Lediga jobb confidito Rekrytering AB i Sandviken

Se alla lediga jobb från confidito Rekrytering AB i Sandviken. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sandviken som finns inom det yrket.

Självgående anläggningsarbetare

Confidito Rekrytering AB söker nu rörläggare samt anläggare för ett större byggprojekt i Gävle. Arbetsbeskrivning Allmänt förekommande uppgifter som anläggare inom mark och VA. Förberberedande arbete för gjutning och armering. Din profil För att du ska lyckas i denna roll så ser vi en självgående arbetsvillig person med följande kunskaper: Ställa in laser efter ritning samt plushöjder. God materialkunskap Padda enligt ama Utföra markbädd för nästkommande t... Visa mer
Confidito Rekrytering AB söker nu rörläggare samt anläggare för ett större byggprojekt i Gävle.
Arbetsbeskrivning
Allmänt förekommande uppgifter som anläggare inom mark och VA. Förberberedande arbete för gjutning och armering.
Din profil
För att du ska lyckas i denna roll så ser vi en självgående arbetsvillig person med följande kunskaper:
Ställa in laser efter ritning samt plushöjder.
God materialkunskap
Padda enligt ama
Utföra markbädd för nästkommande team kan utföra sitt arbete.
Vi ser gärna att du bor i område Gästrikland.
God svenska i tal och skrift.
Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av Confidito Rekrytering AB.


Confidito Rekrytering är ett bemannings- rekryteringsföretag och är medlem i Kompetensföretagen vilket gör att du kan känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Start omgående så vänta inte med din ansökan.
Arbetstid 40 timmar i veckan.
Lön enligt GFL
Placeringsort: Gävle
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör

Vi  söker nu en löneadministratör för kommande uppdrag. Som löneadministratör har du ett omväxlande arbete där du har en viktig roll i hela löneprocessen. Du arbetar med allt från inrapportering till utbetalning. En stor del av arbetet går ut på support i löne- och avtalsfrågor till chefer, administratörer och medarbetare. Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet är på heltid och sker på plats under va... Visa mer
Vi  söker nu en löneadministratör för kommande uppdrag.


Som löneadministratör har du ett omväxlande arbete där du har en viktig roll i hela löneprocessen. Du arbetar med allt från inrapportering till utbetalning. En stor del av arbetet går ut på support i löne- och avtalsfrågor till chefer, administratörer och medarbetare. Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet är på heltid och sker på plats under vardagar. Viss möjlighet till distansarbete vid överenskommelse.

 

Vad söker vi hos dig!

 

Vi söker en utbildad löneadministratör eller annan likvärdig utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom löneadministration.

Vi vill att du har 1 års erfarenhet som löneadministratör, helst med erfarenhet inom offentlig sektor, god datorvana samt erfarenhet att arbeta i Visma/personec, Timecare pool/plan samt open e- platform. Viktigt att du du besitter hög kompetens inom ditt område som löneadministratör och bekväm att arbeta självständigt. 

 

 

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av Confidito rekrytering AB.

Arbetsplatsens ort: Hofors

Urval sker löpande

 

 


 


Confidito är ett rekrytering och bemanningsföretag och är verksam i de flesta brancher. Vi är ett flexibelt och engagerat företag som förmedlar personal till större delen av Sverige men styrkan ligger i att vi är lokala.
Vi är medlem i kompetensföretagen så du kan känna dig trygg med att omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga vilkor.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

SCC i Storvik söker nya kollegor till deras produktionsteam!

Vi söker nya kollegor till vårt produktionsteam! SCC i Storvik tillverkar elektriska lindningar till maskiner inom industri-, energiproduktions- och infrastrukturbranschen. Våra kunder befinner sig världen över inom både den privata och statliga sektorn. Om tjänsten. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av tillverkning av elektriska lindningar till högspända elektriska maskiner. Tillverkningsprocessen består av körning av olika maskiner, elektris... Visa mer
Vi söker nya kollegor till vårt produktionsteam!
SCC i Storvik tillverkar elektriska lindningar till maskiner inom industri-, energiproduktions- och infrastrukturbranschen. Våra kunder befinner sig världen över inom både den privata och statliga sektorn.
Om tjänsten.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av tillverkning av elektriska lindningar till högspända elektriska maskiner. Tillverkningsprocessen består av körning av olika maskiner, elektrisk testning och handarbete. Arbetet ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Du kommer jobba nära och tillsammans med dina kollegor i tvåskift och i gruppen får du möjlighet att vara med och påverka och utveckla arbetsplatsen dagligen.
Företaget är anslutet till kollektivavtalet SVEMEK och har en lokal fackklubb hos IF Metall.
Personprofil.
Vi söker dig som är praktiskt lagd med ett öga för kvalitet och detaljer. Du är ordningsam, lösningsorienterad, har ett stort säkerhetstänk och förmåga att jobba både i grupp och självständigt.
Kravprofil:
- Gymnasieutbildning
- Erfarenhet av industriell produktion, hantverksyrke eller liknande
- Goda kunskaper i svenska eller engelska (tal och läsförståelse)
- Traverskort
Meriterande egenskaper:
- Truckkort
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Datorvana (Office 365)
- Heta arbeten
Om tjänsten och ansökan.
De sex första månaderna utgörs av en provanställning med chans till tillsvidareanställning, arbetstidsformen för tjänsten är heltid i tvåskift. Anställningsdatum enligt överenskommelse med den sökande. För att ansöka om tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Vi jobbar med löpande urval och ansökningsperioden pågår till och med 2024-08-31.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Daniel Ahlin, Rekryterare, 073-713 40 62.
I samband med denna rekrytering samarbetar SCC med Confidito Rekrytering.
Du blir anställd av SCC. Visa mindre

VD/Säljare

VD/säljare sökes till Dahlboms bil i Gävle  Är du en person som känner igen dig i beskrivningen kreativ, van att leda medarbetare och har ett brinnande intresse för försäljning? Ta då chansen att bli Dahlboms bils nya VD/försäljningschef. Välkommen med din ansökan redan idag!   Om tjänsten  Som VD/säljare kommer du ansvara över att leda, utveckla och driva företaget och verksamheten framåt. Det är en ny föränderlig bransch och här krävs att lyfta blicken... Visa mer
VD/säljare sökes till Dahlboms bil i Gävle 
Är du en person som känner igen dig i beskrivningen kreativ, van att leda medarbetare och har ett brinnande intresse för försäljning? Ta då chansen att bli Dahlboms bils nya VD/försäljningschef. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om tjänsten 
Som VD/säljare kommer du ansvara över att leda, utveckla och driva företaget och verksamheten framåt. Det är en ny föränderlig bransch och här krävs att lyfta blicken från det traditionella. Dahlboms bils företagsfilosofi är att de ska vara den kompletta anläggningen för bilfolket. 

Dahlboms bil består av två avdelningar, Service/reparationsverkstad och försäljning, med totalt 26 anställda där rollen som VD/säljare innebär att från styrelsens uppsatta affärsmål samt vision, förstå och konkretisera dessa. Ansvar över den dagliga driften, arbetsmiljö- och personalfrågor samt driva försäljningen mot nya höjder. 

Din bakgrund 
För att trivas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet från försäljning. Vidare tror vi att du som söker kommer från en position på väg uppåt eller i en tidigare ledande position. Meriterande är arbete inom bilförsäljning.

God IT-vana och bekväm att använda eller lära dig nya system samt uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift ser vi som en självklarhet.

 

Personliga egenskaper 

 

Vi ser gärna en ledare som brinner för att utveckla sina medarbetare. Du behöver ha en hög arbetsmoral, vara närvarande, inspirerande och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Att leda och fördela arbete ska inte vara några problem. 

Det är viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter då du är ytterst ansvarig för hela företaget med två helt olika avdelningar. Dessutom är du en social person som har lätt att ta kontakt med nya människor.  

 

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

 

I samband med denna rekrytering samarbetar Dahlbomsbil med Confidito Rekrytering. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Daniel Ahlin som är ansvarig rekryteringskonsult via mail: [email protected] alternativt telefon: 0737134062

 

Confidito Rekrytering är ett etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal.
Företaget Dahlboms bil beläget i Bomhus Gävle är ett anrikt företag som funnits sedan 1956 och i anläggningen på totalt 6000 kvm finns service- och reparationsverkstad, rekond, tillbehör- och reservdelsbutik samt bilförsäljning. Bil och reparationsverkstad är en fullserviceanläggning där du kan reparera och serva alla bilmärken samt auktoriserad för Hyundai, Subaru, Honda och Axiam mopedbilar. Bilförsäljningen är auktoriserad återförsöljare till Hyundai, Subaru samt Axiam mopedbilar. På Dahlbomsbil jobbar ca 26 personer som gör allt för att vara den kompletta anläggningen för bilfolket!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare sökes

Spikat & Klart Gävleborg AB expanderar och söker nu fler medarbetare i sammarbete med Confidito Rekrytering. Din profil Vi söker dig som har öga för detaljer och är van att lösa problem som uppstår under pågånde projekt samt följa en arbetsbeskrivning. Vi vill att du har en yrkesstolthet och har erfarenhet av det mesta inom byggnadssnickeri. Är du en ordningsam, självgående, tycker om att, och har lätt att samarbeta, samt vill leverera tjänster med hög ... Visa mer
Spikat & Klart Gävleborg AB expanderar och söker nu fler medarbetare i sammarbete med Confidito Rekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har öga för detaljer och är van att lösa problem som uppstår under pågånde projekt samt följa en arbetsbeskrivning.
Vi vill att du har en yrkesstolthet och har erfarenhet av det mesta inom byggnadssnickeri.
Är du en ordningsam, självgående, tycker om att, och har lätt att samarbeta, samt vill leverera tjänster med hög kvalitet då är du den vi söker.

Tjänsten
I tjänsten som snickare har du varierande arbetsdagar där rollen innebär frihet under ansvar och du kommer arbeta med allt från renoveringar, ny -om - och tillbyggnationer och finsnickeri.
Du utgår från sandviken, Gävle och arbetet är till största del förlagt i Gästrikland beroende på projekt.

Tjänsten inleds med 6 månader provanställning via Confidito Rekrytering för att sedan övergå till anställning hos spikat och klart. Visa mindre

Granitor söker Industrimekaniker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.   Med stark lokal förankring skapar vi trygghet! Vi tror nämligen att det mesta går att lösa genom sammarbete. Smart m... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.
 
Med stark lokal förankring skapar vi trygghet!
Vi tror nämligen att det mesta går att lösa genom sammarbete. Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter. Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning av maskinparken och sparar både pengar och miljö. Nyfiken på oss? Vi har flera viktiga uppdrag i och omkring Hofors/ Sandviken och vi fortsätter dessutom att växa i Gävleborg, Uppland och Dalarna. I Hofos har vi precis flyttat in i nya lokaler på bultvägen, där en modern verkstad nu är under uppbyggnad. 

 
Om jobbetVår avdelning för Mek- och montageservice utför reparationsarbeten hos kund samt vid vår egna verkstad. Renoveringar, demontering/montering av maskiner eller reservdelar samt säkerhetsombyggnader. Vi kan även erbjuda lagerinredning -montage och översyn/ besiktning.
För att garantera en driftsäker anläggning utvecklar vi hela tiden våra servicetjänster. Vi är redo att ta nästa steg i arbetet med våra digitala plattformar inom fortlöpande tillsyn och söker både dig som är sugen på att driva den digitala utvecklingen och dig som är trygg i din roll som mekaniker och är villig att lära dig den nya tekniken med trygg support från kollegor. Teamet har nära samarbete med avdelning för Mekanisk konstruktion som levererar beräkningar, CE-märkning och ritningsdokumentation. I regionen har vi även kollegor inom segmenten Lyftdon/Kranar, Portar och Hissar, samt Elektriker och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll.
 
Om digSom person ser vi att du är en problemlösare, flexibel med vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete samt relevant kunskap från industrin. Du har god social kompetens, kommunikativ och har lätt att för att sammarbeta i grupp och skapa god relation med kunder. 
 
Placeringsort är Hofors-Sandviken men arbetet är inriktat mot industrin vilket innebär mekaniskt underhåll av utrustning, varierande arbetstider och resor kan förekomma  till andra orter i närområdet. 
 
Vi ser fram emot eran ansökan!Detta är ett sammarbete tillsammans med Confedito rekrytering och urval sker löpande där tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson 
Daniel Ahlin 
Confidito rekrytering
0737134062

 


Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre