Lediga jobb Sandvikens Folkets Husfören Ekonomisk Förenin i Sandviken

Se alla lediga jobb från Sandvikens Folkets Husfören Ekonomisk Förenin i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Restaurang Bolaget söker Kökschef

- Du brinner för mat och dryck samt har en gedigen köksvana Sandvikens Folkets Hus restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. Vi ordnar personalfester eller en middag efter avslutad konferens. Vi erbjuder minnesvärda avtackningar eller serverar till födelsedagsfest, bröllop eller begravning. Restaurang Bolaget serverar sin erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt på vardagarna med fokus på modern vällagad ... Visa mer
- Du brinner för mat och dryck samt har en gedigen köksvana
Sandvikens Folkets Hus restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. Vi ordnar personalfester eller en middag efter avslutad konferens. Vi erbjuder minnesvärda avtackningar eller serverar till födelsedagsfest, bröllop eller begravning.
Restaurang Bolaget serverar sin erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt på vardagarna med fokus på modern vällagad husmanskost.
Ditt uppdrag
Vi söker en modern Kökschef som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag. Som kökschef är du underställd restaurangchefen.
Du inspirerar och leder ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare där du coachar för utveckling av dina medarbetare. Vidare har du ansvar för menyer, inköp, inventering samt schemaläggning. Du har personalansvar för kökets medarbetare.
Tillsammans med dina medarbetare skapar du glädje och engagemang. Du försöker alltid överträffa gästens förväntan. Du finns på plats när det händer som mest i verksamheten.
Din profil
Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.
Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar. Att du brinner för mat och dryck och har gedigen köksvana ser vi som en självklarhet.
Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan om du vill vara en del av Restaurang Bolagets fortsatta utveckling! Visa mindre

Kökschef

Restaurang Bolaget som du finner i Kulturcentrum i centrala Sandviken är i första hand en lunchrestaurang men som utöver det även ansvarar för förtäringen till husets konferenser och event samt catering. Vi söker dig som med ett ödmjukt nytänkande vill vara med och bevara, utveckla och förnya vår verksamhet. Du har god erfarenhet från det moderna köket och dina tidigare ledarerfarenheter värderar vi högt. Du är en teamleader i ett arbetslag där vi ställer ... Visa mer
Restaurang Bolaget som du finner i Kulturcentrum i centrala Sandviken är i första hand en lunchrestaurang men som utöver det även ansvarar för förtäringen till husets konferenser och event samt catering.
Vi söker dig som med ett ödmjukt nytänkande vill vara med och bevara, utveckla och förnya vår verksamhet. Du har god erfarenhet från det moderna köket och dina tidigare ledarerfarenheter värderar vi högt.
Du är en teamleader i ett arbetslag där vi ställer stora krav på att du är utåtriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga och din sociala kompetens är lika god som dina maträtter.
Sista ansökningsdag 2022.10.31
Låter det intressant?
Skicka din ansökan till: Sandvikens Folkets hus,
Köpmangatan 5-7, 811 35 Sandviken
Eller maila till restaurangchef: [email protected]
Frågor kring tjänsten besvaras av: Belinda Larsson 026-27 97 12 Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Restaurang Bolaget, som du finner i Kulturcentrum i centrala Sandviken, är i första hand en lunchrestaurang. Utöver lunch och catering ansvarar vi också för förtäringen till husets många konferenser och event. Vi söker en självgående person som alltid bjuder på det där lilla extra. Du brinner för serviceyrket, är positiv, framåt, och stresstålig. Tjänsten är ett vikariat på 75% med möjlighet till mer tid. Start 7 aug 2023 till 28 juni 2024. Arbetstiden är... Visa mer
Restaurang Bolaget, som du finner i Kulturcentrum i centrala Sandviken, är i första hand en lunchrestaurang. Utöver lunch och catering ansvarar vi också för förtäringen till husets många konferenser och event.
Vi söker en självgående person som alltid bjuder på det där lilla extra.
Du brinner för serviceyrket, är positiv, framåt, och stresstålig.
Tjänsten är ett vikariat på 75% med möjlighet till mer tid.
Start 7 aug 2023 till 28 juni 2024.
Arbetstiden är främst dagtid men kvälls- och helgarbete förekommer.
Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet av kassa, bar, kundkontakt och självklart serveringsvana.
Goda kunskaper i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Skicka in din ansökan till:
Sandvikens Folkets Hus
Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken
Eller maila till restaurangchef:
[email protected]
senast 2023-06-01
Frågor kring tjänsten besvaras av Belinda Larsson 026-27 97 12
www.sandvikenfh.se Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör Vill du ha ett varierande, innehållsrikt och utvecklande arbete där du träffar intresserade och förväntansfulla besökare och kollegor varje dag? Sök då jobbet som kommunikatör hos oss på Folkets hus i Sandviken, den självklara mötesplatsen, mitt i centrum. Om företaget Arbetsplatsen Folkets Hus ligger vid Jansasparken mitt i Sandvikens centrum och är en del av Kulturcentrum. Sandvikens Folkets Hus är en medlemsägd förening med Sandvikens kommu... Visa mer
Kommunikatör
Vill du ha ett varierande, innehållsrikt och utvecklande arbete där du träffar intresserade och förväntansfulla besökare och kollegor varje dag? Sök då jobbet som kommunikatör hos oss på Folkets hus i Sandviken, den självklara mötesplatsen, mitt i centrum.
Om företaget
Arbetsplatsen Folkets Hus ligger vid Jansasparken mitt i Sandvikens centrum och är en del av Kulturcentrum. Sandvikens Folkets Hus är en medlemsägd förening med Sandvikens kommun och IF Metall som största andelsägare.
Folkets hus i Sandviken bildades 1903 och äger fastigheten som uppgår till 16 400 m2. Förutom flertalet externa hyresgäster har vi också flera konferenslokaler, en teatersalong för 450 personer, en lobbybar och en nyrenoverad restaurang (Restaurang Bolaget) med plats för 800 personer. Flera kvällar i veckan har vi företagsevent, konserter, teaterföreställningar, föreningsmöten eller någon typ av underhållning i restaurangen.
Vi vill ha medarbetare som trivs, mår bra och känner att arbetet går att kombinera med familjeliv och en innehållsrik fritid. Därför erbjuder vi bl a flexibla arbetstider, 2000 kr i friskvårdsbidrag, arbetskläder, frukost och förmånliga luncher.
Arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör på Folkets hus i Sandviken har du som främsta uppgift att marknadsföra och kommunicera våra säljande verksamheter, konferens, evenemang, fastighet och restaurang. Idag marknadsför vi oss bl a. via annonser, sociala medier, hemsida, företagssamarbeten, affischer, och säljbrev. Du har säkert fler idéer?
Som del i tjänsten ska du också operativt arbeta med våra konferenser ca 16 timmar i veckan. Förbereda lokalerna, möta konferensgästerna och finnas tillgänglig för dem under deras besök hos oss.
Ditt arbete styrs till stora delar av dig själv, ditt driv och dina egna initiativ men bygger samtidigt mycket på dialog och samarbete med dina kollegor. Du leds av- och rapporterar till Event och konferenschefen.
Kvälls- och helgjobb förekommer.
Vi sätter stort värde i att du
· Tycker om att möta människor
· Tycker att det är roligt med varierande uppgifter
· Engageras av att samarbeta med människor på alla nivåer i organisationen
· Har en god kommunikationsförmåga och är snabb till handling
Formell kompetens
Vi söker dig som är utbildad inom kommunikation/marknadsföring och har minst fem års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av konferens- och/eller mötesindustrin är meriterande.
Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.
Du är duktig på att skriva, talar svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i att arbeta med sociala medier.
Du har goda kunskaper i Photoshop, Indesign, Illustrator eller annat lämpligt layoutprogram för att skapa affischer/flyers och digitalt marknadsföringsmaterial.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmåga att vara drivande och proaktiv. Du är självständig och strukturerad samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid, Sandvikens Folkets Hus.
Tillsvidaretjänst
Vi tillämpar provanställning.
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan
komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Event & Konferenschef Andreas Tuveson 070 206 32 59
eller VD Johan Nilsson 070 366 86 12
Ansök snarast, då intervjuer kan ske löpande, till [email protected] dock senast 7 januari. Märk ansökan med ”Kommunikatör Folkets hus”. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Visa mindre