Lediga jobb som ST-läkare i Sandviken

Se lediga jobb som ST-läkare i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

ST-läkare till Sandviken Södra Din hälsocentral

Ansök    Jul 11    REGION GÄVLEBORG    ST-läkare
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. Sandviken Södra hälsocentral ligger tillsammans med sin systercentral Sandviken Norra på gamla sjukhuset. Vi har ca 11 600 listade, med Norra det dubbla. ... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Sandviken Södra hälsocentral ligger tillsammans med sin systercentral Sandviken Norra på gamla sjukhuset. Vi har ca 11 600 listade, med Norra det dubbla. Vi är i ett generationsskifte då våra seniora läkare börjat gå i pension. Sedan 2014 driver vi våra enheter som utbildningscentraler för ST läkare, det innebär att vår ST utbildning skall hålla mycket hög klass. Varje dag har vi gemensamt läkarmöte med fokus på falldiskussioner och ständigt lärande, även återkommande läkarträffar och fortbildning.
På våra 11600 listade är vi 8 specialister och 5 ST läkare. Vi är ett rel ungt gäng specialister som alla är utbildade på HC, en äldre kollega jobbar kvar med mycket handledningsuppdrag och mentorskap.ARBETSUPPGIFTER
Eftersom flertalet av oss är småbarnsföräldrar har vi en flexibel inställning där arbetet och livspussel ska gå ihop vi är också ganska tydliga med att ramarna i arbetet måste respekteras.
God handledning är en självklarhet och utöver regelbunden handledning råder den öppna dörren hos oss det är alltid tillåtet att fråga och resonera. Det är bara på det sättet vi skapar god kvalitet och en arbetssituation som är hållbar i det omfattande primärvårdsuppdraget. Vår övertygelse är att ständig dialog mellan oss kollegor innebär ständigt lärande hos både erfaren som oerfaren. Vi lyfter problemområden och går aktivt igenom våra medicinska resultat.
Sandviken ligger dryga två mil från Gävle, befolkningen är van att söka oss som första instans så bredden på arbetet är stort. Vi har flera äldreboenden, korttidsboende, gruppboenden, BVC alltså det mesta som ingår i en komplett primärvård.
Vi som nu är relativt nyutbildade specialister vill nu ta över och driva vår utbildningscentral vidare och vill därför se ett par engagerade kollegor som vill börja ST hos oss.
Vi förutsätter att du har alla formella behörigheter att söka ST.
Välkommen att höra av dig till vår chef eller nån av oss.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


KVALIFIKATIONER
Du har alla formella behörigheter att söka ST-läkare. Du tycker om att ingå i en grupp av engagerade kollegor där du får tillfälle att dela med dig och ta del av erfarenheter och ny kunskap. Du har en god empatisk förmåga, ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt samt ett respektfullt bemötande gentemot kollegor och patienter. Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och egenskaper.


ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Du kan också nå annonsen via länken nedan:
https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=5f84ddc6-efef-4a8c-8c4f-f7dabab1f09c
(Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.) Visa mindre

Psykiatriläkare till Sandviken

Ansök    Aug 25    Medcura AB    ST-läkare
Vi söker Är du på jakt efter höstens nästa uppdrag? Nu söker vi en psykiatriläkare till Sandviken under perioden v. 38-52. Arbetet omfattar framförallt löpande arbete för och med patienter inom både de allmänpsykiatriska teamen och mottagningens psykosteam. Sedvanliga läkaruppgifter som exempelvis bedömning och utfärdande av intyg till Transportstyrelsen, läkarintyg för sjukskrivning, årsbesök av CS-patienter, psykos och bipolära patienter samt akuta bedö... Visa mer
Vi söker
Är du på jakt efter höstens nästa uppdrag?
Nu söker vi en psykiatriläkare till Sandviken under perioden v. 38-52. Arbetet omfattar framförallt löpande arbete för och med patienter inom både de allmänpsykiatriska teamen och mottagningens psykosteam. Sedvanliga läkaruppgifter som exempelvis bedömning och utfärdande av intyg till Transportstyrelsen, läkarintyg för sjukskrivning, årsbesök av CS-patienter, psykos och bipolära patienter samt akuta bedömningar. Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Vad erbjuder Medcura?
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

ST-läkare till primärvården i Sandviken

Ansök    Nov 15    REGION GÄVLEBORG    ST-läkare
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften. På Sandviken norra och Sandviken södra din hälsocentral arbetar idag familjeläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköters... Visa mer
Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På Sandviken norra och Sandviken södra din hälsocentral arbetar idag familjeläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykosocialt team.

Vi är en utbildningscentral med fokus på kompetensutveckling med möjlighet till handledning och mentorskap. Vårt gemensamma mål är att ge våra patienten den bästa möjliga vården.
Sandviken ligger dryga två mil från Gävle, befolkningen är van att söka till oss som första instans så bredden på arbetet är stort. Inom vårt upptagningsområde har vi flera äldreboenden, korttidsboende, gruppboenden samt BVC, alltså det mesta som ingår i en komplett primärvård.

Vi söker nu ST-läkare som kan bli en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sandviken södra din hälsocentral ligger tillsammans med sin systercentral Sandviken norra på gamla sjukhuset i Sandviken. Sedan 2014 driver vi våra enheter som utbildningscentraler för ST-läkare, det innebär att vår ST-utbildning håller en mycket hög klass. Varje dag har vi gemensamt läkarmöte med fokus på falldiskussioner och ständigt lärande, även återkommande läkarträffar och fortbildning. På våra hälsocentraler finns det både juniora och seniora specialistläkare, vilket bidrar till en härlig gemenskap och vilja att lära av varandra.

Som ST-läkare får du
• ingå i ett team där vi lär av varandra, här behöver du inte vara rädd för att ställa frågor eller diskutera, vi lyfter problemområden och går aktivt igenom våra medicinska resultat
• goda möjligheter till en balans mellan arbete och fritid, då vi har en flexibilitet kring arbetstid utifrån tydliga ramar och riktlinjer som grundar sig i respekt för arbetsuppgifterna
• vara med och driva vår utbildningscentral vidare tillsammans med engagerade kollegor.


Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har god samarbetsförmåga vilket uttrycks i att du kan kommunicera väl med andra, är lyhörd och kan lösa utmaningar på ett konstruktivt sätt. Du tycker om att ingå i en grupp av engagerade kollegor där du får tillfälle att dela med dig och ta del av erfarenheter och ny kunskap. Du har förmågan att strukturera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och är även öppen för förändringar samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser också att du kan se till helheten, förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Som läkare hos oss ska du
• ha svensk läkarlegitimation
• kunna kommunicera på svenska både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård eller intresse av allmänmedicin.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

ST-läkare till Rehabiliteringsmedicin i Sandviken

Ansök    Mar 23    REGION GÄVLEBORG    ST-läkare
Rehabiliteringsmedicin på Sandvikens sjukhus tar emot patienter från hela Gävleborgs län vilket innefattar cirka 300 000 invånare. Verksamheten är inriktad mot patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet - framförallt hjärnskador som stroke och traumatiska skador, ryggmärgsskador och patienter med långvarig smärtproblematik i rörelseapparaten. Kliniken består av en slutenvårdsenhet med 16 vårdplatser, en öppenvårdsenhet där det ingår ett smärtrehabt... Visa mer
Rehabiliteringsmedicin på Sandvikens sjukhus tar emot patienter från hela Gävleborgs län vilket innefattar cirka 300 000 invånare. Verksamheten är inriktad mot patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet - framförallt hjärnskador som stroke och traumatiska skador, ryggmärgsskador och patienter med långvarig smärtproblematik i rörelseapparaten.

Kliniken består av en slutenvårdsenhet med 16 vårdplatser, en öppenvårdsenhet där det ingår ett smärtrehabteam ett hjärnrehabteam och ett ryggmärgsskadeteam. Totalt är vi 75 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Rehabiliteringsmedicin är en medicinsk specialitet där du får möjlighet att praktisera ett holistiskt medicinskt tänkande. Inom rehabiliteringsmedicin arbetar vi enligt en beteendemedicinsk modell för analys och behandling. De yrkeskompetenser du arbetar tillsammans med som ST-läkare är arbetsterapeut, fysioterapeut, idrottsledare, kurator, logoped, psykolog, rehabinstruktör, sjuksköterska, undersköterska samt rehabkoordinator.

Som ST-läkare hos oss kommer du att
• ha ansvar utifrån medicinska aspekter i rehabprocessen
• lära dig att leda ett team och även leda, samordna och genomföra kvalificerade
rehabiliteringsinsatser tillsammans med teamet
• ingå i en läkargrupp inom kliniken som idag består av 4 specialister
• i det vardagliga arbetet medverka aktivt i klinikens utvecklingsarbete.

Det finns möjlighet att uppnå målbeskrivningen för specialiteten Rehabmedicin genom tjänstgöring i Sandviken, Gävle och Uppsala. Med utgångspunkt från gällande målbeskrivning, lägger du tillsammans med handledare och studierektor upp en individuell utbildningsplan. Det finns goda möjligheter att anpassa din ST-tjänst efter din intresseprofil.

För mer information om rehabiliteringsmedicin som specialitet- se sfrm.se

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-ochutbildning/
region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter att du som person har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt att du ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar väl med andra och kommunicerar med dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du har intresse av att delta i verksamhetens utvecklingsarbeten samt bidrar med nya idéer och angreppssätt.

Som ST-läkare hos oss ska du
• vara legitimerad läkare med intresse för rehabilitering
• ha goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Falck Hälsopartner i Sandviken söker ST-läkare

Ansök    Dec 9    Falck Ambulans AB    ST-läkare
Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och privat hälsocentral i centrala Sandviken. Enheten har 9 800 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten. Arbetsbeskrivning I tjänsten som ST-läkare ingår bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagn... Visa mer
Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och privat hälsocentral i centrala Sandviken. Enheten har 9 800 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som ST-läkare ingår bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål som en del av det löpande arbetet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas in din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för att ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Du erbjuds handledning och du ingår i regionens strukturerade ST-utbildning.

Vem är du?
Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkanspartner.

Som anställd hos Falck Hälsopartner arbetar du utifrån våra värderingar; Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Balázs Réthy, tfn 026-420 3638.

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag. Visa mindre

Falck Hälsopartner i Sandviken söker ST-läkare

Ansök    Mar 16    Falck Ambulans AB    ST-läkare
Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och privat hälsocentral i centrala Sandviken. Enheten har 9 800 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten. Arbetsbeskrivning I tjänsten som ST-läkare ingår bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagn... Visa mer
Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och privat hälsocentral i centrala Sandviken. Enheten har 9 800 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som ST-läkare ingår bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål som en del av det löpande arbetet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas in din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för att ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Du erbjuds handledning och du ingår i regionens strukturerade ST-utbildning.

Vem är du?
Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkanspartner.

Som anställd hos Falck Hälsopartner arbetar du utifrån våra värderingar; Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Balázs Réthy, tfn 026-420 3638.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag. Visa mindre

ST-läkare till Rehabiliteringsmedicin i Sandviken

Ansök    Sep 21    REGION GÄVLEBORG    ST-läkare
Rehabiliteringsmedicin på Sandvikens sjukhus tar emot patienter från hela Gävleborgs län vilket innefattar cirka 300 000 invånare. Verksamheten är inriktad mot patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet - framförallt hjärnskador som stroke och traumatiska skador, ryggmärgsskador och patienter med långvarig smärtproblematik i rörelseapparaten. Kliniken består av en slutenvårdsenhet med 16 vårdplatser, en öppenvårdsenhet där det ingår ett smärtrehabte... Visa mer
Rehabiliteringsmedicin på Sandvikens sjukhus tar emot patienter från hela Gävleborgs län vilket innefattar cirka 300 000 invånare. Verksamheten är inriktad mot patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet - framförallt hjärnskador som stroke och traumatiska skador, ryggmärgsskador och patienter med långvarig smärtproblematik i rörelseapparaten. Kliniken består av en slutenvårdsenhet med 16 vårdplatser, en öppenvårdsenhet där det ingår ett smärtrehabteam ett hjärnrehabteam och ett ryggmärgsskadeteam. Totalt är vi 75 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Rehabiliteringsmedicin är en medicinsk specialitet där du får möjlighet att praktisera ett holistiskt medicinskt tänkande. Inom rehabiliteringsmedicin arbetar vi enligt en beteendemedicinsk modell för analys och behandling. De yrkeskompetenser du arbetar tillsammans med som ST läkare är arbetsterapeut, fysioterapeut, idrottsledare, kurator, logoped, psykolog, rehabinstruktör, sjuksköterska, undersköterska samt rehabkoordinator.

Som ST-läkare hos oss kommer du att
• ha ansvar utifrån medicinska aspekter i rehabprocessen
• lära dig att leda ett team och även leda, samordna och genomföra kvalificerade
rehabiliteringsinsatser tillsammans med teamet
• ingå i en läkargrupp inom kliniken som idag består av 4 specialister
• i det vardagliga arbetet medverka aktivt i klinikens utvecklingsarbete.

Det finns möjlighet att uppnå målbeskrivningen för specialiteten Rehabmedicin genom tjänstgöring i Sandviken, Gävle och Uppsala. Med utgångspunkt från gällande målbeskrivning, lägger du tillsammans med handledare och studierektor upp en individuell utbildningsplan. Det finns goda möjligheter att anpassa din ST-tjänst efter din intresseprofil.

För mer information om rehabiliteringsmedicin som specialitet- se sfrm.se

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter att du som person har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt att du ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar väl med andra och kommunicerar med dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du har intresse av att delta i verksamhetens utvecklingsarbeten samt bidrar med nya idéer och angreppssätt.

Som ST-läkare hos oss ska du
• vara legitimerad läkare med intresse för rehabilitering
• ha goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Läkare till Mobilt sjukvårdsteam Sandviken

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet... Visa mer
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

I Region Gävleborg finns en stark politisk vilja och ett behov av att utveckla mobil vård inom hälso- och sjukvården. Den mobila vården bygger på samverkan mellan primärvård, specialistvård och kommunal hälso och sjukvård. Målet är en god och patientsäker vård i ordinarie boendemiljö utifrån patientens eller brukarens behov. Teamet är en stödresurs till befintlig vård.

Mobilt sjukvårdsteam finns i Hudiksvall och i Gävle, nu är vi i uppstartsfas att komma igång även i Sandvikens Kommun. I nuläget har styrgrupp och arbetsgrupp etablerats från Omsorgsförvaltningen Sandvikens Kommun, Primärvård samt specialistvård Region Gävleborg Västra Gästrikland och Falck Hälsopartner.

Vi söker nu medarbetare som tillsammans ska forma och starta upp en ny verksamhet där teamarbete och nytänkande krävs för att våra patienter ska få professionell och säker vård i hemmet.

ARBETSUPPGIFTER
Ett mobilt sjukvårdsteam bygger på möjligheter att göra en helhetsbedömning av patientens situation i ordinarie boende. Genom teambedömning och samordning av resurser får patienten rätt insatser i rätt tid. Ur ett patientperspektiv finns också en förhoppning att det mobila teamets arbete kan leda till ett minskat sökbehov på akuten och i primärvården för patienterna och att onödiga inläggningar på sjukhus kan undvikas.

Arbetet som läkare i teamet innebär både planerad och förebyggande vård, samt akuta bedömningar och behandlingar i hemmet. Hembesöken sker tillsammans med sjuksköterska där du prioriterar, behandlar och följer upp patientens behov och symtom i nära samarbete med teamets sjuksköterskor. Detta i tätt samarbete med kommunal-, primär- och sjukhusvård.

Arbete i mobilt sjukvårdsteam innebär en anställning där medarbetarna arbetar del av tjänst i teamet (som mest 50 %) och har sin grundplacering i primärvård eller specialistvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad ST-läkare/specialist inom geriatrik, allmänmedicin eller internmedicin och som har bred kompetens med erfarenhet från både öppen- och slutenvård. Du ska ha god social kompetens och kommunikationsförmåga, samt en vilja att bygga goda relationer och lösa komplexa vårdbehov med såväl patienten, närstående som andra aktörer runt patienten.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre