Lediga jobb Jula Hotell AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från Jula Hotell AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Kökschef

Ansök    Nov 27    Jula Hotell AB    Kökschef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Till Gysinge Herrgård söker vi nu en kökschef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell mot n... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.


Till Gysinge Herrgård söker vi nu en kökschef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell mot nya höjder!


Det här gör man som kökschef hos oss


Som Kökschef är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar. Du arbetar delvis med administrativa uppgifter. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning. 


Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I rollen kommer du att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.


Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. I rollen ingår det även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt.


Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som Kökschef


Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och du har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.


Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter


Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och att leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 


Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete, har mycket goda ledaregenskaper och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.


Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Bra att veta


Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start för tjänsten efter överenskommelse. Som Kökschef hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF. Start och lön enligt överenskommelse.  


Så här söker du


Om du känner att du har vad vi söker så tveka inte!  Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Annika Carlström, hotellchef Gysinge Herrgård, via mail: [email protected]


Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 10 december. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 3    Jula Hotell AB    Köksmästare
Jula Hotell AB består av hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Nu söker vi en köksmästare till Gysinge Herrgård. Vill du vara med på vår resa? Det var i januari 2022 som vackra Gysinge Herrgård blev en del av hotellkedjan Jula Hotell. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gysinge Herrgård ligger naturskönt vid Nedre Dalälvens strand, i Sandvikens kommun, 8 mil norr om Uppsala. ... Visa mer
Jula Hotell AB består av hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Nu söker vi en köksmästare till Gysinge Herrgård. Vill du vara med på vår resa?
Det var i januari 2022 som vackra Gysinge Herrgård blev en del av hotellkedjan Jula Hotell. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gysinge Herrgård ligger naturskönt vid Nedre Dalälvens strand, i Sandvikens kommun, 8 mil norr om Uppsala. Hotellet har 66 hotellrum, restaurang, café, konferens- och bröllopsverksamhet.
Till Gysinge Herrgård söker vi nu en erfaren Köksmästare som vill vara med att driva och utveckla detta fantastiska hotell.
Det här gör du som Köksmästare
Som Köksmästare hos oss ansvarar du för att skapa en restaurangupplevelse utöver det vanliga! Du kommer vara synlig, närvarande och aktiv i både köket och inför gästerna. Med  fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong skapar du och ditt team tillsammans fantastiska upplevelser för våra gäster. Du har ansvar för inköp, bemanning, personalledning, menyplanering och råvarukalkylering. Du ingår också i hotellets ledningsgrupp.
Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som älskar att laga mat, både traditionell husmanskost och nyskapande efter säsong och råvara, för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Du har en längre erfarenhet i rollen som Köksmästare med praktiskt chefs- och ledaransvar inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Vidare har du ett coachande förhållningssätt och har förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra.
Du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter samt god förmåga att prioritera och delegera arbete samt reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Sök tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som Köksmästare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger med start omgående.
Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för rollen så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Eva Palmgren, tf hotellchef Gysinge Herrgård, via mail: [email protected].  Sista dag för ansökning: 12 februari Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Nov 27    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Till Gysinge Herrgård söker vi nu en restaurangchef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.


Till Gysinge Herrgård söker vi nu en restaurangchef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell mot nya höjder!


Det här gör du Som Restaurangchef


Vår Restaurangchef är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande. Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma. Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor. Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig och löser allt som kommer i din väg.

 


Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter


Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och har tidigare arbetat som Hovmästare eller Restaurangchef. Att du är kunnig inom mat & dryck samt har en känsla för gästen du har framför dig är en given. Att du är glad, stresstålig och tycker att livet är härligt är en självklarhet. Vi ser gärna att du är sommelier och kan hålla olika dryckesevent. I denna roll krävs det att du vågar gå på egna bollar, fatta beslut och ha riktigt roligt.  Du måste vara van med gästhantering och att se detaljer. Arbetstiderna kan komma att variera varför vi gärna ser att du är en mogen person med flexibilitet.

 


Det här är du som person


Vi söker dig med ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.


Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 


Bra att veta


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som Restaurangchef arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF och Unionen. Start och lön enligt överenskommelse.  

 


Så här söker du


Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Annika Carlström, hotellchef Gysinge Herrgård, via mail: [email protected]


Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 10 december. Visa mindre

Hotellchef - Gysinge Herrgård

Ansök    Nov 22    Jula Hotell AB    Hotellchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo och vi söker nu en hotellchef som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet framåt. Det här gör d... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.
I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo och vi söker nu en hotellchef som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet framåt.

