Lediga jobb StellaCura AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från StellaCura AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Distriktssköterska till äldreomsorgen i Gävleborg

Ansök    Dec 11    StellaCura AB    Distriktssköterska
Är du utbildad distriktssköterska med förskrivningsrätt? Vill du vårda patienter inom hemsjukvård och särskilda boenden? Då kanske du är rätt kandidat för oss! Vi söker efter en distriktssköterska för ett långt uppdrag i en kommun i Gävleborgs län. Vi bekostar resa och boende för dig. Ansvarsområden Distriktssköterskan blir placerad utifrån behov och ansvarar för patienter inom hemsjukvård, särskilda boenden, korttidsboende eller covid-avdelning. Sedvanlig... Visa mer
Är du utbildad distriktssköterska med förskrivningsrätt? Vill du vårda patienter inom hemsjukvård och särskilda boenden? Då kanske du är rätt kandidat för oss! Vi söker efter en distriktssköterska för ett långt uppdrag i en kommun i Gävleborgs län. Vi bekostar resa och boende för dig.
Ansvarsområden
Distriktssköterskan blir placerad utifrån behov och ansvarar för patienter inom hemsjukvård, särskilda boenden, korttidsboende eller covid-avdelning. Sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård där du vårdar patienterna tillsammans med dina kollegor i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att handleda, undervisa och i vissa fall delegera omvårdnadspersonal. Ge information, råd och stöd till patienter och närstående.
Uppdraget pågår mellan januari - april. Arbetstider främst vardagar dagtid med eventuell helgtjänstgöring. Omfattning 100%.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Vi arbetar för att vår personal ska trivas med sina uppdrag och få dem att känna tillfredsställelse med sitt viktiga arbete med patienterna. Företaget drivs av två kvinnor som tillsammans har mer än 19 års erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för dig! Visa mindre

Skolsköterska - bemanningsuppdrag

Ansök    Jun 4    StellaCura AB    Skolsköterska
Vi söker efter en skolsköterska för ett uppdrag med start 2024-08-12 (vecka 33) och slut 2024-09-30. Eventuellt förlängning, längst till och med 2024-11-30. Tjänstgöringsgrad 40 timmar/vecka. Resor i tjänsten förekommer, B-körkort krävs och tillgång till egen bil. Beskrivning av uppdrag: Som skolsköterska arbetar man med främjande och förebyggande elevhälsoarbete genom att bl.a. erbjuda alla elever regelbundna hälsobesök och hälsosamtal enligt nationella r... Visa mer
Vi söker efter en skolsköterska för ett uppdrag med start 2024-08-12 (vecka 33) och slut 2024-09-30. Eventuellt förlängning, längst till och med 2024-11-30.
Tjänstgöringsgrad 40 timmar/vecka.
Resor i tjänsten förekommer, B-körkort krävs och tillgång till egen bil.
Beskrivning av uppdrag: Som skolsköterska arbetar man med främjande och förebyggande elevhälsoarbete genom att bl.a. erbjuda alla elever regelbundna hälsobesök och hälsosamtal enligt nationella riktlinjer för att följa elevens utveckling och hälsa. Skolsköterskan ordinerar och utför vaccinationer enligt fastställt program och utför enklare sjukvård samt samordnar skolläkarmottagning och medverkar vid bokad mottagning. Skolsköterskan ingår i skolans elevhälsoteam och kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där man samarbetar med biträdande rektor, specialpedagog, skolkurator och pedagogerna på skolan. Elevhälsoteamet är skolans stöd i elevhälsoarbetet och då främst i det främjande och förebyggande arbetet. I arbetet ingår även att upprätthålla ett gott samarbete med föräldrar och andra instanser kring eleverna som t.ex. BHV, ungdomsmottagningen, BUP, socialtjänsten, primärvården m.m. Uppdraget är omväxlande och präglas av nära kontakt med elever och vårdnadshavare. Den samlade elevhälsan är en verksamhet inom Kunskapsförvaltningen i kommunen som erbjuder medicinsk, psykologisk, psykosocial och specialpedagogisk kompetens. Elevhälsans uppdrag är att främja elevernas hälsa och lärande, förebygga ohälsa samt att bidra till att skapa lärande miljöer som ger förutsättningar till en positiv kunskapsutveckling. En förutsättning för att utvecklas och lära är att man trivs och mår bra i skolan. Aktuellt konsultuppdrag är på grundskolan, uppdelad på en eller flera skolor.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges regioner, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika vårdgivare i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd av oss på StellaCura eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Sandvikens kommun!

Vi söker en Leg. Sjuksköterska/distriktssköterska till Sandvikens kommun. Arbete på särskilt boende. Behov: 2021-10-18. Behovet är till och med sista januari 2022. Krav: Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet av patienter med demenssjukdomar. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Hör av dig så går vi igenom uppdragen och hittar det bästa för dig! StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som sats... Visa mer
Vi söker en Leg. Sjuksköterska/distriktssköterska till Sandvikens kommun. Arbete på särskilt boende.
Behov: 2021-10-18. Behovet är till och med sista januari 2022.
Krav: Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet av patienter med demenssjukdomar.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.
Hör av dig så går vi igenom uppdragen och hittar det bästa för dig!
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget är ett privatägt aktiebolag där medarbetarna har många års erfarenhet från bemanningsbranschen och vi har kontor i Stockholm och Rättvik. Vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se samt våra företagssidor på LinkedIn och Facebook.
#jobbjustnu #gladkonsult #sjuksköterska
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor till äldreomsorgen i Gävleborgs län

Vill du vårda den äldre generationen inom hemsjukvård och särskilda boenden? Vi söker efter sjuksköterskor för uppdrag i en kommun i Gävleborgs län. Ansvarsområden Sjuksköterskan ansvarar för patienter inom hemsjukvård och/eller särskilda boenden. Sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård där du vårdar patienterna tillsammans med dina kollegor i teamet. Du kan välja om du endast vill arbeta på särskilda boenden eller om du är öppen för u... Visa mer
Vill du vårda den äldre generationen inom hemsjukvård och särskilda boenden? Vi söker efter sjuksköterskor för uppdrag i en kommun i Gävleborgs län.
Ansvarsområden
Sjuksköterskan ansvarar för patienter inom hemsjukvård och/eller särskilda boenden. Sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård där du vårdar patienterna tillsammans med dina kollegor i teamet. Du kan välja om du endast vill arbeta på särskilda boenden eller om du är öppen för uppdrag där det varierar med hemsjukvård och LSS-boenden också.
Tillsättning så snart som möjligt, tidsbegränsat till 30:e september 2020 med eventuell förlängning. Arbetstider dag, kväll och helgtjänstgöring. Omfattning 75 – 100%, enligt överenskommelse.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Vi arbetar för att vår personal ska trivas med sina uppdrag och få dem att känna tillfredsställelse med sitt viktiga arbete med patienterna. Företaget drivs av två kvinnor som tillsammans har mer än 17 års erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller vår företagssida på Facebook och LinkedIn. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för dig!
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Visa mindre