Lediga jobb Storviks Ridklubb i Sandviken

Se alla lediga jobb från Storviks Ridklubb i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Vi letar Storvik Ovansjö Ridklubbs nästa ridlärare

Vi söker nu en ridlärare med adekvat utbildning och erfarenhet, främst inriktad mot hoppning. Tjänsten är tillsvidare på 50% med möjlighet att skriva upp till 70% (enligt överenskommelse) och i arbetsuppgifterna ingår förutom att hålla ridlektioner för barn och vuxna även stall/häst/anläggningsvård samt tillridning av skolhästar. Det är en fördel om du kan rida C-ponny, men det är inget krav. Vi har för närvarande ridlektioner eftermiddag/kvällstid alla ... Visa mer
Vi söker nu en ridlärare med adekvat utbildning och erfarenhet, främst inriktad mot hoppning.
Tjänsten är tillsvidare på 50% med möjlighet att skriva upp till 70% (enligt överenskommelse) och i arbetsuppgifterna ingår förutom att hålla ridlektioner för barn och vuxna även stall/häst/anläggningsvård samt tillridning av skolhästar. Det är en fördel om du kan rida C-ponny, men det är inget krav.
Vi har för närvarande ridlektioner eftermiddag/kvällstid alla vardagar och övriga aktiviteter kan förekomma på helgdagar.
Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du ingår i ett team om tre ridlärare och fyra stallpersonal som tillsammans planerar verksamheten.
Möjlighet till boxplats för egen häst finns att tillgå.
Storvik Ovansjö ridklubb är en ideell förening med ca 350 medlemmar där ridskoleverksamheten är vår bas och kärna! Vår vision är att vara Sveriges trevligaste ridklubb och att alla lämnar anläggningen med ett leende på läpparna!
Vår kvalitetsmärkta anläggning finns i Kungsgården 3,5 mil väster om Gävle. Ridhuset renoverades under 2014 och 2016 anlades en ny stor uteridbana som ger nya möjligheter att utveckla verksamheten. Stallet inhyser 14 privathästar och 22 ridskolehästar. Vi anordnar ett antal tävlingar per år inom både hopp och dressyr upp till nivå 2 (regional nivå). Visa mindre