Lediga jobb Protalent AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från Protalent AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Platschef till Sandviken

Ansök    Aug 7    Protalent AB    Platschef, anläggning
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “Make the most of the world’s steel” och vår mission att skapa ” sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och a... Visa mer
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “Make the most of the world’s steel” och vår mission att skapa ” sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag med närmare 30 medarbetare inne på Alleimas stålverk.

För att ta nästa viktiga steg i vår service i Sandviken söker vi nu en Platschef. Om du vill delta i utvecklingen av Norex, skicka oss din ansökan senast den 1 sept 2023.

 
Arbetsbeskrivning
Trivs du allra bäst i en entreprenörsinriktad kultur där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång? Tror du på att förebyggande säkerhets- och underhållsarbete är grunden för bra produktion? På Norex leder du verksamheten för att uppnå en hög kundnöjdhet och tillit tillsammans med din personal. På Norex får du möjlighet att leda och utveckla arbetet på site.

 

Arbetsuppgifter
Som Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för hela siten, gällande arbetsflöde, mål för verksamheten, säkerhet, kundkontakt, lönsamhet, budget och personal. Ditt huvudsakliga uppdrag är att säkra en hög servicegrad gentemot kund, liksom en kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet. I rollen som Platschef ansvarar du också för arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, maskiner, utrustning och dess underhåll, deltar och driver projekt. Du kommer även att vara drivande i utveckling av verksamheten på plats.

Som ledare hos Norex har du en viktig uppgift i att underlätta för att personalen ska kunna må bra, säkerställa rätt kompetens och att det finns en medvetenhet om och efterlevnad av de lagar och regler som verksamheten omfattas av.

 

Kvalifikationer
Du är en trygg ledare med flera års erfarenhet, som är bra på att motivera och inspirera ditt team. Du är van vid att driva ett metodiskt, förebyggande säkerhets- och underhållsarbete samt kontinuerligt förbättringsarbete och du kan uppvisa goda resultat från framgångsrika förändringsprojekt kring effektivitet och förbättringsåtgärder.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från ledande befattning på liknande position. Du har erfarenhet av stålverk, skrothantering eller jämförbar industri-/entreprenaderfarenhet. Du har adekvat utbildning för tjänsten och uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 
Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Platschef använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tiina Moilanen, HR Manager, Norex International: 073-0966415 eller Max Mikkonen, HR Administrator, Norex International: 0761-343369.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Norex söker Arbetsledare till Sandviken

I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag, med närmare 30 medarbetare på Alleimas stålverk. För att säkerställa vår service söker vi nu en arbetsledare. Norex Service Sweden AB söker Arbetsledare till Sandviken Känner du igen dig i vår värdegrund - Lagspelare, Ansvarstagande, Effektiv och Flexibel? Då är det dig vi söker! En ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, som är lösningsorienterad och tri... Visa mer
I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag, med närmare 30 medarbetare på Alleimas stålverk. För att säkerställa vår service söker vi nu en arbetsledare.Norex Service Sweden AB söker Arbetsledare till Sandviken
Känner du igen dig i vår värdegrund - Lagspelare, Ansvarstagande, Effektiv och Flexibel? Då är det dig vi söker! En ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, som är lösningsorienterad och trivs i en varierande roll.

Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete. Vi lyckas bara tillsammans!

 

Arbetsuppgifter
Som Arbetsledare på vår site i Sandviken har du en viktig roll i att:

- Leda och fördela arbete i daglig drift

Detta innebär att du bemannar verksamheten efter det behov som driften kräver, samt prioriterar de uppgifter som behöver utföras. Du följer upp och utvärderar resultatet av drift/produktion och är personalens första kontakt.

- Ha god kundkontakt

Du är också kundens första kontakt för det operativa arbetet på vår site. Det innebär att du tar emot uppgifter för att sedan prioritera, se till att det blir utfört samt återkopplar resultatet.

- Underhållsledare och förbättringsledare

Denna del av arbetet innebär att du bereder och planerar underhållsåtgärder i producerande maskiner samt uppdaterar system och dokumentation rörande underhållet i anläggningarna. Du söker avvikelser och åtgärdar dessa strukturerat genom förbättringsarbete med LEAN som bas.

- Projektledare, administratör och koordinator

Som Arbetsledare projektleder du mindre projekt i vår verksamhet och deltar som sakkunnig i större projekt. Du assisterar platschef med uppgifter inom kund-, personal- ekonomi- och driftsadministration, uppdaterar samt följer upp verksamheten i de aktuella verksamhetssystemen. Det ingår även att kalla till och hålla i interna/externa möten; såsom veckomöten, planeringsmöten och uppföljningsmöten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- 3 årig gymnasieutbildning eller högre
- Minst 3 års yrkeserfarenhet från industri
- Körkort B
- God datavana samt kan hantera Office-paketet väl
- God hantering av svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av:

- Arbete i ledande befattning
- Underhåll
- 5S
- SAM

Vi uppskattar även om du har:

Maskinförarbevis
Ledarskapsutbildning
Underhållsutbildning
Systemvana

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är driven, vill nå mål och kan hitta vägen mot målen. Det är naturligt för dig att hitta avvikelser för att kunna åtgärda och förbättra. 

Du är strukturerad som person och har förståelse för att ordning och reda är viktigt i hela verksamheten; hela vägen från våra system ut i maskiner/lokaler på våra siter. Du har en förmåga att skapa samt bibehålla god struktur i arbetet och i verksamheten.

Ditt ledarskap baseras på ödmjukhet inför uppgiften att leda kollegor i det dagliga arbetet. Du kan hantera människor i de olika situationer vi ställs inför i vardagen. Du har förmågan att ta hand om både kund och kollegor.

 

Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Arbetsledare använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Platschef Anders Persson: 0702-487970 eller Tiina Moilanen, HR Manager Norex International: 073-0966415 / Lisa Åberg, HR-generalist Norex International: 0703-160113.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Norex söker Anläggningschef till Sandviken

Ansök    Apr 19    Protalent AB    Platschef, anläggning
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing”och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsikti... Visa mer
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing”och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag med närmare 30 medarbetare inne på Alleimas stålverk.

För att ta nästa viktiga steg i vår service i Sandviken söker vi nu en Anläggningschef. Om du vill delta i utvecklingen av Norex, skicka oss din ansökan senast den 31 maj 2023.

 
Arbetsbeskrivning
Trivs du allra bäst i en entrepenörsinriktad kultur där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång? Tror du på att förebyggande säkerhets- och underhållsarbete är grunden för bra produktion? På Norex leder du verksamheten för att uppnå en hög kundnöjdhet och tillit tillsammans med din personal. På Norex får du möjlighet att leda och utveckla arbetet på site.

 

Arbetsuppgifter
Som Anläggningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för hela siten, gällande arbetsflöde, mål för verksamheten, säkerhet, kundkontakt, lönsamhet, budget och personal. Utmaningen kommer att ligga i att öka resultatet samt få med sig hela personalstyrkan på resan. Ditt huvudsakliga uppdrag är att säkra en hög servicegrad gentemot kund, liksom en kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet. I rollen som Anläggningschef ansvarar du också för arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, maskiner, utrustning och dess underhåll, deltar och driver projekt. Du kommer även att vara drivande i upphandlingsprocesser.

Som ledare hos Norex har du en viktig uppgift i att underlätta för att personalen ska kunna må bra, säkerställa rätt kompetens och att det finns en medvetenhet om och efterlevnad av de lagar och regler som verksamheten omfattas av.

 

Kvalifikationer
Du är en trygg ledare som är bra på att motivera och inspirera ditt team. Du är van att driva ett metodiskt förebyggande säkerhets- och underhållsarbete samt kontinuerligt förbättringsarbete och du kan uppvisa goda resultat från framgångsrika förändringsprojekt kring effektivitet och förbättringsåtgärder. Du har god rutin och erfarenhet av att arbeta med LEAN.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från ledande befattning på liknande position. Du har erfarenhet av stålverk, skrothantering eller jämförbar industri-/entreprenaderfarenhet. Du har adekvat utbildning för tjänsten och uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 
Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Anläggningschef använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tiina Moilanen, HR Manager Norex International: 073-0966415 eller Lisa Åberg, HR-generalist Norex International: 0703-160113.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre