Lediga jobb som Kökschef i Sandviken

Se lediga jobb som Kökschef i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Köksmästare i Sandviken, Compass Group

Ansök    Jun 7    Compass Group FS Sweden AB    Kökschef
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare! Köksmästare 100% Hitta din passion för mat Vi behöver förstärka vårt team på vår restaurang Storsjömässen i Sandviken. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Om Compass Group Sverige Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och servi... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare!

Köksmästare 100%

Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på vår restaurang Storsjömässen i Sandviken. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer.

Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen.

Läs mer om oss på www.compass-group.se

Vem söker vi?

Som rätt person för denna tjänst ser vi att du är en positiv, naturlig och prestigelös ledare som motiverar, inkluderar och lyfter din personal. Du är tydlig i din kommunikation, målmedveten och klarar av att ställa krav utan att trycka ner ditt team. Du är social med såväl kollega som gäst och sprider glädje och energi. Du är intresserad, innovativ och gärna testar nya saker. Du tycker om att inspirera andra och vill själv ständigt fortsätta utvecklas. Detta är en tjänst på en ny arbetsplats med goda arbetsvillkor, där du får arbeta i ett härligt gäng och vara med och driva verksamheten framåt. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har arbetat med ledarskap tidigare
• Du har erfarenhet av ledande positioner inom kök/restaurang
• Du har utbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska och engelska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett krav
• Du har ett ekonomisk tänk gällande råvaror

Om Restaurang Storsjömässen

Restaurang Storsjömässen är en företagsrestaurang, i Sandviken på Sandviks område. Restaurangen serverar ca 1000 lunchgäster dagligen i restauranger och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har en skolan som vi också driver. Vi har mycket catering med smörgåstårtor/sallader och smörgåsar bla.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd på mail: [email protected]. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2021-08-20. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Nov 27    Jula Hotell AB    Kökschef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Till Gysinge Herrgård söker vi nu en kökschef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell mot n... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.


Till Gysinge Herrgård söker vi nu en kökschef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell mot nya höjder!


Det här gör man som kökschef hos oss


Som Kökschef är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar. Du arbetar delvis med administrativa uppgifter. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning. 


Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I rollen kommer du att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.


Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. I rollen ingår det även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt.


Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som Kökschef


Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och du har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.


Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter


Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och att leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 


Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete, har mycket goda ledaregenskaper och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.


Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Bra att veta


Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start för tjänsten efter överenskommelse. Som Kökschef hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF. Start och lön enligt överenskommelse.  


Så här söker du


Om du känner att du har vad vi söker så tveka inte!  Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Annika Carlström, hotellchef Gysinge Herrgård, via mail: [email protected]


Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 10 december. Visa mindre

Vikarierande Kökschef

Gysinge Wärdshus & Hotell Vi erbjuder konferensverksamhet, hotell, restaurang och ett unikt gym i det anrika bruket. Bruket utgör en del av Gysinges hjärta med närliggande Färnebofjärdens nationalpark som erbjuder på fantastisk natur i en påfallande del av Nedre Dalälven. Wärdshuset erbjuder mat i toppklass med inriktning på traditionella och hälsosamma rätter med lokalproducerade råvaror i en anrik och genuin bruksmiljö. Vi söker OMGÅENDE efter en erfaren... Visa mer
Gysinge Wärdshus & Hotell
Vi erbjuder konferensverksamhet, hotell, restaurang och ett unikt gym i det anrika bruket.
Bruket utgör en del av Gysinges hjärta med närliggande Färnebofjärdens nationalpark som erbjuder på fantastisk natur i en påfallande del av Nedre Dalälven. Wärdshuset erbjuder mat i toppklass med inriktning på traditionella och hälsosamma rätter med lokalproducerade råvaror i en anrik och genuin bruksmiljö.
Vi söker OMGÅENDE efter en erfaren och driven kökschef som vill vara med oss på vår spännande resa framåt under ett år som vikarie.
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Vi satsar ständigt på en hög matkvalité och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas och följer årstiderna. Som kökschef kommer du även att vara delaktig i framtagning av dryckesrekommendationer till menyn.
Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering, därav är Svenska i tal och skrift ett KRAV. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka personalen och värdshuset.
Du ska tycka att service är roligt och vara en lagspelare som engagerar din personal.
• Kockutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet, (krav)
• 2+ års bevisad ledarskapserfarenhet inom hotell och restaurang, (krav)
• Arbete under dag, kvällar och helger, (krav)
• Tillförlitlig och pålitlig (krav)
• Flexibel och stresstålig, god fysik (krav)
Vi kan erbjuda dig
Ett härligt team att arbeta tillsammans med
Gratis tillgång till vårt unika gym
En möjlighet att utvecklas och växa med oss
Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!
En välkomnande och rolig arbetsplats i en fantastisk anrik miljö mitt i naturen Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Coromant, Sandviken, Compass Group

Ansök    Maj 21    Compass Group FS Sweden AB    Kökschef
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare! Hitta din passion för mat Vi öppnar portarna till en helt ny restaurang på Sandvik Coromant i Sandviken och behöver förstärka vårt team med Dig som vill vara med att utveckla något nytt. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Restaurangen skall vara en mötesplats under hela dag... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Köksmästare!

Hitta din passion för mat
Vi öppnar portarna till en helt ny restaurang på Sandvik Coromant i Sandviken och behöver förstärka vårt team med Dig som vill vara med att utveckla något nytt. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer.

Restaurangen skall vara en mötesplats under hela dagen och erbjuda alltifrån frukost, lunch, catering samt till en matkasse att ta med sig hem. Dessutom ska den bidra till att skapa en god och attraktiv arbetsmiljö, både för gäster och restauratörens medarbetare. Restaurangen har en öppen planlösning med väl tilltagen yta och köket är välutrustat, bl a med eget bageri. Compass Group kommer att arbeta med tre matkoncept med influenser av såväl världens streetfood som nordiska smaker.

Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 3 100 patent världen över, sysselsätter över 7 900 anställda och finns finns representerat i 150 länder.

Vem söker vi?

Som rätt person för denna tjänst ser vi att du är en positiv, naturlig och prestigelös ledare som motiverar, inkluderar och lyfter din personal. Du är tydlig i din kommunikation, målmedveten och klarar av att ställa krav utan att trycka ner ditt team. Du är social med såväl kollega som gäst och sprider glädje och energi. Du är intresserad, innovativ och gärna testar nya saker. Du tycker om att inspirera andra och vill själv ständigt fortsätta utvecklas. Detta är en tjänst på en ny arbetsplats med goda arbetsvillkor, där du får arbeta i ett härligt gäng och vara med och driva verksamheten framåt. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har arbetat med ledarskap tidigare
• Du har erfarenhet av ledande positioner inom kök/restaurang
• Du har utbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska och engelska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett krav
• Du har ett ekonomisk tänk gällande råvaror

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd på mail: [email protected]. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2021-08-01.

Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Okt 1    Gysinge Herrgård AB    Kökschef
Vi söker dig som brinner för matupplevelser och vill sätta din personliga prägel på Gysinge Herrgårds restaurang Vi söker nu en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning och viljan att inspirera kollegor. Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen. Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet. Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av ... Visa mer
Vi söker dig som brinner för matupplevelser och vill sätta din personliga prägel på Gysinge Herrgårds restaurang
Vi söker nu en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning och viljan att inspirera kollegor. Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen. Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen. Du har även schemaläggningsansvar tillsammans med 1:e servitören, så att det alltid finns både kökspersonal samt serveringspersonal på plats när det krävs.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock, samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor.
För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig, driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande, positiv och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
Skriv några rader till oss om dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat och varför du ser laganda som en viktig del i ditt arbete!
Om Gysinge Herrgård - en herrgård med anor från 1600-talet
Gysinge Herrgård är ett helägt dotterbolag till PRO Pensionärernas Riksorganisation och ligger vid Dalälven med närhet till Färnebofjärdens nationalpark.
Ett gammalt brukssamhälle med den stora herrgården som tronar i mitten. Här möter vit sten det gröna som frodas runtomkring. I de gamla brukshusen frodas idag nya verksamheter. Hammarslagen har bytts ut mot gästernas skratt.


Idag erbjuder Gysinge Herrgård övernattning i nyrenoverade rum i gammal bruksmiljö. Vi har totalt 74 rum med möjlighet till övernattning i både dubbel- och enkelrum.
Vi erbjuder konferenser, fester, event, bröllop och möjlighet till rekreation till alla som bara vill fly vardagsstressen och finna lite ro i natursköna landskap.
Vår restaurang Orangeriet är precis som namnet indikerar ett gammalt orangeri, med anor från 1700 talet. Här serverar vi vår frukostbuffé samt vår lunch. Lunchen är öppen för alla som önskar äta god husmanskost. Det är även här vi serverar våra middagar – till både stora och små sällskap.


Vårt erbjudande
En arbetsplats i den vackraste av miljöer där ingen dag är den andra lik, får du stora möjligheter att vara med och påverka samt utveckla verksamheten. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.


Varmt välkommen med din ansökan till [email protected]


Intervjuer kommer ske löpande Visa mindre