Lediga jobb som Hotellchef i Sandviken

Se lediga jobb som Hotellchef i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Hotellchef - Gysinge Herrgård

Ansök    Nov 22    Jula Hotell AB    Hotellchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo och vi söker nu en hotellchef som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet framåt. Det här gör d... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Med våra 66 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.
I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo och vi söker nu en hotellchef som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet framåt.

Det här gör du som Hotellchef
Som hotellchef har du övergripande ansvar och ett helhetsperspektiv över hela driften. 
Ditt fokus är ett engagera, utveckla och motivera dina chefer så de får goda förutsättningar att med sina team möta våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, och ditt ansvar är att leda dem. Du kommer att ha 5-6 underställda chefer/ledare och du själv rapporterar till VD. Förutom din ledningsgrupp ingår du även i hotellkedjans centrala ledningsgrupp. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt. 
Vår produkt på Gysinge Herrgård paketeras med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i vår personalgrupp. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du som hotellchef trivs i en prestigelös miljö med högt i tak som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

Exempel på operativa arbetsuppgifter 

-    Du leder och fördelar arbetet
-    Du jobbar med affärsutveckling och sälj för hela verksamheten
-    Du håller i veckomöten med avdelningsansvariga
-    Du sätter evenemangskalendern tillsammans med ditt team
-    Du sätter marknadsplanen tillsammans med centrala marknadskoordinator
-    Du attesterar fakturor, sätter budget samt följer upp tillsammans med VD 
-    Du förhandlar om lokala avtal 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Tidigare har du arbetat i en liknande roller och har relevant utbildning samt gedigen erfarenhet inom hotellbranschen. Du har en vana att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du känner dig trygg med ekonomisk planering och uppföljning samt har god vana att arbeta med olika systemstöd.

Det här är du som person
Vi tror att du drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du vill jobba med affärsutveckling och har flera idéer som du verkställer tillsammans med ditt team på plats. Du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete och en trygg feedbackkultur i syfte att utvecklas tillsammans. Du är lösningsorienterad, strukturerad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Vidare har du en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
Vi söker dig som kan paketera vår härliga naturrika produkt till att bli en plats som man vill besöka som gäst men också ett ställe man vill ha som arbetsplats. Därför vill vi att du besitter det lilla extra som kan entusiasmera dina kollegor så att ni kan bygga upp detta tillsammans. För att kunna vara på topp och leverera ett gott ledarskap är det viktigt för oss med återhämtning och att man har ett sund inställning till balansen mellan arbete och fritid. Att strukturera sin arbetsdag och prioritera rätt är en konst som vi gärna ser att du besitter.
På fritiden njuter du gärna av naturen i form av vandring, kajak eller annat som hör ett aktivt liv i naturen till. Detta kan du ha stor användning för i samband med paketering och utveckling av aktiviteter i nationalparken som Gysinge Herrgård har som närmsta granne. För att trivas hos oss behöver du vara en folklig person som har hög ambition och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med Unionen.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för rollen så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av VD Mikaela Grundström via mejl mikaela.grundströ[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hotellchef - Gysinge Herrgård

Ansök    Dec 7    Jula Hotell & Konferens AB    Hotellchef
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 74 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergår denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo så nu söker vi en hotellchef som vill vara med och driva... Visa mer
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva herrgården samt den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 74 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.
I januari 2022 övergår denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo så nu söker vi en hotellchef som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet.

Det här gör du som Hotellchef

Som hotellchef har du övergripande ansvar och ett helhetsperspektiv över hela driften. 
Ditt fokus är ett engagera, utveckla och motivera dina chefer så de får goda förutsättningar att med sina team möta våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är att leda dem. Du kommer att ha 5-6 underställda chefer/ledare och du själv rapporterar till VD. Förutom din ledningsgrupp ingår du även i gruppen för hotellsamverkan med Jula Hotells övriga hotellchefer ihop med Q&A och VD. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt. 

Exempel på operativa arbetsuppgifter 
-    Du leder och fördelar arbete
-    Du jobbar med affärsutveckling för hela verksamheten samt sälj
-    Du håller i veckomöten med avdelningsansvariga
-    Du sätter evenemangskalendern tillsammans med ditt team
-    Du sätter marknadsplanen tillsammans med MK
-    Du attesterar fakturor, sätter budget samt följer upp tillsammans med VD och Q&A
-    Du förhandlar om lokala avtal med stöttning av Q&A

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Tidigare har du arbetat i en liknande roll och har relevant utbildning och gedigen erfarenhet inom hotellbranschen. Du har en vana att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du känner dig trygg med ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta med olika systemstöd. 

Det här är du som person

Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du drivs av att jobba med affärsutveckling och du har många idéer som du verkställer tillsammans med ditt team på plats. Du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete och en trygg feedbackkultur för att vi ska utvecklas tillsammans. Du är lösningsorienterad, strukturerad och planerar din tid med fokus på kort- och långsiktiga mål.
Vidare har du en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar.
På fritiden njuter du gärna av naturen i form av vandring, kajak och annat som hör ett aktivt liv i naturen till. Detta kan du ha stor användning för i samband med paketering och utveckling av aktiviteter i nationalparken som Gysinge Herrgård ligger mitt i. För att trivas hos oss behöver du vara en folklig person som har hög ambition och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med Unionen.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för rollen så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 23 december 2021. Frågor om tjänsten besvaras av Mikaela Grundström VD via mejl mikaela.grundströ[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre