Lediga jobb som Processingenjör, metallurgi i Sandviken

Se lediga jobb som Processingenjör, metallurgi i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef Processutveckling Varmbearbetning

Vid enheten för Processutveckling Varmbearbetning på FoU Metallurgi bedrivs processutveckling och tekniskt stöd mot tillverkande enheter inom Alleima, främst i Sandviken men även enheter i Indien och USA. Enheten ansvarar för utveckling av varmbearbetningsprocesser kopplade till tillverkning: smide, valsning och extrusion samt värmning och värmebehandling. Vi söker nu en engagerad enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten mot våra strategiska mål.... Visa mer
Vid enheten för Processutveckling Varmbearbetning på FoU Metallurgi bedrivs processutveckling och tekniskt stöd mot tillverkande enheter inom Alleima, främst i Sandviken men även enheter i Indien och USA. Enheten ansvarar för utveckling av varmbearbetningsprocesser kopplade till tillverkning: smide, valsning och extrusion samt värmning och värmebehandling. Vi söker nu en engagerad enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten mot våra strategiska mål.
Din roll
Som enhetschef leder du arbetet med att initiera och driva uppdrag och projekt inom processutveckling. Du ansvarar för samarbetet med de olika produktionsenheterna samt övriga FoU-avdelningar för att säkerställa lyckad introduktion av både nya processer och produkter i vår produktion. På enheten ingår även försöksutrustning inom ämnesområdet.
Som enhetschef för Processutveckling Varmbearbetning är du aktiv i både interna och externa nätverk och bevakar den globala utvecklingen inom ditt ansvarsområde. Du representerar också företaget genom kontakt med externa kunder. Vidare ingår du även i ledningsgruppen för Metallurgisk forskning.
Vanligt förekommande uppgifter:
· Leda och utveckla enheten mot de strategiska målen tillsammans med avdelningens ledningsgrupp
· Tillsammans med de olika produktionsenheterna driva framtagningen av nya produkter och implementera processförbättringar
· Stödja övriga FoU-enheter inom enhetens ansvarsområden
I rollen har du även personal- och ledarskapsansvar för totalt elva personer som ingår i enheten.
Din Profil
Vi söker dig som är civilingenjör inom materialteknik, teknisk fysik eller liknande. Kunskap om produktionsprocesser och produkter kopplade till varmbearbetning är nödvändig, erfarenhet av ledande befattning är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är öppen, driven och målfokuserad. Du är noggrann med en förmåga att omvandla idéer till lösningar samt en ständig vilja att förbättra processer och arbetssätt. Du ger medarbetarna utrymme och frihet att agera samtidigt som du stöder individernas och teamets utveckling för att nå både individuella mål och verksamhetsmål. Du är kommunikativ med en god presentationsförmåga och kan bidra till att skapa en harmonisk arbetsgrupp som stöttar varandra.
Då arbetet ofta handlar om att samarbeta med kunder inom och utanför företaget så är det mycket viktigt att du har lätt för att knyta kontakter och tycker om att bygga relationer.
Vad du kan förvänta dig av oss
På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra människor, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.
Övrig information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jan Haraldsson, rekryterande chef, +46 70-314 25 04


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, +46 70-651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 70-314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, +46 70-307 30 48
Välkommen med din ansökan senast 2022-12-04
På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Processutvecklare

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Processutvecklare ÄR DU EN DRIVEN INGENJÖR INOM METALLURGI OCH EN STRUKTURERAD PROBLEMLÖSARE? DÅ VILL VI VETA MER OM DIG! Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag! Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätt... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker
Processutvecklare

ÄR DU EN DRIVEN INGENJÖR INOM METALLURGI OCH EN STRUKTURERAD PROBLEMLÖSARE?
DÅ VILL VI VETA MER OM DIG!

Kom med på vår resa mot att bli ett fristående företag!

Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology har inlett en spännande resa för att utforska möjligheten till en separat notering på Nasdaq Stockholmsbörsen - tidigast år 2022, förutsatt att omständigheterna bedöms vara rätta vid den tidpunkten. Med en tydlig riktning för vår resa framåt, med vår position som teknologiledare, progressiv kundpartner och med ett driv kring hållbarhet, strävar vi efter att bli ett ännu starkare och oberoende företag inom vår bransch.

Vi letar nu efter utmärkta medarbetare för att utveckla vår verksamhet och arbeta för att uppfylla våra ambitiösa mål. Med en stark ledarskapsstrategi och proaktiva medarbetare är vi redo att fortsätta på vår tillväxtresa genom att utvecklas industriellt genom materialteknik.

Produktområde Tube, inom SMT, är specialiserat inom sömlösa och svetsade rör och rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Våra produkter och vår service bidrar till ökad produktivitet, processäkerhet och kostnadseffektivitet och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utvecklas och stå redo att möta framtidens behov på en ständigt växande global marknad. Till vår avdelning Teknik och Processutveckling på stålverket i Sandviken söker vi nu en erfaren och engagerad processutvecklare med inriktning metallurgi, som kommer att ha stora möjligheter att påverka vår framtida produktion och göra skillnad i vår tillverkning.

Arbetsuppgifter
Hos oss ingår du i en grupp med kompetenta ingenjörer och tekniker som har till uppgift att stödja den övriga organisationen med teknisk kompetens. I rollen som Processutvecklare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
· Arbete med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling i Stålverket mot främst Götgjutningen men även mot övriga enheter.
· Delta i och driva förbättringsprojekt för att öka och förbättra kundnytta med avseende på säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet.
· Utveckla olika uppföljningssystem samt ta fram, sammanställa och analysera processdata.
· Framtagning och uppdatering av tillverkningsföreskrifter i samråd med R&D och Produktion.


Din profil
Vi söker dig som är ingenjör inom metallurgi eller som har motsvarande kunskap uppnådd genom arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av arbete inom tillverkande industri samt erfarenhet av att driva förändringar eller förbättringsarbete inom stålverk. Eftersom du arbetar både produktionsnära och i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Eftersom du har en central roll i utvecklingen av vår verksamhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv och tycker om att tänka i nya banor, vilket behövs när du driver förändringar och skapar engagemang. Vidare ser du värdet av att arbeta tillsammans med andra och bygger relationer baserade på ärlighet, respekt och tillit. Du skapar förutsättningar för att bygga och dela kunskap, möjliggör för andra att nå målen och stödjer dem i arbetet för att överträffa förväntningarna.


Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Daniel Sjöholm, rekryterande chef, 070-616 14 70

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Agnes Jansson, ansvarig rekryterare, 076-495 02 40

Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2022-06-12. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0034340. Urval och intervjuer kan ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2021 var drygt 13,4 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 500 Visa mindre

Processingenjör till Surface Technology

På Alleima, är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kommer att utvecklas både som person och i ditt arbete. Surface Technology är en affärsenhet inom... Visa mer
På Alleima, är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kommer att utvecklas både som person och i ditt arbete.
Surface Technology är en affärsenhet inom Alleima som arbetar fokuserat med avancerad produkt- och processutveckling för storskalig produktion av belagda band för bränsleceller. Inom Surface Technology utvecklar vi just nu framtidens produkter för flera applikationsområden inom förnybar energi med ett fokus på flödesplattor i bränsleceller. Hjärtat i vår maskinpark utgörs av våra toppmoderna och världsunika linjer för kontinuerlig PVD beläggning av metalliska band. Vi ligger också i utvecklingsfronten inom digitalisering och följer våra processparametrar och produktkvalitet i realtid.
Vi är i ett expansivt skede och söker därför en processingenjör som vill vara med och driva vår utveckling.

Din roll
I rollen som Processingenjör för Surface Technology förväntas du att medverka till stärka affärserbjudandet för våra belagda band. Du identifierar, initierar och driver projekt och uppgifter avseende produkt- och processutveckling som efter utförande rapporteras till berörda intressenter både skriftligen och muntligen. Du säkerställer kvalitet genom nära samarbete med kvalitets- och marknadsorganisationerna och bistår där med din produkt- och processkompetens.

I rollen ingår även:

- Stötta produktionen vid behov gällande kvalitetsstörningar och förbättringar
- Bistå produktionen med utbildningsaktiviteter och instruktioner
- Representera processutveckling i produktgrupper och andra tvärfunktionella grupper

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom material, maskin eller fysik. Du har några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och god kännedom om rostfria ståls materiallära samt tillverkningsprocesser. Kunskap om beläggningsprocesser och ingående parametrars påverkan på beläggningsresultat är meriterande. Du är van att arbeta i projekt och med projektstyrning med avseende på planering, utförande och uppföljning.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper som utmärks av ditt driv och ödmjukhet. Du trivs med att arbeta i projekt och med projektstyrning med avseende på planering, utförande och uppföljning. Samarbete är självklart för dig och du värderar teamets prestation lika högt som dina personlig prestationer.
Då vi arbetar i en global organisation kommunicerar du flytande på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vad du kan förvänta dig av oss
- Att få vara en nyckelperson i en spännnade resa mot en hållbar framtid
- Att få jobba med utveckling av avancerade industriella processer
- Att få utveckla spetskompetens inom ett växande teknikområde
- Att få jobba i ett entreprenöriellt team med gemensam vision för framtiden
Ytterligare information:
Välkommen med din ansökan senast 2022-12-11


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Håkan Holmberg, rekryterande chef, +46 (0)70 313 90 62


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Elin Olsson, ansvarig rekryterare, +46 (0)76 720 16 99

Fackliga representanter:
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna SMT Sandviken, +46 70 314 24 43
Stefan Jonsson, Unionen SMT Sandviken, +46 70 396 03 00
Lisa Lautrup, Akademikerföreningen, +46 70 616 80 41


På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.
Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022.Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.
Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Processutvecklare

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Processutvecklare ÄR DU EN DRIVEN INGENJÖR & STRUKTURERAD PROBLEMLÖSARE? DÅ VILL VI VETA MER OM DIG! Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer - att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskr... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker
Processutvecklare

ÄR DU EN DRIVEN INGENJÖR & STRUKTURERAD PROBLEMLÖSARE?
DÅ VILL VI VETA MER OM DIG!

Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer - att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vår vardag. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.

SMT har påbörjat en spännande resa. Nu undersöks möjligheten att noteras separat på Nasdaq/ Stockholmsbörsen som ett självständigt bolag - redan 2022 om förutsättningarna är de rätta. Med en tydlig riktning för vår väg framåt och genom den ledande position vi har inom vår teknologi – som partner till våra kunder och som drivande inom hållbarhet – strävar vi efter att stå ännu starkare som självständigt bolag i vår bransch.

Produktområde Tube, inom SMT, är specialiserat inom sömlösa och svetsade rör och rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Våra produkter och vår service bidrar till ökad produktivitet, processäkerhet och kostnadseffektivitet och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utvecklas och stå redo att möta framtidens behov på en ständigt växande global marknad. Till vår avdelning Teknik och Processutveckling på stålverket i Sandviken söker vi nu en erfaren och engagerad processutvecklare med inriktning metallurgi, som kommer att ha stora möjligheter att påverka vår framtida produktion och göra skillnad i vår tillverkning.

Arbetsuppgifter
Hos oss ingår du i en grupp med kompetenta ingenjörer och tekniker som har till uppgift att stödja den övriga organisationen med teknisk kompetens. I rollen som Processutvecklare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
· Arbete med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling i Stålverket mot främst Götgjutningen men även mot övriga enheter.
· Delta i och driva förbättringsprojekt för att öka och förbättra kundnytta med avseende på säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet.
· Utveckla olika uppföljningssystem samt ta fram, sammanställa och analysera processdata.
· Framtagning och uppdatering av tillverkningsföreskrifter i samråd med R&D och Produktion.


Din profil
Vi söker dig som är ingenjör inom metallurgi eller som har motsvarande kunskap uppnådd genom arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av arbete inom tillverkande industri samt erfarenhet av att driva förändringar eller förbättringsarbete inom stålverk. Eftersom du arbetar både produktionsnära och i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Eftersom du har en central roll i utvecklingen av vår verksamhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv och tycker om att tänka i nya banor, vilket behövs när du driver förändringar och skapar engagemang. Vidare ser du värdet av att arbeta tillsammans med andra och bygger relationer baserade på ärlighet, respekt och tillit. Du skapar förutsättningar för att bygga och dela kunskap, möjliggör för andra att nå målen och stödjer dem i arbetet för att överträffa förväntningarna.

Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Daniel Sjöholm, rekryterande chef, 026-426 91 47

Fackliga kontaktpersoner
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-426 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-426 31 66


Välkommen med din ansökan senast 2022-01-21. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0033613

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Agnes Jansson, ansvarig rekryterare, 076-495 02 40

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2020 var drygt 13,6 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 000. Visa mindre

Projektledare till stålindustri i Sandviken

Arbetsbeskrivning Är du driven och har en stark entreprenörsanda? Har du erfarenhet av att driva projekt och ett intresse för hållbarhet eller materialkunskap? Då har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig! Som Projektledare på detta konsultuppdrag kommer huvuduppgiften vara att arbeta med att ta fram förslag och implementera lösningar kring hur man ska hantera restmaterial. Restmaterialet består av slagg från produktionen och rollen innebär att ma... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven och har en stark entreprenörsanda? Har du erfarenhet av att driva projekt och ett intresse för hållbarhet eller materialkunskap?


Då har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig!


Som Projektledare på detta konsultuppdrag kommer huvuduppgiften vara att arbeta med att ta fram förslag och implementera lösningar kring hur man ska hantera restmaterial. Restmaterialet består av slagg från produktionen och rollen innebär att man aktivt ska jobba med att hitta användningsområden och ta fram produkter och nya produktförslag baserat på restmaterialet.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:


• Ta fram produkter baserade på slagg.


• Klassificering av olika slaggtyper och framtagande av produktdatablad och CE-märkning för slaggprodukter.


• Ta fram ekonomiska kalkyler och underlag för att identifiera och påvisa besparingar vid slaggåtervinning.


• Arbeta aktivt med omvärldsbevakning avseende slaggåtervinning och metallåtervinning och skapa kontaktnät för fältprover mm.Arbetstider
Ca 9 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att driva projekt samt också erfarenhet från att jobba inom industrin.


Om du är utbildad inom metallurgi och materialkunskap alternativt hållbarhet, samt har arbetslivserfarenhet från processutveckling inom produktion är detta starkt meriterande men dock inget krav.


Som person är det viktigt att du är driven, flexibel och har en stark entreprenörsanda. Vi ser också att du kommer trivas i rollen om du är duktig på att skapa kontaktnät och bygga samarbeten, detta då rollen ställer höga krav på social kompetens och kommunikationsskicklighet. Är du kreativ och kan tänka utanför boxen är det något vi tror gör att du har lättare att trivas i rollen. Som Projektledare på detta uppdrag är det också viktigt att du är noggrann, resultatorienterad samt har förmåga att administrera och koordinera projekt


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Daniel Carlsson, Konsultchef, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre