Lediga jobb som Tandsköterska i Sandviken

Se lediga jobb som Tandsköterska i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till centrala Sandviken

Ansök    Nov 13    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Knutentandläkarna är en medelstor arbetsplats med fem behandlingsrum i centrala Sandviken. Arbetsuppgifter Vi söker Dig tandsköterska med erfarenhet inom yrket. Att vara medarbetare i vårt team innebär mycket omväxlande arbetsuppgifter såsom sedvanliga arbetsuppgifter med assistans och sterilarbete. Du kommer också att arbeta administrativt med telefonkontakter med patienter, tidsbokning, kallelser samt varubeställninga... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Knutentandläkarna är en medelstor arbetsplats med fem behandlingsrum i centrala Sandviken.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig tandsköterska med erfarenhet inom yrket.

Att vara medarbetare i vårt team innebär mycket omväxlande arbetsuppgifter såsom sedvanliga arbetsuppgifter med assistans och sterilarbete.

Du kommer också att arbeta administrativt med telefonkontakter med patienter, tidsbokning, kallelser samt varubeställningar .

Du kommer även vara delaktig i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Vi hjälper dig åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Självklart får du kompetensutveckling och handledning efter behov.Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska.

Goda kunskaper i smittskydd.

God datorvana.Meriterande: erfarenhet av Frenda journalsystemPersonliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ.

Du tar ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera ditt arbete

Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik, där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Därför vill vi att du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.Övrig information

Arbetstid: 38-40 timmar/vecka.

Lön: Individuell lönesättning .

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så skicka din ansökan redan idag!

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Dentema Tandvård i Sandviken

Ansök    Sep 7    Dentema AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Dentema tandvård i Sandviken Om verksamheten Vi är en familjär och toppmodern tandläkarklinik som består av sex behandlingsrum i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklientel med olika tandvårdsbehov och utför all slags tandvård, inkl. ... Visa mer
Tandsköterska sökes till Dentema tandvård i Sandviken
Om verksamheten
Vi är en familjär och toppmodern tandläkarklinik som består av sex behandlingsrum i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.
Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklientel med olika tandvårdsbehov och utför all slags tandvård, inkl. implantatkirurgi. Vi har även hög andel av protetik och jobbar i ett delegerat samt digitaliserat arbetsflöde med bland annat intraoroal scanning.
Kliniken strävar efter hög vårdkvalitet med nöjda patienter och en vision av långsiktiga patientrelationer. Hos oss är det viktigt att hela teamet delar den drivkraften.
Teamet präglas av positiv anda med högt i tak och god arbetsmiljö.
Vi söker
Ambitiös tandsköterska med hög flexibilitet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Du har ett gott bemötande med servicekänsla och kommunikationsförmåga. Du är inte främmande för att jobba delegerat.
Kvalifikationer
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning eller du som snart är färdig med utbildningen. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Tjänstegrad är öppen för diskussion 75-100% Intervjuer sker fortlöpande
Vill du också känna hur fort timmarna och dagarna går hos oss?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska - Smile Sandviken

Ansök    Jul 24    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska. Hos oss på ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska. Hos oss på Smile får du möjlighet att arbeta delegerat och utvecklas. Välkommen till oss!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Genomföra röntgen med OPG och CBCT

- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape

- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom flexibel, entusiastisk och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100%). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Oscar Pettersson: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Amanda Wyser: [email protected] (vecka 30 - 32 är Amanda på semester och eventuella frågor kan skickas till rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected]).

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Sandviken

Ansök    Jun 7    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska. Här får du möjli... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska. Här får du möjligheten att tillhöra ett engagerat team, vilket skapar möjligheter till utveckling och kunskapsdelning. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Genomföra röntgen med OPG och CBCT

- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape

- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100%). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Mia Landström: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska Sandviken

Ansök    Sep 21    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Knutentandläkarna
Knutentandläkarna är en medelstor arbetsplats med fem behandlingsrum.

Arbetsuppgifter
Att vara medarbetare i vårt team innebär omväxlande arbetsuppgifter såsom sedvanlinga tandsköterskeuppgifter med assistans och sterilarbete.
Du kommer också att arbeta administrativt med telefonkontakter med patienter, tidsbokning, , kallelser samt varubeställningar. Du kommer även vara delaktig i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Vi hjälper dig med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning efter behov.

Övrig information
Arbetstiden är 38-40 timmar /veckan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.
Erfarenhet är meriterande.
Goda kunskaper i smittskydd.
God datavana.

Vi arbetar med Frenda journal och röntgensystem.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personliga förmåga. Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ. Du känner ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medel stor praktik där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Vi vill du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet. Visa mindre

Tandsköterska i Sandviken

Ansök    Dec 14    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Knutentandläkarna
Knutentandläkarna är en medelstor arbetsplats med fem behandlingsrum.

Arbetsuppgifter
Vi söker Dig som är tandsköterska med erfarenhet inom yrket.

Ditt arbete kommer att innefatta sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom sterilarbete och assistans. Du kommer även att arbeta administrativt med telefonkontakt med patienter, tidsbokningar, kallelser och varubeställningar. Du kommer även vara delaktig i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Vi hjälper dig med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten, men även kompetensutveckling och handledning efter behov.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i vårt team.

Övrig information
Arbetstiden är 38-40 timmar /veckan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din skicka din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet är meriterande.
Goda kunskaper i smittskydd.
God datavana.
Vi arbetar med Frenda journal och röntgensystem.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personliga förmåga. Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ. Du känner ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Vi vill du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Dentema Tandvård i Sandviken

Ansök    Aug 22    Dentema AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Dentema tandvård i Sandviken Om verksamheten Vi är en familjär och toppmodern tandläkarklinik som består av sex behandlingsrum i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklientel med olika tandvårdsbehov och utför all slags tandvård, inkl. ... Visa mer
Tandsköterska sökes till Dentema tandvård i Sandviken
Om verksamheten
Vi är en familjär och toppmodern tandläkarklinik som består av sex behandlingsrum i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.
Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklientel med olika tandvårdsbehov och utför all slags tandvård, inkl. implantatkirurgi. Vi har även hög andel av protetik och jobbar i ett delegerat samt digitaliserat arbetsflöde med bland annat intraoroal scanning.
Kliniken strävar efter hög vårdkvalitet med nöjda patienter och en vision av långsiktiga patientrelationer. Hos oss är det viktigt att hela teamet delar den drivkraften.
Teamet präglas av positiv anda med högt i tak och god arbetsmiljö.
Vi söker
Ambitiös tandsköterska med hög flexibilitet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Du har ett gott bemötande med servicekänsla och kommunikationsförmåga. Du är inte främmande för att jobba delegerat.
Kvalifikationer
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning eller du som snart är färdig med utbildningen. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Intervjuer sker fortlöpande
Vill du också känna hur fort timmarna och dagarna går hos oss?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Mar 3    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72A. Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas ... Visa mer
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72A.
Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas och vidareutbildas i teamet.

Kliniken består av nio behandlingsrum i helt nya och fräscha lokaler där ett härligt team på 16 medarbetare jobbar. Kliniken har i dagsläget en arbetskraft på fyra tandläkare, fyra tandhygienister och åtta tandsköterskor där vi nu letar efter ytterligare en stjärna!

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i reception samt assisterat vid olika behandlingar så som operationer och protetik.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö. För tjänsten är det viktigt att kunna arbeta delegerat samt ha god kundserviceförmåga, kommunikation och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 mars 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Maria Landström, [email protected] eller HR Tobias Seger, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Jun 13    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Gävlevägen 72A, Sandviken. Till vår fina klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska på vikariat på ca 1 år. Missa inte möjligheten att bli en del av detta kompetenta och härliga gäng. Under hösten flyttade vi till en nyrenoverad klinik en våning upp i samma hus som kliniken tidigare har varit belägen. Kliniken är väletablerad i Sandviken och har bedrivit tandvård i 29 år. Förutom allmäntandvård har vi profilerat oss inom implantatprotetik med både k... Visa mer
Gävlevägen 72A, Sandviken.

Till vår fina klinik i Sandviken söker vi nu en tandsköterska på vikariat på ca 1 år. Missa inte möjligheten att bli en del av detta kompetenta och härliga gäng.

Under hösten flyttade vi till en nyrenoverad klinik en våning upp i samma hus som kliniken tidigare har varit belägen. Kliniken är väletablerad i Sandviken och har bedrivit tandvård i 29 år. Förutom allmäntandvård har vi profilerat oss inom implantatprotetik med både kirurgi och protetik. Idag är vi 18 medarbetare på nio behandlingsrum som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter förstklassig tandvård och en fin upplevelse hos oss.

Anställningsform och tillträde
Visstidsanställning på 80-100% i ca 1 år med start enligt överenskommelse. För rätt person kan det finnas möjlighet till fast anställning på sikt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 10 juli 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Mia Landström [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Vikarierande Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Nov 23    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Vikarierande Tandsköterska till Sandviken Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72A. Vi söker en vikarierande tandsköterska till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter fullständig tandvård på alla omr... Visa mer
Vikarierande Tandsköterska till Sandviken
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72A.
Vi söker en vikarierande tandsköterska till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas och vidareutbildas i teamet.

Kliniken består av nio behandlingsrum i helt nya och fräscha lokaler där ett härligt team på 16 medarbetare jobbar. Kliniken har i dagsläget en arbetskraft på fyra tandläkare, fyra tandhygienister och åtta tandsköterskor där vi nu letar efter ytterligare en stjärna!

Anställningsform och tillträde
Visstidsanställning på 75 – 100 % med önskat startdatum den 1 april eller enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i reception samt assisterat vid olika behandlingar så som operationer och protetik.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö. För tjänsten är det viktigt att kunna arbeta delegerat samt ha god kundserviceförmåga, kommunikation och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 13 januari 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Maria Landström, [email protected] eller HR Tobias Seger, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterskor sökes till Dentema Tandvård i Sandviken

Ansök    Okt 4    Dentema AB    Tandsköterska
Tandsköterskor sökes till Dentema tandvård i Sandviken. Om verksamheten Vi är en familjär tandläkarklinik i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi har snart en nybyggd och toppmodern tandläkarpraktik som kommer att bestå av sex behandlingsrum. Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklient med olika ... Visa mer
Tandsköterskor sökes till Dentema tandvård i Sandviken.
Om verksamheten
Vi är en familjär tandläkarklinik i centrala Sandviken. På kliniken är vi idag två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi har snart en nybyggd och toppmodern tandläkarpraktik som kommer att bestå av sex behandlingsrum.
Vi erbjuder dig omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska, såväl kliniskt som administrativt. Kliniken har blandat patientklient med olika tandvårdsbehov och utför all slags tandvård, inkl. implantatkirurgi. Vi har även hög andel av protetik och jobbar i ett delegerat samt digitaliserat arbetsflöde med bland annat intraoroal scanning.
Kliniken strävar efter hög vårdkvalitet med nöjda patienter och en vision av långsiktiga patientrelationer. Hos oss är det viktigt att hela teamet respektive yrkesgrupp delar den drivkraften.
Teamet Du ingår i präglas av positiv anda med högt i tak och god arbetsmiljö.
Vi söker
Två ambitiösa tandsköterskor med hög flexibilitet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Du har ett gott bemötande med servicekänsla och kommunikationsförmåga. Du är inte främmande för att jobba delegerat.
Kvalifikationer
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning eller du som snart är färdig med utbildningen. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Intervjuer sker fortlöpande
Vill du också känna hur fort timmarna och dagarna går hos oss?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Feb 19    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72B Vi söker en tandsköterska till vår väletablerade klinik i Sandviken då vi under våren kommer att flytta och därför har möjlighet att utöka kliniken med ytterligare ett team. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik. Vi ger våra patienter en fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt ... Visa mer
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72B

Vi söker en tandsköterska till vår väletablerade klinik i Sandviken då vi under våren kommer att flytta och därför har möjlighet att utöka kliniken med ytterligare ett team. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik. Vi ger våra patienter en fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas och vidareutbildas i teamen.

Kliniken vi flyttar in i kommer bestå av nio behandlingsrum i helt nya och fräscha lokaler.

Sandviken som stad är känt för sitt rika kulturliv inom musik och idrott. Kungsberget med alpin skidåkning finns endast 25 minuter bort och i Högbo Bruk i stan erbjuds förstklassig längdåkning, mountainbikebanor, badplats och 27-håls golfbana.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på 75-100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Förutom uppgifterna på rum innefattar rollen även visst sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 21 mars 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Lotta Sales, [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sandviken

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Folktandvården i Sandviken är centralt placerad med goda kommunikation... Visa mer
Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete!

Folktandvården i Sandviken är centralt placerad med goda kommunikationer runt om i länet och vidare ut i landet. Vi har fina omgivningar som inbjuder till ett rikt kultur- och naturliv; med närhet till både längdskidåkning, slalom, golf, vatten mm. Välkommen till en trevlig klinik med ett varierat patientklientel, där du som medarbetare får möjlighet att utföra många typer av behandling. Här jobbar ett härligt gäng tillsammans mot gemensamma mål, kom och bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska jobbar du med sedvanliga tandsköterskeuppgifter som bland annat assistans till tandläkare och delegerat arbete. Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska med goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

ÖVRIGT
Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 15 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2018 var 451 mkr. Visa mindre

Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Jan 20    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Gävlevägen 72 B, Sandviken Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik mitt i Sandviken. För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandlingsrum. Vi är idag tio medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Tea... Visa mer
Placeringsort
Gävlevägen 72 B, Sandviken


Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik mitt i Sandviken.

För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandlingsrum. Vi är idag tio medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet består av fyra tandläkare, tre tandhygienister och fem tandsköterskor.

Anställningsform

Visstidsanställning under ett år med chans till förlängning. Tjänstgöringsgrad 100%

Tillträde

Enligt överenskommelse med start juni 2020.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Det innebär också att du arbetar några dagar i receptionen på kliniken, där du tar emot våra patienter, bokar tider ect.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du arbetat några år inom yrket men det är inget krav. Är du van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll är det meriterande. Vi använder oss av journalsystemet Opus och det är meriterande om du har erfarenhet från det.

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 20 februari. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Lotta Sales [email protected] eller HR BP Emma Hansson, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandsköterska till Sandviken

Ansök    Aug 11    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Gävlevägen 72 B, Sandviken Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik mitt i Sandviken. För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandlingsrum. Vi är idag 10 medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet... Visa mer
Placeringsort
Gävlevägen 72 B, Sandviken

Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik mitt i Sandviken.

För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandlingsrum. Vi är idag 10 medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet består av tre tandläkare, tre tandhygienister och fem tandsköterskor.

Anställningsform

Visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad på 100%.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse till och med 31 mars 2021, med möjlighet till förlängning.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Det innebär också att du några dagar arbetar i receptionen på kliniken, där du tar emot våra patienter, bokar in patienter och tar hand om administrativa uppgifter.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du arbetat något år inom yrket. Du är van att assistera tandläkare och, är du självgående i din yrkesroll är det meriterande. Vi arbetar också med implantatbehandlingar och kirurgi samt har ett delegerat arbetssätt. Vi använder oss av journalsystemet Opus och det är meriterande om du har erfarenhet från det.

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 15 september. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Lotta Sales [email protected] eller HR Business Partner, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Smile Sandviken söker Tandsköterska

Ansök    Jun 11    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort  Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72B ?  Vi kan med glädje meddela att Sandviken Implantatklinik nyligen blev en del av Smile-familjen. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska klinik mitt i Sandviken. För oss på Smile är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrus... Visa mer
Placeringsort 
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72B

Vi kan med glädje meddela att Sandviken Implantatklinik nyligen blev en del av Smile-familjen. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska klinik mitt i Sandviken.

För oss på Smile är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 6 behandlingsrum. Vi är idag 9 medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet består av tre tandläkare, tre tandhygienister och tre tandsköterskor.

Anställningsform  
Tillsvidareanställning, 80-100%

Tillträde  
Enligt överenskommelse men helst den 2 september

Ett urval av dina arbetsuppgifter 
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvar inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställa att kvalitetsrutiner följs. 

Din kompetens och personliga egenskaper 
Du är utbildad tandsköterska och får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus.? 

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. 

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. 

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.? 

Intresserad? 
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 5 juli. Vänta därför inte med din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kliniken på telefonnummer 026-252120, [email protected], eller HR BP Emma Hansson, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!? Visa mindre

Vi söker en trevlig tandsköterska till vår mottagning

Ansök    Apr 26    Dentema AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är trevlig, lättsam och har förmågan att se hela människan. Du har stor socialkompetens och gillar utmaningar. Vi är mycket serviceinriktade och jobbar delegerat vilket innebär att vi gärna ser dessa egenskaper även hos dig.Idag är vi 2 tdl, 3 sköterskor, 1 tandhygienist. Vår praktik består av 3 behandlingsrum. Planer finns för att flytta till större lokaler m. fler behandlingsrum.Vi följer kollektivavtal.Varmt välkommen med din ansökan!... Visa mer
Vi söker dig som är trevlig, lättsam och har förmågan att se hela människan. Du har stor socialkompetens och gillar utmaningar. Vi är mycket serviceinriktade och jobbar delegerat vilket innebär att vi gärna ser dessa egenskaper även hos dig.Idag är vi 2 tdl, 3 sköterskor, 1 tandhygienist. Vår praktik består av 3 behandlingsrum. Planer finns för att flytta till större lokaler m. fler behandlingsrum.Vi följer kollektivavtal.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sandvikens Implantatklinik söker Tandsköterska

Ansök    Jul 8    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort  Sandviken, Gävlevägen 72B Vi kan med glädje meddela att Sandviken Implantatklinik nyligen blev en del av Smile-familjen. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska klinik mitt i Sandviken. För oss på Smile är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandling... Visa mer
Placeringsort 
Sandviken, Gävlevägen 72B

Vi kan med glädje meddela att Sandviken Implantatklinik nyligen blev en del av Smile-familjen. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska klinik mitt i Sandviken.

För oss på Smile är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Smile Sandviken erbjuder allmän- och specialisttandvård på kliniken som är utrustade med 5 behandlingsrum. Vi är idag tio medarbetare som dagligen ser till att våra patienter får en god upplevelse hos oss. Teamet består av tre tandläkare, tre tandhygienister och fyra tandsköterskor.

Anställningsform  
Tillsvidareanställning, 80-100%

Tillträde  
Enligt överenskommelse men helst den 2 september

Ett urval av dina arbetsuppgifter 
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. 

Din kompetens och personliga egenskaper 
Du är utbildad tandsköterska och får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus.? 

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. 

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. 

Intresserad? 
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 5 september. Under semesterperioden juli-aug kommer vi ha något längre svarstider och läser ansökningarna sporadiskt.   

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kliniken på telefonnummer 026-252120, [email protected], eller HR BP Emma Hansson, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!? Visa mindre