Lediga jobb som Marknadsförare i Sandviken

Se lediga jobb som Marknadsförare i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Product Specialist

Ansök    Maj 5    Alleima Tube AB    Marknadsförare
På Alleima har vi två passioner, material perfektion och människor! Product Professional rollen är inom Alleima Tube-divisionen. Tube utvecklar och tillverkar sömlösa rör och andra långa produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar som används på energirelaterade marknader som kärnkraft, olja & gas, vätgas och förnybar energi samt kemikalier, fordon och flyg. Nu söker Nuclear sales & marketing teamet en Product Specialist för att stärka te... Visa mer
På Alleima har vi två passioner, material perfektion och människor! Product Professional rollen är inom Alleima Tube-divisionen. Tube utvecklar och tillverkar sömlösa rör och andra långa produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar som används på energirelaterade marknader som kärnkraft, olja & gas, vätgas och förnybar energi samt kemikalier, fordon och flyg.


Nu söker Nuclear sales & marketing teamet en Product Specialist för att stärka teamet. Tjänsten innebär många externa och interna kontaktytor globalt där du har stora möjligheter att bidra till en förbättrad affär tillsammans med både din och företagets utveckling.


Din roll
Som Product Specialist på Nuclear kommer du att arbeta med och stötta våra egna QA- och - produktspecialister och säljkår i hela flödet från offert till leverans. Vårt team ansvarar för försäljning och marknadsföring av tre produktgrupper; Kapslingsrör, Ånggeneratorrör och Nuclear Tube & pipe. Du kommer att börja arbeta med att förstärka teamet som jobbar med NTP (Nuclear Tube & pipe) men kommer med tiden även att arbeta med de andra produkterna i vår portfölj. Det sker en spännande utveckling mot nästa generations kärnkraftverk och vi arbetar med flera projekt där vi ska tillverka rör för helt nya applikationer där även du kommer att delta. Vi ansvarar också för att ta fram vårt eget marknadsföringsmaterial och deltar på mässor regelbundet där även du förväntas vara med på. Resor förekommer i tjänsten.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
Arbeta med produktspecialister och stötta befintliga projekt
Uppgifter förknippade med framtagande av offerter
Arbeta med Order to Delivery flödet för våra befintliga ordrar
Bistå vid besök och kundinspektioner.
Driva egna processförbättringsprojektDin Profil
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskole- /universitetsexamen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Har du tidigare erfarenheter från en roll inom kärnkraft är detta meriterande. Du som person har ett teknikintresse med god systemvana i Microsoft 365 och gärna ytterligare IT kunskap. Då vi finns lokalt i Sandviken och verkar i en global miljö ser vi att du har utmärkt kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i såväl tal som skrift, det är meriterande om du kan franska.


Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper som präglas av att du är nyfiken och gillar att arbeta problemlösande. Du som person besitter ett genuint intresse för teknik samtidigt som du är en framåt, strukturerad och serviceinriktad person med förmåga till analys. Med dina kommunikativa och ödmjuka egenskaper bygger du starka relationer med din omgivning, du gillar att ta ansvar för din del i jobbet och uppskattar att vara en viktig lagspelare i vårt team.


Vad du kan förvänta dig av oss
På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Frelin, rekryterande chef, +46 70 235 47 85


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-05-28
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Customer Success Manager

We are looking for a Customer Success Manager to our client!  Background and description of assignment  Be responsible to secure customer satisfaction for the Advanced Planning software offers CoroPlus Tool Path and CoroPlus Tool Library. Active support. Reach out to existing users, mostly trial users, and make sure that they are happy. Reactive support Assisting users that contacts us with everything from activating licenses to answer questions on d... Visa mer
We are looking for a Customer Success Manager to our client! Background and description of assignment 


Be responsible to secure customer satisfaction for the Advanced Planning software offers CoroPlus Tool Path and CoroPlus Tool Library.
Active support.
Reach out to existing users, mostly trial users, and make sure that they are happy.
Reactive support
Assisting users that contacts us with everything from activating licenses to answer questions on data error or missing 3D models.
When needed get help from Product/Development team
Actively promoting the applications.
Collect feedback from users and deliver that back to the development team 
Personal requirements 


Strong communication skills. 
Business mindset. 
Strong communication skills
Business mindset
Customer focus
Language: Swedish and English Other:


Start date: asap
End date: 2023-08-31
Location: Sandviken or Stockholm
Travel within the assignment: Yes
Travel Frequence: Between offices in Sandviken and Stockholm, a few times per month
Remote: 50%
CV in english: Yes 


Timeperiod: 2/2 - 31/8 2023 Visa mindre

Technical Marketing Manager

Ansök    Mar 15    Alleima Tube AB    Marknadsförare
Marknadsavdelningen för långa produkter på Alleima letar nu efter en Technical Marketing Specialist med fokus på digital marknadsföring. Du blir en viktig spelare i det marknadsstrategiska teamet där du jobbar nära kunder, produkter och marknad. Detta är en tjänst som innebär många externa och interna kontaktytor där du, över tid, har stora möjligheter att bidra till en förbättrad affär. Med andra ord – du blir en viktig person för vår fortsatta framgång. ... Visa mer
Marknadsavdelningen för långa produkter på Alleima letar nu efter en Technical Marketing Specialist med fokus på digital marknadsföring. Du blir en viktig spelare i det marknadsstrategiska teamet där du jobbar nära kunder, produkter och marknad. Detta är en tjänst som innebär många externa och interna kontaktytor där du, över tid, har stora möjligheter att bidra till en förbättrad affär. Med andra ord – du blir en viktig person för vår fortsatta framgång. Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan!


Din roll


Som Technical Marketing Specialist kommer du att jobba tätt tillsammans med Global Product Managers för våra produkter, affärsutveckling, samt externa intressenter. Du kommer att spela en viktig roll i att marknadsföra våra produkter och tjänster i digitala forum, även att vara med och utveckla nya och existerande digitala plattformar, såsom E-track. Du kommer även vara delaktig i att ta fram digitala marknadsföringsstrategier för att säkerställa så att vi når våra kunder på ett effektivt sätt. Du ingår i ett team som består av en senior Technical Marketing Specialist som kommer att kunna stötta dig i de tekniska detaljerna samt flera strategiska funktioner såsom, LCA specialist och affärsutveckling.


Förutom att jobba med digital marknadsföring kommer du även att vara delaktig i att:
Marknadsföra och utbilda i nya produkter och erbjudanden, internt såväl som externt.
Uppdatera våra digitala kanaler (intranät, internet, mm) med relevant produktdata och information.
Delta och/eller driva projekt.
Representera våra produkter på mässor, konferenser, mm.
Besöka kunder för att fånga upp behov.
Tillsammans med externa partners skriva och publicera tekniska artiklar.
Vara ett tekniskt stöd till vår säljavdelning och kunder.Du ansvarar också för att aktivt identifiera förbättringsmöjligheter och därmed bidra till vår kontinuerliga utveckling. Vidare har du ett nära och proaktivt samarbete med kollegor, chefer och andra intressenter i vår organisation.


Din Profil


Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt erfarenhet från en likande roll inom en marknad eller kommunikationsavdelning, helst i en kundnära relation.
Har du också erfarenhet från digital marknadsföring eller tillverkningsindustri är det meriterande. Du vet att du trivs i en kundnära miljö och är inriktad på att utvecklas inom företaget över tid. Då vi är lokaliserade i Sverige och arbetar i en global koncern besitter du även utmärkta kunskaper i svenska såväl som engelska, både i tal och skrift.


Några egenskaper som beskriver dig är att du besitter ett genuint intresse för marknadsföring och teknik, samtidigt som du är en utåtriktad, strukturerad och serviceinriktad person med förmåga till analys, utan att ha några problem med att fråga efter den information du behöver. Med dina kommunikativa och ödmjuka egenskaper bygger du starka relationer med din omgivning samtidigt som du gillar att ta ansvar för din del i jobbet och uppskattar att vara en viktig lagspelare i vårt team.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Marcus Hillbom, rekryterande chef, 070-373 39 00


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-04-02.


På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Betald Praktik som Digital marknadsförare

Ansök    Jul 8    Bokadero AB    Marknadsförare
Nu söker vi på Bokadero en framtida stjärna som vill vara med och utveckla sig själv och Bokadero till nästa nivå! Är du en driftig och intiativtagande person med kunskap inom digital marknadsföring? Vill du jobba på ett värderingsdrivet företag med stora ambitioner? Då har du chansen att vara med på vår snabba, svängiga och roliga resa som vi har framför oss, som Digital marknadsförare på Bokadero har du chansen att komma in och växa för att bli vår framt... Visa mer
Nu söker vi på Bokadero en framtida stjärna som vill vara med och utveckla sig själv och Bokadero till nästa nivå!
Är du en driftig och intiativtagande person med kunskap inom digital marknadsföring? Vill du jobba på ett värderingsdrivet företag med stora ambitioner? Då har du chansen att vara med på vår snabba, svängiga och roliga resa som vi har framför oss, som Digital marknadsförare på Bokadero har du chansen att komma in och växa för att bli vår framtida Marknadschef.
Vilka är Bokadero?
Bokadero är en digital rekryteringsplattform som förmedlar olika jobb, såsom konsultjobb, anställningar, praktikplatser, styrelsejobb m.m. I grunden har vi ett rekryteringsverktyg som förenklar för arbetsgivarnas rekryteringsprocesser.
Genom vår plattform kan arbetsgivare visa upp sitt nuvarande och framtida rekryteringsbehov och sedan enkelt hantera ansökningar som kommer in. Konsulter och arbetssökande kan lägga upp sina profiler, paktera sina tjänster, söka jobb och lämna offerter på jobbuppdrag som kommer in på vår jobbportal.
Genom Bokadero Arena erbjuder vi också företag kontinuerlig kompetensutveckling genom en produkt som kan liknas som Netflix för utbildnings- och affärsnätverk.
Ett av våra stora mål är att koppla ihop vår plattform med föreningslivet och bli en av de största aktörerna som stöttar föreningslivet. Vi vill dela ut 50 miljoner kr per år till föreningslivet genom att dela ut 6 % av våra intäkter.
Vi vill göra jobbet till en hobby!
Bokadero tror på att om vi tillsammans med dig utvecklar ett företag som våra medarbetare tycker är som sin hobby då kommer vi tillsammans kämpa hårdare och bry oss mer om företagets utveckling.
Vi tror att jobbet blir roligare när alla är delaktiga i företagets utveckling och när arbetsuppgifterna känns betydelsefulla. För att uppnå det lägger vi väldigt mycket eget ansvar på alla medarbetare där alla ska känna att misstag bara är en väg vi behöver vandra för att nå framgång.
Om företaget går bra så tycker vi också att våra medarbetare ska ha det lite bättre också, det gör vi genom att dela ut gemsamma bonusar till medarbetarna om vi uppnår våra målsättningar.
Dina arbetsuppgifter som Digital Marknadsförare på Bokadero
Som Digital Marknadsförare är du en nyckelspelare i organisationen (precis som alla andra på Bokadero), då din främsta uppgift är att få fler att upptäcka Bokaderos tjänster.
Du planerar tillsammans med säljteam och marknad våra kampanjer, skapar kampanjerna och mäter utfallet. Du har en startbudget att förhålla dig till och desto bättre resultat vi ser av ditt arbete desto mer resurser får du för att lyckas ännu bättre. Vi är ett företag med sikte på tillväxt, så vi kommer hela tiden vilja bli bättre tillsammans med dig.
Till din hjälp har du hela Bokadero men framförallt Carro som idag jobbar med våra sociala medier, nyhetsbrev, eventkommunikation m.m.
Vi förstår att du kanske inte har möjlighet att jobba med alla våra olika delar i marknadsföringen och där får vi kolla på lösningar på vilka kompletterande lösningar vi kan skapa. Idag hyr vi in konsulter för Google Ads t.ex.
Arbetsuppgifter som finns tillgängliga för dig kan vara:


- Mäta analysera vår generella marknadsföring.
- Google Ads
- SEO-optimering
- Facebook Ads
- Marketing Automation
- Skapa landningssidor för kampanjer
- Leadsgenerering
- Utveckla partnerkoncept för ökad skalbarhet i försäljningen.
- Paketera och genomföra extra marknadspaket för rekryterande företag och konsulter.
- Mailkampanjer.
- Utveckla vårt marknadsarbete strategiskt.
Du kommer få eget ansvar att driva på och utveckla vår marknadsföring till nästa nivå. Även om det är en praktik så vill vi ge dig stort ansvar för att växa in i rollen, vi tror att människor växer med ansvar.
Praktiken ska vara minst 6 månader, men troligen längre. Vår förhoppning efter avslutad praktik är att du då ska kunna erbjudas anställning i vårt team och bli en nyckelperson.
Din profil
Som person ser vi att du gärna har stor drivkraft och att du trivs med stort ansvar, högt tempo och kontinuerlig utveckling. Du är väldigt nyfiken på digital marknadsföring och håller dig idag väldigt uppdaterad i ämnet på olika sätt. Kanske studerar du idag och ser detta som ett perfekt komplement till dina studier.
Du är en person som är lätt att samarbeta med och du har lätt för att hitta lösningar på utmaningar. Du gillar att testa olika saker i liten skala för att sedan utvärdera och skala upp det.
Plats
Som praktikant och anställd på Bokadero kan du själv välja vart du vill arbeta från som utgångspunkt, det är meriterande för oss om du vill arbeta från en liten/medelstor stad i Sverige då vi själva brinner för landsbygden och vill bli rikstäckande. Vi har anpassat vårt arbetssätt för att alla ska kunna utgå från valfri ort.
Vi har kontinuerliga träffar på vårt huvudkontor i Söderhamn som du behöver kunna ta dig till.
Om tjänsten
Sista ansökningsdag är 30 september, intervjuer kan ske löpande och anställning kan också starta innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sociala medier - Extra jobb!

Ansök    Sep 7    Treefling AB    Marknadsförare
Vill du arbeta extra på ett hållbart och växande företag? Gillar du sociala medier och har en vana att använda, Instagram & Facebook då ska du kontakta oss! Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola idag och att du behöver ett extra jobb under din studietid. Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Jobba med oss ifall du vara med i ett ungt o... Visa mer
Vill du arbeta extra på ett hållbart och växande företag? Gillar du sociala medier och har en vana att använda, Instagram & Facebook då ska du kontakta oss!
Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola idag och att du behöver ett extra jobb under din studietid.
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Jobba med oss ifall du vara med i ett ungt och framgångsrikt team.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu flera personer som kan arbeta extra med våra sociala medier och som kan vara med och producera content till våra sociala medier. Ta bilder, filma samt redigera och skriva inlägg till våra sociala medier.
Distans: Det går bra att arbeta på distans.


ANSÖK IDAG!
Skriv ett mail till oss där du presenterar dig kort samtidigt som du bifogar ett cv med bild. I ämnes raden skriver du ”extra sociala medier”. Maila din ansökan till: [email protected]
GLÖM EJ!
1, Gå in och gilla vår facebook sida ”Treefling”
2, Gilla vår instagram sida ”treelfingorganic” Visa mindre

Sociala medier - extra jobb

Ansök    Okt 19    Treefling AB    Marknadsförare
Om jobbet Vill du arbeta extra på ett hållbart och växande företag? Gillar du sociala medier och har en vana att använda, Instagram & Facebook med mera då ska du kontakta oss! Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola idag och att du behöver ett extra jobb under din studietid. Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Jobba med oss ifall du va... Visa mer
Om jobbet
Vill du arbeta extra på ett hållbart och växande företag? Gillar du sociala medier och har en vana att använda, Instagram & Facebook med mera då ska du kontakta oss!
Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola idag och att du behöver ett extra jobb under din studietid.
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Jobba med oss ifall du vara med i ett ungt och framgångsrikt team.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu flera personer som kan arbeta extra med våra sociala medier och som kan vara med och producera content till våra sociala medier. Ta bilder, filma samt redigera och skriva inlägg till våra sociala medier.
Distans: Det går bra att arbeta på distans.
ANSÖK IDAG!
Skriv ett mail till oss där du presenterar dig kort samtidigt som du bifogar ett cv med bild. I ämnes raden skriver du ”extra sociala medier”. Maila din ansökan till: [email protected]
GLÖM EJ!
1 Gilla vår instagram sida ”treelfingorganic”
2, maila in ditt cv med personliga brev! Visa mindre

Technical Marketing Specialist

Sandvik Materials Technology in Sandviken is looking for aTechnical Marketing SpecialistAre you a technical expert with the desire to create added value for our customers? Being the link between production, R&D and the markets and its effect on the business motivates you? We are now looking for a creative and service minded Technical Marketing Specialist. Welcome to our global companySandvik Materials Technology (SMT) is a business area within the Sandvik ... Visa mer
Sandvik Materials Technology in Sandviken is looking for aTechnical Marketing SpecialistAre you a technical expert with the desire to create added value for our customers? Being the link between production, R&D and the markets and its effect on the business motivates you? We are now looking for a creative and service minded Technical Marketing Specialist. Welcome to our global companySandvik Materials Technology (SMT) is a business area within the Sandvik Group and a world-leading manufacturer of high value-added products in advanced stainless steels, special alloys, as well as metallic and ceramic resistance materials for the most demanding industries. Its cutting-edge expertise is based on an integrated production platform and world-leading metallurgy and R&D.At SMT our mission is much more than to just handle good products, technology and processes – working together to develop solutions based on our customers’ needs, and, thereby, achieving our business goals is a better description of our daily work. With curious co-workers and safety as our first priority, we create a work environment where you can grow both personally and professionally.This position is based in Sandviken, Sweden.Some international travel is a natural part of the job.Your challengeAs a Technical Marketing Specialist, you will be our expert on customer requirements and the link between the markets/sales offices, R&D and our production. With your broad knowledge you will be joining customer meetings to discuss their technical needs and requirements, as well as hosting and organizing training seminars for customers and sales people. In your role you will also ensure that you support Quality Team to have the necessary certificates, approvals and documentation for successful sales. You will also be responsible to create marketing material, will be our face and leader on social media with regular updates, and launce marketing campaigns (exhibitions, road shows, conferences)We are looking for someone with a technical background, and a value adding mindset. Preferable you have an degree in engineering and previous experience of working in an industrial environment. Since the role includes direct contact with customers you have excellent communications skills in English, both verbally and in writing.Your character –self driven and curious, always trying to find the best solutions for customers and sales people in the fast changing and challenging Industry. We are sincerely interested in, and value your personality characterized by a customer-focus mind. You are driven, pedagogical and structured, with a desire to create added value for our customers. You also have the ability to establish good customer relations and see service to the customer as a self-evident part of your job. With your good business skills, you are often seen as someone who is working with continuous improvements and thrive on taking on and solving challenges as well as implement changes and maintain strong relationships, always keeping the customer and business in mind. At Sandvik, we believe that diversity of experience, perspective and background will lead to a better environment for our employees, our business and, thereby, our customers.ApplicationSend your application no later than May 10th, 2019. Read more about Sandvik and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0008312If you wish to add a cover letter to your application, please make sure to attach the file when uploading your resume.Contact informationFor further information about this position, please contact:Marcus Hillbom, recruiting manager, +46 (0)3733900Union contacts Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85 Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44 Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66For more information about the recruitment process, please contact:Alexandra Unstad, Recruitment Specialist, +46 (0)26 26 36 08Sandvik Materials Technology is a business area within the Sandvik Group and a world-leading manufacturer of high value-added products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. The cutting-edge expertise is based on an integrated production platform and industry-leading metallurgy and R&D??. In 2018, sales were approximately 15 billion SEK with about 6,000 employees. Visa mindre

Portfolio Marketing Professional – messaging and value proposition

Ansök    Jul 3    AB Sandvik Coromant    Marknadsförare
Passion is contagious. It inspires and creates engagement, and it drives us in our search of new opportunities – everyday. Right now, Marketing and Communications at Sandvik Coromant is facing a transformation. One step in this transformation is our new function, Portfolio Marketing, aiming at increasing customer relevance – and thereby growth – through tailormade offers and campaign targeting specific customer functions. We’re looking to set up a team of ... Visa mer
Passion is contagious. It inspires and creates engagement, and it drives us in our search of new opportunities – everyday. Right now, Marketing and Communications at Sandvik Coromant is facing a transformation. One step in this transformation is our new function, Portfolio Marketing, aiming at increasing customer relevance – and thereby growth – through tailormade offers and campaign targeting specific customer functions. We’re looking to set up a team of passionate, committed team players with strong customer focus and emphasis on personality and attitude. Proactivity and engagement are two important keys in this journey, and we’re excited by welcoming two Portfolio Marketing Professionals to join us – one for Messaging and one for Segmentation. Are you thrilled by the idea of working in a brand new team, where you set the foundation for our messaging architecture from scratch and ensure content campaigns that truly resonates with our customers? Then this might be the right challenge for you! If you want to know more about the segmentation role, read more here. Your mission As Portfolio Marketing Professional for messaging, you’re responsible for creating audience-centric value propositions and messaging that increases relevance throughout the customer journey. Driving transformation and change to align marketing and content towards an outside-in perspective and customer personas is key in this position. Working in a new team, and in a new function, truly gives you the opportunity to shape your own role and you’re an important player in setting our ways of working for a successful future!In close collaboration with your colleagues in portfolio marketing and content marketing, you map buyer needs and persona attributes against the complete customer journey and create a foundation for continuous improvements. You support our go-to-market architectural design and create templates and framework to be used cross-functionally; creating blueprints and sharing insights with content creators and execution to secure consistency and alignment with our strategy in all content marketing campaigns.The preferred location for this position is Sandviken or Stockholm, while we offer flexible location for the right candidate. Your profileYour personality and attitude truly makes the difference in this recruitment - you know what it takes to succeed, and you’re willing to commit yourself to getting there! You’re a strong team player and an informal leader, with the confidence to challenge the organization and drive both change and improvements. You’re also a skilled writer with a passion for adapting information for different audiences and channels, and you have the people skills needed to create engagement with stakeholders on different levels.Communication is key in creating trust and commitment throughout the organization in times of change, and you connect with people inside the organization as easily as you create compelling messaging blueprints. A good understanding of Sandvik Coromants business processes and our complete offer is an advantage in this position, though we believe that the right mindset and a technical understanding enables you to learn this quickly. Experience from global or cross-functional work, perhaps within manufacturing or the tech industry, is also beneficial. Since we act on the global stage, you are fluent in both written and verbal English. Curious about your future manager? This is what we’re looking for!At Sandvik Coromant, we believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We look forward to meeting you!ApplicationWe have an ongoing selection in this recruitment. Please send your application as soon as possible, and no later than August 19, 2019. Read more about Sandvik and apply at home.sandvik/career, Job ID: R0012534.Contact information                   For further information about this position, please contact: Jenny Fernqvist, Head of Portfolio and Content Marketing, +46 (0)70 616 08 25Union contacts Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 266 659Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26 266 574Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984 For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.Recruitment SpecialistLisbeth HäggströmWe have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize, and we respectfully decline any additional contacts. Sandvik Coromant is a part of global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong partnerships with customers support the development of advanced machining technologies and systems that will change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 3100 patents worldwide, employs over 8,000 staff, and is represented in 130 countries. Visa mindre

Brand and Content Marketing Specialist for Additive Manufacturing

Ansök    Maj 14    Sandvik AB    Marknadsförare
Additive Manufacturing (or 3D printing) is described as one of the most important and disruptive technologies to have emerged in recent years. It makes components lighter, stronger and more flexible than ever before – enabling previously impossible designs. It can reinvent logistics and minimize waste, reducing the need for both transports and warehousing. True environmental advantages. With more than 150 years in the metal industry, few understand the sec... Visa mer
Additive Manufacturing (or 3D printing) is described as one of the most important and disruptive technologies to have emerged in recent years. It makes components lighter, stronger and more flexible than ever before – enabling previously impossible designs. It can reinvent logistics and minimize waste, reducing the need for both transports and warehousing. True environmental advantages. With more than 150 years in the metal industry, few understand the secrets of Additive Manufacturing (AM) like Sandvik. We master every step of the additive manufacturing value chain – and are therefore in a unique position to lead the additive transformation.We’re now looking for an experienced and entrepreneurial Brand and Content Marketing Specialist to join our great team and the exciting additive transformation journey - someone who loves working in a fast-paced environment and is passionate about great content that builds leading and innovative brands. You know what it takes to reach success, and you are willing to commit yourself to getting there. Your mission –  shaping a leading position for Sandvik Additive Manufacturing This role comes with an overall mission to position us as a true leader in the world of additive manufacturing and fine metal powder. You’re responsible for building awareness and engagement with our target audiences by creating digital assets that tell engaging stories. Our ideal candidate is a natural born storyteller who loves to work in a variety of formats and channels. You work in close cooperation with our Web and Digital Marketing Specialist to create powerful synergies in all our channels, with responsibility for following:Gaining a deep understanding of our target audiences – and continuously creating content that attracts and holds their attention.Identifying and producing content that drives awareness, engagement, responses and leads that ultimately grow Sandvik’s brand awareness on the AM market – as well as our customer pipeline and sales growth.Making sure our digital content is easily discovered by our audience by applying SEO, SEM and other content marketing best practices.Serving as lead writer and evangelist of our brand’s mission, voice, and personality.Managing the content marketing calendar – from concept planning to execution, measurement and continuous improvement.Working closely with senior leaders, product management, external suppliers/bureaus, partners and other departments to create and develop our content.Measuring and assessing performance of content and applying insights to evolve future strategiesContributing to fairs,exhibitions and events with both general project management and content strategies.This position is located in Sandviken, and some travel is part of the assignment. Your character – a strategist with a passion for compelling contentWe are looking for someone with extensive experience within this area, a solid technical understanding and the willingness to dive deep into the core of our business and technology – finding small bits and pieces and turning them into compelling stories. This includes at least five years’ experience from a similar position, and documented knowledge within the content marketing and project management areas. Brand building copywriting and storytelling is a true passion of yours, and you manage social media campaigns as easily as you create content that stands out. You have the ability to conceive, draft, proofread and edit written materials quickly while managing multiple projects and meeting tight deadlines. Your attention to details is excellent, both for copy editing and maintaining consistent brand identity and tone of voice across all our content assets. Since you work closely with stakeholders in our global organization, it is important that you are comfortable working in remote teams and that you have exceptional skills in English.Embracing this new division - and the revolutionary technology that is additive manufacturing - truly excites you, and you contribute to the team with a high level of ambition, engagement and positive spirit. Joining a quite new organization calls for a start-up mentality, and you use your drive and social skills to prioritize your work, always striving towards the best possible results. With flexibility and a humble approach, you pitch in where the work needs to be done and contribute to the team with ideas, own initiatives, inspiration and an entrepreneurial spirit. Intrigued? Learn more about Additive Manufacturing at Sandvik by visiting our website and LinkedIn – or by watching one of our videos: Just imagine what Additive Manufacturing can do How it’s made – The world’s first 3D printed smash-proof guitarAt Sandvik, we strongly believe that diversity of experience, perspective and background will lead to a better environment for our employees, our business and, thereby, our customers.Application We have an ongoing selection in this recruitment. As this position might be filled before the last application date, please send your application as soon as possible - and no later than June 9, 2019. Apply at home.sandvik.se/career Job ID: R0010082. Contact information For further information about this position, please contact: Lena Berg, Head of Marketing & Communications for Sandvik Additive Manufacturing, +46 (0)70 633 83 08Union contacts – SwedenThomas Lilja, Unionen, +46 (0)70 261 04 82Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)70 For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444. Recruitment Specialist Amanda Hedqvist Visa mindre