Lediga jobb som Äldrepedagog i Sandviken

Se lediga jobb som Äldrepedagog i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Aktivitetsledare till Hedåsgårdens Seniorcenter

De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsernas främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande. Stiftelsen Albert och Anna Göran... Visa mer
De Göranssonska Stiftelserna verkar i Sandvikens kommun för Sandvikenborna. Stiftelsernas främsta syfte är att förbättra livssituationen och livskvalitén för invånarna i Sandvikens kommun. Göranssonska Stiftelserna delar årligen ut medel till sökande organisationer och privatpersoner. Satsningar görs främst inom barn- och ungdomsverksamhet, verksamhet för funktionshindrade samt verksamheter riktade till äldre och behövande.
Stiftelsen Albert och Anna Göranssons Minne, som är en del av Göranssonska stiftelserna, driver sedan våren 2022 en helt ny verksamhet för äldre i Sandvikens kommun. Vår målgrupp är personer fyllda 65 år som upplever ofrivillig ensamhet och vill träffa nya människor och utöka sitt sociala nätverk. Vi erbjuder unika möjligheter att vara med på olikaaktiviteter, evenemang och äta god mat i en vacker miljö vid Storsjön.
I dagsläget är sex personer anställda med olika kompetenser inom bland annat friskvård och musik.
Stiftelserna söker nya medarbetare som vill vara med och göra skillnad på riktigt. Det krävs att du är engagerad, flexibel, har en vilja till utveckling, är en lagspelare men framför allt har ett genuint intresse för att göra livet bättre för äldre personer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda dig en viktig, inspirerande och utvecklande tjänst där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta för att göra skillnad för de äldre i Sandvikens kommun. Arbetet går ut på att se till att Hedåsgårdens besökare får en bra upplevelse genom olika aktiviteter, samtal med mera. Aktiviteterna skall utformas utefter deltagarens behov och intressen. I tjänsten ingår både att planera och utföra aktiviteter i team och enskilt.
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en gymnasial eller högskoleutbildning inom socialt arbete, serviceyrken, pedagogiskt arbete eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.
Rollen som medarbetare inom seniorcenter ställer krav på att du är strukturerad, flexibel, har en positiv inställning och handlar i enlighet med ledningens fattade beslut. Du har god samarbetsförmåga, en lagspelare som är kreativ samt agerar prestigelöst.
Du tänker på verksamheten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra din verksamhet.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre