet

Att strukturerat utvärdera samt pedagogiskt presentera olika lösningsalternativ är centralt i rollen. Vidare är det en nyckeluppgift att metodiskt säkerställa att projekten genomförs i samklang med alla intressenter för att nå lyckade lösningar. Såväl styrning av projektet som arbetsledning av projektets deltagare är angelägna arbetsområden för rollen.

Som Projektledare rapporterar du till Teknikchefen för produktionsenheten. Du ingår i en grupp på totalt 13 personer med olika kompetenser inom teknikområdet, där alla stödjer enhetens affär tillsammans med utgångspunkt från sina respektive specialistområden.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom teknikområdet med flerårig branscherfarenhet från projektledning inom ståltillverkning eller motsvarande industri. Erfarenhet av kärnkraftindustrin samt lean production är meriterande.

”Service-minded” är ett ord som du identifierar dig med. Vidare är ditt genuina intresse för utveckling centralt i dig och du har en god förmåga att se människor och möta dem där de är – alltid i relation till uppgiften. Detta gör du bl.a. genom ett coachande och samarbetande ledarskap där du ser att utveckling av verksamheten är att utveckla människorna i organisationen, och att de som jobbar på en arbetsplats oftast är de som bäst vet att utveckla den. Du har ett systematiskt arbetssätt samt en god förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du har ett driv i dig och kan vara tydlig, och samtidigt ha tålamod för att se och jobba med alla de delar som behövs för att genomföra lyckade projekt.

Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan samarbeta såväl med våra kunder, som våra leverantörer av teknik, samt med olika delar i en stor organisation som Sandvik. En stor del av kommunikationen såväl i tal som skrift är på engelska.

Vad tycker vi är spännande med rollen?
Befattningen har en mycket central roll i den framtida utvecklingen av produktionsenheten, och det är många kontaktytor att samarbeta med för att nå framgång i projekten. Vi söker någon som brinner för lyckade projekt ur alla synvinklar, såsom kundnytta, nöjda projektintressenter (mottagare, projektdeltagare, kunder m.fl.), lönsamhet, samt hållbara genomföranden och lösningar.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Per Witt, rekryterande chef, 070-313 90 66
Helena Bäck, HR chef, 070-224 52 36

Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 026-26 39 93
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66


Välkommen med din ansökan senast 2021-09-19. Vi gör löpande urval. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0031991.

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Marie From, ansvarig rekryterare, 026-26 03 11

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare
av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell
värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi
och FoU-verksamhet. Omsättningen 2020 var drygt 13,6 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 000. Visa mindre

Projektledare, Installation/Bygg inom Industriprojekt

Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till... Visa mer
Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder, där våra 900 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.

Jernbros tillväxtresa fortsätter, och vi kommer att erbjuda fler och kvalitativa tjänster inom disciplinen för projekt. Till vår projektverksamhet söker vi nu dig som vill arbeta i ett företag med ambitioner att växa, och som sätter kunden och medarbetaren i centrum.

 

Tjänstebeskrivning

Som projektledare i vår verksamhet kommer du att få arbeta med industriella projekt, fastighetsprojekt eller processprojekt. Du rapporterar direkt till projektchef inom avdelningen projekt. Tjänsten kräver att kunna leda projekt i olika skeden; förstudier, förslag på utförande, tekniska lösningar, anbud, genomförande och leverans till kund.

Du får en frihet under ansvar i att leda och fördela inom projekt du blir tilldelad, men även som du själv är med och skapar. I dialog och överenskommelse med projektgrupp och kolleger hjälps vi åt att hitta effektiva och lönsamma arbetsmetoder och rollbesättningar. Du tycker om att dela med dig av tankar och idéer och att ta del av andras idéer och förslag. Du förväntas även ta beslut om, och genomföra uppgifter mot, uttalade verksamhets -och lönsamhetsmål.

Kontakt med våra kunder men också skapa nya kundkontakter ingår i rollen som projektledare, vara Jernbros ansikte utåt och förmedla det som Jernbro står för, respekt för medarbetare, kunder, miljö och framdrift.

Självklart drivs du av att arbeta självständigt men också tillsammans i grupp. Resor förekommer i tjänsten så B-körkort är ett krav.

Till din hjälp kommer du att ha erfarna kollegor inom olika kompetensområden, samt ett nära samarbete och täta avstämningar med din chef och projektgrupp.

Nu har du chansen att söka denna tjänst där möjligheterna är många till såväl personlig utveckling, men också tillsammans med oss inom teknik och entreprenörskap. Jernbro är beredda att satsa på dig!

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskole -eller universitetsutbildning inom installation, bygg, väg & vatten eller motsvarande. Alternativt har du motsvarande kompetens och erfarenhet från tidigare tjänster du har haft som Jernbro bedömer lämplig.

Du besitter en god kännedom från tillverkande- och/eller processindustri. Du har även minst 5 års erfarenhet av projektledning. Har du erfarenhet från fastighetsprojekt, offentliga lokaler eller större bostadsprojekt ser vi detta som mycket meriterande. Du kommer att arbeta kundnära, vara lyhörd och ge våra kunder inte bara vad de förväntar sig av oss, utan även överträffa förväntningarna.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och drivande i dina arbetsuppgifter. Du tycker om att skapa kontakter, ser möjligheter till förbättringar och förändringar. Du besitter god kunskap om projektplanering, att allokera resurser utifrån dom behov som projektet kräver. 

 

Meriterande är


• IPMA-certifiering/Projektledning
• Ekonomistyrning, erfarenhet av ÄTA-hantering
• Teknik- och materialkännedom inom HVAC, stål och bygg
• Kalkyleringsarbete kopplat till projekt
• Kvalitetsstyrning
• Arbetsmiljö AFS
• Samordning av installationer och konstruktioner
• Entreprenadjuridik, AB, ABT och SSG
• Erfarenhet av energioptimering
• BAS-P/BAS-U
• Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift

 

Vi erbjuder


• Spännande och utvecklande roll i ett växande bolag med tydliga mål
• Ansvarsfull roll där du kan påverka din arbetsvardag och innehåll
• Varierande och utmanande arbetsuppgifter med spännande projekt
• Kompetensutveckling genom Jernbros interna och externa utbildningar
• Många kompetensområden inom bolaget att nyttja i våra projekt
• Marknadsmässiga löner och förmåner
• Jernbros personalförmåner
• Att få arbeta med kollegor och medarbetare som genuint brinner för svensk industri att snurra säkrare och mer effektivt

 

Placeringsort är på en av våra driftsenheter i Norrköping, Sandviken, Avesta eller Västerås/Skultuna.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Projektchef Mikael Hultgren.

Tele: 010-483 09 29

E-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval, ansökan med ditt CV med en personlig beskrivning skickas till oss senast 2021-12-10. 

Vill du vara med och utvecklas samtidigt som du utvecklar? Välkommen med din ansökan! 

Vi undanbeder oss att bli kontaktade av bemannings -och rekryteringsbolag, eller säljare av nämnda bolag i denna rekrytering.

 

 

 

 

 

 


Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder, där våra 900 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. Visa mindre

Projektledare med elinriktning till Coor

Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Om uppdraget Uppdraget innefattar att ett helhetsansvar från projektering och arbetsledning av elinstallationer i vår kunds fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning så kan uppdraget innef... Visa mer
Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget
Uppdraget innefattar att ett helhetsansvar från projektering och arbetsledning av elinstallationer i vår kunds fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning så kan uppdraget innefatta, delar av din arbetsdag, att du är utförare och ingår som en resurs i dina projekt. Vi jobbar aktivt med LEAN-metodik där dagliga tavelmöten är en naturlig del av vardagen för att träffa din grupp av utförare.

 Några av dina arbetsuppgifter:


• Leda och följa upp projekt och uppdrag, inklusive administration inom ditt ansvarsområde.
• Ansvarar för och har kontakt med beställare, slutkund, personal inom Coor samt entreprenörer, konsulter och leverantörer
• På kunds initiativ kund ta fram kalkyler och beslutsunderlag
• Säkra leverans, ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekt
• Arbeta aktivt med ständiga förbättringar och ansvara för framåtskridande dina projekt
• Ansvarar för att kunderna hanteras på ett professionellt och positivt sätt
• Dagligen coacha/stötta och arbetsleda din grupp av elektriker
• Vara en resurs för att lösa elansvaret på siten.

Då beläggning varierar kan tillfälligt andra arbetsuppgifter initieras.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har jobbat flera år som elektriker mot fastigheter, gärna i kombination med projektledning eller drivet eget företag inom adekvat område. Du har ett högt affärsmässigt driv och tycker om att arbeta med såväl människor som fastigheter. Du bör även ha vana att jobba inom Microsoft Office vanligtvis förekommande miljöer. Du har en god organisatorisk förmåga och god struktur samt ett lösnings-orienterat förhållningssätt.

Meriterande är för tjänsten är kännedom om Sandviks baserade fastighets bestånd och projektledare erfarenhet. Rollen kräver att du har B-körkort och har elbehörighet, placerings ort Sandviken.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Edlund 070-3857431 eller Sitechef Mathias Marcusson 070-5521759. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Tjänsteägare Avfallshantering

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker                                     Tjänsteägare Avfallshantering STRUKTURERAD & FÖRMÅGA ATT FÅNGA HELHETEN? VI GILLAR DET MED DIG Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig över långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer - att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskriv... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker                                    
Tjänsteägare Avfallshantering


STRUKTURERAD & FÖRMÅGA ATT FÅNGA HELHETEN?
VI GILLAR DET MED DIG


Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig över långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer - att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vår vardag. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligt och professionellt. Här finns en självständig och utvecklande miljö där vi får möjlighet att utmana både oss själva och vårt team. Vi är verksamma i ett internationellt företag med en öppen kultur där vi aktivt arbetar för att skapa en arbetsplats som kännetecknas av mångfald och integration.
SMT Facility Management Avfallshantering och denna roll har som huvuduppdrag att leda, utveckla och optimera den dagliga verksamheten inom avfallshanteringen så att leverans sker effektivt utifrån säkerhet, miljö, ekonomi och kundbehov.


Arbetsuppgifter
Operativt ansvarar du för alla delar av avfallshanteringen; inköp, avrop, registrering, rapportering, debitering,  mellanlagring, återvinning och destruktion. Du ansvarar för utskeppning av farligt avfall, anskaffning av material och servicetjänster för dina kunder, samt säkerställer att verksamhetens kemikalie- och miljösamordning fungerar enligt föreskrifter. Kopplat till det sistnämnda ansvarar du för att riskbedömningar genomförs gällande arbetsmiljö, miljö, verksamhetsförändring, kemikalier, heta arbeten och maskinsäkerhet.


Mer övergripande verkar du för sektionens kort- och långsiktiga miljöutveckling gällande kostnadseffektivitet, produktivitet, tillgänglighet, kapacitet, leveransprecision och kvalité. Du håller tät dialog med interna kunder inom Sandvik och ombesörjer service- och leveransavtal för deras behom inom avfallshantering. Du jobbar också med externa samarbetspartners som t ex avfallsentreprenörer, Sandvikens kommun, eller nätverk inom branschområdet.


Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial examen eller motsvarande kunskap genom yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper inom avfallshantering och kringliggande lagstiftning, anläggningar och processer. Erfarenhet av upphandlingar och inköp inom avfallshantering, projektledning samt arbete med logistiska flöden är meriterande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av struktur och planeringsförmåga. Samtidigt har du förmågan att se avfallshanteringen ur ett helhetsperspektiv, för att kunna göra rätt prioriteringar och långsiktig planering. Iom. hur rollen ingår i en servicefunktion och har breda kontaktytor behöver du vara en god kommunikatör och relationsbyggare, med förmågan att fånga kunds och verksamhetens behov.


Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!
 
Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Lindberg, rekryterande chef, 026-269374.


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
André Söderholm, ansvarig rekryterare, 026-260231.


Fackliga kontaktpersoner
Mona Davik, Akademikerföreningen, 026-26 50 28
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66


Välkommen med din ansökan senast 2020-03-04. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0017176.


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.


Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000. Visa mindre

Byggprojektledare till Sandvikenhus

Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Våra hus har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp; allt sedan företaget grundades 1962. När vi förändrar och bygger nytt, ä... Visa mer
Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Våra hus har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp; allt sedan företaget grundades 1962. När vi förändrar och bygger nytt, är det för att skapa ett levande Sandviken med attraktiva bostadsmiljöer i många år framåt. De bostäder vi förvaltar och planerar idag, ska fortfarande vara en del av ett attraktivt Sandviken om femtio eller hundra år. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag, vilket dels betyder att vi bidrar till bostadsförsörjningen i kommunen och dels att vi har ett samhällsansvar. Det är viktigt för oss att vi bidrar till en positiv utveckling och tillväxt i Sandvikens kommun, vilket vi bland annat gör genom att samarbeta med olika företag, organisationer, föreningar och evenemang som arbetar för dessa frågor.

Vi är ett engagerat gäng som brinner för att skapa trygga hem för våra hyresgäster. När vi rekryterar nya medarbetare letar vi efter aktiva ambassadörer som känner lika starkt som vi för våra värderingar och vår vision. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning inom våra respektive områden och ser mångfald som en styrka. Vi är 140 anställda och bovärdar är den största yrkesgruppen.
Hos oss arbetar vi med både människor, fastigheter och teknik. Du får en omväxlande arbetsroll och ofta många personliga kontakter. Våra kunder ställer nya krav på sitt boende, kollektiva standardlösningar ersätts av individuella önskemål. Den nya tekniken medför både krav och möjligheter. Därför är det viktigt att vi på Sandvikenhus hela tiden lär oss nya saker. Vi satsar stort på kompetensutveckling. Den utgår alltid från varje medarbetares yrkesområde och individuella behov.
Välkommen till oss!

Vill du vara med och leda dagens och framtidens byggen vid Sandvikenhus?
 
Sandvikenhus rustar och bygger för framtidens trygga hem och nu söker vi dig som vill bli del av ett starkt och yrkesskickligt team av projektledare vid Bygg- och teknikavdelningen. Som byggprojektledare hos oss leder du och får helhetsansvar för om-, till- och nybyggnadsprojekt inom företagets och kommunens fastighetsbestånd. Du jobbar nära våra uppdragsgivare, kunder, kommunens förvaltningar, allmänheten och en hel del konsulter och entreprenörer. Hos oss får du en bred och varierad roll i ett team med stort fokus på laganda och hjälpsamhet i vardagen. Gruppen har gemensamma arbetssätt och processer för projektledarrollen som du förväntas jobba efter. Arbetet  handlar om att leda, följa upp och säkerställa leverans av dina uppdrag i nära samarbete med alla intressenter av olika slag.
 
Din bakgrund
Du har någon form av praktiskt erfarenhet (VVS, bygg, alt El-området) från fastighets- eller entreprenadbranschen i grunden där du skaffat dig en bred kunskap om byggprocessen som helhet. Du bör ha tidigare erfarenhet av någon form av samordnande roll som krävt förmåga inom ledning, strukturerat arbete och att ta ekonomiskt ansvar. Entreprenadjuridisk kunskap är starkt meriterande. Att vara insatt i LOU, BAS P och att ha utövat rollen som kontrollansvarig är andra meriter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att lyckas i rollen krävs framför allt god kommunikationsförmåga, viljan att dela och bygga kunskap med andra och förmåga att få saker att hända.
 
Välkommen att visa intresse för att vara en del av samhällsutvecklingen i Sandvikens Kommun! Visa mindre