Lediga jobb Stiftelsen Albert och Anna Göranssons Minne i Sandviken

Se alla lediga jobb från Stiftelsen Albert och Anna Göranssons Minne i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Handledare till dagverksamhet

Om jobbet De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsens främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande. Stiftelserna söker nu n... Visa mer
Om jobbet
De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsens främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande.

Stiftelserna söker nu nya medarbetare som vill vara med och göra skillnad på riktigt.
Det krävs att du är engagerad, har en vilja till utveckling, är lagspelare men framför allt har ett genuint intresse för att göra livet bättre för äldre personer.

Dagverksamheten befinner sig i en planering och uppstartsfas, vilket innebär att du kan vara med och forma verksamheten till att bli Sveriges bästa dagverksamhet.
I dagsläget är fyra personer anställda med olika kompetenser. Om du är den vi söker så kommer du erbjudas ett givande arbete med duktiga och inspirerande kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda dig en viktig, inspirerande och utvecklande tjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta för att göra skillnad för de äldre i Sandvikens kommun. I tjänsten ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera givande aktiviteter för besökarna. Vidare skall du aktivt delta i dagverksamheten där du bland annat ansvarar för besökarnas trivsel och välmående.

Då verksamheten ej är i gång ännu så är det av yttersta vikt att du har kompetensen att utforma verksamheten efter de äldres behov. Verksamheten samt aktiviteter skall utformas genom de äldres delaktighet och resultatet skall vara en känsla av tillhörighet och meningsfullhet. Vi söker dig som har kompetens inom områden som leder till en givande verksamhet för besökarna, exempelvis: konst och musik, friluftsliv, snickeri, fotografering, it-frågor med mera.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en gymnasial eller högskoleutbildning inom socialt arbete, service eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.

Rollen som medarbetare i dagverksamheten ställer krav på att du är strukturerad, flexibel, har en positiv inställning och handlar i enlighet med ledningens fattade beslut. Du har god samarbetsförmåga samt agerar prestigelöst.

Du tänker på verksamheten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra din verksamhet.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök till:

[email protected]

Sista ansökningsdag 2021-09-30 Visa mindre

De Göranssonska Stiftelserna söker handläggare/administratör

OM JOBBET De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsens främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande. Stiftelsen söker nu en ... Visa mer
OM JOBBET
De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsens främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande.

Stiftelsen söker nu en ny medarbetare som vill vara med och göra skillnad på riktigt.
Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med chans till förlängning.
Det krävs att du är engagerad, har en vilja till utveckling, är lagspelare men framför allt har ett genuint intresse för målgrupperna och deras förutsättningar. Om du är den vi söker så kommer du erbjudas ett givande arbete med duktiga och inspirerande kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda dig en viktig, inspirerande och utvecklande tjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta för att göra skillnad för Sandvikenborna. I tjänsten ingår bland annat att handlägga personliga bidrag och även ansökningar från organisationer och föreningar. I nära samarbete med dina kollegor kommer du även arbeta i olika projekt, förbereda och delta på styrelsemöten, arbeta med utvecklingsfrågor samt uppföljningar av bidrag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt socialt arbete eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.

Erfarenhet av handläggning och erfarenhet av målgruppen är meriterande.

Rollen som handläggare ställer krav på att du är strukturerad, flexibel, har en positiv inställning och handlar i enlighet med Styrelsernas fattade beslut. Du har god samarbetsförmåga samt agerar prestigelöst.

Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du tänker på verksamheten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra din verksamhet.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden är slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök till: [email protected] Visa mindre

Aktivitetsledare till Hedåsgårdens Seniorcenter

De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsernas främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande. Stiftelsen Albert och Anna Göran... Visa mer
De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsernas främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande.
Stiftelsen Albert och Anna Göranssons Minne, som är en del av Göranssonska stiftelserna, driver sedan våren 2022 en helt ny verksamhet för äldre i Sandvikens kommun. Vår målgrupp är personer fyllda 65 år som upplever ofrivillig ensamhet och vill träffa nya människor och utöka sitt sociala nätverk. Vi erbjuder unika möjligheter att vara med på olikaaktiviteter, evenemang och äta god mat i en vacker miljö vid Storsjön.
I dagsläget är sex personer anställda med olika kompetenser inom bland annat friskvård och musik.
Stiftelserna söker nya medarbetare som vill vara med och göra skillnad på riktigt. Det krävs att du är engagerad, flexibel, har en vilja till utveckling, är en lagspelare men framför allt har ett genuint intresse för att göra livet bättre för äldre personer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda dig en viktig, inspirerande och utvecklande tjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta för att göra skillnad för de äldre i Sandvikens kommun. Arbetet går ut på att se till att Hedåsgårdens besökare får en bra upplevelse genom olika aktiviteter, samtal med mera. Aktiviteterna skall utformas utefter deltagarens behov och intressen. I tjänsten ingår både att planera och utföra aktiviteter i team och enskilt.
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en gymnasial eller högskoleutbildning inom socialt arbete, serviceyrken, pedagogiskt arbete eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.
Rollen som medarbetare inom seniorcenter ställer krav på att du är strukturerad, flexibel, har en positiv inställning och handlar i enlighet med ledningens fattade beslut. Du har god samarbetsförmåga, en lagspelare som är kreativ samt agerar prestigelöst.
Du tänker på verksamheten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra din verksamhet.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre