Lediga jobb som Arbetsmiljöinspektör i Sandviken

Se lediga jobb som Arbetsmiljöinspektör i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

EHS-Tekniker

Ansök    Nov 14    Alleima Tube AB    Arbetsmiljöinspektör
Drömmer du om att göra en verklig skillnad i arbetsmiljön på Alleima och Sandviken Cold? Är du redo att omfamna en spännande karriär inom miljö, hälsa och säkerhet? Vi söker en EHS-Tekniker som vill vara med och driva och utveckla säkerhetsarbetet på enheten och brinner för att skapa en tryggare och mer hållbar arbetsplats för alla. Om du är redo att lära dig yrket och samtidigt driva förändring, då är du den vi letar efter! Din roll Som EHS- tekniker ko... Visa mer
Drömmer du om att göra en verklig skillnad i arbetsmiljön på Alleima och Sandviken Cold? Är du redo att omfamna en spännande karriär inom miljö, hälsa och säkerhet? Vi söker en EHS-Tekniker som vill vara med och driva och utveckla säkerhetsarbetet på enheten och brinner för att skapa en tryggare och mer hållbar arbetsplats för alla. Om du är redo att lära dig yrket och samtidigt driva förändring, då är du den vi letar efter!


Din roll
Som EHS- tekniker kommer du att ha en central roll i att implementera och upprätthålla vårt företags miljö-, hälsoskydds- och säkerhetsprogram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Att arbeta med riskanalyser och riskbedömningar.
Arbeta proaktivt för att förbättra arbetsmiljön
Agera support till organisationen i EHS-Arbetet
Sätta sig in och förstå lagstiftningen kring arbetsmiljö och hur vi kan arbeta proaktivt med den.Din Profil
Vi söker dig som har en gymnasial examen och har ett brinnande intresse för att driva arbetsmiljöfrågor. De är meriterande om du tidigare har arbetat inom industrin och förstår svårigheter och utmaningar kring säkert arbete. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskap. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med sharepoint och program i office. Då vi arbetar i en internationell miljö så ser vi att du kan skriva och tala i både svenska och engelska.


Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och att du som person är driven, har en hög arbetsmoral och gillar att ha många kontaktytor. I denna roll är ditt intresse för arbetsmiljöfrågor och säkert arbete viktigt. Som person är du nyfiken och prestigelös. I denna process vill vi gärna att du skickar med både ett CV samt ett personligt brev.


Vad du kan förvänta dig av oss
På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Ekström, rekryterande chef, +46 70 616 25 48


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40


Fackliga kontaktpersoner:
Linda Lindström, IF Metall, +46 70 273 44 14


Välkommen med din ansökan senast 2023-12-10
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre