Lediga jobb som Redovisningsekonom i Sandviken

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Kvalificerad ekonom med inriktning på skatt till Alleima AB

Ansök    Apr 28    Alleima EMEA AB    Redovisningsekonom
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet inom redovisning och skatt? Alleima EMEA AB söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med extra fokus på de svenska bolagens externa redovisning och skatt. Din Roll Som kvalificerad redovisningsekonom hos oss kommer du ha en viktig roll i teamet och organisationen där du ansvarar för den legala redovisningen samt rapportering till koncernen i enlighet med IFRS. Du ansvarar för dina delar av bokslutsproces... Visa mer
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet inom redovisning och skatt? Alleima EMEA AB söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med extra fokus på de svenska bolagens externa redovisning och skatt.

Din Roll
Som kvalificerad redovisningsekonom hos oss kommer du ha en viktig roll i teamet och organisationen där du ansvarar för den legala redovisningen samt rapportering till koncernen i enlighet med IFRS. Du ansvarar för dina delar av bokslutsprocessen och har ett huvudansvar för skatteberäkningar i nära samarbete med vår skatteavdelning. I rollen ingår även att upprätta bolagets årsredovisning och inkomstdeklaration samt att du kommer vara en sammanhållande person för genomförande av budgetprocessen för Alleimas stabsavdelningar samt uppföljning av densamma. För att lyckas med detta skapar du relationer och samarbeten med organisationens olika delar.

Placeringsort är Sandviken.

Din Profil
Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi och med flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning och skatt. Du är har jobbat med bokslut och har erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Som expert inom ditt område arbetar du självständigt med dessa frågor och blir en värdefull medarbetare tillgång till teamet. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta i ERP-system, och om du har erfarenhet av M3 ser vi det som meriterande. Som en global organisation med engelska som koncernspråk söker vi någon med goda kunskaper i både engelska och svenska.
Dina personliga egenskaper utmärks av din noggrannhet och struktur i ditt arbetet, samt en utmärkt kommunikativ förmåga. Dessutom engageras du av att arbeta i en dynamisk miljö och arbetar effektivt utan att tumma på din kvalité och leverenas. Du känner dig trygg i din kompetens och har en prestigelös inställning till din omgivning och därmed värderar dina personliga prestationer lika högt som teamets prestationer.


Vad du kan förvänta dig av oss
Hos oss på Alleima erbjuder vi en internationell arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid både medarbetarskap och ledarskap och lever efter våra kärnvärde varje dag:
Vi bryr oss, vi levererar och vi utvecklas.


Övrig information
Kontakta gärna oss om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer:
Claes Ahlqvist, rekryterande chef, +46 70-5349008

Är du intresserad av rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare:
Elin Olsson, ansvarig rekryterare, +46 76?720 16 99

Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Larsson, Unionen, +46 70 307 30 48
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, +46 70 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 70 314 24 43

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-21. I denna rekrytering kan löpande urval och intervjuer tillämpas.

På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.?
Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.?
Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Redovisningsansvarig

Ansök    Maj 2    Sandvikens kommun    Redovisningsekonom
Arbetsplatsbeskrivning Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - ... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.


Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen PulsenARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsansvarig erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet och jobbar aktivt med delårs- och årsbokslut samt upprättar rapporter och årsredovisningar. Du jobbar med planering av styrning- och ledningsprocessen tillsammans med kommunledningskontoret och är bekväm med att vara föredragande i kommunens forum för ekonomi.
Du är med och driver frågor inom området och du ingår i ett team som företräder kommunen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i ekonomi- och inköpskontorets arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning och har arbetslivserfarenhet inom redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med kommunal redovisning.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska både i enskilda möten, små och stora grupper. Samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva ekonomiska sammanhang.


ÖVRIGT
I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Kvalificerad ekonom med inriktning på skatt till Alleima AB

Ansök    Apr 3    Alleima EMEA AB    Redovisningsekonom
Vill du ha ett jobb där du får bidra med din expertis och samtidigt ges goda möjligheter att utvecklas och växa? Brinner du för ekonomi och redovisning? Alleima EMEA AB söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med extra fokus på de svenska bolagens skatteberäkning. Din Roll Som kvalificerad redovisningsekonom hos oss ingår du i ett team som ansvarar för den legala redovisningen samt rapportering till koncernen i enlighet med IFRS. Du ansvarar för dina... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du får bidra med din expertis och samtidigt ges goda möjligheter att utvecklas och växa? Brinner du för ekonomi och redovisning? Alleima EMEA AB söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med extra fokus på de svenska bolagens skatteberäkning.

Din Roll
Som kvalificerad redovisningsekonom hos oss ingår du i ett team som ansvarar för den legala redovisningen samt rapportering till koncernen i enlighet med IFRS.
Du ansvarar för dina delar av bokslutsprocessen och har ett huvudansvar för skatteberäkningar. I rollen ingår även att upprätta bolagets årsredovisning och inkomstdeklaration samt att du kommer vara en sammanhållande person för genomförande av budgetprocessen för Alleimas stabsavdelningar samt uppföljning av densamma. Detta innebär kontakter mot organisationens olika delar.

Placeringsort är Sandviken.


Din Profil
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom ekonomi gärna med inriktning redovisning och skatt. Du har goda kunskaper inom redovisnings- och bokslutsprocessen då du arbetar självständigt med dessa frågor. Vidare ser vi att du besitter goda datakunskaper främst inom Excel. Då vi arbetar i SAP, men kommer att gå över till M3, är det meriterande om du har kunskaper i dessa system. Vi är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk så för att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

Dina personliga egenskaper utmärks av ditt noggranna och strukturerade arbetssätt och med god kommunikativ förmåga. Du är en stark lagspelare som värderar lagets prestationer lika högt som dina personliga prestationer.Vad du kan förvänta dig av oss
Hos oss på Alleima erbjuder vi en internationell arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas. Vi lägger stor vikt vid både medarbetarskap och ledearskap och lever efter våra kärnvärde varje dag:
Vi bryr oss, vi levererar och vi utvecklas.


Övrig information
Kontakta gärna oss om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer:
Claes Ahlqvist, rekryterande chef, +46 70-5349008

Är du intresserad av rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare:
Elin Olsson, ansvarig rekryterare, +46 76?720 16 99

Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Larsson, Unionen, +46 70 307 30 48
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, +46 70 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 70 314 24 43

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-24. I denna rekrytering kan löpande urval och intervjuer tillämpas.


På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.?

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.?

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

REDOVISNINGSEKONOM TILL VÅR KUND I SANDVIKEN

Vill du arbeta på ett företag med ett starkt varumärke och få chansen till att sätta ditt avtryck? Vi hjälper, stöttar och har kul ihop och hoppas på att du vill vara med på vår resa. Då är detta tjänsten för dig! Vår kund söker en driven Redovisningsekonom. Om företaget Vår kund är ett väletablerat företag i industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning. Till kontoret i Sandviken söker nu vår kund en driven Redovisningsek... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med ett starkt varumärke och få chansen till att sätta ditt avtryck? Vi hjälper, stöttar och har kul ihop och hoppas på att du vill vara med på vår resa. Då är detta tjänsten för dig! Vår kund söker en driven Redovisningsekonom.

Om företaget
Vår kund är ett väletablerat företag i industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning. Till kontoret i Sandviken söker nu vår kund en driven Redovisningsekonom för ett uppdrag på ca 6 månader.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom är du ansvarig för att hantera finansiell data och bistå organisationen med ekonomiskt stöd, administration, rapportering, manuella journalposter, balansräkningar och efterföljande undersökningar, samt allmän redovisning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra controllers och säkerställer att vi arbetar i enlighet med de regler och policys som finns. Du är också en aktiv del i att dokumentera, utveckla och förbättra våra processer och sätt att arbeta – allt för att vi ska ligga två steg före och möta en mer framgångsrik morgondag.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk eller affärsinriktad utbildning på högskolenivå, kombinerat med ett antal års arbete inom ekonomi och finans – gärna i en global tillverkningsindustri. Vi ser att du är en skicklig användare av Excel och är du även van att arbeta i SAP och med rapporteringsverktyg är det ett plus. Vår kund rör oss sig i en global miljö och därför behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vår kund ser gärna att din personlighet är nyckeln till företagets gemensamma framgång! Vi ser gärna att du är organiserad, noggrann, detaljfokuserad och har ett analytiskt tankesätt kombinerat med en naturlig förmåga att omvandla siffror till affärsfördelar. Att arbeta i en global miljö med högt tempo där toppar och dalar är en del av din vardag är något du trivs med. Du är också en sann lagspelare som inte tvekar på att man når de bästa resultaten när man arbetar tillsammans och för att stärka lagkänslan ställer du alltid upp för dina kollegor. Din kommunikativa förmåga hjälper dig att bygga och bibehålla starka relationer, och du sätter alltid kunden och affären i fokus.


Framgångsfaktorer
• Ekonomisk eller affärsinriktad högskoleutbildning
• 1-3 års arbete inom ekonomi och finans, gärna i en global tillverkningsindustri
• Orderhanteringssystem
• Systemvana i SAP & Excel


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Sandviken
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 22-02-2023

Denna tjänst är en hyra där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Ansök    Apr 11    Sandvikens kommun    Redovisningsekonom
Arbetsplatsbeskrivning Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - ... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.


Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen PulsenARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsansvarig erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet och jobbar aktivt med delårs- och årsbokslut samt upprättar rapporter och årsredovisningar. Du jobbar med planering av styrning- och ledningsprocessen tillsammans med kommunledningskontoret och är bekväm med att vara föredragande i kommunens forum för ekonomi.
Du är med och driver frågor inom området och du ingår i ett team som företräder kommunen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i ekonomi- och inköpskontorets arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning och har arbetslivserfarenhet inom redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med kommunal redovisning.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska både i enskilda möten, små och stora grupper. Samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva ekonomiska sammanhang.


ÖVRIGT
I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Specialist inom kundreskontra

Ansök    Jan 27    AB SANDVIK Coromant    Redovisningsekonom
På Sandvik Coromant drivs vi av en passion för kvalitet i allt vi gör. Vi är stolta över vår förmåga att testa gränser – vilket har positionerat oss i den absoluta framkanten av den globala marknaden. Med ett innovativt driv och en vilja att alltid ligga steget före, har vi siktet inställt mot en spännande framtid. Vi letar nu efter en driven och strukturerad Specialist inom kundreskontra till vår ekonomiavdelning i Sandviken. Bli en del av vårt kompetenta... Visa mer
På Sandvik Coromant drivs vi av en passion för kvalitet i allt vi gör. Vi är stolta över vår förmåga att testa gränser – vilket har positionerat oss i den absoluta framkanten av den globala marknaden. Med ett innovativt driv och en vilja att alltid ligga steget före, har vi siktet inställt mot en spännande framtid.
Vi letar nu efter en driven och strukturerad Specialist inom kundreskontra till vår ekonomiavdelning i Sandviken. Bli en del av vårt kompetenta team – vi ser fram emot att träffa dig!
Arbetsuppgifter
Som specialist inom kundreskontran ansvarar du för löpande hantering av samtliga arbetsuppgifter kopplat till kundreskontran, samt månatliga bokningar och avstämningar i samband med bokslut. Som exempel utfärdar du kundfakturor, bokför in- och utbetalningar samt gör kontoavstämningar. Du arbetar även aktivt med påminnelsehantering och uppdatering av kunddata och följer upp behov och krav från olika intressenter, säkerställer en kvalitativ leverans av våra tjänster, samt stödjer dina kollegor i teamet. Du ansvarar för efterlevnad av svensk lagstiftning samt Sandviks interna riktlinjer inom området.
Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbete. Högskoleutbildning inom ekonomi och kunskaper inom SAP eller annat större ERP-system är meriterande. Då vi arbetar i en global miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Dina personliga egenskaper är särskilt viktiga för oss – du är strukturerad och noggrann, ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Din lyhördhet, i kombination med ett starkt driv och beslutsamhet, gör att du fullföljer de uppgifter du tar dig an och du motiveras av att leverera i tid. Du har viljan att påverka och förbättra för att skapa effektiva rutiner och processer. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du vet vikten av samarbete och att vara en god lagspelare.
Välkommen till Sandvik Coromant
Vi är nyfikna, hängivna, personligt engagerade och vi tror på vårt företag och dess värderingar. Vår övertygelse är att kunskap utvecklas bäst när den delas och vi arbetar tillsammans med våra kunder för att båda parter ska nå framgång. Som ett extra plus erbjuder vi även många karriärvägar och fina förmåner för våra anställda.
Vill du veta mer om oss och våra produkter? Kika in på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn.
Hur du ansöker
Välkommen med din ansökan senast 21 februari 2023. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar (jobb-id: R0050732).
Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan till att genomföra ett personlighets- och logiktest. Inbjudan kommer via email direkt efter att du ansökt och återkoppling på testet får du direkt efter sista ansökningsdatum.
Kontaktinformation
Är du nyfiken och vill veta mer om den här tjänsten? Kontakta din framtida chef:
Daniel Ringhage, rekryterande chef, 070-414 01 09
Fackliga kontaktpersoner
Thomas Lilja, Unionen, 026-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, 070-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, 026-26 19 84

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services på 026-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Andreas Dahlén
Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 1700 patent världen över, sysselsätter över 7700 anställda och finns representerat i 150 länder. Visa mindre

Handläggare ekonomi till Västerbergs folkhögskola

Ansök    Feb 3    REGION GÄVLEBORG    Redovisningsekonom
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till exempelvis Gävle och Falun. Hos oss möter du människor med ol... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till exempelvis Gävle och Falun. Hos oss möter du människor med olika bakgrund och i alla åldrar från 18 år och uppåt. Folkhögskolan ger förberedelse för resten av livet och är en utbildningsform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina ämneskunskaper inom olika områden. Vi är ungefär 40 medarbetare och 270 deltagare på skolan.

Västerbergs folkhögskola är HBTQI-certifierad och vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i ett arbetslag, är underställd skolans rektor och samarbetar främst med skolledning och administratörer, men också med andra medarbetare. Du kommer att ha kontakt med Folkbildningsrådet, Centrala studiestödsnämnden, Statistiska centralbyrån med flera. Vi har också samarbete med Region Gävleborgs andra folkhögskolor; Forsa och Bollnäs.

Som handläggare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• ekonomisk hantering
• fakturering
• uppföljning av ekonomi och produktion
• framtagande och analys av statistik och rapporter
• ekonomiska redovisningar till myndigheter och bidragsgivande instanser
• flera administrativa system såsom Schoolsoft, Agresso, Proceedo och vår lärplattform Office365
• att vara delaktig i arbetet med budget och verksamhetsplanering
• viss studerandeadministration.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker en skicklig och strukturerad handläggare med känsla för service och administration. För att lyckas i rollen så är du driven, självständig och flexibel. Vilja och förmåga till samarbete är också viktigt. Du är intresserad av att bidra till utvecklingen av hela skolans verksamhet och har ett genuint intresse för folkbildning.

I rollen som handläggare ska du ha
• utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning ekonomi
• flera års erfarenhet från arbete med ekonomi och administration
• kompetens inom ekonomisk redovisning.

För den här tjänsten är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig sektor. Erfarenhet av arbete inom folkhögskola eller annan folkbildning kan också vara värdefullt.


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Förvaltningen trafik, kultur och folkhögskolor samlar vårt arbete med länets kollektivtrafik, kultur samt utbildning och folkbildning. Vi som arbetar här ser till att tåg och bussar rullar, att Gävleborg har ett aktivt kulturliv och att den som vill, kan utbilda sig, växa och utvecklas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

REDOVISNINGSEKONOM TILL VÅR KUND I SANDVIKEN

Vill du arbeta på ett företag med ett starkt varumärke och få chansen till att sätta ditt avtryck? Vi hjälper, stöttar och har kul ihop och hoppas på att du vill vara med på vår resa. Då är detta tjänsten för dig! Vår kund söker en driven Redovisningsekonom. Om företaget Vår kund är ett väletablerat företag i industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning. Till kontoret i Sandviken söker nu vår kund en driven Redovisningsek... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med ett starkt varumärke och få chansen till att sätta ditt avtryck? Vi hjälper, stöttar och har kul ihop och hoppas på att du vill vara med på vår resa. Då är detta tjänsten för dig! Vår kund söker en driven Redovisningsekonom.

Om företaget
Vår kund är ett väletablerat företag i industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning. Till kontoret i Sandviken söker nu vår kund en driven Redovisningsekonom för ett uppdrag på ca 6 månader.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom är du ansvarig för att hantera finansiell data och bistå organisationen med ekonomiskt stöd, administration, rapportering, manuella journalposter, balansräkningar och efterföljande undersökningar, samt allmän redovisning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra controllers och säkerställer att vi arbetar i enlighet med de regler och policys som finns. Du är också en aktiv del i att dokumentera, utveckla och förbättra våra processer och sätt att arbeta – allt för att vi ska ligga två steg före och möta en mer framgångsrik morgondag.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk eller affärsinriktad utbildning på högskolenivå, kombinerat med ett antal års arbete inom ekonomi och finans – gärna i en global tillverkningsindustri. Vi ser att du är en skicklig användare av Excel och är du även van att arbeta i SAP och med rapporteringsverktyg är det ett plus. Vår kund rör oss sig i en global miljö och därför behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vår kund ser gärna att din personlighet är nyckeln till företagets gemensamma framgång! Vi ser gärna att du är organiserad, noggrann, detaljfokuserad och har ett analytiskt tankesätt kombinerat med en naturlig förmåga att omvandla siffror till affärsfördelar. Att arbeta i en global miljö med högt tempo där toppar och dalar är en del av din vardag är något du trivs med. Du är också en sann lagspelare som inte tvekar på att man når de bästa resultaten när man arbetar tillsammans och för att stärka lagkänslan ställer du alltid upp för dina kollegor. Din kommunikativa förmåga hjälper dig att bygga och bibehålla starka relationer, och du sätter alltid kunden och affären i fokus.


Framgångsfaktorer
• Ekonomisk eller affärsinriktad högskoleutbildning
• 1-3 års arbete inom ekonomi och finans, gärna i en global tillverkningsindustri
• Orderhanteringssystem
• Systemvana i SAP & Excel


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START:
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 22-02-2023

Denna tjänst är en hyra där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36. Visa mindre

Rådgivare ekonomi, inriktning lantbruk, Gävleborg

Ansök    Jan 13    Ludvig & Co AB    Redovisningsekonom
Vill du vara med och göra skillnad för lantbrukare? Vi söker medarbetare till våra kontor i Gävleborg, läs mer nedan. Fler och fler kunder anlitar oss och vi tar nu nästa steg i vår tillväxtsatsning. Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad för lantbrukare?
Vi söker medarbetare till våra kontor i Gävleborg, läs mer nedan.

Fler och fler kunder anlitar oss och vi tar nu nästa steg i vår tillväxtsatsning. Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

Tillsammans med våra befintliga lantbruksrådgivare kommer du i nära samarbete med våra kunder över tid att arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att utveckla deras verksamheter inom segmentet lantbruk. Du kommer att bistå lantbruksägare och företagare med löpande konsultation. Vi har just nu lediga tjänster och innehållet i din roll kan komma att variera utifrån din erfarenhetsnivå. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• EU-ersättningar och SAM-ansökningar
• Uppdragsansvar och kundansvar
• Kors- och merförsäljning samt att bidra med din kompetens till andras kunduppdrag
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
• Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
• Handledning av kollegor
• Tillsammans med närmsta chef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning
• Investeringskalkyler o dyl

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

I marknadsområde Gävleborg är vi ca 40 ekonomer, uppdelade i fyra olika affärsgrupper. Hos oss kommer din närmsta chef vara en affärschef som är närvarande och kunnig inom ekonomiområdet som stöttar och coachar dig. Vi har kontor i Sandviken, Bollnäs, Edsbyn, Ljusdal och Hudiksvall. Ange i ansökan vilken ort du vill arbeta på. Du blir en del av ett framgångsrikt team med och generös kompetensöverföring. Som grupp värdesätter vi en öppen dialog och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Inom Ludvig & Co har vi ett högt medarbetarengagemang och nu finns möjligheten att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Vi tror på att vi tillsammans är starka och att vi blir bäst när alla har möjlighet att specialisera sig mot det de tycker är roligast. 

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag eller koncerner. Både runt om i landet och bland dina kollegor på plats finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas hos oss. Vi har ett lättillgängligt intranät fullt med möjligheter och ett kollektivavtal med fina förmåner. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.


För att lyckas behöver du


• Utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag likväl som att kunna arbeta i team
• Ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt
• Ett digitalt arbetssätt
• Erfarenhet från lantbrukssektorn

Meriterande är


• Lantmästare, lantbruksekonom, agronom eller motsvarande utbildning 
• Erfarenhet som redovisningskonsult alternativt revisor
• Erfarenhet av olika branscher och olika bolagsformer
• Auktoriserad redovisningskonsult
• Erfarenhet av molnbaserade redovisningssystem
• Erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning 

Det är viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till lantbruk. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra rådgivare. Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team.

Vi ser att du har en hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vi ser också att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund, som både kan leda till kostnads- och tidseffektivitet. Du kommer delvis att överta befintliga kunder, men du förväntas också belägga din egen tid och proaktivt arbeta för att leverera resultat efter uppsatta mål. Då vi söker flertalet rådgivare finns det möjlighet att anställas som antingen senior rådgivare, rådgivare alternativt junior rådgivare om du är i början av din karriär. Vi söker främst dig som redan arbetat ett antal år och ju mer du hunnit fylla på din arbetslivserfarenhet ju mer meriterande.  

Låter det här som du? 

Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsterna är på antingen hel- eller deltid utifrån överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 31 januari. Vid frågor kring tjänsten kontakta marknadsområdeschef Marie Johansson på tel. 026-24 59 75 alt. [email protected].

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jan 20    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Har du högskoleexamen inom ekonomi? är du ute efter en ny utmaning där du kan använda din erfarenhet från redovisningsområdet men också få fortsätta utvecklas? då har vi ett spännande uppdrag för dig!  Arbetet avser heltid och det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat konsultuppdrag.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du högskoleexamen inom ekonomi? är du ute efter en ny utmaning där du kan använda din erfarenhet från redovisningsområdet men också få fortsätta utvecklas? då har vi ett spännande uppdrag för dig!  Arbetet avser heltid och det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat konsultuppdrag. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-02-05. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara varierande. Du kommer bland annat att arbeta med;


ansvara för att hantera finansiell data och bistå organisationen med ekonomisk stödadministration
rapportering
manuella journalposter, balansräkningar och efterföljande undersökningar
allmän redovisning
dokumentera, utveckla och förbättra processer
Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och månadsbokslut. 
För att trivas i rollen krävs det också;


goda kunskaper i svenska och engelska
mycket goda kunskaper i excel

Har du även arbetat i SAP är det meriterande. 


Som person är du är organiserad, noggrann, detaljfokuserad och har också ett analytiskt tankesätt. Du tycker om att utvecklas och arbetar gärna i team men kan också när det behövs vara självständig i arbetet.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sustainability Specialist till Alleima

Ansök    Jan 17    Alleima EMEA AB    Redovisningsekonom
Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet och ett av koncernens strategiska fokusområden, Industry leading Sustainability. EU har nyligen beslutat om ett nytt direktiv för hållbarhetsredovisning, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) som träder i kraft 1 januari 2024. Alleima behöver därav stärka upp med dig som vill vara del av detta mycket omfattande och viktiga arbete, och samtigt få möjlighet att ta hållbarhetsredovisning till en ... Visa mer
Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet och ett av koncernens strategiska fokusområden, Industry leading Sustainability. EU har nyligen beslutat om ett nytt direktiv för hållbarhetsredovisning, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) som träder i kraft 1 januari 2024. Alleima behöver därav stärka upp med dig som vill vara del av detta mycket omfattande och viktiga arbete, och samtigt få möjlighet att ta hållbarhetsredovisning till en ny nivå på Alleima.
Alleima kommer under 2023 och 2024 arbeta intensivt med att göra organisationen och företaget redo för CSRD. Fokus på arbetet kommer vara att tolka lagstiftningen, utveckla processer, mätningar, redovisningar och annat som visar att Alleima möter kraven i direktivet.


Tjänsten kommer vara en projektanställning under 18 månader med placering i Sandviken.

Din roll
För koncernen kommer du ha en viktig sammanhållande roll i arbetet. I projektet kommer du tillsammans med ytterligare resurser från centrala och koncerngemensamma nyckelfunktioner samt representanter från våra divisioner att:
- Förbereda internt ramverk för utökad hållbarhetsrapportering
- Sätta upp redovisningsprinciper och rapportering utifrån gällande ny lagstiftning (CSRD) och redovisningsregler (ESRS), så att vi möter de nya kraven på företag för hållbarhetsredovisning
Arbetet drivs i projektform och innebär interaktion med representanter från fler viktiga funktioner/roller som träffas av CSRD. Projektet ska leverera en rapporteringsprocess som möjliggör redovisning i enlighet med CSRD, och som omfattar Alleimas väsentliga hållbarhetsaspekter samt är robust och klarar externa granskningskrav mot regelverket Projektet ska dessutom lägga vikt på att rapporteringen blir effektiv och att redovisningens innehåll är värdeskapande, såväl för externa intressenter som för oss inom företaget.

Din Profil
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du behöver en bred allmänkunskap samt ett stort intresse inom hållbarhet. Vi ser att du gärna har en finansiell bakgrund inom redovisning och vidare har förståelse för lagtext och förmågan att se hur den påverkar oss som koncern. Har du tidigare arbetat i projekt och drivit processutveckling ser vi det som meriterande. Rollen innebär många kontaktytor och det är viktigt att du är en god relationsbyggare med god kommunikativ förmåga.


Vad du kan förvänta dig från oss:
I den här rollen ges du möjlighet att vara med från start och bygga strukturer från grunden för den framtida hållbarhetsredovisningen inom Alleima. Du kommer vara en viktig del i att sätta tonen för hur Alleima utåt sett kommer synas inom hållbarhetsområdet. Så med stora utvecklingsmöjligheter är du med och gör skillnad för Alleima och det fortsatta hållbarhetsarbetet.
Ytterligare information
Kontakta gärna oss om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer:?
Håkan Sundström, rekryterande chef, +46 70 634 39 95


Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Larsson, Unionen, +46 70 307 30 48
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, +46 70 651 73 81?
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 70 314 24 43?

Är du intresserad av rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare:?
Elin Olsson, ansvarig rekryterare, +46 76?720 16 99


Välkommen med din ansökan senast 6 februari 2023.

På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022.Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa!
www.alleima.com Visa mindre

Redovisningsekonom, Sandviken

Ansök    Nov 11    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Vi söker nu redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Sandviken! Arbetet avser heltid och kommer att vara ett längre uppdrag på ca 6 månader, det kan finnas möjligheter till förlängning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på t... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Sandviken!
Arbetet avser heltid och kommer att vara ett längre uppdrag på ca 6 månader, det kan finnas möjligheter till förlängning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-11-27. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara varierande. Du kommer bland annat ansvara för löpande redovisning, fakturering och hantering av leverantörsfakturor.  Du kommer även att vara med och utveckla arbetssätten inom det allmänna redovisningsområdet. Har du erfarenhet av att arbeta i större bolag ser vi det som meriterande.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och månadsbokslut och besitter goda kunskaper i Excel. 

Som person är du lösningsorienterad, effektiv och nyfiken. Vidare är du noggrann och strukturerad och har en stark vilja att utvecklas.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat för att lyckas i rollen.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Handläggare ekonomi till Västerbergs folkhögskola

Ansök    Dec 19    REGION GÄVLEBORG    Redovisningsekonom
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till exempelvis Gävle och Falun. Hos oss möter du människor med ol... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till exempelvis Gävle och Falun. Hos oss möter du människor med olika bakgrund och i alla åldrar från 18 år och uppåt. Folkhögskolan ger förberedelse för resten av livet och är en utbildningsform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina ämneskunskaper inom olika områden. Vi är ungefär 40 medarbetare och 270 deltagare på skolan.

Västerbergs folkhögskola är HBTQI-certifierad och vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i ett arbetslag, är underställd skolans rektor och samarbetar främst med skolledning och administratörer, men också med andra medarbetare. Du kommer att ha kontakt med Folkbildningsrådet, Centrala studiestödsnämnden, Statistiska centralbyrån med flera. Vi har också samarbete med Region Gävleborgs andra folkhögskolor; Forsa och Bollnäs.

Som handläggare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• ekonomisk hantering
• fakturering
• uppföljning av ekonomi och produktion
• framtagande och analys av statistik och rapporter
• ekonomiska redovisningar till myndigheter och bidragsgivande instanser
• flera administrativa system såsom Schoolsoft, Agresso, Proceedo och vår lärplattform Office365
• att vara delaktig i arbetet med budget och verksamhetsplanering
• viss studerandeadministration.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Vi söker en skicklig och strukturerad handläggare med känsla för service och administration. För att lyckas i rollen så är du driven, självständig och flexibel. Vilja och förmåga till samarbete är också viktigt. Du är intresserad av att bidra till utvecklingen av hela skolans verksamhet och har ett genuint intresse för folkbildning.

I rollen som handläggare ska du ha
• utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning ekonomi
• flera års erfarenhet från arbete med ekonomi och administration
• kompetens inom ekonomisk redovisning.

För den här tjänsten är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig sektor. Erfarenhet av arbete inom folkhögskola eller annan folkbildning kan också vara värdefullt.


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Förvaltningen trafik, kultur och folkhögskolor samlar vårt arbete med länets kollektivtrafik, kultur samt utbildning och folkbildning. Vi som arbetar här ser till att tåg och bussar rullar, att Gävleborg har ett aktivt kulturliv och att den som vill, kan utbilda sig, växa och utvecklas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Redovisningsekonom med finansansvar - Sandviken

- du arbetar med bolagsekonomi och finansiering/upplåning för koncernen   Sandvikens kommun är i en spännande fas med framtida utmaningar!   Efter några års anpassning till förändringar inom arbetsmarknaden, tar nu industrisatsningar och den viktiga etableringen av Microsoft kommunen in i nya möjligheter.    Sandvikens Stadshus AB är moderbolag i Sandviken kommunala bolagskoncern och verkar som kommunens holdingbolag för exempelvis Sandvikenhus AB, Sandvik... Visa mer
- du arbetar med bolagsekonomi och finansiering/upplåning för koncernen
 
Sandvikens kommun är i en spännande fas med framtida utmaningar!
 
Efter några års anpassning till förändringar inom arbetsmarknaden, tar nu industrisatsningar och den viktiga etableringen av Microsoft kommunen in i nya möjligheter. 
 
Sandvikens Stadshus AB är moderbolag i Sandviken kommunala bolagskoncern och verkar som kommunens holdingbolag för exempelvis Sandvikenhus AB, Sandviken Energi AB, Högbo Bruks AB och Göransson Arena AB. Bolaget ägs till 100 % av Sandvikens kommun.

Uppdraget:
Som Redovisningsekonom hanterar du löpande ekonomiadministration och redovisning för bolagskoncernens moderbolag Sandvikens Stadshus AB och bidrar med din kompetens inom aktiebolag- och koncernredovisning samt bokslutsarbete.
 
En stor del av uppdraget blir att samordna och koordinera finansieringsprocessen i kommunen och bolagskoncernen. Din roll blir efter relevant introduktion att ansvara för behovet av upplåning samt att följa upp och planera likviditeten. Det gör du i nära samarbete med kommunens ekonomichef och koncernekonom, koncernbolagens ekonomiavdelningar samt banker vid låneupphandlingar. En noggrann planering av likviditet och av koncernens upplåning har du helhetssyn över koncernens finansieringsstruktur. 
 
Du kommer att ha ett nära samarbete med kommunens koncernekonom och rapporterar till Ekonomichefen för Sandvikens kommun. Din arbetsplats blir kommunens ekonomi- och inköpskontor.

Kvalifikationer: 
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en erfaren redovisningsekonom och du tillförs vid behov övrig relevant kompetens. Du har några års erfarenhet av redovisning av aktiebolag och gärna viss bokslutskompetens. Om du även har arbetat med finansredovisning och likviditetsplanering så är det ett stort plus. 
 
Du har lätt för att samarbeta med andra och är analytisk. Du arbetar systematiskt och metodiskt samt vill vidareutvecklas inom redovisningsområdet.
 
I grunden har du en högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Då det i tjänsten ligger mycket kommunikation mot tjänstemän, banker, bolag och politik, så vill vi att du klarar av att hantera kommunikation i tal och skrift på svenska.
 
Välkommen att bli en nyckelperson för Sandvikens fortsatta samhällsutveckling!

 


I våra verksamheter arbetar 3000 människor inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
www.sandviken.se Visa mindre

Financial Controller

Ansök    Aug 19    SANDVIK AB    Redovisningsekonom
Being a leading supplier of equipment, tools, services, support and technical solutions for the mining and construction industry requires commitment. At Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR), we aim to develop solutions that provide our customers in every corner of the world with the best overall experience. This also applies to our people – the bearers of innovation and culture. We’re looking for a structured Financial Controller who is driven by pers... Visa mer
Being a leading supplier of equipment, tools, services, support and technical solutions for the mining and construction industry requires commitment. At Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR), we aim to develop solutions that provide our customers in every corner of the world with the best overall experience. This also applies to our people – the bearers of innovation and culture.
We’re looking for a structured Financial Controller who is driven by personal development and innovation. Do you love everything Finance? At SMR, you have the possibility of working in a role that influences the way we do business – we try to stay ahead of the curve, and hope that you share the same approach as we do! Come join our exciting world!

Your mission
In this position, you oversee our accounting operations, including ensuring that month-end closing processes and financial reporting functions are completed accurately and on time. You’re responsible for operational steering of the financial reporting, ensuring that all financial statements and balance sheets are recorded, reconciled and delivered to the appropriate stakeholders.
You also ensure that our accounting systems comply with generally accepted accounting principles and with IFRS, help reduce risk and manage cash. Overseeing our cash-flow transactions by tracking our in- and outflow of cash is also an important part of your role. Furthermore, you’re accountable for internal controls and the implementation of continuous testing. Another important and natural part of your job is your ongoing work to develop and improve our routines and processes.
This role is based in Sandviken or Järfälla/Veddesta.

Your character
We’re looking for someone with a relevant business degree and a few years of experience in accounting, along with adequate knowledge of IFRS, accounting and/or financial control. You have strategic planning and operations experience, and you’re proficient in analysis as well as data management systems, such as Excel and Office 365. Previous exposure in programs like Aurora and to mining, construction or engineering industries are also advantageous. As we operate in an international setting, you need great skills in English, both verbally and in writing, while skills in Swedish are necessary in this position.
We’re sincerely interested in, and value your personality. You’re organized, thorough, pay close attention to details and have an analytical mind and a natural talent for translating numbers to business. Operating in a global and fast-paced environment where peaks occur motivates you, and you’re proactive in your ways of working and truly believe that excellent teamwork is very important for success. As we’re a partner of the larger organization, you use your great communication skills to build and maintain strong relationships, gain trust and to inspire people around you to work towards common goals.

Our Sandvik culture
Sandvik is a global high-tech engineering group with a decentralized way of working and a culture were focusing on customer value, innovation, fair play, continuous improvements and strong performance are encouraged. For us, it is clear that diversity of experience, perspective and background forms a solid foundation for achieving great results. Learn more about our business by visiting or website, LinkedIn or Facebook.

Application
Send your application no later than September 11, 2022. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0043897).

Contact information
For further information about this position, please contact:
Katarina Lidblom, Finance Manager, +46 (0)70 616 38 25 or at [email protected]

Union contacts - Sweden
Per Hedman, Unionen, +46 (0)26 50 14
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 26 27 18
Linda Adamsson, Ledarna, +46 (0)26 16 01

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Johnny Sjöstrand
Sandvik Mining and Rock Solutions is a business area within the Sandvik Group and a global leading supplier of equipment and tools, parts, service, digital solutions and sustainability-driving technologies for the mining and construction industries. Application areas include rock drilling, rock cutting, loading and hauling, tunneling and quarrying. In 2021, sales were approximately 41 billion SEK with about 15,600 employees. Visa mindre

Accounting Professional

Ansök    Sep 21    Alleima EMEA AB    Redovisningsekonom
Strip Division inom Alleima, utvecklar, tillverkar och säljer precisionsband på den globala marknaden till kunder inom bland annat konsument,- fordons- och medicinsk industri. Vi är världsledande där vi verkar och strävar ständigt efter att hitta nya applikationer och segment där vi kan bidra till och lösa våra kunders utmaningar. Att arbeta med finans inom Alleima innebär att aktivt stötta organisationen i beslutsfattande och ekonomisk kompetensutvecklin... Visa mer
Strip Division inom Alleima, utvecklar, tillverkar och säljer precisionsband på den globala marknaden till kunder inom bland annat konsument,- fordons- och medicinsk industri. Vi är världsledande där vi verkar och strävar ständigt efter att hitta nya applikationer och segment där vi kan bidra till och lösa våra kunders utmaningar.
Att arbeta med finans inom Alleima innebär att aktivt stötta organisationen i beslutsfattande och ekonomisk kompetensutveckling genom att säkerställa hög kvalitet i våra processer och erbjuda, effektiva, pålitliga och relevanta analyser och uppföljning inom finansområdet.

Din roll
I rollen som Accounting Professional arbetar du med löpande redovisning och bokslutsarbete för Alleima StripTech AB.
Där ansvarar du för uppgifter såsom:
· Personalredovisning
Pension
Semester och tidssaldon
Bonus och resultatandelar

· Skatt och moms
Skatterapportering
Deklaration av arbetsgivaravgiftter och f-skatt
Momsdeklaration
Löneskatt

· Anläggningstillgångar
Avskrivningar
Investeringar

I arbetsuppgifterna ingår även delta i utvecklingen av Alleima Sveriges ekonomisystem och processer med tillhörande sidosystem. Arbetet innehåller både löpande och projektbetonade arbetsuppgifter där du utifrån givna ramar har stor möjlighet att själv planera och genomföra arbetet. Som Accounting Professional arbetar du aktivt i olika projekt samt deltar i utveckling och förbättring av både grupp- och verksamhetsprocesser. Du är den på StripTech som kan vägleda organisationen i redovisningsfrågor med fokus på lön, pension, skatt och moms.

Din Profil
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande kompetens med minst treårs erfarenhet av redovisning. Det är viktigt att du har djup förståelse för finansprocesser, rapportering och redovisning och ser gärna att du har arbetat med redovisning i ett större tillverkande bolag. Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du alltid levererar av hög kvalité och har en bra kommunikativ förmåga. Du är en prestigelös person med stort engagemang både i ditt arbete och i företagets verksamhet. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till gruppens bästa.

Vad du kan förvänta dig från oss:
· Du ges ett helhetsansvar inom redovisning och överblicken över hela den legala enheten.
· Du får möjlighet att planera ditt eget arbete
· Du blir en del av ett drivet och positivt team


Ytterligare information:
Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande. Senast datum för ansökan 2022-10-12.

Kontaktuppgifter
Kontakta gärna oss om du är intressera av tjänsten och vill veta mer:
Karin Wanhatalo, rekryterande chef, +46 76?768 66 26

Är du intresserad av rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare:
Elin Olsson, rekryterare, +46 76?720 16 99

Fackliga kontaktpersoner:
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna Alleima Sandviken, 070?314 24 43
Stefan Jonsson, Unionen Alleima Sandviken, 070?396 03 00
Lisa Lautrup, Akademikerföreningen, 070?616 80 41


På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.
Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022.Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri. Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Chef Kundreskontra

Ansök    Sep 21    AB SANDVIK Coromant    Redovisningsekonom
På Sandvik Coromant drivs vi av en passion för kvalitet i allt vi gör. Vi är stolta över vår förmåga att testa gränser – vilket har positionerat oss i den absoluta framkanten av den globala marknaden. Med ett innovativt driv och en vilja att alltid ligga steget före har vi siktet inställt mot en spännande framtid. Vi letar nu efter en driven och strukturerad teamledare inom kundreskontra till vår ekonomiavdelning i Sandviken. Är du nyfiken på att bli en d... Visa mer
På Sandvik Coromant drivs vi av en passion för kvalitet i allt vi gör. Vi är stolta över vår förmåga att testa gränser – vilket har positionerat oss i den absoluta framkanten av den globala marknaden. Med ett innovativt driv och en vilja att alltid ligga steget före har vi siktet inställt mot en spännande framtid.
Vi letar nu efter en driven och strukturerad teamledare inom kundreskontra till vår ekonomiavdelning i Sandviken. Är du nyfiken på att bli en del av Sandvik Coromant och vårt kompetenta team? Skicka din ansökan redan idag!
Om jobbet
Som chef för kundreskontran har du personalansvar för ett team med tre medarbetare och operationellt ansvar att leda, stötta och fördela arbetet i teamet - där du även själv arbetar operativt. Du rapporterar till Finance Manager för AB Sandvik Coromant och ingår i ledningsgruppen för Coromant Financial Control Sweden.
Du ansvarar för löpande hantering av samtliga arbetsuppgifter kopplat till kundreskontran och den interna leverantörsreskontran, för flera svenska bolag inom koncernen. Exempelvis utfärdar du kundfakturor, bokför in- och utbetalningar samt gör kontoavstämningar inför månadsbokslut. Du arbetar även aktivt med påminnelsehantering och uppdatering av kunddata. Du följer upp behov och krav från olika intressenter och säkerställer en kvalitativ leverans av våra tjänster. Du ansvarar för efterlevnad av svensk lagstiftning samt Sandviks interna riktlinjer inom området. Du arbetar även aktivt med intern kontroll och att utveckla och förbättra våra processer. För att skapa effektivare och säkrare arbetsprocesser arbetar vi med automatisering, där Robotic Process Automation är en viktig del.
Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna på ett större företag. Kunskaper inom SAP eller annat större ERP-system samt vana att arbeta i Office 365, särskilt Excel, är meriterande. Då vi arbetar i en global miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Dina personliga egenskaper är särskilt viktiga för oss – driven och med naturliga ledaregenskaper är du lyhörd, engagerande och prestigelös. Du är strukturerad och noggrann, tar ansvar och har en god kommunikationsförmåga. Ditt starka driv tillsammans med din beslutsamhet, gör att du avslutar de uppgifter du tar dig an och du motiveras av att leverera i tid. Du har vana av att arbeta självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du ser vikten av att vara en god lagspelare och värdet i att vara ett team.
Vår kultur
Innovation och utveckling finns i vårt DNA och vi är stolta över att forma framtidens tillverkning i nära samarbete med våra kunder och partners. Vi tror på en inkluderande, jämlik och öppensinnad kultur och vi värnar om vår mångfald eftersom den hjälper oss att nå fantastiska resultat. Som ett extra plus erbjuder vi även många karriärvägar och fina förmåner för våra anställda. Nu ser vi fram emot att träffa dig! Vill du veta mer om oss och våra produkter? Kika in på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn.
Hur du ansöker
Välkommen med din ansökan senast 12 oktober 2022.
Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar (jobb-id: R0041055).
Kontaktinformation
Är du nyfiken och vill veta mer om den här tjänsten? Kontakta din framtida chef:
Carina Svensson, Finance Manager, 070-616 30 13

Fackliga kontaktpersoner
Thomas Lilja, Unionen, 026-26 66 59
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, 070-616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, 026-26 19 84

Ansvarig rekryterare
Andreas Dahlén
Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 1700 patent världen över, sysselsätter över 7700 anställda och finns representerat i 150 länder. Visa mindre

Financial Controller till Sandvik Materials Technology i Sandviken

-en utvecklings- och systemintresserad redovisningsekonom    Sandvik Materials Technology(SMT) har påbörjat en spännande resa till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm och uppbyggnad av egna funktioner pågår intensivt sen ett tag tillbaka. Bolaget implementerar M3 som nytt ERP-system, något som du i denna roll blir tydligt involverad i. I rollen som Financial controller kommer du att vara en del av  AB SMT Tubes ekonomifunktion i Sandvike... Visa mer
-en utvecklings- och systemintresserad redovisningsekonom 
 
Sandvik Materials Technology(SMT) har påbörjat en spännande resa till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm och uppbyggnad av egna funktioner pågår intensivt sen ett tag tillbaka. Bolaget implementerar M3 som nytt ERP-system, något som du i denna roll blir tydligt involverad i. I rollen som Financial controller kommer du att vara en del av  AB SMT Tubes ekonomifunktion i Sandviken som totalt omfattar ett tjugotal medarbetare. Funktionen ansvarar för löpande redovisning och bokslut för bolagen AB SMT Tube och SMT Rock Drill Steel AB.
 
Vid avdelningen återfinns två redovisningsekonomer som blir dina närmaste kollegor och du får ett eget ansvar för redovisning av råvaru- och valutasäkringar, samt uppföljning av den interna fakturahubben, interna betalningar (netting) samt balansräkningssäkringar för AB SMT Tube.  I rollen ingår till stor del att delta i projekt och arbeta med utveckling av processer.
 
Din bakgrund
Vi söker Dig som har relevant utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet samt minst fem års erfarenhet av redovisning, gärna från industri. För att lyckas i rollen krävs god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har ett gediget systemintresse och vi ser gärna att du är van att arbeta mot tydliga deadlines.
 
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann, strukturerad och utför ditt arbete med hög integritet. Du drivs av att få bidra till ständiga förbättringar och utveckla arbetssätt och processer. Med god kommunikativ förmåga skapar du ett förtroendefullt samarbete med kollegor och bidrar till en positiv arbetsmiljö.
Välkommen att visa intresse för en roll där du får vara med och påverka och bli delaktig i en spännande resa !

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
 


På Sandvik Materials Technology (SMT) är uppdraget mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklas de bästa lösningarna efter kunders behov. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som första prioritet, skapas en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.? SMT är på en spännande resa mot att bli ett fristående börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Vid tidpunkten för börsnoteringen kommer SMT att byta namn till Alleima.
Med en tydlig riktning för resan, där de nyttjar sin position som teknologiledare, progressiv affärspartner och är drivande vad gäller hållbarhet, syftar verksamheten till att bli ett ännu starkare bolag inom industri.?

Sandvik och Sandvik Materials Technology är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för sina anställda, företaget och kunder. Bolaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Visa mindre

Senior Accounting Professional - Sandvik AB

Ansök    Jun 1    SANDVIK AB    Redovisningsekonom
Sandvik’s Finance organization strives to protect and enhance shareholder value by turning financial data into the basis for decision-making and by protecting Sandvik’s capital structure. We aim to be true business partners as we ensure high quality processes and provide efficient, reliable and proactive financial analysis. Now, we’re looking for a Senior Accounting Professional to join our General Accounting function in Sandviken – a small competent team ... Visa mer
Sandvik’s Finance organization strives to protect and enhance shareholder value by turning financial data into the basis for decision-making and by protecting Sandvik’s capital structure. We aim to be true business partners as we ensure high quality processes and provide efficient, reliable and proactive financial analysis. Now, we’re looking for a Senior Accounting Professional to join our General Accounting function in Sandviken – a small competent team where collaboration, knowledge sharing and curiosity are keys.
We’re the hub for Swedish Group companies when it comes to managing accounting and all related issues, and we offer you a developing position where you get to interact with a large and interesting network in a global environment. It’s also a great opportunity to be involved in shaping our ways of working within accounting and financial reporting.
About the job
In this role, you contribute to ensuring efficient and reliable handling of general accounting activities, where your main focus is supporting the Swedish companies within our Sandvik Group structure. You’re responsible for delivering financial operations in compliance with IFRS, local legislation (K3) and our internal processes and regulations.
Your everyday work includes:
financial statements,
balance reconciliation, transactions and closings,
insurance and captive accounting
managing VAT, taxes and tax returns,
preparing forecasts,
analyze and follow up on outcomes and actual numbers and
annual reports according to Swedish GAAP
driving various improvements and projects.

Together with our finance team, you take an active part in reporting and communicating figures and numbers that enable our management to make informed decisions and increase profitability. You report to the Manager for General Accounting, but you also work in close collaboration with the finance managers of the group companies you’re supporting.
About you
We’re looking for an analytical, thorough and quality conscious accountant with extensive experience of working in similar roles at larger companies or accounting firms. You have an academic degree in Accounting or Finance, experience in driving improvements and you’re skilled in Office 365 and especially Excel. Previous experience of working in SAP is also a big plus, as well as having worked with insurance and/or captive accounting. Working in a global business with our headquarters in Sweden, you need to communicate and present information fluently in both English and Swedish.
As new technology influences the world of finance and accounting, you’re interested in understanding how we can benefit from this, and you consider yourself to be an easy learner and an early adaptor of change. You’re also motivated and used to mixing teamwork with a strong independent drive to achieve results.
A glimpse of our culture
Sandvik is a high-tech and global engineering group, rapidly developing into new, digital offerings. We believe in a collaborative and inclusive culture, where innovations are part of everyday life. For us, it’s clear that our diversities form a solid foundation for achieving great results. We also believe in finding that perfect mix between work, family life and interests, and we happily support our employees in balancing this. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.
How to apply?
Send your application no later than June 23. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0042094).
Contact information
For more information about this position, please contact:
Viktor Tingåker, Manager for General Accounting, +46 (0)26 260 294
Union contacts - Sweden
Kristina Sundell, Unionen, +46 (0)70-211 64 00
Erik Knebel, Akademikerföreningen, +46 (0)173-846 10
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26-26 19 84

To learn about our recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.
Recruitment Specialist
Irene Sveen
Sandvik is a global high-tech engineering group offering solutions that enhance productivity, profitability and sustainability for the manufacturing, mining and infrastructure industries. We are at the forefront of digitalization and focus on optimizing our customers’ processes. Our world-leading offering includes equipment, tools, services and digital solutions for machining, mining, rock excavation and rock processing as well as advanced materials. In 2021 the Group had approximately 44,000 employees and revenues of about 99 billion SEK in about 150 countries.
#LI-DNI Visa mindre

Redovisningsekonom

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker: Utvecklings- och systemintresserad Redovisningsekonom På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, s... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker:
Utvecklings- och systemintresserad Redovisningsekonom

På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

SMT är på en spännande resa mot att bli ett fristående börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Vid tidpunkten för börsnoteringen kommer SMT att byta namn till Alleima. Bolaget implementerar M3 som nytt ERP-system, något som du i denna roll blir tydligt involverad i.
Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa!

Arbetsuppgifter
I rollen som Financial controller kommer du att vara en del av AB SMT Tubes ekonomifunktion i Sandviken som totalt omfattar ett tjugotal medarbetare. Funktionen ansvarar för löpande redovisning och bokslut för bolagen AB SMT Tube och SMT Rock Drill Steel AB.

Vid avdelningen återfinns två redovisningsekonomer som blir dina närmaste kollegor och du får ett eget ansvar för redovisning av råvaru- och valutasäkringar, samt uppföljning av den interna fakturahubben, interna betalningar (netting) samt balansräkningssäkringar för AB SMT Tube. I rollen ingår till stor del att delta i projekt och arbeta med utveckling av processer.

Din profil
Vi söker Dig som har relevant utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet samt minst fem års
erfarenhet av redovisning, gärna från industri. För att lyckas i rollen krävs god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har ett gediget systemintresse och vi ser gärna att du är van att arbeta mot tydliga deadlines.

Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann, strukturerad och utför ditt arbete med hög integritet. Du drivs av att få bidra till ständiga förbättringar och utveckla arbetssätt och processer. Med god kommunikativ förmåga skapar du ett förtroendefullt samarbete med kollegor och bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Välkommen att visa intresse för en roll där du får vara med och påverka och bli delaktig i en spännande resa!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vi har valt att samarbeta med Balkefors & Ponsiluoma i denna rekrytering och de kommer hantera alla ansökningar även för interna sökande. Vänligen ansök via länken på deras hemsida

Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.

Kontaktinformation

Vi har valt att samarbeta med Balkefors & Ponsiluoma i denna rekrytering och de kommer hantera alla ansökningar även för interna sökande. Vänligen ansök via länken på deras hemsida:

https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/48778-balkefors-ponsiluoma-ab-sandviken-financial-controller-till-sandvik-materials-technology-i-sandviken

Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30. Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/48778-balkefors-ponsiluoma-ab-sandviken-financial-controller-till-sandvik-materials-technology-i-sandviken

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2021 var drygt 13,4 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 500. Visa mindre

Leverantörsreskontraspecialist till Sandvik Materials Technology

Ansök    Jan 14    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Har du flerårig erfarenhet av leverantörsreskontra? Är du noggrann och har en förmåga att möta uppsatta deadlines? Då kan du vara våran nya Leverantörsreskontraspecialist, välkommen med din ansökan. På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårat uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål ä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du flerårig erfarenhet av leverantörsreskontra? Är du noggrann och har en förmåga att möta uppsatta deadlines? Då kan du vara våran nya Leverantörsreskontraspecialist, välkommen med din ansökan.

På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårat uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

SMT har påbörjat en spännande resa att utforska möjligheten till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm – tidigast 2022, förutsatt rätt omständigheter för den givna tidpunkten. Med en tydlig riktning för den resa vi står inför, där vi utnyttjar vår position som ledare inom teknologin, progressiv affärspartner och där vi sitter i förarsätet vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare och självständigt företag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Häng med på vår resa till att bli ett fristående bolag! 

Till SMT Financial Services söker vi nu en engagerad, strukturerad och driven Leverantörsreskontraspecialist.

Ansvarsområden
Som leverantörsreskontraspecialist förbereder, registrerar och processar du leverantörsfakturor och hanterar betalningspåminnelser och utbetalningar i banksystemet. Du ansvarar för att transaktionsuppgifter överensstämmer med lagstiftningen och med våran process och reglering inom aktuellt område. Särskilt fokus ligger på råvaruinköp som är en viktig del i affärsprocessen med kritiska deadlines.

I rollen ingår även att: 
Stödja organisationen avseende förändringar och kvalitet i leverantörsdata.
Hantera inkomna bankgarantier
Administrera upplägg och underhåll av masterdata
Hantera Supply Chain Finance


Arbetstider
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Placering: Sandviken

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av leverantörsreskontra och fakturahantering på råvaruinköp. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller lång relevant erfarenhet av liknande roll. Du är bekväm inom IT och vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenheter från M3 och/eller SAP.

Du konverserar obehindrat på svenska och engelska i både tal och text.

Som person har du ett inre driv och är beredd att ta ett stort eget ansvar samt har en mycket god samarbetsförmåga och är öppen för förändringar. Du ser dig själv som noggrann med en känsla för detaljer.

Du besitter en förmåga att tänka analytiskt och vara steget framför så du effektivt kan bidra till att hitta effektiviseringsmöjligheter och nya tekniska lösningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Senast 2022-02-13 önskar vi få din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gustaf Sjögren, Rekryteringskonsult, [email protected]

Fackliga representanter:
Mikael Larsson, Unionen SMT Sandviken, +46 70 307 30 48
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen SMT Sandviken, +46 70 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna SMT Sandviken, +46 70 314 24 43

Om företaget
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2020 var drygt 13,6 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 000.

På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology? Visa mindre

Financial Controller till Sandvik Materials Technology i Sandviken

-en utvecklings- och systemintresserad redovisningsekonom    Sandvik Materials Technology(SMT) har påbörjat en spännande resa till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm och uppbyggnad av egna funktioner pågår intensivt sen ett tag tillbaka. Bolaget implementerar M3 som nytt ERP-system, något som du i denna roll blir tydligt involverad i. I rollen som Financial controller kommer du att vara en del av  AB SMT Tubes ekonomifunktion i Sandvike... Visa mer
-en utvecklings- och systemintresserad redovisningsekonom 
 
Sandvik Materials Technology(SMT) har påbörjat en spännande resa till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm och uppbyggnad av egna funktioner pågår intensivt sen ett tag tillbaka. Bolaget implementerar M3 som nytt ERP-system, något som du i denna roll blir tydligt involverad i. I rollen som Financial controller kommer du att vara en del av  AB SMT Tubes ekonomifunktion i Sandviken som totalt omfattar ett tjugotal medarbetare. Funktionen ansvarar för löpande redovisning och bokslut för bolagen AB SMT Tube och SMT Rock Drill Steel AB.
 
Vid avdelningen återfinns två redovisningsekonomer som blir dina närmaste kollegor och du får ett eget ansvar för redovisning av råvaru- och valutasäkringar, samt uppföljning av den interna fakturahubben, interna betalningar (netting) samt balansräkningssäkringar för AB SMT Tube.  I rollen ingår till stor del att delta i projekt och arbeta med utveckling av processer.
 
Din bakgrund
Vi söker Dig som har relevant utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet samt minst fem års erfarenhet av redovisning, gärna från industri. För att lyckas i rollen krävs god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har ett gediget systemintresse och vi ser gärna att du är van att arbeta mot tydliga deadlines.
 
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann, strukturerad och utför ditt arbete med hög integritet. Du drivs av att få bidra till ständiga förbättringar och utveckla arbetssätt och processer. Med god kommunikativ förmåga skapar du ett förtroendefullt samarbete med kollegor och bidrar till en positiv arbetsmiljö.
Välkommen att visa intresse för en roll där du får vara med och påverka och bli delaktig i en spännande resa !

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
 


På Sandvik Materials Technology (SMT) är uppdraget mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklas de bästa lösningarna efter kunders behov. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som första prioritet, skapas en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.? SMT är på en spännande resa mot att bli ett fristående börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Vid tidpunkten för börsnoteringen kommer SMT att byta namn till Alleima.
Med en tydlig riktning för resan, där de nyttjar sin position som teknologiledare, progressiv affärspartner och är drivande vad gäller hållbarhet, syftar verksamheten till att bli ett ännu starkare bolag inom industri.?

Sandvik och Sandvik Materials Technology är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för sina anställda, företaget och kunder. Bolaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Visa mindre

Redovisningsekonom/Systemförvaltare

Ansök    Jan 13    Sandvikens kommun    Redovisningsekonom
Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när ... Visa mer
Ekonomi- och inköpskontoret, som består av 18 medarbetare, är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Kontorets uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, upphandlingsfrågor, ekonomistyrning och redovisning och att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen


ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom/systemförvaltare erbjuder vi en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Du arbetar både strategiskt och operativt med frågor inom ekonomiområdet samt tillsammans med din systemförvaltarkollega, utveckling och förvaltning av ekonomisystemet Raindance. Du är med och driver frågor inom området och du ingår i ett team som företräder kommunen på ett övergripande plan. Du har en aktiv roll i ekonomi- och inköpskontorets arbete med att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot ekonomi, och har arbetslivserfarenhet inom både systemförvaltning och redovisning. Det är meriterande om du haft en strategisk roll i en större organisation.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänker strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt uthållig.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i enskilda möten, små och stora grupper. Samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva systemprocesser och ekonomiska sammanhang.ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Redovisningsekonom för offentlig verksamhet

Nu söker vi dig som erfaren redovisningsekonom till uppdrag inom offentlig verksamhet. Detta är en roll för dig som besitter en bred kompetens inom området för ekonomi då du ska arbeta med bland annat löpande redovisning, månads- och årsbokslut. Som redovisningsekonom kommer du att ingå ett mindre arbetslag som går under avdelningen för affärsutveckling. Denna tjänst är ett kortare vikariat med start omgående som löper till slutet av mars med möjlighet ti... Visa mer
Nu söker vi dig som erfaren redovisningsekonom till uppdrag inom offentlig verksamhet. Detta är en roll för dig som besitter en bred kompetens inom området för ekonomi då du ska arbeta med bland annat löpande redovisning, månads- och årsbokslut.
Som redovisningsekonom kommer du att ingå ett mindre arbetslag som går under avdelningen för affärsutveckling. Denna tjänst är ett kortare vikariat med start omgående som löper till slutet av mars med möjlighet till förlängning.
För att vara aktuell till tjänsten som redovisningsekonom ska du ha en genomförd eftergymnasial utbildning med några års arbetserfarenhet inom området för ekonomi. Vi ser att du med fördel har erfarenhet av löneadministration men detta är inget absolut krav. Detsamma gäller om du har tidigare erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system. Vi ser att du är flexibel i ditt sinne som speglas tydligt i ditt arbetssätt och din förmåga att lösa problem. Du är prestigelös, hjälpsam och har en naturlig positiv inställning till livet som du gärna sprider till din omgivning. Att arbeta med kvalitet är något som är självklart för dig.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar

Placeringsort :Sandviken

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Redovisningsekonom till Sandviken!

Är du en initiativtagande redovisningsekonom som har ett sinne för siffror? Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Sandviken. Behovet är omgående varav denna rekryteringsprocess kommer att gå snabbt - därför är det viktigare att du får in din ansökan snabbt snarare än att du filar på ditt personliga brev i några dagar. Skicka in ditt CV idag med en kortare motivering till varför du vill ha just detta uppdrag, så löser vi resten längs vägen. Varm... Visa mer
Är du en initiativtagande redovisningsekonom som har ett sinne för siffror? Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Sandviken. Behovet är omgående varav denna rekryteringsprocess kommer att gå snabbt - därför är det viktigare att du får in din ansökan snabbt snarare än att du filar på ditt personliga brev i några dagar. Skicka in ditt CV idag med en kortare motivering till varför du vill ha just detta uppdrag, så löser vi resten längs vägen. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett redovisningsteam som består av fem medarbetare. Rollen som redovisningsekonom är bred och du kommer därför att ha varierande arbetsuppgifter och dagar.

Du erbjuds


* Att arbeta på en kommunal verksamhet där du får möjlighet att utvecklas
* Ingå i ett team på fem personer som strävar efter att nå resultaten tillsammans
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


* Löpande redovisning
* Månads- och årsbokslut
* Systemförvaltning


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning/ yrkesutbildning inom ekonomi


* Har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system samt goda kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet


Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med löneadministration, processutveckling och införande av nya system.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sandviken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes i Sandviken

Ansök    Nov 16    Bemannia Kontor AB    Redovisningsekonom
Har du en högskoleutbildning i ekonomi och är redo för ett nytt steg i karriären? Då kan det vara just dig vi söker! Om uppdraget Som redovisningsekonom kommer du bli en del av ett team på 5 personer där både en god samarbetsförmåga samt en förmåga att arbeta självständigt krävs. Vi söker en flexibel och lösningsorienterad person med ett stort driv. Det är även viktigt med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Uppdraget är med start omgående och förvänt... Visa mer
Har du en högskoleutbildning i ekonomi och är redo för ett nytt steg i karriären? Då kan det vara just dig vi söker!

Om uppdraget

Som redovisningsekonom kommer du bli en del av ett team på 5 personer där både en god samarbetsförmåga samt en förmåga att arbeta självständigt krävs. Vi söker en flexibel och lösningsorienterad person med ett stort driv. Det är även viktigt med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå till och med 31/3-22 med chans till förlängning. Arbetet är heltid och sker på plats.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsekonom är bred och kommer bland annat inkludera löpande redovisning samt månads- och årsbokslut. Ytterligare delar i rollen är systemförvaltning, balans- och resultaträkning och budgetuppföljning. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och därmed söker vi någon som inte är rädd för en utmaning och har ett stort engagemang. Att ha tidigare erfarenhet av löneadministration och införande av nya system är meriterande för denna roll.

Dina kvalifikationer

- Kandidatexamen eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi

- Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet inom ekonomiområdet och har deltagit i eller utfört ett flertal uppdrag
- Tidigare arbetat i olika ekonomisystem
- Goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel
- Erfarenhet av processutveckling samt digitalisering
- Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift


Meriterande

- Tidigare arbetat med löneadministration
- Tidigare arbetat med införande av nya systemVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 21-11-21.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Kajsa Hessel på [email protected], 070 939 75 00

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Redovisningsekonom

Prime Professional söker en erfaren redovisningsekonom för kunduppdrag i Sandviken. Tjänsten beräknas snarast och pågå en längre period. Arbetsuppgifter Rollen som redovisningsekonom är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, eventuellt även löneadministration. I rollen ingår också systemförvaltning. Vem är du? Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs b... Visa mer
Prime Professional söker en erfaren redovisningsekonom för kunduppdrag i Sandviken.
Tjänsten beräknas snarast och pågå en längre period.

Arbetsuppgifter
Rollen som redovisningsekonom är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, eventuellt även löneadministration.
I rollen ingår också systemförvaltning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat.

För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har gärna också arbetat med löneadministration.
Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel.
Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är ett plus i kanten.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se Visa mindre

Redovisningsekonom till vår kund i Sandviken

Ansök    Nov 15    Poolia Sverige AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos en spännande kund i Sandviken. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå på lång sikt. Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Vi söker nu till redovisningsenheten en redovisningsekonom/ekonom. Om personen har erfarenhet av att arbeta med lön... Visa mer
Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos en spännande kund i Sandviken. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå på lång sikt.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu till redovisningsenheten en redovisningsekonom/ekonom. Om personen har erfarenhet av att arbeta med löneadministration är det ett plus.. Du kommer att arbeta i redovisningsteamet som består av 5 personer inkluderat denna tjänst.
Rollen som redovisningsekonom är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. I rollen ingår också systemförvaltning.
Redovisningsenheten, som du kommer att tillhöra, ingår i avdelningen för Affärsutveckling.

Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har gärna också arbetat med löneadministration. Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är ett plus i kanten.

Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat.
Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende i organisationen och du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt.
Att du dessutom är noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ ser vi som en självklarhet.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Sandviken

A?r du en redovisningsekonom som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag i Sandviken med omgående start enligt överenskommelse. Uppdragets längd är ca 3 månader med goda möjligheter till förlängning. Information om uppdraget: Vår Kund söker nu en redovisningsekonom/ekonom till deras redovisningsenhet. Du kommer att arbeta i deras redovisningsteam... Visa mer
A?r du en redovisningsekonom som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag i Sandviken med omgående start enligt överenskommelse. Uppdragets längd är ca 3 månader med goda möjligheter till förlängning.

Information om uppdraget:

Vår Kund söker nu en redovisningsekonom/ekonom till deras redovisningsenhet. Du kommer att arbeta i deras redovisningsteam som består av 5 personer inkluderat denna tjänst. Rollen som redovisningsekonom hos kunden är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. I rollen ingår också systemförvaltning. Redovisningsenheten, som du kommer att tillhöra, ingår i deras avdelning för Affärsutveckling.

Personliga egenskaper:
Magnifiq söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat. Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende. Du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt. Att du dessutom är noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer:
För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller
yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har gärna också arbetat med löneadministration. Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är även meriterande.

Redovisningsekonom som vill bli en del av en va?xande verksamhet - den vi so?ker!

Du som la?ser detta hoppas vi a?r ekonom och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Var du har jobbat innan, var du bor, eller vilken (om na?gon) specialitet du har a?r inte det viktigaste! Vi har garanterat uppdrag som passar alla.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder. Vidare a?r vi o?vertygade om att va?ra medarbetare a?r de som ba?st vet hur va?r verksamhet borde utvecklas, sa? om du har smarta ide?er, tankar eller fo?rslag pa? vad vi bo?r go?ra ha?rna?st va?lkomnar vi det!

Magnifiq - det familja?ra bemanningsbolaget men den starka lokala kopplingen

Magnifiq a?r ingen bemanningsja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar bemanningsuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till bemanning och uppdrag för tjänstemän och vårdpersonal. Som medarbetare hos Magnifiq blir du en del av en familj da?r ideal som la?ngsiktighet, transparens och omtanke styr.

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.

Va?nta i sa? fall inte - so?k redan idag! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 30    Sandvikens kommun    Redovisningsekonom
Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Våra hus har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp; allt sedan företaget grundades 1962. När vi förändrar och bygger nytt, ä... Visa mer
Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.
Våra hus har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp; allt sedan företaget grundades 1962. När vi förändrar och bygger nytt, är det för att skapa ett levande Sandviken med attraktiva bostadsmiljöer i många år framåt. De bostäder vi förvaltar och planerar idag, ska fortfarande vara en del av ett attraktivt Sandviken om femtio eller hundra år.
Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag, vilket dels betyder att vi bidrar till bostadsförsörjningen i kommunen och dels att vi har ett samhällsansvar. Det är viktigt för oss att vi bidrar till en positiv utveckling och tillväxt i Sandvikens kommun, vilket vi bland annat gör genom att samarbeta med olika företag, organisationer, föreningar och evenemang som arbetar för dessa frågor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu till vår redovisningsenhet en redovisningsekonom som också har erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du kommer att arbeta i vårt redovisningsteam som består av 5 personer inkluderat denna tjänst.
Rollen som redovisningsekonom hos oss är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. I rollen ingår också systemförvaltning. Du blir dessutom ansvarig för de arbetsuppgifter inom löneadministration som vi har kvar efter att lönehanteringen är outsourcad till Sandvikens kommun. I denna roll blir du den viktiga länken mellan oss och kommunens löneenhet.
Redovisningsenheten, som du kommer att tillhöra, ingår i vår avdelning för Affärsutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat.
Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende i organisationen och du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt.
Att du dessutom är noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ ser vi som en självklarhet.
För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har arbetat med löneadministration och har goda kunskaper inom detta område också.
Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel.
Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är ett plus i kanten.


ÖVRIGT
Vi är ett engagerat gäng som brinner för att skapa trygga hem för våra hyresgäster. När vi rekryterar nya medarbetare letar vi efter aktiva ambassadörer som känner lika starkt som vi för våra värderingar och vår vision. Vår värdegrund, som vi tillsammans arbetat fram, ska främja gemenskapen och lagandan, motivera oss i vårt arbete, tydliggöra vad vi ska sträva efter och leda vårt arbete i rätt riktning. Ledordet i vår värdegrund är RAK som står för Respekt Ansvar Kommunikation.

Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning inom våra respektive områden och ser mångfald som en styrka. Vi är 155 anställda och bovärdar är den största yrkesgruppen. Hos oss arbetar vi med både människor, fastigheter och teknik. Du får en omväxlande arbetsroll och ofta många personliga kontakter. Våra kunder ställer nya krav på sitt boende, kollektiva standardlösningar ersätts av individuella önskemål. Den nya tekniken medför både krav och möjligheter. Därför är det viktigt att vi på Sandvikenhus hela tiden lär oss nya saker. Vi satsar stort på kompetensutveckling. Den utgår alltid från varje medarbetares yrkesområde och individuella behov. Välkommen till oss! Visa mindre

Redovisningsekonom till Gysinge

Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Gysinge. Vi söker dig som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen och som vill jobba på en arbetsplats kompetenta och trevliga kollegor. Arbetsuppgifter Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter innefattande löpande redovisning, avstämningar, dialog med skatte- och bolagsverket, rapportering samt period- och årsbokslut. V... Visa mer
Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Gysinge. Vi söker dig som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen och som vill jobba på en arbetsplats kompetenta och trevliga kollegor.
Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter innefattande löpande redovisning, avstämningar, dialog med skatte- och bolagsverket, rapportering samt period- och årsbokslut. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek. Vi jobbar främst i Fortnox, Hogia, Capego samt Agoy.
Formella krav
• Avslutad högskoleexamen alt. KY inom redovisning eller motsvarande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
• Vana att arbeta med Excel
• Vana att av att arbeta i Fortnox


Vem är du?
Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina uppgifter och på egen hand strukturerar ditt tillvägagångssätt. Som person är du anspråkslös och har lätt att anpassa sig till olika situationer som uppstår och ser inga problem i att var behjälplig där det behövs. Du är noggrann och van vid att driva ditt arbete framåt självständigt. Därtill är trivs du i en miljö där du får möjlighet att komma med olika initiativ i syfte att förbättra och utveckla ekonomifunktionen.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
Vi satsar på kompetensutveckling och ser gärna att våra medarbetare växer vidare i sina roller. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Plats: Gysinge
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till vår kund i Sandviken

Ansök    Nov 12    Poolia Sverige AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos en spännande kund i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå på lång sikt. Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Vi söker nu till redovisningsenheten en redovisningsekonom/ekonom. Om personen har erfarenhet av att arbeta med lönea... Visa mer
Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos en spännande kund i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå på lång sikt.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu till redovisningsenheten en redovisningsekonom/ekonom. Om personen har erfarenhet av att arbeta med löneadministration är det ett plus.. Du kommer att arbeta i redovisningsteamet som består av 5 personer inkluderat denna tjänst.
Rollen som redovisningsekonom är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. I rollen ingår också systemförvaltning.
Redovisningsenheten, som du kommer att tillhöra, ingår i avdelningen för Affärsutveckling.

Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har gärna också arbetat med löneadministration. Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är ett plus i kanten.

Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat.
Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende i organisationen och du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt.
Att du dessutom är noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ ser vi som en självklarhet.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Ekonomiansvarig

Ansök    Apr 16    Almab Storvik AB    Redovisningsekonom
Om företaget ALMAB Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment. Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland. Bolaget har 30 anställda och omsätter ca 90 miljoner årligen. ALMAB Storvik AB ingår ARA Technology Group. Läs mer på www.almab.se Ekonomiansvarig till ALMAB Storvik AB Vi på ALMAB brinner ... Visa mer
Om företaget
ALMAB Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment.
Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland.
Bolaget har 30 anställda och omsätter ca 90 miljoner årligen.
ALMAB Storvik AB ingår ARA Technology Group. Läs mer på www.almab.se
Ekonomiansvarig till ALMAB Storvik AB
Vi på ALMAB brinner för våra projekt! Vill du vara en viktig del i detta arbete? Vi söker en ekonomiansvarig som gillar projektredovisning. Du som ekonomiansvarig kommer att ansvara för allt inom redovisning men också stötta VD i olika projekt.
Om tjänsten
Som ekonomiansvarig ansvarar du för företagets redovisning, löner, projektredovisning, månadsbokslut, månadsrapportering och årsbokslut. ALMAB ingår i en större koncern där rapportering sker månatligen med korta deadlines. I tjänsten ingår att tillvarata det goda i vårt befintliga arbetssätt samt vidareutveckla och effektivisera arbetet på ekonomiavdelningen. I rollen som ekonomiansvarig är du en del av ett drivet och sammansvetsat team, ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss! Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är stationerad i Storvik.
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknade arbete, med teoretiska kunskaper motsvarande minst 3-årig högskola inom ekonomi. Vi utgår från att du kan hantera programmen i Office samt har erfarenhet från något affärssystem. ALMAB arbetar i affärssystemet iScala. Det är meriterande om du har arbetat med projektredovisning och succesiv vinstavräkning.
Du är noggrann, systematisk och van att hålla deadlines. Du tar tag i stora och små arbetsuppgifter med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna VD Paul Larsson tel. 070 607 62 22, [email protected]. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från eftergymnasial utbildning och tidigare arbetsgivare.
Skicka din ansökan märkt ”Ekonomiansvarig” till [email protected], urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Accounting Professional - Sandvik Parent Company

Ansök    Mar 19    SANDVIK AB    Redovisningsekonom
Inom Sandvik Group och vår globala finansorganisation strävar vi aktivt för att säkra en god ekonomisk uppföljning och vi stöttar våra interna bolag med proaktiva, högkvalitativa och effektiva ekonomiska analyser. Vi är helt enkelt en affärspartner att lita på! Till Sandvik Parent Company söker vi nu en nyfiken och analytisk Accounting Professional. I den här rollen ansluter du till vårt kompetenta redovisningsteam i Sandviken, och du arbetar tillsammans... Visa mer
Inom Sandvik Group och vår globala finansorganisation strävar vi aktivt för att säkra en god ekonomisk uppföljning och vi stöttar våra interna bolag med proaktiva, högkvalitativa och effektiva ekonomiska analyser. Vi är helt enkelt en affärspartner att lita på!

Till Sandvik Parent Company söker vi nu en nyfiken och analytisk Accounting Professional. I den här rollen ansluter du till vårt kompetenta redovisningsteam i Sandviken, och du arbetar tillsammans med stöttande och drivna kollegor i en internationell miljö. Det är också ett utmärkt tillfälle att bidra med dina kunskaper i utvecklingen av våra arbetssätt inom redovisning och ekonomisk rapportering.

Om jobbet
Du arbetar med att säkerställa en effektiv och pålitlig ekonomisk redovisning där ditt huvudsakliga ansvarsområde riktar sig mot att stötta ett antal av de bolag som finns på koncernnivå. Du levererar ekonomisk information och analyser, och ser samtidigt till att vår redovisning följer IFRS-regelverk, svensk redovisningslagstiftning, K3 och såklart även våra interna riktlinjer. Din agenda innefattar bland annat bokslut, årsredovisningar, rapportering, skatteberäkning samt moms- och arbetsgivardeklarationer. Du arbetar också med prognoser, utfall och uppföljning och bidrar med dina ekonomiska kunskaper i både projekt och investeringar.

Tillsammans med teamet säkerställer du att beslutsfattare inom koncernen har all ekonomisk information som behövs för att fatta välgrundade beslut och för att skapa lönsamhet. Du rapporterar direkt till vår redovisningschef men du har också ett nära samarbete med respektive finanschef inom de interna bolag du stöttar.

Om dig
Vi söker en analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten redovisningsekonom med erfarenhet från liknande roller inom större internationella företag. Med en passion för siffror och en god förmåga att djupdyka i beräkningar och rapporter bidrar du till att tydliggöra den ekonomiska uppföljningen för våra gruppbolag. I bagaget har du en akademisk examen inom ekonomi och du är en skicklig användare av Office 365 - särskilt när det kommer till Excel. Har du också erfarenhet av redovisning kopplat till försäkringsbolag samt av att arbeta i SAP är det fördelaktigt.

I takt med att ny teknik även påverkar den ekonomiska världen så tror vi att du har ett stort intresse av att förstå hur vi kan dra nytta av detta, och du är en lättlärd genomförare som gillar både förändringar och förbättringar. Du är också motiverad och van att mixa lagarbete med ett självständigt driv för att uppnå lyckade resultat. Eftersom vi är en global koncern med huvudkontor i Sverige behöver du ha goda kunskaper i både engelska och svenska.

Om oss
Sandvik Group är en global industrikoncern med över 37?000 anställda, unik expertis i materialteknologi och omfattande kunskap om industriella processer. Vi är övertygade om att mångfald är nyckeln till en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att skapa goda resultat. Vi tipsar om ett besök på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn om du vill veta mer om oss.?

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och ber dig att skicka in den senast 7 april, 2021. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar (jobb-ID: R0025286).


Kontaktinformation
Vill du ha mer information om den här tjänsten? Kontakta gärna:
Viktor Tingåker, Manager for General Accounting, 026-26 02 94

Fackliga kontaktpersoner:
Roland Forsberg, Unionen, 070-261 33 34
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, 026-26 27 18
Peter Olsson-André, Ledarna, 026-26 19 84

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 026-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Magnus Pålsson


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Redovisningsekonom med erfarenhet av M3

Ansök    Mar 12    Andersson, Mats    Redovisningsekonom
Till vår kund söker vi just nu en redovisningsekonom med erfarenhet inom M3 och resursen kommer arbeta inom gruppen Accounting Professionals hos vår kund. Vår kund har förvärvat ytterligare ett bolag som ska go-live i M3 from 1/5. Inledningsvis i april behöver konsulten komma igång med arbetet och vara delaktig i test/förberedelser inför go-live 1/5. Från go-live arbeta med att säkerställa att förvärvet kommit in rätt i böckerna och verifiera masterdata s... Visa mer
Till vår kund söker vi just nu en redovisningsekonom med erfarenhet inom M3 och resursen kommer arbeta inom gruppen Accounting Professionals hos vår kund.
Vår kund har förvärvat ytterligare ett bolag som ska go-live i M3 from 1/5.
Inledningsvis i april behöver konsulten komma igång med arbetet och vara delaktig i test/förberedelser inför go-live 1/5.
Från go-live arbeta med att säkerställa att förvärvet kommit in rätt i böckerna och verifiera masterdata samt starta igång den löpande redovisningen och göra bokslut för bolaget.
Rutiner kring vad som ska göras finns på plats men hur man i praktiken jobbar i M3 behöver arbetas fram tillsammans med andra personer hos kunden.
Det arbete som sköts från den avdelning hos kund är ”shared service aktiviteter”, alltså inte produktionsekonomi eller fakturering till kund utan mer löpande redovisning inom områdena Fixed assets, personalredovisning, skatt/moms, bokslut och AP.
I gruppen finns personer med lång erfarenhet av redovisning i SAP och kunskap i de aktiviteter som ska utföras. Så stöd kring det finns tillgängligt men dom är nybörjare i M3 och behöver ett par extra händer för att få arbetsdagarna att gå ihop under uppstartsperioden.
Kompetenskrav
Redovisningsekonom med kunskap i M3Period
2021-04-14 tom 2021-07-09
Omfattning
100%
Språk
Svenska
Placering
Sandviken men arbetet kan utföras helt på distans men det är då viktigt att det då är en person som är kommunikativ så att samarbetet fungerar bra. Visa mindre

Redovisningsekonom/Systemförvaltare

Ansök    Jul 2    Sandvikens kommun    Redovisningsekonom
Ekonomikontoret består av 14 medarbetare och är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Vårt uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, ekonomistyrning och redovisning samt att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvård till förmånligt pris - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år -... Visa mer
Ekonomikontoret består av 14 medarbetare och är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Vårt uppdrag är att arbeta med budget, uppföljning, ekonomistyrning och redovisning samt att ge stöd och rådgivning i dessa frågor till kommunens förvaltningar och kommunägda bolag.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Du arbetar strategiskt och operativt med frågor inom ekonomi. Tillsammans med din systemförvaltarkollega utvecklar och förvaltar du ekonomisystemet Raindance. Du är med och driver frågor inom ekonomiområdet och ingår i ett team som företräder kommunen övergripande. Du har en aktiv roll i att utveckla och effektivisera våra processer för att stödja våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot ekonomi. Arbetslivserfarenhet inom systemförvaltning och redovisning är meriterande samt om du arbetat strategiskt i en större organisation, gärna offentlig förvaltning.

Egenskaper vi ser som viktiga
- Mycket god samarbetsförmåga
- Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
- Tänka strategiskt och utvecklingsinriktat
- Är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt resultatinriktad.

Kommunikation är ett av våra ledord. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i enskilda möten och i små och stora grupper samt att du på ett enkelt sätt kan beskriva systemprocesser och ekonomiska sammanhang.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Specialist inom leverantörsreskontra

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker en                         Specialist inom leverantörsreskontra På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att bara hantera bra produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans för att utveckla lösningar som är baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som vår första ... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker en
                       
Specialist inom leverantörsreskontra
På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att bara hantera bra produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans för att utveckla lösningar som är baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som vår första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.


SMT Financial Services är en funktion inom AB Sandvik Materials Technology som hanterar extern- och intern leverantörsreskontra, trade finance samt bankrelaterade uppgifter för de svenska SMT-bolagen. Teamet består av tio medarbetare med nära samarbete inom- och med andra avdelningar, med syfte att ha en effektiv och säker fakturahantering. SMT Financial Services söker nu en ny medarbetare med fokus på extern leverantörsreskontra.     


Placeringsort Sandviken.


Arbetsuppgifter
Som specialist inom leverantörsreskontra ansvarar du för att utföra transaktionsuppgifter i processen samt säkerställer att den svenska lagstiftningen överensstämmer med Sandviks process och reglering inom området. Du stödjer organisationen avseende förändringar och kvalitet i leverantörsdata, ansvarar för och samordnar godkännande-roller samt implementerar och stödjer utvecklingen av policys och regler gällande leverantörsreskontra. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda, registrera och processa leverantörsfakturor samt hantera betalningspåminnelser och utbetalningar i banksystemet. Att ge användarstöd till organisationen och leverantörer samt stötta organisationen i att förbättra leverantörsreskontra-processen ingår också i rollen, likväl som att du agerar back-up till andra roller i teamet.
Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi samt minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt har du annan relevant utbildning i kombination med omfattande erfarenhet från arbete med fakturahantering eller inköp. Du har goda kunskaper i att utveckla och förbättra arbetsprocesser inom området. Kunskaper i SAP är meriterande. Då vi arbetar i en global miljö är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är engagerad och målmedveten – alltid med utmärkt service i fokus. Med din positiva inställning och din öppna attityd kommunicerar du enkelt med kunder och kollegor och i ditt flexibla arbetssätt har du inga problem med att hantera många ärenden samtidigt. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ samtidigt som du är en sann lagspelare som trivs med att tillhöra ett team. För att trivas hos oss ser vi också att du är noggrann och strukturerad med ett stort intresse för förbättringsarbete.
 


Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fredric Lagerström, rekryterande chef, 026-26 08 95
Fackliga kontaktpersoner
Mona Davik, Akademikerföreningen, 026-26 50 28
Mikael Larsson, Unionen, 026 263 166
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31
Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0015664


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Alexandra Unstad, 026-26 36 08


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.


Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000. Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till kund i Sandviken

Ansök    Dec 10    Lernia    Redovisningsekonom
Lernia söker en redovisningsekonom till kund i Sandviken! Formell kompetens Vi söker dig som har erfarenhet av årsredovisning K3 och bokslut. Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska ha förmåga att arbeta på ett strukturerat, målmedvetet och serviceinriktat sätt. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror a... Visa mer
Lernia söker en redovisningsekonom till kund i Sandviken!

Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av årsredovisning K3 och bokslut. Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska ha förmåga att arbeta på ett strukturerat, målmedvetet och serviceinriktat sätt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / heltid / Sandviken

Tillträdesdag

Omgående, uppdraget förväntas pågå t.o.m. februari.

Information

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Customer Finance Professional

In Sandvik’s Global Finance organization, we strive to protect and enhance shareholder value by turning financial data into the basis for decision-making, and by protecting Sandvik’s capital structure. We aim to be true business partners – supporting strategies and performance management by ensuring high quality processes and providing efficient, reliable and proactive financial analysis. We’re now looking for a driven Customer Finance Professional to jo... Visa mer
In Sandvik’s Global Finance organization, we strive to protect and enhance shareholder value by turning financial data into the basis for decision-making, and by protecting Sandvik’s capital structure. We aim to be true business partners – supporting strategies and performance management by ensuring high quality processes and providing efficient, reliable and proactive financial analysis.


We’re now looking for a driven Customer Finance Professional to join us at Sandvik Customer Finance – a Captive Finance business unit with an in-depth knowledge and unique insight into our customers equipment finance needs. Our goal is to fulfill specific customer needs and achieve common objectives. Are you looking to further develop your accounting, controlling and administration skills? Then this position may be your perfect match!


Your mission
As a Customer Finance Professional, you develop and produce financial services for end-user customers purchasing Sandvik Mining and Rock Technology products, and you provide wholesale credit facilities to our distributors, allowing them to grow their businesses. You have full back office responsibility for the customer finance entities of Sandvik Credit Europe and Sandvik Credit South Africa, which covers administration and portfolio management during the entire contract life cycle.


Other important parts of your job are to:
·        Manage accounting, reporting and monthly closing procedures, along with handling banking and internal netting
·        Ensure compliance with accounting standards and guidelines and create symmetry within our business areas and with company and country rules and regulations
·        Prepare and participate in monthly reporting packs, tax reporting and year-end audits, and proactively plan forecasting and budgeting
·        Manage our lease contracts and take responsibility for preparation, administration, maintenance and system updates


The location for this position is flexible within Sweden, although you’re preferably based in Sandviken. 


Your character
We’re looking for someone with a degree in Accounting, Economics or Business Administration, and previous work experience from accounting, controlling and reporting. Having basic understanding in financial product offerings, credit and asset risk management is important in this role, and you’re also trained in business and leasing administration and understand taxes. Skills in QlikView or similar systems are necessary, while we consider knowledge of SAP and Coreview as beneficial. You’re also comfortable around different cultures, and since we operate in a global organization, you must have excellent English skills and preferably understand Swedish.


You’re a self-driven professional with great planning and prioritizing skills. You work remotely as well as independently - advising on best practices while ensuring that correct procedures and protocols are being followed. By knowing how to handle and influence our many stakeholders, you effortlessly create and maintain trusting relations that add value to our business. You also take new initiatives, work actively to make things happen and strive to find the best solutions! 


At Sandvik, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you!


Application
Send your application no later than December 27, 2019.
Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0015542.


Contact information
For further information about this position, please contact:
Tony Clarke, recruiting manager, +47 904 76 553


Union contacts - Sweden
Per Hedman, Unionen, +46 (0)26 260 863
Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 718
Peter Olsson-André, Ledarna, +46 (0)26 261 984


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.


Recruitment Specialist
Irene Sveen


We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

ACCOUNTING PROFESSIONAL

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker en ACCOUNTING PROFESSIONAL På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att bara hantera bra produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans för att utveckla lösningar som är baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som vår första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du ... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker en
ACCOUNTING PROFESSIONAL
På Sandvik Materials Technology (SMT) är vårt uppdrag mycket mer än att bara hantera bra produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans för att utveckla lösningar som är baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som vår första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.
Framför oss har vi en fascinerade resa eftersom SMT har initierat en intern separation från Sandvik Group med långsiktigt mål att bli en fristående koncern. Som en del i denna förändring kommer AB Sandvik Materials Technology ändra bolagsform från årsskiftet vilket kommer innebära utökat ansvarsområde för det centrala redovisningsteamet. Därför söker vi nu en Accounting Professional till det svenska bolaget AB Sandvik Materials Technology med placering i Sandviken.


Din utmaning
Som Accounting Professional ingår du i SMT:s centrala redovisningsteam som ansvarar för redovisning, rapportering, prognostisering och support till den svenska verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa att redovisningen följer IFRS-regelverk, svensk redovisningslagstiftning och Sandvik internal guidelines.
Arbetet innehåller både löpande och projektbetonade arbetsuppgifter där du utifrån givna ramar har stor möjlighet att själv planera och genomföra arbetet. Du sköter löpande bokföring i vårt ekonomisystem SAP och deltar i att sammanställa och rapportera månadsbokslut. Vidare arbetar du med uppföljning och prognostisering och deltar i upprättandet av årsredovisning och inkomstdeklarationer. I tjänsten ingår även att ta fram och rapportera uppgifter till myndigheter som t.ex. skattedeklarationer och SCB-rapportering. Som Accounting Professional arbetar du aktivt i olika projekt samt driver utveckling och förbättring av arbetsprocesser. Du förväntas agera expert inom ditt område och kunna vägleda organisationen i redovisningsfrågor.


Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande kompetens med minst fem års erfarenhet av externredovisning. Det är viktigt att du har djup förståelse för finansprocesser, rapportering och redovisning och vi vill att du ska ha arbetat med redovisning i ett större tillverkande bolag eller med revision av tillverkande bolag. Du har god erfarenhet av skatteredovisning och skatteberäkningar. Har du erfarenhet av redovisning av holdingbolag är det en fördel. Vidare har du IT-vana och goda kunskaper i Excel, kunskaper i vårt ekonomisystem SAP är meriterande.


Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du är initiativrik, bra på att bygga relationer och tycker om att utveckla processer. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till hela gruppens bästa. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan hantera en stor mängd arbetsuppgifter samtidigt som du tar ansvar för dina områden och levererar i tid.


Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!
Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Katarina Hammarsjö, rekryterande chef, 026-26 90 58
Fackliga kontaktpersoner
Mona Davik, Akademikerföreningen, 026-26 50 28
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
I denna rekrytering använder vi löpande urval, sänd in din ansökan så snart som möjligt. Senast 2019-11-04.
Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0014448
För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Alexandra Unstad, ansvarig rekryterare, 026-26 36 08
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000. Visa mindre