Det här gör du som Hotellchef
Som hotellchef har du övergripande ansvar och ett helhetsperspektiv över hela driften. 
Ditt fokus är ett engagera, utveckla och motivera dina chefer så de får goda förutsättningar att med sina team möta våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, och ditt ansvar är att leda dem. Du kommer att ha 5-6 underställda chefer/ledare och du själv rapporterar till VD. Förutom din ledningsgrupp ingår du även i hotellkedjans centrala ledningsgrupp. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt. 
Vår produkt på Gysinge Herrgård paketeras med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i vår personalgrupp. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du som hotellchef trivs i en prestigelös miljö med högt i tak som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

Exempel på operativa arbetsuppgifter 

-    Du leder och fördelar arbetet
-    Du jobbar med affärsutveckling och sälj för hela verksamheten
-    Du håller i veckomöten med avdelningsansvariga
-    Du sätter evenemangskalendern tillsammans med ditt team
-    Du sätter marknadsplanen tillsammans med centrala marknadskoordinator
-    Du attesterar fakturor, sätter budget samt följer upp tillsammans med VD 
-    Du förhandlar om lokala avtal 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Tidigare har du arbetat i en liknande roller och har relevant utbildning samt gedigen erfarenhet inom hotellbranschen. Du har en vana att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du känner dig trygg med ekonomisk planering och uppföljning samt har god vana att arbeta med olika systemstöd.

Det här är du som person
Vi tror att du drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du vill jobba med affärsutveckling och har flera idéer som du verkställer tillsammans med ditt team på plats. Du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete och en trygg feedbackkultur i syfte att utvecklas tillsammans. Du är lösningsorienterad, strukturerad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Vidare har du en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Vi söker dig som kan paketera vår härliga naturrika produkt till att bli en plats som man vill besöka som gäst men också ett ställe man vill ha som arbetsplats. Därför vill vi att du besitter det lilla extra som kan entusiasmera dina kollegor så att ni kan bygga upp detta tillsammans. För att kunna vara på topp och leverera ett gott ledarskap är det viktigt för oss med återhämtning och att man har ett sund inställning till balansen mellan arbete och fritid. Att strukturera sin arbetsdag och prioritera rätt är en konst som vi gärna ser att du besitter.
På fritiden njuter du gärna av naturen i form av vandring, kajak eller annat som hör ett aktivt liv i naturen till. Detta kan du ha stor användning för i samband med paketering och utveckling av aktiviteter i nationalparken som Gysinge Herrgård har som närmsta granne. För att trivas hos oss behöver du vara en folklig person som har hög ambition och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med Unionen.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för rollen så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av VD Mikaela Grundström via mejl mikaela.grundströ[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Eventkoordinator - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård, som ligger vackert belägen alldeles vid Dalälven, har lockat besökare i århundraden. Här kopplar våra gäster av i rofylld miljö och med god mat. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Varje dag serveras lunch och a' la cartemiddag i vårt Orangeri där varbetar med lokala råvaror i största möjliga mån. I januari 2022 övergick denna anrik... Visa mer
Gysinge Herrgård, som ligger vackert belägen alldeles vid Dalälven, har lockat besökare i århundraden. Här kopplar våra gäster av i rofylld miljö och med god mat. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Varje dag serveras lunch och a' la cartemiddag i vårt Orangeri där varbetar med lokala råvaror i största möjliga mån. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Koordinator för våra event - allt från magiska tredagarsbröllop till endagskonferenser. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Det här gör man som Eventkoordinator
Arbetet som eventkoordinator innebär bland annat att du tar emot bokningsförfrågningar, visar upp herrgården och våra möjligheter vid stora gruppbokningar såsom bröllop och andra evenemang. Du hjälper gästen att planera sin upplevelse hos oss, skickar offerter samt bokar enligt önskemål, där ditt fokus är att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, något du har enorma chanser till eftersom rollen är ny i vår organisation. Du är vårt ansikte utåt för konferenser och vi ser framför oss att du ibland tar emot vid incheckning och ser till att de får en fin vistelse hos oss.  Arbetet innebär mycket planering, telefonsamtal och mailkonversationer. Arbete både dag och kväll samt helger förekommer.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, har lätt att ta egna initiativ och ha många bollar i luften. Vidare är det viktigt att du har känsla för service, sätter gästen i fokus och har en stor social kompetens då du kommer att möta många nya gäster. Om du har arbetat tidigare med konferens eller bröllop är det meriterande. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både detaljer och helhet. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. I rollen som Eventkoordinator har du många interna och externa kontaktytor och vi tror att möten med nya människor och att skapa relationer till andra ger dig energi. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Annika Carlström, Receptionschef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]änner du att du vill bidra till att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss på Gysinge Herrgård och arbeta självständigt samtidigt som du har ett härligt team i ryggen - tveka inte att söka tjänsten hos oss! Rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi ser fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Eventkoordinator - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård, som ligger vackert belägen alldeles vid Dalälven, har lockat besökare i århundraden.Här kopplar våra gäster av i rofylld miljö och med god mat.Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Varje dag serveras lunch och a' la cartemiddag i vårt Orangeri där varbetar med lokala råvaror i största möjliga mån.I januari 2022 övergick denna anrika H... Visa mer
Gysinge Herrgård, som ligger vackert belägen alldeles vid Dalälven, har lockat besökare i århundraden.Här kopplar våra gäster av i rofylld miljö och med god mat.Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Varje dag serveras lunch och a' la cartemiddag i vårt Orangeri där varbetar med lokala råvaror i största möjliga mån.I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Koordinator för våra event - allt från magiska tredagarsbröllop till endagskonferenser.Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Det här gör man som Eventkoordinator
Arbetet som eventkoordinator innebär bland annat att du tar emot bokningsförfrågningar, visar upp herrgården och våra möjligheter vid stora gruppbokningar såsom bröllop och andra evenemang. Du hjälper gästen att planera sin upplevelse hos oss, skickar offerter samt bokar enligt önskemål, där ditt fokus är att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, något du har enorma chanser till eftersom rollen är ny i vår organisation. Du är även vårt ansikte utåt för konferenser och vi ser framför oss att du ibland tar emot vid incheckning och ser till att de får en fin vistelse hos oss. 
Arbetet innebär mycket planering, telefonsamtal och mailkonversationer. Arbete både dag och kväll samt helger förekommer.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, har lätt att ta egna initiativ och ha många bollar i luften. Vidare är det viktigt att du har känsla för service, sätter gästen i fokus och har en stor social kompetens då det är mycket nya möten med människor. 
Har du tidigare arbetat med konferens eller bröllop är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Restaurangchef - Gysinge Herrgård

Ansök    Jul 12    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöv... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Restaurangchef. Vill du vara med och utveckla Jula Hotell?
På Gysinge Herrgård har vi stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. 

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Gysinge Herrgård. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal. 
Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 5-10 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-    Ge service/servera i vår restaurangen
-    Schemaläggning för serverings- och barpersonal 
-    Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen  
-    Utveckla dryckeskoncept 
-    Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal 
-    Göra beställningar och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Restaurangchef - Gysinge Herrgård

Ansök    Apr 29    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöv... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Restaurangchef. Vill du vara med och utveckla Jula Hotell?
På Gysinge Herrgård har vi stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. 

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Gysinge Herrgård. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal. 
Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 5-10 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-    Ge service/servera i vår restaurangen
-    Schemaläggning för serverings- och barpersonal 
-    Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen  
-    Utveckla dryckeskoncept 
-    Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal 
-    Göra beställningar och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Arbetsledare Fastighet - Gysinge Herrgård

Ansök    Jun 1    Jula Hotell AB    Hovmästare
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo.Nu behöver vi utöka teamet, vill du vara med på vår res... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo.Nu behöver vi utöka teamet, vill du vara med på vår resa?

Det här gör man som Arbetsledare inom Fastighet
Som Arbetsledare är din huvuduppgift att leda och fördela arbetet för våra fem fastighetsskötare på vår härliga Herrgård. Det är en stor anläggning med 17 fastigheter och mycket trädgård. Du är driftsansvarig för hela enheten vilket innebär både operativt, strategiskt och administrativt arbete.
Vi ser att din roll är delaktig i avdelningens arbete att hålla vår vackra anläggning i fint skick, och även kunna göra budgetarbete, offertförfrågningar och uppföljning på pågående arbete. Hos oss som arbetsgivare har alla våra medarbetare ett uttalat medarbetaransvar där vi hjälper varandra för att få Gysinge Herrgård framåt. Det innebär att du bidrar till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att?hålla rent?och?snyggt, agera prestigelöst och vara behjälplig över avdelningsgränserna när det behövs. Rollen Arbetsledare rapporterar till Hotellchef och har ett tätt samarbete med den centrala Fastighetschefen.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom området, är kreativ, lösningsfokuserad och självgående.
Vi ser att du har tidigare ledarerfarenhet där det varit viktigt att få med sig gruppen för att nå resultat. Vi tror att du liksom vi gillar att arbeta ute i naturen, har ett öga för detaljer och gillar att se dina medarbetare växa. För att trivas hos oss tror vi att du gillar en varierad vardag där kombinationen av kontor och natur, planering och genomförande, arbeta här och nu och även långsiktigt driver dig.
Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Som Arbetsledare är din arbetstid främst fördelad på dagtid men kan även innebära helgarbete. Tillträde enligt överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Kock och Sous Chef - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöv... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Kock och en Souschef.

Det här gör du som medarbetare i vårt kök
På Gysinge Herrgård har vi stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I båda rollerna kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman herrgården och naturen på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. 
Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. 
Det ingår även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt. Som Souschef har du det dagliga ansvaret när köksansvarig inte är på plats. Även här tror vi på ett prestigelöst ledarskap för att uppnå bästa resultat.

Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock
Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det har är du som person som Souschef
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer, gillar ordning och reda samt att jobba med människor från olika kulturer. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vidare har du en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 24 april 2022.
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Hotellmedarbetare, sommarvikariat - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför: -Receptio... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför:
-Receptionister
-Nattportier
-Kockar
-Cafépersonal
-Serveringspersonal
-Städpersonal

Det här gör man som Hotellmedarbetare
Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Vi är en ny del i Jula Hotellkedjan vilket ger oss möjlighet att vara med och forma hur vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att?hålla rent?och?snyggt, agera prestigelöst och vara behjälplig över avdelningsgränserna när det behövs.
I receptionen är du vårt ansikte utåt, våra gästers första möte. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system. Du agerar som spindeln i nätet och har nära dialog med samtliga övriga avdelningar. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande och engelska är ett krav.
Som nattportierarbetar du med samma arbetsuppgifter som hotellreceptionisterna. Utöver det förbereder du även inför frukosten och konferenser. Även här är engelska ett krav.
På Gysinge Herrgård serverar vi lunch, a la carte, bokade middagssällskap och bröllop. Som kock är din uppgift preparering och matlagning. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har en kärlek till mat och råvaror. Kockutbildning krävs och arbetslivserfarenhet är meriterande. 
I vårt fina café blir det din uppgift som cafépersonal att ge gästen en härlig fikastund. Dina arbetsuppgifter är kassahantering, bakning, göra smörgåsar och sallader samt diska.
I rollen som serveringspersonalär din uppgift att skapa en personlig och varm upplevelse för alla gäster. Du är lyhörd, uppmärksam och har nära till leende. Du kommer arbeta med frukost, lunch, a la carte och caféservering samt större bokningar. 
Inom området städhar du den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler genom att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. I rollen innebär det även att hantera tvätt och påfyllnad av våra förråd.
Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och för service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Du har ett öga för detaljer och ett glatt bemötande – att se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 
Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Tjänsterna är semestervikariat på hel- och deltid med chans till förlängning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt! Rekryteringen sker löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 4 april 2022. 
Frågor om tjänsten besvaras av Marie Kjellgren, tf Hotellchef på mejl: [email protected] 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Biträdande Husfru - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöv... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi utöka teamet och söker därför en assisterande Husfru för Städ. Vill du vara med och utveckla Jula Hotell?

Det här gör man som Assisterande Husfru
Som husfrusassistent är du ansvarig för att skapa en trevlig atmosfär som mynnar ut i oförglömliga minnen för våra gäster. Du arbetar själv i den dagliga driften inom området städ och tillsammans med ditt team arbetar ni nära andra avdelningar för att säkerställa högsta leverans. 
Du kommer utöver det att:
-    Leda och fördela arbetet inom avdelningen Städ
-    Ansvara för att hotellets städning håller högsta kvalitet
-    Tillsammans med Husfrun skapa rutiner och säkerställa att dessa följs
-    Jobba med administrativa arbetsuppgifter såsom beställning av tvätt och städmaterial.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Husfrusassistent inom hotell och konferens eller annan likvärdig erfarenhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du annars har erfarenhet av praktiskt ledarskap.

Det här är du som person
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer, gillar ordning och reda samt att jobba med människor från olika kulturer. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vidare har du en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde omgående. Lön enl. kollektivavtal plus tillägg. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Gunilla Johannesson Husfru på Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Hotellmedarbetare, sommarvikariat - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför: -Receptio... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför:
-Receptionister
-Nattportier
-Kockar
-Cafépersonal
-Serveringspersonal
-Städpersonal

Det här gör man som Hotellmedarbetare
Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Vi är en ny del i Jula Hotellkedjan vilket ger oss möjlighet att vara med och forma hur vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att?hålla rent?och?snyggt, agera prestigelöst och vara behjälplig över avdelningsgränserna när det behövs.
I receptionen är du vårt ansikte utåt, våra gästers första möte. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system. Du agerar som spindeln i nätet och har nära dialog med samtliga övriga avdelningar. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande och engelska är ett krav.
Som nattportierarbetar du med samma arbetsuppgifter som hotellreceptionisterna. Utöver det förbereder du även inför frukosten och konferenser. Även här är engelska ett krav.
På Gysinge Herrgård serverar vi lunch, a la carte, bokade middagssällskap och bröllop. Som kock är din uppgift preparering och matlagning. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har en kärlek till mat och råvaror. Kockutbildning krävs och arbetslivserfarenhet är meriterande. 
I vårt fina café blir det din uppgift som cafépersonal att ge gästen en härlig fikastund. Dina arbetsuppgifter är kassahantering, bakning, göra smörgåsar och sallader samt diska.
I rollen som serveringspersonalär din uppgift att skapa en personlig och varm upplevelse för alla gäster. Du är lyhörd, uppmärksam och har nära till leende. Du kommer arbeta med frukost, lunch, a la carte och caféservering samt större bokningar. 
Inom området städhar du den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler genom att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. I rollen innebär det även att hantera tvätt och påfyllnad av våra förråd.
Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och för service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Du har ett öga för detaljer och ett glatt bemötande – att se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 
Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Tjänsterna är semestervikariat på hel- och deltid med chans till förlängning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt! Rekryteringen sker löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 4 april 2022. 
Frågor om tjänsten besvaras av Marie Kjellgren, tf Hotellchef på mejl: [email protected] 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Husfru - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför en Husfru ... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför en Husfru för Städ.

Det här gör du som Husfru
Som husfru är du ytterst ansvarig för att skapa en trevlig atmosfär som mynnar ut i oförglömliga minnen för våra gäster. Du arbetar själv i den dagliga driften inom området städ och tillsammans med ditt team arbetar ni nära andra avdelningar för att säkerställa högsta leverans. 
Du kommer utöver det att:
-    Leda och fördela arbetet inom avdelningen Städ
-    Ansvara för att hotellets städning håller högsta kvalitet
-    Skapa rutiner och säkerställa att dessa följs
-    Jobba med administrativa arbetsuppgifter såsom inköp och hantering av fakturor
-    Personalplanera, schemalägga, rekrytera och introducera ny personal inom ditt område

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Hotellchefen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Husfru inom hotell och konferens eller annan likvärdig erfarenhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du annars har erfarenhet av praktiskt chef- och ledarskap.

Det har är du som person
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer, gillar ordning och reda samt att jobba med människor från olika kulturer. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vidare har du en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde omgående. Lön enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 3 april 2022.
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Hotellmedarbetare - Gysinge Herrgård

Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför: -Receptio... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Nu behöver vi utöka teamet och söker därför:
-Receptionister
-Kockar
-Konditor
-Cafépersonal
-Serveringspersonal
-Städpersonal

Det här gör man som Hotellmedarbetare
Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Vi är en ny del i Jula Hotellkedjan vilket ger oss möjlighet att vara med och forma hur vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att?hålla rent?och?snyggt, agera prestigelöst och vara behjälplig över avdelningsgränserna när det behövs.
I receptionen är du vårt ansikte utåt, våra gästers första möte. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system. Du agerar som spindeln i nätet och har nära dialog med samtliga övriga avdelningar. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande och engelska är ett krav.
På Gysinge Herrgård serverar vi lunch, a la carte, bokade middagssällskap och bröllop. Som kock är din uppgift preparering och matlagning. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har en kärlek till mat och råvaror. Kockutbildning krävs och arbetslivserfarenhet är meriterande. 
Som konditor ansvarar du för bakning av konferensfika, fika till vårt egna café, tårtbakning till bröllop mm. Vi ser gärna att du är har tidigare arbetslivserfarenhet inom området, är kreativ, lösningsfokuserad och självgående. 
I vårt fina café blir det din uppgift som cafépersonal att ge gästen en härlig fikastund. Dina arbetsuppgifter är kassahantering, bakning, göra smörgåsar och sallader samt diska.
I rollen som serveringspersonalär din uppgift att skapa en personlig och varm upplevelse för alla gäster. Du är lyhörd, uppmärksam och har nära till leende. Du kommer arbeta med frukost, lunch, a la carte och caféservering samt större bokningar. 
Inom området städhar du den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler genom att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. I rollen innebär det även att hantera tvätt och påfyllnad av våra förråd.
Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och för service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Du har ett öga för detaljer och ett glatt bemötande – att se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 
Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Tjänsterna är på hel- eller deltid med 6 månaders provanställning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt! Rekryteringen sker löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 4 april 2022. 
Frågor om tjänsten besvaras av Marie Kjellgren, tf Hotellchef på mejl: [email protected] 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre