Lediga jobb som Lastmaskinförare i Sandviken

Se lediga jobb som Lastmaskinförare i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Produktionspersonal/maskinförare till Scandbio

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas s... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Scandbio är en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle genom att utveckla lokala biobaserade restprodukter till klimatsmarta energi- och insatsvaror för kunder i norra Europa.

Dina arbetsuppgifter
Till Scandbio strax utanför Gävle söker vi nu en driven och lösningsorienterad produktionsmedarbetare.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta produktion av företagets produkter som sedan levereras till deras olika kunder. Ditt arbete fördelas mellan såväl produktion som materialhantering och du planerar dina arbetsdagar tillsammans med dina kollegor. Du övervakar produktionen och gör enklare underhållsarbete vid behov. I rollen ingår även att köra lastmaskin och förflytta nyproducerat material till olika depåer samt lager och sedan vidare för utleverans.

Arbetstiderna är 3-skift och det förekommer arbete på helgdagar samt nätter i tjänsten. Uppdraget startar i augusti och pågår i 6 månader med chans till förlängning.


Din profil
Till denna tjänst lägger vår kund stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort eget driv, är ordningsam och strukturerad i ditt arbete samt är socialt duktig.

Vi ser att du har C2-körkort och har kört lastmaskin förut. Då arbetsuppgifterna innefattar hantering av maskiner och andra producerande moment krävs det att du kan skruva, meka och på ett enkelt sätt lösa problem när de uppstår. Du som söker tjänsten har B-körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under din tid som konsult


Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka då in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2024-08-02.
Om du har några funderingar får du gärna kontakta Elias Lidberg 073-351 27 74 eller mail: [email protected] .
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinförare/Grönyteskötsel/Vägunderhåll

MN Gårdförvaltning AB söker dig som är mångsidig för att ingå i vårat team för uppdrag inom Gävleborg med omnejd. Utgångspunkten ort Gävle/Valbo. Ditt uppdrag kommer vara allt från grönyteskötsel till vägunderhåll. De uppdrag vi har är grönyteskötsel, snöstörsättning, plogning och upptagning av grus efter vintern. Du ska kunna arbeta lika bra i team som självständigt då vi sitter störst del i maskiner men vi har även en del markarbeten som utförs med handr... Visa mer
MN Gårdförvaltning AB söker dig som är mångsidig för att ingå i vårat team för uppdrag inom Gävleborg med omnejd. Utgångspunkten ort Gävle/Valbo.
Ditt uppdrag kommer vara allt från grönyteskötsel till vägunderhåll. De uppdrag vi har är grönyteskötsel, snöstörsättning, plogning och upptagning av grus efter vintern.
Du ska kunna arbeta lika bra i team som självständigt då vi sitter störst del i maskiner men vi har även en del markarbeten som utförs med handredskap.
Krav
B-kort
Lastmaskinskort
APV “kan även lösas av oss”
C-kort är meriterande
Grävmaskinskort är meriterande
Lön
Efter kollektivavtal
Tjänsten tillsätts löpande och efter behov.
Sök tjänsten via: [email protected] Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Apr 5    Alleima Tube AB    Lastmaskinförare
Har du kunden i fokus och trivs i en serviceinriktad roll? Då kan den här rollen som fordonsförare inom Interna Transporter på Alleima passa dig! Inom Interna Transporter arbetar omkring 70 personer varav 50 personer som levererar transporttjänster inom Sandviken Industripark. Avdelning arbetar med alla förekommande materialtransporter inom Sandvikens Industripark där det ställs höga krav på säkerhet och effektivitet. Din roll Som fordonsförare kommer du a... Visa mer
Har du kunden i fokus och trivs i en serviceinriktad roll? Då kan den här rollen som fordonsförare inom Interna Transporter på Alleima passa dig!
Inom Interna Transporter arbetar omkring 70 personer varav 50 personer som levererar transporttjänster inom Sandviken Industripark. Avdelning arbetar med alla förekommande materialtransporter inom Sandvikens Industripark där det ställs höga krav på säkerhet och effektivitet.
Din roll
Som fordonsförare kommer du att hantera materialtransporter med olika sorters fordon innehållandes både produkter och indirekt material inom Sandvikens Industripark
Din Profil
Vi söker dig som har en utbildning från ett fordonstekniskt gymnasium, alternativt motsvarande kunskaper. Du har C-korts behörighet, truckkort B och YKB samt erfarenhet av transporter. Grundläggande datorkunskaper.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper är en förutsättning för tjänsten medan kunskaper i engelska är meriterande.
Du är noggrann och flexibel med uppmärksamhet på detaljer och visar ett intresse för att vara med och påverka kvaliteten på våra tjänster. Vi värdesätter en hög grad av servicekänsla och strategiskt tänkande kring säkerhet liksom förmåga att samarbeta och arbeta i lag.
Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information
För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen -är du välkommen att kontakta:
Thomas Hyvärinen, rekryterande chef, +46 76-134 06 26.
Fackliga kontaktpersoner:
Peter Ahlmen, IF Metall, +46 70-616 41 49.
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-15.
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Dumperförare till industri

Nu söker vi en erfaren dumperförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan! Om tjänsten I detta uppdrag som dumperförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att transportera material som lastas och lossas av kollegor med lastmaskin. Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där hjälpen är en vinkning bort, allt för att du ska ha rätt möjligheter för att l... Visa mer
Nu söker vi en erfaren dumperförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I detta uppdrag som dumperförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att transportera material som lastas och lossas av kollegor med lastmaskin.
Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där hjälpen är en vinkning bort, allt för att du ska ha rätt möjligheter för att lyckas.

Skallkrav

Skallkrav:- Körvana Dumper

Vi ser att du är orädd i termer av att vara hungrig på att arbeta, din mindset varje morgon är ny dag nya möjligheter. Då uppdraget kommer ske på en industri ser vi att du är socialt begåvad och kan representera dig själv och företaget på ett bra sätt vilket även innebär att du är bekväm i miljön och alla dess regelverk du behöver förhålla dig till.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering har över 12 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering. Välkommen till oss!

Villkor

Start : Omgående eller enligt överenskommelseOmfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar dagtidPlaceringsort :Sandviken
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta chansen och lämna in din ansökan nu! Visa mindre

Maskinförare till industri

Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan! Om tjänsten I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter som truck körning. Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarn... Visa mer
Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar.

Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter som truck körning.

Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där hjälpen är en vinkning bort, allt för att du ska ha rätt möjligheter för att lyckas.

Din profil

Skallkrav:

- Körkort B
- Utbildning för lastmaskin, hjullastare samt truck.
- SSG

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra tidigare nämnda maskiner

Vi ser att du är orädd i termer av att vara hungrig på att arbeta, din mindset varje morgon är ny dag nya möjligheter. Då uppdraget kommer ske på en industri ser vi att du är socialt begåvad och kan representera dig själv och företaget på ett bra sätt vilket även innebär att du är bekväm i miljön och alla dess regelverk du behöver förhålla dig till.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 6.30-16.00, fredagar 6.30-13.00

Placeringsort :Sandviken

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta chansen och lämna in din ansökan nu! Visa mindre

Lastmaskinist för bygg-och anläggningskörning sökes till Sandviken

Ansök    Sep 14    Submit AB    Lastmaskinförare
Vi på Submit söker just nu lastmaskinist för bygg-och anläggningskörning åt en av våra kunder belägna i Sandviken. I tjänsten som lastmaskinist kommer du främst utföra körningar i Sandviken/Gävle-området, även andra platser kan förekomma. Vintertid ingår även snöröjning med jour i arbetsuppgifterna. Arbetet sker med stor variation och med bra medarbetare runt dig. Vi ser gärna att du besitter kunskaper när det gäller bland annat anläggningsarbete och juste... Visa mer
Vi på Submit söker just nu lastmaskinist för bygg-och anläggningskörning åt en av våra kunder belägna i Sandviken.
I tjänsten som lastmaskinist kommer du främst utföra körningar i Sandviken/Gävle-området, även andra platser kan förekomma. Vintertid ingår även snöröjning med jour i arbetsuppgifterna. Arbetet sker med stor variation och med bra medarbetare runt dig. Vi ser gärna att du besitter kunskaper när det gäller bland annat anläggningsarbete och justering.

Krav:

- B-körkort
- Ansvarstagande och ordningsam

- Flytande Svenska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet inom yrket


Meriterande:

- GPS-vana är en stor merit
- Förarbevis


Profil:

- Självgående och trevlig person
- Ordningsam
- Samarbetsvillig


Start: omgående

Lön: Enl Ö.K

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten kan du maila [email protected] Visa mindre

Maskinförare till industri

Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan! Om tjänsten I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter som truck körning. Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna k... Visa mer
Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter som truck körning.
Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där hjälpen är en vinkning bort, allt för att du ska ha rätt möjligheter för att lyckas.

Skallkrav

Skallkrav:- Körkort B
- Utbildning för lastmaskin, hjullastare samt truck.
- SSG
Meriterande:- Tidigare erfarenhet av att köra tidigare nämnda maskiner
Vi ser att du är orädd i termer av att vara hungrig på att arbeta, din mindset varje morgon är ny dag nya möjligheter. Då uppdraget kommer ske på en industri ser vi att du är socialt begåvad och kan representera dig själv och företaget på ett bra sätt vilket även innebär att du är bekväm i miljön och alla dess regelverk du behöver förhålla dig till.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Vi är medlemmar i branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start : Omgående eller enligt överenskommelseOmfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar 6.30-16.00, fredagar 6.30-13.00Placeringsort :Sandviken
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta chansen och lämna in din ansökan nu! Visa mindre

Maskinförare till industrin

Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan! Om tjänsten: I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter såsom truckkörning. Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfa... Visa mer
Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar.

Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:

I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter såsom truckkörning.

Arbetet sker tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor där hjälpen är en vinkning bort, allt för att du ska ha rätt möjligheter för att lyckas.

Din profil:

Skallkrav:

- Körkort B
- Utbildning för lastmaskin, hjullastare samt truck.
- SSG

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra tidigare nämnda maskiner

Vi ser att du är orädd i termer av att vara hungrig på att arbeta, ny dag nya möjligheter. Då uppdraget kommer ske på en industri ser vi att du är socialt begåvad och kan representera dig själv och företaget på ett bra sätt vilket även innebär att du är bekväm i miljön och alla dess regelverk du behöver förhålla dig till.

Om oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor:

Start :vecka 33

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sandviken

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre