Lediga jobb Coor Service Management AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från Coor Service Management AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Rörmokare till Coor i Sandviken

Ansök    Dec 11    Coor Service Management AB    VVS-montör
Vi söker en serviceinriktad rörmokare till oss hos vår kund Sandvik. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. På Coor är vi är specialiserade på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner inom olika typer av fastigheter. Jobbeskrivning Som rörmokare hos Coor – och vår kund Alleima FM, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna betr... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad rörmokare till oss hos vår kund Sandvik. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. På Coor är vi är specialiserade på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner inom olika typer av fastigheter.

Jobbeskrivning

Som rörmokare hos Coor – och vår kund Alleima FM, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor mot Sandvikensindustripark. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder
• Att installera ny utrustning hos kund.
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
• Administrera sina arbetsorder i vårt system Maximo

Om Coor

Du blir en del av ca 110 medarbetare i Coors verksamhet i Sandviken. I Sverige har vi runt 5.500 medarbetare runtom i landet. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! 

Vad söker vi hos dig

För att arbeta som rörmokare hos oss ska du:


• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system
• Flera års tidigare erfarenhet från industrin
• Utbildning inom VS eller motsvarande
• Vara uppdaterad vad gäller ny teknik
• Van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter

Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad rörmokare samt innehar utbildningsbevis och har några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta inom industrin, Heta Arbeten certifikat samt utbildning på bom/saxlift. Det är också en fördel om du har lokalkännedom över Sandvikens industriområde.

Vi erbjuder dig

Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

 

Mer information och ansökan

Ansökan skickas in med bifogad CV och Personligt brev.

Rekryterande chef till tjänsten:

Gruppchef / Fastighetschef Magnus Edlund tel. 070–3857431

För mer information om arbetet är du välkommen att kontakta:

Jonas Ingelsson, Gruppledare/Projektledare VVS tel. 070-281 51 08

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Administratör till Coor i Sandviken

Brinner du för administration, ekonomi och problemlösning? Nu förstärker vi vårt team i Sandviken med en administratör till ett spännande uppdrag hos vår kund Telia. Om rollen Du kommer tillhöra ett större Coor-team med olika fokusområden, där du och ditt närmsta team jobbar med att stötta vår kund Telia med avtal och fakturor. Du kommer att jobba tillsammans med erfarna och rutinerade medarbetare i olika processflöden och system, bland annat SAP, och är... Visa mer
Brinner du för administration, ekonomi och problemlösning? Nu förstärker vi vårt team i Sandviken med en administratör till ett spännande uppdrag hos vår kund Telia.

Om rollen

Du kommer tillhöra ett större Coor-team med olika fokusområden, där du och ditt närmsta team jobbar med att stötta vår kund Telia med avtal och fakturor. Du kommer att jobba tillsammans med erfarna och rutinerade medarbetare i olika processflöden och system, bland annat SAP, och är en viktig länk i samarbetet mellan Coor i Sandviken och Telia.

Krav för anställning i denna tjänst är godkänd säkerhetsprövning. I denna tjänst erbjuds du även möjlighet till distansarbete.

I dina arbetsuppgifter som administratör ingår bland annat:


• Hantering och administrering av nya och existerande avtal.
• Hantering av leverantörs- och kundfakturor.
• Bemöta frågor från kunder och leverantörer.
• Beräkning av indexeringar samt justering av avtal och efterföljande flöden.

Vem är du?

Vi söker dig som har:


• Utbildning inom ekonomi eller administration, alternativt annan likvärdig utbildning som är relevant för tjänsten.
• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.
• God erfarenhet av Office-paketet.

Det är meriterande om du har:


• Tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomiskt och administrativt arbete.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP.

Som person är du positiv, noggrann och månar om god kvalitet i ditt arbete. Då de problem du stöter på kan variera i karaktär och då du hanterar flera olika flöden samtidigt ser vi att du trivs med ett flexibelt arbetssätt och är initiativtagande. Du är samarbetsorienterad, kommunikativ och serviceinriktad, då du dagligen kommer vara i kontakt med kunder.

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

 

 

Kontakt & information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Lena Birgersson, tel. 076-8435700

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Lokalvårdare till Coor i Kungsberget

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor Skidsäsongen i Kungsberget drar snart igång och vi söker nu dig som vill arbeta extra i vår lokalvårdsleverans där! Vill du bli en del av vårt glada gäng i ... Visa mer
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Skidsäsongen i Kungsberget drar snart igång och vi söker nu dig som vill arbeta extra i vår lokalvårdsleverans där! Vill du bli en del av vårt glada gäng i det vackra vinterlandskapet i Kungsberget? Vi på Coor (tidigare Städtjänst Värmland) söker avresestädare till skidsäsongens alla torsdagar/söndagar under december-april. 

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården hos Coors kund. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• städning av bostäder, hygienutrymmen och övriga ytor kopplade till resorten.

Tjänsten är en timanställning med position i Kungsberget. Du kommer arbeta med städning av bostäderna på avresedagarna då skidgästerna åker hem och nya gäster tar vid. Behovet är kopplat till städning på bytesdagarna vilka är torsdagar och söndagar. 

Vår kandidat
För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård sedan tidigare är det mycket meriterande, men inte ett krav. Har du viljan att lära dig och sätter stolthet i arbetet så kommer du får gå utbildning via oss. Du behöver kunna finnas tillgänglig under skidsäsongen på torsdagar och/eller söndagar

Personliga egenskaper 
Som person är du serviceinriktad, lyhörd och flexibel. Du är noggrann och kommunikativ samt bra på att skapa en trevlig stämning med?både kunder och kollegor. Du är relationsskapande och har en positiv grundinställning där du trivs lika bra med att arbeta ensam som i grupp.
Vidare uppskattar vi att du är ansvarsfull person som trivs med ett högt tempo där du snabbt har förmågan till att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.? 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som aktivt arbetar med att säkerställa en god arbetsmiljö med rätt utrustning. 

Som ny hos oss på Coor?kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. Vi arbetar med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontakt och övrig information 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta [email protected] eller 0564-431 00. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

VVS-montör till Coor i Sandviken

Ansök    Sep 26    Coor Service Management AB    VVS-montör
Vi söker en driven och duktig VVS-montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. På Coor är vi är specialiserade på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner inom olika typer av fastigheter. Jobbeskrivning Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Alleima FM, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utve... Visa mer
Vi söker en driven och duktig VVS-montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. På Coor är vi är specialiserade på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner inom olika typer av fastigheter.

Jobbeskrivning

Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Alleima FM, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor mot Sandvikensindustripark. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder
• Att installera ny utrustning hos kund.
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
• Administrera sina arbetsorder i vårt system Maximo

Om Coor

Du blir en del av ca 110 medarbetare i Coors verksamhet i Sandviken. I Sverige har vi runt 5.500 medarbetare runtom i landet. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! 

Vad söker vi hos dig

För att arbeta som VVS-montör hos oss ska du:


• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system
• Flera års tidigare erfarenhet från industrin
• Utbildning inom VS eller motsvarande
• Vara uppdaterad vad gäller ny teknik
• Van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter

Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad VVS montör samt innehar utbildningsbevis och har några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta inom industrin, Heta Arbeten certifikat samt utbildning på bom/saxlift. Det är också en fördel om du har lokalkännedom över Sandvikens industriområde.

Vi erbjuder dig

Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

 

Mer information och ansökan

Ansökan skickas in med bifogad CV och Personligt brev.

Rekryterande chef till tjänsten:

Gruppchef / Fastighetschef Magnus Edlund tel. 070–3857431

För mer information om arbetet är du välkommen att kontakta:

Jonas Ingelsson, Gruppledare/Projektledare VVS tel. 070-281 51 08

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Driven utemiljöarbetare till Coor i Sandviken

Är du en serviceinriktad person med ett stort intresse för utemiljö? Är du prestigelös, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Är du dessutom både ansvarstagande och självgående? Då kan detta vara rollen för dig! Om rollen Som servicemedarbetare till vår Utemiljö-grupp hos Coor i Sandviken kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa de dagliga arbetsuppgifterna och den framtida utvecklingen av utemiljön för våra kunder.  Våra le... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med ett stort intresse för utemiljö? Är du prestigelös, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Är du dessutom både ansvarstagande och självgående? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Som servicemedarbetare till vår Utemiljö-grupp hos Coor i Sandviken kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa de dagliga arbetsuppgifterna och den framtida utvecklingen av utemiljön för våra kunder.  Våra leveranser inom utemiljö är i huvudsak säsongsbetonade så som grönyteskötsel och snö och halk-bekämpning men innefattar även medverkan i projekt så som planteringar, viss trädgårdsdesign, markberedning och gräv-projekt mm. För att trivas i vår utemiljögrupp ska du uppskatta möjligheten till en varierad vardag. Vi arbetar som ett team där prestigelösheten och nyfikenheten är stor och där du i denna roll kommer att få ta ett stort eget ansvar. Då våra arbetsuppgifter är direkt beroende av säsong och väderlek så behöver du ha ett flexibelt förhållningsätt samt ha förmågan till att vara både stöttande och behjälplig där det behövs. Du kommer att komma in i en sammansvetsad grupp och få ett gäng med härliga kollegor som tillsammans utvecklar och underlättar vardagen för vår kund. Vi söker dig som långsiktigt önskar att få växa och utvecklas tillsammans med oss och därför erbjuder vi löpande diverse olika utvecklingsmöjligheter oavsett vilken roll du från början har i vår verksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Gräsklippning och trimning
• Slyröjning
• Snö- och halkbekämpning
• Plantering
• Markberedning
• Grävprojekt
• Vara delaktig i förändrings- och förbättringsarbeten
• Uppdragsbaserade arbeten

Tjänsterna är dels en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning i grunden, dels en tidsbegränsad anställning på heltid under perioden juni till slutet av september med goda möjligheter till en förlängning längre fram. Arbetstiderna är vardagar, måndag till fredag kl 07:00-16:00 men även viss kvälls- samt helgtjänstgöring kan förekomma. Du kommer att vara placerad i Sandviken.

Du
Du har en gymnasieutbildning och vi ser positivt på om du dessutom sedan tidigare har arbetat inom ett liknande serviceyrke. Meriterande är dels erfarenheten av att arbeta med liknande arbetsuppgifter även genomförda utbildningar såsom: Heta Arbeten certifikat, utbildning på bom/saxlift och/eller skylift, ett förarbevis för hjullastare, dels att du är certifierad för att hantera en motorsåg. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Körkort B är ett krav.

Din personlighet
Vi ser gärna att du i grunden är en serviceinriktad person med ett positivt förhållningssätt. Som person är du nyfiken, lyhörd och flexibel. För att trivas i denna roll behöver du vara en ödmjuk och en prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs. Vidare har du lätt för att kommunicera och har en god initiativförmåga kring att skapa positiva kontakter både externt som internt.  Som person trivs du lika bra att arbeta i grupp som att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar de varierande arbetsuppgifter som rollen i sig innebär.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med lön enligt kollektivavtal. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Emil Östblom via mail, [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg som du når via annonsen på vår hemsida.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Vent/Styr & Reglertekniker till Coor i Sandviken

Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en vent / styr & reglertekniker med något år i branschen och erfarenhet. DINA ARBETSUPPGIFTER Hos Coor – och vår kund Alleima, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande vent / styr & reglerfrågor. Alleima vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande up... Visa mer
Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en vent / styr & reglertekniker med något år i branschen och erfarenhet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos Coor – och vår kund Alleima, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande vent / styr & reglerfrågor. Alleima vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer, optimeringar och installationer samt medverka vid olika energiprojekt.

Förslag till dina arbetsuppgifter, som kan beror av vad du har för erfarenheter:


• Vara med i energioptimeringsarbetet
• Utverka energiförslag tillsammans med dina Coor kollegor
• Utverka och genomföra förslagen med din kompetens
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa och optimera kundens olika energisystem
• Bistå med driftkunskaper
• I övrig bistå med kompetens och arbetstid i de andra utförargrupperna beroende på dina kvalifikationer

Det är en tillsvidaresanställning med inledande provanställning på 6 månader. Arbetstid är vardagar mellan 7-16.

DIN PROFIL

Vi söker en dig med:


• Kunskaper om ventilation med några års vana från självständigt arbete inom detta arbete.
• En nyfikenhet på att få lära sig och att utvecklas
• B-körkort (är ett krav)
• Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg
• Att du är en bra person är viktigare än enskilda kompetenser.

Vem är du?

Vi arbetar med både service och entreprenader och därför söker vi dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i sin yrkesroll.

Som person är du trygg och självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Vidare ingår även egen planering och bokning av eget arbete.

Vad erbjuder vi?

 Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som servicesnickare hos oss kommer du få en varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av en grupp med bra sammanhållning. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Du kommer även möjlighet att gå på utbildningar för att vidareutveckla dina färdigheter.

Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontakt och övrig info

 Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Driftschef fastighet Magnus Edlund Tel 070-385 74 31.


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker till Coor Sandviken*

Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en elektriker med något år i branschen och erfarenhet av energifrågor. DINA ARBETSUPPGIFTER Hos Coor – och vår kund Alleima, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande el/energi-frågor. Alleima vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med ... Visa mer
Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en elektriker med något år i branschen och erfarenhet av energifrågor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos Coor – och vår kund Alleima, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande el/energi-frågor. Alleima vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer, optimeringar och installationer samt medverka vid olika energiprojekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Vara med i energioptimeringsarbetet mot kunden
• Samla in och administrera samt analysera energidata från kundens fastigheter
• Utverka energiförslag tillsammans med dina Coor kollegor
• Utverka och genomföra förslagen mht din kompetens
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa och optimera kundens olika energisystem
• Bistå med driftkunskaper
• I övrig bistå med kompetens och arbetstid i de andra utförargrupperna beroende på dina kvalifikationer

Arbetstid är vardagar mellan 7-16.

DIN PROFIL

Vi söker en dig med:


• En elektrisk bakgrund med några års vana från självständigt arbete
• En el-utbildning i grunden, helst har du ECY-certifikat
• B-körkort
• Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg
• Meriterande med erfarenhet av energifrågor.

Vem är du?

Vi arbetar med både service och entreprenader och därför söker vi dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i sin yrkesroll som elektriker.

Som person är du trygg och självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Vidare ingår även egen planering och bokning av eget arbete. 

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som servicesnickare hos oss kommer du få en varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av en grupp med bra sammanhållning. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Du kommer även möjlighet att gå på utbildningar för att vidareutveckla dina färdigheter. 

Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontakt och övrig info
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Sitechef Mathias Marcusson på 070-552 17 59.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Byggservice-snickare till Coor Sandviken

Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en servicesnickare med något år i branschen. Om rollen Som servicesnickare kommer du att vara en del av ett team som jobbar med fastighetstjänster, du kommer att arbeta ute hos kunden Alliema och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar. Som servicesnickare kommer du att jobba i en enga... Visa mer
Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en servicesnickare med något år i branschen.

Om rollen
Som servicesnickare kommer du att vara en del av ett team som jobbar med fastighetstjänster, du kommer att arbeta ute hos kunden Alliema och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar. Som servicesnickare kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Allmän skötsel av fastigheterna
• Renovering/ombyggnad av kontor och industrilokaler
• Felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
• Vid tillfällen arbetsleda underleverantörer
• En del mekaniska åtgärder inom VVS/Vent så som byte av remmar/lager etc.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Kunna självständigt arbeta och administrera egna jobb
• Vara beredd att stötta andra Coor-kollegor med andra arbetsuppgifter

Arbetstid är vardagar mellan 7-16.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som servicesnickare hos oss kommer du få en varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av en grupp med bra sammanhållning. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Du kommer även möjlighet att gå på utbildningar för att vidareutveckla dina färdigheter. 

Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vad söker vi? 


• Du har relevant utbildning inom bygg alternativt ett par år av arbetslivserfarenhet inom liknade arbetsuppgifter.
• Datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift.

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenör. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och kan prioritera och lösa problem under tidvis högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt mot kund. Vårt motto är att person är viktigare än kompetens!

Kontakt och övrig info
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Sitechef Mathias Marcusson på 070-552 17 59.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

VVS-montör till Coor Sandviken

Ansök    Aug 26    Coor Service Management AB    VVS-montör
Till vårt team i Sandviken söker vi nu en driven och duktig VVS-montör! Om rollen Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och instal... Visa mer
Till vårt team i Sandviken söker vi nu en driven och duktig VVS-montör!

Om rollen
Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vad söker vi
För att arbeta som VVS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör samt innehar utbildningsbevis och har några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta inom industrin, Heta Arbeten certifikat samt utbildning på bom/saxlift.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Fredrik Björklund, gruppledare/projektledare VVS tel 070-190 86 56 eller gruppchef/fastighetschef Magnus Edlund tel 070-3857431.

Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Engagerad drifchef till Coors lokalvård i Sandviken

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård! Vi söker nu en engagerad ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Sandviken, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en pre... Visa mer
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård!

Vi söker nu en engagerad ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Sandviken, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans i Sandviken. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. Leveransen består idag av olika kunder inom olika branscher och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:


• Personalansvar och utveckling av medarbetare
• Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete tillsammans med övriga driftchefer
• Kundansvar med löpande dialog inom ramen för leveransen 
• Kvalitetskontroller och uppföljning hos kund
• Nyförsäljning och merförsäljning 
• Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
• Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
• Upprätta mål samt löpande följa upp dessa 
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placering i Sandviken.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av en motsvarande befattning i en serviceorienterad och personalintensiv organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Erfarenhet av ledarskap och goda ekonomikunskaper är således ett krav medan ledarskap inom lokalvård är meriterande likväl som SRY, PRYL eller likvärdig utbildning. Vidare är du en van datoranvändare, har B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, prestigelös och trygg ledare med ett starkt engagemang. Du har ett brinnande intresse för männsikor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, uppmuntrande och inspirerande. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och bra på att skapa och utveckla relationer såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du har en naturlig fallenhet för service och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och som driftchef på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team med hög grad av självständighet med en supportande chef. Kulturen kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta regionchef Helene Marklund 070-2236863. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Snickare till Coor Sandviken

Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en erfaren servicesnickare. Om rollen Som servicesnickare kommer du att ansvara för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar. Som servicesnickare kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sam... Visa mer
Till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll i Sandviken söker vi nu en erfaren servicesnickare.

Om rollen
Som servicesnickare kommer du att ansvara för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar. Som servicesnickare kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Tillsyn och skötsel av fastigheterna
• Renovering/ombyggnad av kontor och industrilokaler
• Felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
• Vid tillfällen arbetsleda underleverantörer
• Deltagande i olika kundprojekt
• Att medverka i skötsel, reparationer, montage och installationer på anläggningar och övriga vid behov förekommande installationer i olika byggnader eller maskiner inom främst kontor eller industri
• Finsnickeri
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vad söker vi? 
Vi ser att du har relevant utbildning inom bygg (alternativt mångårig erfarenhet) och minst tre års erfarenhet som servicesnickare. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenör. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och kan prioritera och lösa problem under tidvis högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt mot kund.

B-körkort är ett krav.

Kontakt och övrig info
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Sitechef Mathias Marcusson på 070-552 17 59.
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker till Coor Sandviken*

Är du elektriker och vill arbeta inom industrimiljö i Sandviken? Då kommer du att trivas hos Coor och vår kund. Om rollen Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på den dagliga driften av våra fastighetstjänster och ... Visa mer
Är du elektriker och vill arbeta inom industrimiljö i Sandviken? Då kommer du att trivas hos Coor och vår kund.

Om rollen
Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på den dagliga driften av våra fastighetstjänster och arbetsuppgifterna innefattar att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom fastigheter, kontors och industrimiljö.

Som elektriker kommer du att få arbeta med


• Att medverka i och utföra olika kundprojekt
• Att vid behov utföra förändringar i dokumentation
• Att fatta beslut avseende tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kunders elanläggning, inom ramen för vårt åtagande
• Upprätta elsäkerhetsplaner för elarbeten


Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!
Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning inom området el och energibesparing. Vi kommer även att se till att du som medarbetar löpande  får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi söker dig som tar ansvar över ditt arbete och som drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett kvalitativt och professionellt sätt. Som person är du noggrann och metodiskt i ditt utförande. Du har god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten och en förmåga att analysera och förklara de elektriska sambanden. Som medarbetare på Coor har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig till oss.

För att vara aktuell för tjänsten har du:


• Gymnasial utbildning, El- och energiprogram alt. motsvarande utbildning och erfarenhet
• Några års yrkeserfarenhet
• Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastighet
• Goda kunskaper i administration och data
• God svenska och engelska i tal och skrift

B körkort är ett krav.

Ansökan och info
Ansökan skickas inom kort med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Jukka Holappa 076-134 55 48 eller Mathias Marcusson 070-552 17 59.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoorOm Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker till Coor Sandviken

Bli en del av vårt team i Sandviken! Vi söker en driven och duktig elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. JArbetet innebär såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Om rollen Som elektriker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande el frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns... Visa mer
Bli en del av vårt team i Sandviken! Vi söker en driven och duktig elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. JArbetet innebär såväl förebyggande som avhjälpande underhåll.

Om rollen
Som elektriker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande el frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa El-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

 

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldrarlön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Vad söker vi
Vi söker en elektriker med flera års vana från självständigt arbete.

Vi arbetar med både service och entreprenader. Vi söker därför dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i din yrkesroll som elektriker. Vidare vill vi att du är en trygg person som är självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och som vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

 Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

Ansökan
Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Gruppchef Jukka Holappa tel. 076-134 55 48 mail. [email protected]

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Gruppledare till Addici Security

Ansök    Maj 30    Coor Service Management AB    Väktare
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss! Addici Security söker nu en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss arbetar du som väktare i driften men har även hand om det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till... Visa mer
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Addici Security söker nu en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss arbetar du som väktare i driften men har även hand om det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer att leda en grupp med människor mot gemensamt mål samtidigt som du bibehåller en hög servicenivå. Tjänsten är en  heltidsanställning. 

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp, ta ett stort ansvar, vara med och bygga upp och forma rutiner i en miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att du:


• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst eller uppdrag
• Är en driven person med starkt kundfokus och hög servicenivå
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och våra medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du kan driva förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
• Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har


• Gymnasiekompetens
• B-Körkort
• Du har god datavana, främst inom Officepaketet

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marie Hallin, Driftchef Nord: [email protected] 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2022-06-26 Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre

Fastighetstekniker mot mekaniskt UH till Coor Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi nu driven och mekanisk lagd fastighetstekniker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Här arbetar vi med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Om rollen Som fastighetstekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och serva kunden Sandviks fastighetsbestånd främst mot olika typer av mekaniska uppdrag så som rembytet/port s... Visa mer
Till vårt team i Sandviken söker vi nu driven och mekanisk lagd fastighetstekniker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Här arbetar vi med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll.

Om rollen
Som fastighetstekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och serva kunden Sandviks fastighetsbestånd främst mot olika typer av mekaniska uppdrag så som rembytet/port service/lagerbyten mm. Det kommer att finnas många möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll.
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder.
• Att installera ny utrustning hos kund.
• Arbeta både självständigt och i team.
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldrarlön och friskvårdsbidrag.  Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Vad söker vi
Vi söker dig som har relevant erfarenhet av att jobba som underhållsmekaniker, helst från fastighetsunderhåll. Du har ett stort intresse i och kan hantera olika typer av felsökning och åtgärder inom tex ventilation/grindar. Gärna en bredd i kunskap som reparatör. Du måste vara intresserad av mekaniska arbetet och gärna lite klurig och nyfiken på detta.

Vidare vill vi att du är en trygg person som är självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och som vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete. B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg. Erfarenhet från maskinbyggnation, pneumatik, styrteknikerfastighet och elarbeten är meriterande. Vi jobbar mot Sandviks industriområde där lokalkännedom är en fördel.

Ansökan och kontakt
Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Gruppchef Magnus Edlund tel 070-3857431 eller Sitechef Mathias Marcusson 070-5521759.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Drifttekniker till Coor Sandviken

Vi söker en driven och duktig Drifttekniker för att utföra fastighetsunderhåll inom ventilation och värmesystem, hos vår kund Sandvik. Om rollen Som Drifttekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften på ventilation & värmesystem. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder med problemlösning, service och underhåll på ventilation och värmesystem. I din roll har du ett självständigt och e... Visa mer
Vi söker en driven och duktig Drifttekniker för att utföra fastighetsunderhåll inom ventilation och värmesystem, hos vår kund Sandvik.
Om rollen
Som Drifttekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften på ventilation & värmesystem. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder med problemlösning, service och underhåll på ventilation och värmesystem. I din roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom yrket och på sikt få ett större ansvar. Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Sandviken som denna rekrytering avser är vi ca 110 medarbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Arbeta med service och underhåll inom ventilation & värme
• Rondering, tillsyn och skötsel av ventilation samt värmesystem
• Skapa goda kundkontakter

Vad söker vi
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom ventilationsområdet, eller liknande arbete. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit. Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom ventilation/värme, styr & reglerteknik, elkännedom. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev.

För frågor och mer information kontakta Gruppchef/Fastighetschef Magnus Edlund tel 070-3857431

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Drifttekniker till Coor Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi nu en driven och duktig drifttekniker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik.  Om rollen Som drifttekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VS frågor. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på... Visa mer
Till vårt team i Sandviken söker vi nu en driven och duktig drifttekniker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. 

Om rollen
Som drifttekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VS frågor. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt. Arbeta ute hos våra kunder med problemlösning, service och underhåll på ventilation och värme. I din roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom yrket och på sikt få ett större ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Arbeta med service och underhåll inom vent,styr & regler samt värme
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Utföra enklare injusteringar
• Medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Skapa goda kundkontakter

Vad söker vi
För att arbeta som drifttekniker önskar vi att du har minst 3-5 års praktisk erfarenhet inom värme/ventilationsområdet som servicetekniker,önskvärt för oss är om du har någon form av kompetens inom elområdet utöver ditt rena kunnande som servicetekniker inom ventilation. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi,vent/rör,kyla eller styr & regler.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. 

Ansökan
Ansökan görs med bifogad CV och Personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Edlund, Gruppchef Fastighet tel. 070- 3857431.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

VVS-montör till Coor Sandviken

Vi söker en driven och duktig VVS-montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Här kommer du att tillsammans med vårt härliga team på plats arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Om rollen Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expert... Visa mer
Vi söker en driven och duktig VVS-montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Här kommer du att tillsammans med vårt härliga team på plats arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll.

Om rollen
Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vad söker vi
För att arbeta som VVS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system, du har gärna flera års erfarenhet från industrin. Du har en gymnasieutbildning inom VS eller motsvarande. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad VVS montör samt innehar utbildningsbevis och har några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta inom industrin, Heta Arbeten certifikat samt utbildning på bom/saxlift.

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontaktinformation
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta:

Fredrik Björklund, Gruppledare/Projektledare VVS tel 072-4526890 eller Magnus Edlund Gruppchef/Fastighetschef, tel 070-3857431, [email protected]

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Projektledare med elinriktning till Coor

Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Om uppdraget Uppdraget innefattar att ett helhetsansvar från projektering och arbetsledning av elinstallationer i vår kunds fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning så kan uppdraget innef... Visa mer
Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget
Uppdraget innefattar att ett helhetsansvar från projektering och arbetsledning av elinstallationer i vår kunds fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning så kan uppdraget innefatta, delar av din arbetsdag, att du är utförare och ingår som en resurs i dina projekt. Vi jobbar aktivt med LEAN-metodik där dagliga tavelmöten är en naturlig del av vardagen för att träffa din grupp av utförare.

 Några av dina arbetsuppgifter:


• Leda och följa upp projekt och uppdrag, inklusive administration inom ditt ansvarsområde.
• Ansvarar för och har kontakt med beställare, slutkund, personal inom Coor samt entreprenörer, konsulter och leverantörer
• På kunds initiativ kund ta fram kalkyler och beslutsunderlag
• Säkra leverans, ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekt
• Arbeta aktivt med ständiga förbättringar och ansvara för framåtskridande dina projekt
• Ansvarar för att kunderna hanteras på ett professionellt och positivt sätt
• Dagligen coacha/stötta och arbetsleda din grupp av elektriker
• Vara en resurs för att lösa elansvaret på siten.

Då beläggning varierar kan tillfälligt andra arbetsuppgifter initieras.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har jobbat flera år som elektriker mot fastigheter, gärna i kombination med projektledning eller drivet eget företag inom adekvat område. Du har ett högt affärsmässigt driv och tycker om att arbeta med såväl människor som fastigheter. Du bör även ha vana att jobba inom Microsoft Office vanligtvis förekommande miljöer. Du har en god organisatorisk förmåga och god struktur samt ett lösnings-orienterat förhållningssätt.

Meriterande är för tjänsten är kännedom om Sandviks baserade fastighets bestånd och projektledare erfarenhet. Rollen kräver att du har B-körkort och har elbehörighet, placerings ort Sandviken.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Edlund 070-3857431 eller Sitechef Mathias Marcusson 070-5521759. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

VVS-montör till Coor Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig VVS montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Om rollen Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsö... Visa mer
Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig VVS montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik.

Om rollen
Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
• Att installera ny utrustning hos kund.
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansökan sker med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta Fredrik Björklund, Gruppledare/Projektledare VVS tel 072-4526890.

Välkommen med din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker till Coor Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. Om rollen Som elektriker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande elfrågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökn... Visa mer
Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik.

Om rollen
Som elektriker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande elfrågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
• Rondering, tillsyn och skötsel
• Felavhjälpande underhåll
• Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder
• Att installera ny utrustning hos kund
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa elsystemens funktion
• Bistå med driftkunskaper
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldrarlön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi
Vi söker en elektriker med flera års vana från självständigt arbete. Vi arbetar med både service och entreprenader. Vi söker därför dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i sin yrkesroll som elektriker. Vidare vill vi att du är en trygg person som är självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och som vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

Ansökan
Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Gruppchef El, Jukka Holappa på tel 076-134 55 48 eller [email protected]

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Projektledare bygg & fastighet

Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Om uppdraget Uppdraget innefattar ett helhetsansvar för projektering och arbetsledning av mindre ombyggnationer i våra kunders fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning, så kan uppdraget i... Visa mer
Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget
Uppdraget innefattar ett helhetsansvar för projektering och arbetsledning av mindre ombyggnationer i våra kunders fastigheter. Beroende på behovet att vara projektledare/arbetsledning, så kan uppdraget innefatta, delar av din arbetsdag, att du är utförare och ingår som en resurs i dina projekt. Vi jobbar aktivt med LEAN-metodik där dagliga tavelmöten är en naturlig del av vardagen för att träffa din grupp av utförare.

Om tjänsten
Några av dina arbetsuppgifter:


• Leda och följa upp projekt- och byggnadsmöten, inklusive administration
• Ansvarar för och har kontakt med beställare, slutkund, personal inom Coor samt entreprenörer, konsulter och leverantörer
• På kunds initiativ kund ta fram kalkyler och beslutsunderlag
• Säkra leverans, ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekt
• Arbeta aktivt med ständiga förbättringar och ansvara för framåtskridande i dina projekt
• Ansvarar för att kunderna hanteras på ett professionellt och positivt sätt
• Vara en resurs för att lösa uppdragen inom bygg och fastighetsunderhåll (ej vvs/el) beroende på övrig beläggning

Då beläggning varierar kan tillfälligt andra arbetsuppgifter initieras.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har jobbat flera år inom fastighetsunderhåll, alternativt som snickare, och gärna i kombination med projektledning eller drivit eget företag inom adekvat område. Du har ett högt affärsmässigt driv och tycker om att arbeta med såväl människor som fastigheter. Du bör även ha vana att jobba inom Microsoft Office vanligtvis förekommande miljöer.

Du har en god organisatorisk förmåga och god struktur och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Meriterande är för tjänsten är kännedom om Sandviks fastighetsbestånd och relevant teknisk utbildning.

Rollen kräver att du har B-körkort, placeringsort Sandviken.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Edlund 070-3857431 eller Sitechef Mathias Marcusson 070-5521759. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Gruppledare till Addici Security

Ansök    Mar 17    Coor Service Management AB    Väktare
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss! Addici Security söker en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss har du det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du k... Visa mer
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Addici Security söker en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss har du det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer att leda en grupp med människor mot gemensamt mål samtidigt som du bibehåller en hög servicenivå.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp, ta ett stort ansvar, vara med och bygga upp och forma rutiner i en miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att du:


• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst eller uppdrag
• Är en driven person med starkt kundfokus och hög servicenivå
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och våra medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du kan driva förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
• Du har god datavana, främst inom Officepaketet
• Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har


• Gymnasiekompetens
• Väktarutbildning

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marie Hallin, Driftchef Nord: [email protected] 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2021-05-01. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre