Lediga jobb som Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft i Sandviken

Se lediga jobb som Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Produktionstekniker inom elektronikmontage

Längs den vackra Högbovägen i Sandviken ligger Syntronics växande produktionsbolag. Vår framgångssaga bara fortsätter och för att hålla takten behöver vi nu utöka med en produktionstekniker inom elektronikmontage. Som produktionstekniker hos Syntronic får du arbeta med att utföra elektronikmontage, verifiera produkter genom tester, ständigt förbättra de olika momenten samt stötta och verka för att vi tillsammans skall hålla uppe produktionstakten. Hos os... Visa mer
Längs den vackra Högbovägen i Sandviken ligger Syntronics växande produktionsbolag. Vår framgångssaga bara fortsätter och för att hålla takten behöver vi nu utöka med en produktionstekniker inom elektronikmontage.

Som produktionstekniker hos Syntronic får du arbeta med att utföra elektronikmontage, verifiera produkter genom tester, ständigt förbättra de olika momenten samt stötta och verka för att vi tillsammans skall hålla uppe produktionstakten.

Hos oss arbetar du tillsammans med kreativa utvecklare och duktiga montörer för att leverera komplexa produkter av hög kvalitet med korta ledtider.

I rollen som produktionstekniker kommer du bland annat att:

- Genomföra produktionsuppdrag mot uppsatta mål samt säkerställa hög kvalité

- Testa och kvalitetssäkra inför färdigställande

- På ett strukturerat sätt hålla leveransplaner och deadlines

- Avrapportera till produktionsplaneringen

- Samordna produktionsuppdragen med projektledare

- Dokumentera och hantera testresultat och förändringsarbete

- Kommunicera med bl.a. utvecklare om specifikation och utförande.

Du kommer att arbeta och utvecklas i en internationell miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor inom elektronik- och hårdvaruproduktion. Du kommer vara anställd på Syntronic Sandviken och arbeta dagtid.

Vi söker en produktionstekniker som:

- Har ingenjörsexamen inom produktionsteknik, automatisering eller motsvarande erfarenhet inom elektronikmontage

- Har minst 2 års erfarenhet av arbete som produktionstekniker inom elektronik

- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som produktionstekniker inom elektronik hos oss, tror vi att du har en bra förmåga att noggrant utföra elektronikmontage samt att interagera med kollegor och externa kontakter för att producera och samarbeta i en produktion med avancerade produkter.

Det viktigt att du är positiv, ödmjuk inför andra, affärsmässig, strukturerad, målmedveten och förtroendeingivande samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med projektmedlemmar såväl som kunder.

Vi erbjuder

Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut - allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 21 februari. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post. Visa mindre

Elkraftsingenjör till Sandviken Energi

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Bolaget är också delägare i elhandelsföretaget Bixia AB. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar vå... Visa mer
Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Bolaget är också delägare i elhandelsföretaget Bixia AB.
Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet.
www.sandvikenenergi.se

- du optimerar kommunens elnät
 
Sandviken Energis affärsområde Elnät ansvarar för det lokala elnätet i Sandvikens kommun.
Vi söker dig som vill bidra i ett starkt och lösningsorienterat team med mycket positiv energi. Tillsammans bidrar ni till ständiga förbättringar av verksamheten och till en trygg och effektiv leverantör av samhällsviktiga funktioner.
 
Ditt uppdrag
Som elkraftsingenjör kommer du att ha en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av ett effektivt elnät. Du arbetar med underhåll och drift av elnätet, vilket innefattar att utreda, analysera, utvärdera och driva igenom investeringar i syfte att förebygga och avhjälpa.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
- sammanställer rapporter och samlar data över befintliga och framtida projekt och förstudier
- leder och deltar i projekt
- kartlägger och analyserar störningar i elnätet samt tar fram förslag och driver igenom förebyggande åtgärder
- optimerar selektivplaner och reläskyddsinställningar
- ansvarar för driften av kommunikationssystemen i och mellan våra anläggningar och system
 


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker i grunden har en elkraftsingenjörsutbildning från högskola, yrkesutbildning eller motsvarande. Du har arbetslivserfarenhet av drift och underhåll av elanläggningar. Du är en van IT-användare och bekväm vid att arbeta i flera olika system.
 
Som person är du ansvarsfull, tar initiativ och har en god servicekänsla. Du är samverkansorienterad och har en god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
 
B-körkort är ett krav. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning och lämplighetsbedömning kommer att ske.

 
Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling! Visa mindre