Lediga jobb som Säkerhetsarbete i Sandviken

Se lediga jobb som Säkerhetsarbete i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Besiktningstekniker till Sandviken!

Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt? Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos oss hos oss på DEKRA! Vi söker nu besiktningstekniker till Sandviken! OM TJÄNSTEN Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsl... Visa mer
Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt? Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos oss hos oss på DEKRA!
Vi söker nu besiktningstekniker till Sandviken!
OM TJÄNSTEN
Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.
Din roll är viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.
Våra kunder besöker oss dagtid och även på helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider.
OM DIG
Vi söker dig som är nyfiken, serviceorienterad och förtroendeingivande. Du har lätt för att kommunicera och drivs av att göra ett bra jobb med hög kvalitet. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande, samtidigt som du ingår i en grupp med kunniga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Du trivs i mötet med kunden och brinner för att alltid göra det lilla extra och ge bemötande i världsklass!
För att passa in i rollen så bör du ha ett stort intresse för fordon, har du tidigare erfarenhet från branschen så är det meriterande. För dig som inte är certifierad tekniker så erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden. Vidare så har du slutförd gymnasieutbildning samt B-körkort, manuell samt automat.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
VI ERBJUDER DIG
En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika affärsområden
Fortlöpande intern utbildning
En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
Engagerat ledarskap
Balans mellan arbete och fritid
Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.
Som medarbetare möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.
Har du frågor så är du välkommen att kontakta Jonas Dolk, kontaktuppgifter nedan. Visa mindre

Chef skidpatrull och aktivitetsområde

Inom Kungsberget kommer vi att fortsätta resan för att lyfta vår anläggning till det bästa inom vinterturism i Skandinavien med den aktiva familjen som målgrupp. Våra ordspråk som ”föränderlighet är normaltillståndet” och ”varför vänta” är viktiga delar i vår företagskultur och som har hjälpt oss och hjälper oss att ta marknadsandelar. Kungsberget söker en säkerhetsinriktad person med intresse för skidåkning och cykling. I rollen har du ansvaret över avde... Visa mer
Inom Kungsberget kommer vi att fortsätta resan för att lyfta vår anläggning till det bästa inom vinterturism i Skandinavien med den aktiva familjen som målgrupp. Våra ordspråk som ”föränderlighet är normaltillståndet” och ”varför vänta” är viktiga delar i vår företagskultur och som har hjälpt oss och hjälper oss att ta marknadsandelar.

Kungsberget söker en säkerhetsinriktad person med intresse för skidåkning och cykling. I rollen har du ansvaret över avdelningarna Skidpatrull och Aktivitetsområde på Kungsberget. Du kommer att arbeta under Platschef Teknik och har en organisation med arbetsledare till din hjälp.

Tillsammans med Platschefen Teknik sätts utveckling och mål för skidpatrullen och aktivitetsområdet. Du har ansvaret över ekonomi/resultat, budget och inköp för din avdelning. En viktig del i arbetet är att kunna leda, motivera, engagera och ge feedback till sina medarbetare för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

Vi tror att du:

- Har en skidpatrull-/cykelpatrullutbildning, och har erfarenheter från att jobbat med det.

- Har dokumenterad erfarenhet av ledarskap.

- Tycker det är roligt och utmanande att implementera nya arbetssätt och ny teknik tillsammans med medarbetare.

- Är strukturerad och administrativ lagd.

- Delar våra värdegrunder om alla människors lika värde och passionen i att utveckla en total upplevelse för våra gäster till en bästa nivå.

Vi erbjuder dig

Som Chef skidpatrull och aktivitetsområde i Kungsberget arbetar du direkt under Platschef Teknik i Kungsberget. Ni kommer tillsammans utveckla roliga aktiviteter för gästerna med säkerheten i fokus, och att leverera och säkerställa en hög och jämn kvalité på den produkt som gästerna upplever hos oss under sitt besök.

Varför ska du välja Kungsberget?
Du får jobba med världens roligaste produkt; att göra gäster glada på deras semester som de flesta firar tillsammans med familj och vänner. Kungsberget är ett företag under ständig utveckling som alltid vill förbättras mer än konkurrenterna. Därför finns det utrymme för en snabb utveckling där nya idéer och ny teknik testas och utvärderas i snabb takt.

Kontakt och information
Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är 30 april, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Karin Modin Svärd, HR-chef, på 054-13 26 01. Visa mindre

EHS-Tekniker

Ansök    Nov 14    Alleima Tube AB    Arbetsmiljöinspektör
Drömmer du om att göra en verklig skillnad i arbetsmiljön på Alleima och Sandviken Cold? Är du redo att omfamna en spännande karriär inom miljö, hälsa och säkerhet? Vi söker en EHS-Tekniker som vill vara med och driva och utveckla säkerhetsarbetet på enheten och brinner för att skapa en tryggare och mer hållbar arbetsplats för alla. Om du är redo att lära dig yrket och samtidigt driva förändring, då är du den vi letar efter! Din roll Som EHS- tekniker ko... Visa mer
Drömmer du om att göra en verklig skillnad i arbetsmiljön på Alleima och Sandviken Cold? Är du redo att omfamna en spännande karriär inom miljö, hälsa och säkerhet? Vi söker en EHS-Tekniker som vill vara med och driva och utveckla säkerhetsarbetet på enheten och brinner för att skapa en tryggare och mer hållbar arbetsplats för alla. Om du är redo att lära dig yrket och samtidigt driva förändring, då är du den vi letar efter!


Din roll
Som EHS- tekniker kommer du att ha en central roll i att implementera och upprätthålla vårt företags miljö-, hälsoskydds- och säkerhetsprogram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Att arbeta med riskanalyser och riskbedömningar.
Arbeta proaktivt för att förbättra arbetsmiljön
Agera support till organisationen i EHS-Arbetet
Sätta sig in och förstå lagstiftningen kring arbetsmiljö och hur vi kan arbeta proaktivt med den.Din Profil
Vi söker dig som har en gymnasial examen och har ett brinnande intresse för att driva arbetsmiljöfrågor. De är meriterande om du tidigare har arbetat inom industrin och förstår svårigheter och utmaningar kring säkert arbete. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskap. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med sharepoint och program i office. Då vi arbetar i en internationell miljö så ser vi att du kan skriva och tala i både svenska och engelska.


Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och att du som person är driven, har en hög arbetsmoral och gillar att ha många kontaktytor. I denna roll är ditt intresse för arbetsmiljöfrågor och säkert arbete viktigt. Som person är du nyfiken och prestigelös. I denna process vill vi gärna att du skickar med både ett CV samt ett personligt brev.


Vad du kan förvänta dig av oss
På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Ekström, rekryterande chef, +46 70 616 25 48


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40


Fackliga kontaktpersoner:
Linda Lindström, IF Metall, +46 70 273 44 14


Välkommen med din ansökan senast 2023-12-10
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Skidpatrullör

Bli en del av en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar! Nu söker Kungsberget nya kollegor till vintersäsongen 23/24. Sök ett tryggt och meriterande arbete där du är med och skapar en oförglömlig semester för våra gäster samtidigt som du kan njuta av förstklassig utförsåkning! Dina uppgifter Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyck... Visa mer
Bli en del av en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar! Nu söker Kungsberget nya kollegor till vintersäsongen 23/24. Sök ett tryggt och meriterande arbete där du är med och skapar en oförglömlig semester för våra gäster samtidigt som du kan njuta av förstklassig utförsåkning!

Dina uppgifter
Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Tillsammans med dina kollegor genomför du säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Under arbetstid behöver du ta dig runt på området via skoter och/eller skidor. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Tjänsten kräver godkänd skidpatrullörutbildning genom SLAO.

- Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan annars ordnas på anläggningen).

- Erfarenhet av mast- och stolparbete är meriterande.

- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.

- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan november och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 3 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Arrestvakter sökes till Gävle & Sandviken!

Om Clockwork Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige. Om företaget Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör v... Visa mer
Om Clockwork
Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige.

Om företaget
Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som väktare/arrestantvakt i Gävle och Sandviken. Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammans med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

För detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta som behovsanställd på arresterna i Gävle och Sandviken samt vid brottsplatsbevakningar runt om i Gävle/Sandviken. Då arresten kan komma att behöva bemannas av Securus personal alla veckans dagar och tider så är det viktigt att man är öppen för att arbeta såväl vardagar som helger och dag som natt.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad väktare, eller har likvärdig erfarenhet som exempelvis kriminalvårdare, och som vill arbeta som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver därför även kunna tala och förstå engelska.

För att kunna förordnas som arrestantvakt måste du ha en godkänd väktarutbildning med VU1 och VU2 alternativt att du jobbat som väktare, kriminalvårdare eller arrestantvakt tidigare och kan tänka dig att gå väktarutbildningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med människor i utsatta positioner, exempelvis som ordningsvakt, inom psykiatrin eller sjukvården, ungdomsvård eller liknande.

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss i vårt arbete framåt att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle - det är därför viktigt för oss att dessa ledord även är det som driver dig.

· Tillsamman är vår styrka
· Vi är engagerade
· Vi agerar modigt
· Vi tempoväxlar


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Securus med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Jonsson på telefonnummer 070 821 53 59 alternativt mail [email protected].

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök därför redan idag. Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2023.
Skicka in din ansökan via ww.clockworkpeople.se. Visa mindre

Skidpatrullör

Bli en del av en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar! Nu söker Kungsberget nya kollegor till vintersäsongen 23/24. Sök ett tryggt och meriterande arbete där du är med och skapar en oförglömlig semester för våra gäster samtidigt som du kan njuta av förstklassig utförsåkning! Dina uppgifter Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyck... Visa mer
Bli en del av en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar! Nu söker Kungsberget nya kollegor till vintersäsongen 23/24. Sök ett tryggt och meriterande arbete där du är med och skapar en oförglömlig semester för våra gäster samtidigt som du kan njuta av förstklassig utförsåkning!

Dina uppgifter
Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Tillsammans med dina kollegor genomför du säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Under arbetstid behöver du ta dig runt på området via skoter och/eller skidor. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Tjänsten kräver godkänd skidpatrullörutbildning genom SLAO.

- Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan annars ordnas på anläggningen).

- Erfarenhet av mast- och stolparbete är meriterande.

- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.

- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan november och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Arrestvakter sökes till Gävle & Sandviken!

Om oss Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige. Om företaget Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt sa... Visa mer
Om oss
Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige.

Om företaget
Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som väktare/arrestantvakt i Gävle och Sandviken. Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammans med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

För detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta heltid utifrån ett schema. Då arresten bemannas av Securus personal dygnet runt så är arbetstiderna förlagd på veckans alla dagar och tider.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad väktare, eller har likvärdig erfarenhet som exempelvis kriminalvårdare, och som vill arbeta som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver därför även kunna tala och förstå engelska.

För att kunna förordnas som arrestantvakt måste du ha en godkänd väktarutbildning med VU1 och VU2 alternativt att du jobbat som väktare, kriminalvårdare eller arrestantvakt tidigare och kan tänka dig att gå väktarutbildningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med människor i utsatta positioner, exempelvis som ordningsvakt, inom psykiatrin eller sjukvården, ungdomsvård eller liknande.

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss i vårt arbete framåt att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle - det är därför viktigt för oss att dessa ledord även är det som driver dig.

· Tillsamman är vår styrka
· Vi är engagerade
· Vi agerar modigt
· Vi tempoväxlar


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Securus med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Jonsson på telefonnummer 070 821 53 59 alternativt mail [email protected].

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök därför redan idag. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2023.
Skicka in din ansökan via ww.clockworkpeople.se. Visa mindre

KMA - Ansvarig till Norex (Nyexad)?

Vi söker dig som är nyexad inom relevant yrkesområde? Du som har drivet och vill utvecklas i rollen. Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra k... Visa mer
Vi söker dig som är nyexad inom relevant yrkesområde? Du som har drivet och vill utvecklas i rollen.
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.
Vi söker Dig som vill utevcklas och få erfarenhet av att implementera strategiskt arbete i kärnverksamheten genom att driva projekt från start till slut. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära i en entrepenörsinriktad kultur, där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång. Om du är ödmjuk, trivs i en omväxlande roll där du får vara med och rita kartan framåt kommer du att trivas bra hos. I Norex-koncernen tror vi på att utväxla best practice principer mellan våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att leda och utveckla Norex arbetet för hållbara lösningar inom stålbranschen.
Ansvarsområden
I rollen som KMA-ansvarig ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland. Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt. I din roll som KMA-ansvarig kommer du att stötta verksamheten både lokalt och centralt och är framför allt en stödfunktion för våra platschefer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra Service division managers, Underhållsansvarig och HR. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
Arbetsuppgifter
Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
Implementera systematiskt arbetsmiljöarbete
Säkerställa att regelverk efterlevs
Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
Rapportera företagets hållbarhetsarbete

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning och att du har tidigare erfarenheter från industri, bygg, verkstad eller transport. Har du någon erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete är det meriterande. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Har du implementerat ISO-system och arbetat med internutbildning, så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel och god systemförståelse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift, talar du finska är det meriterande. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer (någon gång / kvartal)
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas)
Heltid, dagtid
Lön enligt överenskommelse
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort Göteborg, Region Dalarna, Gävleborg, Norrbotten
Resor förekommer i tjänsten

Ansökan skickas till [email protected], vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor angående ansökningsförfarandet, eller om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Grönlund, 0709838465.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap. Visa mindre

KMA - Ansvarig till Norex

Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsikt... Visa mer
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.
Vi söker: Dig som har adekvat erfarenhet av att implementera strategiskt arbete i kärnverksamheten genom att driva projekt från start till slut. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära i en entrepenörsinriktad kultur, där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång. Om du är ödmjuk, trivs i en omväxlande roll där du får vara med och rita kartan framåt kommer du att trivas bra hos. I Norex-koncernen tror vi på att utväxla best practice principer mellan våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att leda och utveckla Norex arbetet för hållbara lösningar inom stålbranschen.
Ansvarsområden
I rollen som KMA-ansvarig ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland. Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt. I din roll som KMA-ansvarig kommer du att stötta verksamheten både lokalt och centralt och är framför allt en stödfunktion för våra platschefer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra Service division managers, Underhållsansvarig och HR. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
Arbetsuppgifter
Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
Implementera systematiskt arbetsmiljöarbete
Säkerställa att regelverk efterlevs
Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
Rapportera företagets hållbarhetsarbete

Kvalifikationer
Du har relevant eftergymnasial utbildning samt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi tror att du har tidigare erfarenheter från industri, bygg, verkstad
eller transport. Du har rutin och erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete. Du har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Har du implementerat ISO-system och arbetat med internutbildning, så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel och god systemförståelse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift, talar du finska är det meriterande. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer varje vecka.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas)
Heltid, dagtid
Lön enligt överenskommelse
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort Göteborg, Region Dalarna, Gävleborg, Norrbotten
Resor förekommer i tjänsten

Ansökan skickas till [email protected], vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor angående ansökningsförfarandet, eller om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Grönlund, 0709838465.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap. Visa mindre

Arbetsmiljösamordnare

Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos ... Visa mer
Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi.

Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner, så som möjlighet att träna i vårt eget gym, gratis massage sex gånger per år samt friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag.

ARBETSUPPGIFTER
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

Funktionsansvar för koncernens arbetsmiljöansvar
Strukturera, samordna och systematisera arbetsmiljöarbetet
Leder och utvecklar arbetet i arbetsmiljökommittén.
Processägare och systemstöd för risk- och incidentrapportering inom hela HMS-området
Säkerställa att processer och rutiner finns på plats
Läsa in och tolka lagar och förordningar samt omsätta denna kunskap till rutiner som dokumenteras och implementeras i ledningssystemet, samt utbildning av berörda verksamheter
Samordna det systematiska brandskyddsarbetet inom koncernen och avtalsägare
Planera och samordna arbetsmiljö-/brandskyddsutbildningar
Stöd vid utredning av allvarliga tillbud och olyckor
Myndighetskontakt/samverkan och extern rapportering inom arbetsmiljöområdet

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad inom området eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du bör även ha några års yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor och vara insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer med ett coachande förhållningssätt. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra. Att vara pedagogisk och strukturerad är nödvändiga egenskaper.

ÖVRIGT
Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600 Visa mindre

Besiktningstekniker till Bilprovingen i Gävle

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Gävle. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning där du blir certifierad besiktningstekniker. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att: - Kontrollera fordon o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Gävle. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till de lagrum som gäller
- Kundservice, rådgivning och merförsäljning av tjänster
- Kvalitetssäkring och administration
Din Profil

För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter är det mycket meriterande (A- och C-behörighet)
- Det är krav att du har fullständigt gymnasiebetyg

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en positiv person som är noggrann, driven och ansvarsfull med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen!Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.


Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor gällande ansökan och processen besvaras av rekryterare Mathilda Heimer på [email protected] Visa mindre

Säkerhetstekniker

Ansök    Maj 4    Alleima Tube AB    Säkerhetsingenjör
Brinner du för att skapa trygghet för dina kollegor och för arbetsplatsen? Vill du ha många olika kontaktytor inom arbete? Vill du vara en drivande kraft inom kris och beredskap? Avdelningen FM Säkerhet inom Alleima Tubes avdelning söker nu efter en säkerhetstekniker som kan hjälpa att driva området framåt. Genom att arbeta på ett säkert sätt och tillsammans med teamet jobba för att bli bättre. Din roll Att arbeta som säkerhetstekniker på Alleima inn... Visa mer
Brinner du för att skapa trygghet för dina kollegor och för arbetsplatsen? Vill du ha många olika kontaktytor inom arbete? Vill du vara en drivande kraft inom kris och beredskap?


Avdelningen FM Säkerhet inom Alleima Tubes avdelning söker nu efter en säkerhetstekniker som kan hjälpa att driva området framåt. Genom att arbeta på ett säkert sätt och tillsammans med teamet jobba för att bli bättre.


Din roll
Att arbeta som säkerhetstekniker på Alleima innefattar att du arbetar som projektledare, sakkunnig och inköpare för Site Sandvikens säkerhetssystem och infrastruktur.


Arbetsuppgifter:
Delta i gruppens arbete med projektledning, tekniskt stöd och kravställning vid nybyggnationer och ombyggnationer samt planera anläggningars underhåll.
Arbeta med brand- och gaslarm, inbrottslarm, fibernät, datanät, släckanläggningar, passersystem, CCTV och överordnat larmsystem.
Delta och stödja gruppen i arbetet med de övriga områdena.Tjänsten är dagtid och innefattar beredskap.


Din Profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen som lägst med inriktning mot teknik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom att arbeta med säkerhet, teknik och har erfarenhet av kundkontakter. Har du tidigare erfarenheter av projektledning är detta meriterande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du driven och nyfiken. Då du kommer att ha daglig kontakt med verksamheten, entreprenörer och beslutsfattare så behöver du vara lyhörd och lösningsorienterad med stort kundfokus och sinne för affären. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad med ett genuint säkerhetstänk. Goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift är en förutsättning och du arbetar obehindrat i digital miljö.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.
Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.
Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare
Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lars-Göran Andersson, rekryterande chef, +46 70 220 58 97


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40


Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2023-05-21
På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com Visa mindre

Arbetsmiljösamordnare till Sandviken Energi AB

Ansök    Apr 13    Experis AB    Arbetsmiljöingenjör
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Om arbetsplatsen Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta... Visa mer
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi.

Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner, så som möjlighet att träna i vårt eget gym, gratis massage sex gånger per år samt friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

* Funktionsansvar för koncernens arbetsmiljöansvar
* Strukturera, samordna och systematisera arbetsmiljöarbetet
* Leder och utvecklar arbetet i arbetsmiljökommittén.
* Processägare och systemstöd för risk- och incidentrapportering inom hela HMS-området
* Säkerställa att processer och rutiner finns på plats
* Läsa in och tolka lagar och förordningar samt omsätta denna kunskap till rutiner som dokumenteras och implementeras i ledningssystemet, samt utbildning av berörda verksamheter
* Samordna det systematiska brandskyddsarbetet inom koncernen och avtalsägare
* Planera och samordna arbetsmiljö-/brandskyddsutbildningar
* Stöd vid utredning av allvarliga tillbud och olyckor
* Myndighetskontakt/samverkan och extern rapportering inom arbetsmiljöområdet

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är utbildad inom området eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du bör även ha några års yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor och vara insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer med ett coachande förhållningssätt. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra. Att vara pedagogisk och strukturerad är nödvändiga egenskaper.

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

Övrigt

B- körkort

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mats Andersson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 070-854 30 42.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KMA - Ansvarig till Norex

Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsikt... Visa mer
Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.
Vi söker: Dig som har adekvat erfarenhet av att implementera strategiskt arbete i kärnverksamheten genom att driva projekt från start till slut. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära i en entrepenörsinriktad kultur, där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång. Om du är ödmjuk, trivs i en omväxlande roll där du får vara med och rita kartan framåt kommer du att trivas bra hos. I Norex-koncernen tror vi på att utväxla best practice principer mellan våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att leda och utveckla Norex arbetet för hållbara lösningar inom stålbranschen.
Ansvarsområden
I rollen som KMA-ansvarig ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland. Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt. I din roll som KMA-ansvarig kommer du att stötta verksamheten både lokalt och centralt och är framför allt en stödfunktion för våra platschefer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra Service division managers, Underhållsansvarig och HR. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
Arbetsuppgifter
Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
Implementera systematiskt arbetsmiljöarbete
Säkerställa att regelverk efterlevs
Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
Rapportera företagets hållbarhetsarbete

Kvalifikationer
Du har relevant eftergymnasial utbildning samt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi tror att du har tidigare erfarenheter från industri, bygg, verkstad
eller transport. Du har rutin och erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete. Du har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Har du implementerat ISO-system och arbetat med internutbildning, så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel och god systemförståelse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift, talar du finska är det meriterande. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer varje vecka.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas)
Heltid, dagtid
Lön enligt överenskommelse
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort Göteborg, Region Dalarna, Gävleborg, Norrbotten
Resor förekommer i tjänsten

Ansökan skickas till [email protected], vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor angående ansökningsförfarandet, eller om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Grönlund, 0709838465.
För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap. Visa mindre

Första hjälpen sjukvårdare

Nu söker vi första hjälpen-sjukvårdare till Kungsbergets sommarsäsong 2023. Verksamheten, med bland annat flowcykling, cross country och padel, är öppen helgerna 10-11 juni och 17-18 juni samt alla dagar mellan 23 juni-13 augusti. Dina uppgifter Som första hjälpen-sjukvårdare är du första person vid omhändertagandet av skadad person, du tar aktivt initiativ till att förminska och lindra smärtan. Du är van vid att delegera och leda övriga medarbetare då sk... Visa mer
Nu söker vi första hjälpen-sjukvårdare till Kungsbergets sommarsäsong 2023. Verksamheten, med bland annat flowcykling, cross country och padel, är öppen helgerna 10-11 juni och 17-18 juni samt alla dagar mellan 23 juni-13 augusti.

Dina uppgifter
Som första hjälpen-sjukvårdare är du första person vid omhändertagandet av skadad person, du tar aktivt initiativ till att förminska och lindra smärtan. Du är van vid att delegera och leda övriga medarbetare då skadehantering kräver att man ibland är flera personer vid ett omhändertagande. Tjänsten kan komma att kombineras med andra tjänster.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en sommar som du sent kommer att glömma. Träffa nya vänner, njut av frisk luft och ta vara på varje ledig stund i cykellederna.

Vem är du?
Vi söker dig som är första hjälpen-utbildad och har arbetat med skaderelaterad verksamhet sedan tidigare. Har du ingen utbildning? Om du är rätt person för oss kan vi hjälpa till med denna utbildning, kravet för det är att du har ett stort cykelintresse sedan tidigare och är lämplig att arbeta på annan avdelning.

Du är lugn, stresstålig och lösningsorienterad och ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. Du är serviceinriktad och stresstålig, men framför allt gillar du att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Att du är glad och positiv ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och önskemål

- Sjukvårdsutbildning och förarbevis för terrängfordon är meriterande.
- Du är bekväm med svenska språket.
- Du bör ha körkort och tillgång till bil.

Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan juni och augusti och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 23 april, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta Karin Modin Svärd, HR-chef, på 054-13 26 01. Visa mindre

EHS Specialist - Additive Manufacturing Sweden

Ansök    Feb 3    SANDVIK AB    Säkerhetsrådgivare
?Are you good at prioritizing and want to support across our business in all aspects of safety, health and the environment? Let’s talk! Joining us as our new EHS Specialist for Additive Manufacturing (AM) at Sandvik Manufacturing & Machining Solutions, we offer you the chance to grow, develop and take on new challenges that come with working in a successful and fast-growing company, in an international environment. With us, you’ll also get the opportunit... Visa mer
?Are you good at prioritizing and want to support across our business in all aspects of safety, health and the environment? Let’s talk!


Joining us as our new EHS Specialist for Additive Manufacturing (AM) at Sandvik Manufacturing & Machining Solutions, we offer you the chance to grow, develop and take on new challenges that come with working in a successful and fast-growing company, in an international environment. With us, you’ll also get the opportunity to learn more about the metal powder business and Additive Manufacturing technologies, while working across our operations on site in Sandviken, providing us with crucial knowledge in your area!


What about your job?
Working independently as our key specialist in the field, you support and guide managers across all areas of EHS. Working in close collaboration with your colleagues, the EHS team in Wales and other co-workers, you always have someone to share your best practice and exchange ideas with. Taking a proactive role for all our operations sites in Sandviken, you ensure that local compliance with regulations and best practice is adhered to.


Other important parts of your mission:
Working closely with colleagues within quality and other related functions to ensure continuous improvements and compliance with international quality standards, such as ISO14001, 45000 and ASR9100.
Being a key member of the AM site management team for Sandviken and actively support and contributing to several other management teams.
Taking a proactive approach to collaboration and sharing best practices with other units within Sandvik, for example with Metal Powder colleagues and other key stakeholders within Sandvik Machining Solutions.Who you are?
For this role, you need knowledge about AFS and Swedish legislation within EHS – such as flammable substances and chemicals, and it would be an advantage to understand relevant ISO certificates (ISO14001, ISO45000, AS9100 and ISO13485). A relevant education within the area of EHS is a must. We do believe that you need experience working hands on with EHS ideally in an international production environment – where health and safety is most important – either developed from previous similar roles or with the right drive, ambition and interest you can be newly graduated with experience from shorter assignments, such as placements or summer jobs. Knowledge about risk management within production, Such as Metal Powder, Cemented Carbide or Cobalt Handling is nice to have. Proficient knowledge in both Swedish and English is important as you work both locally and in close collaboration with English speaking colleagues in Wales and other parts of the world.


Being alone in your role in Sandviken, you have no problem in working independently while at the same time, you enjoy teamwork and collaboration and are certain of the fact that great solutions emerge when sharing best practices. You’re curious and eager to expand your knowledge and make sure to stay up to date with changes in your field. With your great communication skills, you can engage others and create a buy-in with managers and help them understand the importance of prioritizing their EHS work.


Our culture
Our role is clear – through every action, every day, we make the shift and advance the world through engineering. We believe in an inclusive, equal and open-minded culture, and we nurture our diversities to form a solid foundation for achieving great results. Add fair and rewarding benefits, as well as many different career options. Are you intrigued? Visit our website, LinkedIn or Facebook page to get to know us further.


Application
Send your application no later than March 6th, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0050818).


As we aim for a fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. When you apply for this job, you will therefore receive an invitation via email to a personality and logic ability test. Feedback comes immediately after the test has been completed and the selection process begins after the application deadline.


Contact information
For further information about this position, please contact:
Martin Mueller, recruiting manager, +46 (0)70 320 67 73


Union contacts - Sweden
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26?266 659
Kerstin Norlén, Akademikerföreningen, +46 (0)70?616 42 83
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?261?984


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.


Recruitment Specialist
Therese Rutqvist Visa mindre

Besiktningstekniker till Bilprovingen i Gävle

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Gävle. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning där du blir certifierad besiktningstekniker. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att: - Kontrollera fordon o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Gävle. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till de lagrum som gäller
- Kundservice, rådgivning och merförsäljning av tjänster
- Kvalitetssäkring och administration
Din Profil

För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen
- Det är krav på B-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter är det mycket meriterande (A- och C-behörighet)
- Det är krav att du har fullständigt gymnasiebetyg

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en positiv person som är noggrann, driven och ansvarsfull med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen!Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.


Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor gällande ansökan och processen besvaras av rekryterare Mathilda Heimer på [email protected] Visa mindre

Arbetsmiljösamordnare

Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos ... Visa mer
Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi.

Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner, så som möjlighet att träna i vårt eget gym, gratis massage sex gånger per år samt friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag.

ARBETSUPPGIFTER
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

Funktionsansvar för koncernens arbetsmiljöansvar
Strukturera, samordna och systematisera arbetsmiljöarbetet
Leder och utvecklar arbetet i arbetsmiljökommittén.
Processägare och systemstöd för risk- och incidentrapportering inom hela HMS-området
Säkerställa att processer och rutiner finns på plats
Läsa in och tolka lagar och förordningar samt omsätta denna kunskap till rutiner som dokumenteras och implementeras i ledningssystemet, samt utbildning av berörda verksamheter
Samordna det systematiska brandskyddsarbetet inom koncernen och avtalsägare
Planera och samordna arbetsmiljö-/brandskyddsutbildningar
Stöd vid utredning av allvarliga tillbud och olyckor
Myndighetskontakt/samverkan och extern rapportering inom arbetsmiljöområdet

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad inom området eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du bör även ha några års yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor och vara insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer med ett coachande förhållningssätt. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra. Att vara pedagogisk och strukturerad är nödvändiga egenskaper.

ÖVRIGT
Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600 Visa mindre

Utbildad väktare sökes.

Ansök    Feb 3    Gävleborgs Bevakning AB    Väktare
Vi växer och behöver förstärka vårt fantastiska gäng och söker nya medarbetare. Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder. Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen. Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt. Krav: !!!Giltig väktarutbildning Vu1 samt Vu2!!! Laglydig Drogf... Visa mer
Vi växer och behöver förstärka vårt fantastiska gäng och söker nya medarbetare.
Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder.
Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen.
Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt.
Krav:
!!!Giltig väktarutbildning Vu1 samt Vu2!!!
Laglydig
Drogfri
Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
Körkort behörighet B
Svensk medborgare
Bli godkänd av länsstyrelsen

Som sökande ska du vara:
Service medveten
Stresstålig och flexibel
Noggrann med tider
Teknik intresserad
Duktig att läsa och förstå instruktioner
Fungera väl i gruppMaila CV, personligt brev samt två referenser.
Endast sökande som fullföljer kraven med GODKÄND VÄKTARUTBILDNING och körkort.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Engagerade arrestantvakter sökes - Sandviken

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer och bevaka misstänkta brottsplatser? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du är intresserad av att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och växa i din roll som väktare i en myndighetsmiljö är Securus vara rätt ... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer och bevaka misstänkta brottsplatser? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du är intresserad av att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och växa i din roll som väktare i en myndighetsmiljö är Securus vara rätt för dig.
 
Just nu söker vi på Securus engagerade väktare som vill arbeta som arrestantvakter i Gävleborgsområdet. I början på 2023 kommer vi ta över ansvaret för arresterna i bland anant Gävle, Sandviken, Bollnäs och Hudiksvall. Vi söker dig som är van att samarbeta med kollegor för att säkra kvaliteten i arbetet samt har förmåga att tempoväxla när situationen kräver det. 

Tjänsten innebär att du arbetar som arrestantvakt och tillsammans med dina kollegor sköter driften av arresten samt vid behov bevakar temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott. Tjänsten avser en tillsvidaretjänstgöring på heltid eller deltid med en inledande 6 månaders provanställning. Anställningen kan inledas med en grundutbildning som gör att du får rätt verktyg och kunskaper för att utföra arbetet när så krävs.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som är erfaren väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. 

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

Vi vill att du som väktare har god fysik till den grad att du klarar av de krävande situationer som emellanåt uppstår i tjänsten.

Övrig information

Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Mars 2023
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Till din ansökan vill vi att du bifogar utbildningsbevis på VU1 och VU2.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till [email protected]. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Arbetsmiljösamordnare till Sandviken Energi AB

Ansök    Jan 27    Experis AB    Arbetsmiljöingenjör
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Om arbetsplatsen Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta... Visa mer
För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill fortsätta driva vårt viktiga säkerhetsarbete! Rollen innebär att du kommer att arbeta mycket nära och tillsammans med våra 150 medarbetare och chefer för att skapa engagemang, delaktighet, kunskap och förståelse om arbetsmiljöområdet. Som arbetsmiljösamordnare har du ett övergripande och samordnande ansvar för arbetsmiljöarbetet på Sandviken Energi.

Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner, så som möjlighet att träna i vårt eget gym, gratis massage sex gånger per år samt friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och stödjande, men samtidigt våga utmana och följa upp överenskomna planer. I ditt arbete ingår att utforma rutiner, arbetssätt samt följa upp att regelverk efterföljs så att vi förblir en trygg och säker arbetsplats där våra medarbetare kan jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

* Funktionsansvar för koncernens arbetsmiljöansvar
* Strukturera, samordna och systematisera arbetsmiljöarbetet
* Leder och utvecklar arbetet i arbetsmiljökommittén.
* Processägare och systemstöd för risk- och incidentrapportering inom hela HMS-området
* Säkerställa att processer och rutiner finns på plats
* Läsa in och tolka lagar och förordningar samt omsätta denna kunskap till rutiner som dokumenteras och implementeras i ledningssystemet, samt utbildning av berörda verksamheter
* Samordna det systematiska brandskyddsarbetet inom koncernen och avtalsägare
* Planera och samordna arbetsmiljö-/brandskyddsutbildningar
* Stöd vid utredning av allvarliga tillbud och olyckor
* Myndighetskontakt/samverkan och extern rapportering inom arbetsmiljöområdet

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är utbildad inom området eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du bör även ha några års yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor och vara insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer med ett coachande förhållningssätt. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra. Att vara pedagogisk och strukturerad är nödvändiga egenskaper.

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

Övrigt

B- körkort

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mats Andersson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 070-854 30 42.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

EHS Specialist/ Arbetsmiljöingenjör

Ansök    Nov 24    IPCO Sweden AB    Arbetsmiljöingenjör
IPCO söker en engagerad arbetsmiljöingenjör till våra verksamheter i Sandviken och Forsbacka. Stort fokus för rollen blir att säkerställa en arbetsmiljö i framkant för vår nya fabrik och produktion i Forsbacka. Har du ett starkt engagemang, är kunnig i arbetsmiljöfrågor och vill vara med och utveckla vårt arbetsmiljöarbete? Då kan det vara just dig vi söker! Vi kan erbjuda dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig ... Visa mer
IPCO söker en engagerad arbetsmiljöingenjör till våra verksamheter i Sandviken och Forsbacka. Stort fokus för rollen blir att säkerställa en arbetsmiljö i framkant för vår nya fabrik och produktion i Forsbacka.

Har du ett starkt engagemang, är kunnig i arbetsmiljöfrågor och vill vara med och utveckla vårt arbetsmiljöarbete? Då kan det vara just dig vi söker! Vi kan erbjuda dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsmiljöingenjör leder, utvecklar och deltar du i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du förväntas ansvara för metodstödet samt samordna och driva arbetet kring arbetsmiljö och säkerhet i samarbete med övriga funktioner i verksamheten. Rollen innebär att vara ett praktiskt stöd till chefer och medarbetare i arbetsmiljöarbetet.

Du rapporterar till HR-chef i Sverige.

Din Profil

Vi söker dig med erfarenhet som arbetsmiljöingenjör och för att lyckas i rollen behöver du ha minst 3 - 5 års erfarenhet av en liknande roll.

Vi ser gärna att du har:

- Erfarenhet av praktiskt arbetsmiljöarbete inom industri.
- Utbildning inom arbetsmiljö och goda kunskaper inom den svenska arbetsmiljölagstiftningen.
- En väl utvecklad förmåga att samverka med andra och att kommunicera med hög integritet.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både verbalt och i skrift.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din motivation, ditt engagemang samt din vilja att vara med och bygga framtidens IPCO.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba i en internationell och föränderlig miljö samt har erfarenhet och kompetens inom kemikaliehantering och ledningssystem.

B-körkort samt god IT-vana är ett krav.

Övrig information

IPCO arbetar för en jämlik arbetsplats och vi värdesätter olikheter. Vi tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenhet, kunskaper och personligheter bidrar till verksamhetens utveckling. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder och utländsk bakgrund en självklarhet.

Startdatum: Efter överenskommelse

Location: Sandviken/ Forsbacka

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryterande chef Maria Myrberg

070 - 020 37 01, [email protected]

Ansök senast 4 january 2023. Visa mindre

Vi söker en brandman i kombinationstjänst

Ansök    Dec 2    GÄSTRIKE RÄDDNINGSTJÄNST    Brandman
Drivs du av att skapa trygghet och säkerhet? Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan? Vi söker nu en brandman i kombinationstjänst med placering i Sandviken. Hos oss på Gästrike Räddningstjänst får du en flexibel arbetsplats, i en organisation som är under utveckling. Vårt förbund sträcker sig över fem kommuner Gävle, Sandviken, Hofors, Ockelbo och Älvkarleby. Det ger oss ett stort uppdrag i att skapa trygghet och säkerhet för över 165 000 medborgar... Visa mer
Drivs du av att skapa trygghet och säkerhet? Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan? Vi söker nu en brandman i kombinationstjänst med placering i Sandviken.
Hos oss på Gästrike Räddningstjänst får du en flexibel arbetsplats, i en organisation som är under utveckling. Vårt förbund sträcker sig över fem kommuner Gävle, Sandviken, Hofors, Ockelbo och Älvkarleby. Det ger oss ett stort uppdrag i att skapa trygghet och säkerhet för över 165 000 medborgare.
Vi är en räddningstjänst för alla, med mångfald och jämställdhet som hjärtefrågor. Hos oss ska alla kunna trivas och må bra. Vi arbetar ständigt med förbättringar för att kvalitetssäkra vårt arbete samt hitta effektiva och hållbara arbetssätt för framtiden. Tillsammans arbetar vi för din trygghet och ett hållbart samhälle.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med operativa räddningsinsatser och förebyggande insatser. I arbetet ingår även stationsarbete med underhåll av utrustning och fordon. I det förebyggande arbetet förbereder och genomför du förebyggande åtgärder genom utbildning, tillsynsverksamhet, informationsinsatser och projekt.
I din tjänst arbetar du 80% operativt på skift och 20% dagtid på enheten för samhällsskydd.
Du kommer att arbeta tillsammans med andra kvalificerade brandinspektörer och brandingenjörer. Tillsammans arbetar vi för att bidra till att uppnå förbundets inriktningsmål och verksamhetsmål.
Vem är du?
Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga och är förtroendeingivande i mötet med våra medborgare. Du behöver behärska svenska språket i både tal och skrift, samt ha goda förutsättningar att arbeta med digitala verktyg.
Vi söker dig som har genomgått utbildning inom Skydd mot olyckor (SMO), GRIB, Räddningsinsats, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tillsyn och annan olycksförebyggande verksamhet A
Körkort BC är ett krav.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

EHS-Specialist

Ansök    Dec 15    SANDVIK AB    Arbetsmiljöingenjör
Att vara en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin kräver engagemang. På Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR) prioriterar vi miljö, hälsa och säkerhet i allt vi gör och arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerhet alltid kommer först, oavsett omständigheterna. Med hängivenhet, tydliga riktlinjer och fokus på utveckling strävar vi efter att minimera riskex... Visa mer
Att vara en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin kräver engagemang. På Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR) prioriterar vi miljö, hälsa och säkerhet i allt vi gör och arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerhet alltid kommer först, oavsett omständigheterna. Med hängivenhet, tydliga riktlinjer och fokus på utveckling strävar vi efter att minimera riskexponeringen för såväl våra kunder som för våra anställda.
Välkommen till vår spännande värld!
Till ett litet och dynamiskt team på Rock Tools i Sandviken söker vi nu en driven EHS-specialist, som kommer att ha störst fokus på arbetsmiljön och säkerheten. Vi söker dig som vill bidra till att sätta ramarna för en stabil och säker vardag i vår produktion. Här får du vara med och vidareutveckla vår verksamhet och vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar för att förbättra och effektivisera våra EHS-processer. Välkommen till ett globalt företag som verkar lokalt, där möjligheterna att påverka både våra arbetssätt och din egen väg framåt är påtagliga!
Din utmaning – lyfta vårt säkerhetsarbete till nya höjder
I den här rollen är du en viktig del av det team som ansvarar för att vi inom Rock Tools sätter miljö, hälsa och
säkerhet i fokus. Genom att analysera tidigare arbetssätt och processer tillsammans med teamet och organisationen, hittar du nya idéer och viktiga detaljer som du använder för att skapa nya sätt att stärka vårt arbetsmiljöarbete. Du planerar och genomför utbildningar inom EHS-området och bidrar starkt till att utveckla och ständigt förbättra säkerhetskulturen – och för att nå högre nivåer så engagerar du organisationerna i dessa frågor.
Du stödjer chefer, projektledare och andra funktioner i deras säkerhetsarbete. Här ingår att planera och genomföra interna revisioner, att delta vid riskbedömningar, skyddsronder och vid utredning av tillbud och olyckor. Vidare arbetare du med förbättringar i våra arbetsmiljöprocesser och tar fram nya arbetssätt och rutiner som säkerställer att vi jobbar i linje med gällande lagar, standarder och övergripande affärsmål – och naturligtvis – med ständig förbättring i åtanke.
Din profil – en kommunikativ lagspelare med personligt driv
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och till den här rollen söker vi dig som är strukturerad, drivande och utvecklingsorienterad person som har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor. Du har en förmåga att inspirera andra i arbetsmiljöarbetet och driver dessa frågor självständigt och målmedvetet, samtidigt är du en positiv lagspelare som ser möjligheter istället för problem. Du är kommunikativ och bekväm med att hålla presentationer och utbildningar inför grupper samtidigt som du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.
Du har haft en roll med liknande arbetsuppgifter i några år, gärna i kombination med kontinuerligt förbättringsarbete och inom tillverkandeindustrin. Du har med fördel utbildning eller arbetslivserfarenhet inom yttre miljö, systematiskt brandskyddsarbete samt kemikaliehantering. Kunskaper inom ledningssystemet ISO45001 är viktigt och det är meriterande om du även har kunskaper inom ISO9001 och ISO14001. Då vi är baserade i Sverige men också verksamma i stora delar av världen, behöver du ha goda tal- och skrivkunskaper inom svenska och på engelska.
På Sandvik är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till denna position senast 2023-01-08. Vi eftersträvar en kompetensbaserad rekryteringsprocess och använder oss därför av logik- och personlighetstester som ett första steg i urvalsprocessen. Läs mer om Sandvik och vilka karriärmöjligheter vi erbjuder på home.sandvik/karriar(jobb-id: R0049129)
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ulrika Paulsen, rekryterande chef, +46 (0)72 141 79 55
Fackliga kontaktpersoner:
Per Hedman, Unionen, 026-26 50 14
Rickard Andreasson, Akademikerföreningen, 026-26 51 83
Linda Adamsson, Ledarna, 026-26 16 01För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Lisbeth Häggström Visa mindre

KMA - Ansvarig till Norex

KMA Ansvarig till Norex Service Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, for... Visa mer
KMA Ansvarig till Norex Service
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
I rollen som KMA-ansvarig på Norex Service AB ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland.
Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt och jobbar primärt som stödfunktion för platscheferna och i nära samråd med Sverigechef, HR och underhållsansvarig. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
Arbetsuppgifter
· Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
· Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt skapa årshjul för respektive site
· Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
· Implementera systematiskt arbete med riskanalyser, skyddsronder och andra undersökningar inom arbetsmiljö
· Säkerställa att regelverk för arbetsmiljö följs
· Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
· Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
· Rapportera företagets hållbarhetsarbete
Vi söker dig som har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete, att driva projekt från start till slut. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete, gärna i ledarroll.
Du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft.
Kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning – universitet, högskola eller yrkeshögskola. 5 års erfarenhet inom relevant område och bransch (industri, bygg, verkstad eller transport). Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). Svenska och engelska. B-körkort. Meriterande om du kan finska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor. Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Utbildade väktare sökes.

Ansök    Okt 22    Gävleborgs Bevakning AB    Väktare
Vi växer och behöver förstärka vårt fantastiska gäng och söker nya medarbetare. Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder. Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen. Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt. Krav: !!!Giltig väktarutbildning Vu1 samt Vu2!!! Laglydig Drogf... Visa mer
Vi växer och behöver förstärka vårt fantastiska gäng och söker nya medarbetare.
Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder.
Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen.
Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt.
Krav:
!!!Giltig väktarutbildning Vu1 samt Vu2!!!
Laglydig
Drogfri
Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
Körkort behörighet B
Bli godkänd av länsstyrelsen

Som sökande ska du vara:
Service medveten
Stresstålig och flexibel
Noggrann med tider
Teknik intresserad
Duktig att läsa och förstå instruktioner
Fungera väl i gruppMaila CV, personligt brev samt två referenser.
Endast sökande som fullföljer kraven med GODKÄND VÄKTARUTBILDNING och körkort.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

KMA - Ansvarig till Norex

KMA Ansvarig till Norex Service Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, for... Visa mer
KMA Ansvarig till Norex Service
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
I rollen som KMA-ansvarig på Norex Service AB ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland.
Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt och jobbar primärt som stödfunktion för platscheferna och i nära samråd med Sverigechef, HR och underhållsansvarig. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
Arbetsuppgifter
· Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
· Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt skapa årshjul för respektive site
· Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
· Implementera systematiskt arbete med riskanalyser, skyddsronder och andra undersökningar inom arbetsmiljö
· Säkerställa att regelverk för arbetsmiljö följs
· Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
· Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
· Rapportera företagets hållbarhetsarbete
Vi söker dig som har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete, att driva projekt från start till slut. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete, gärna i ledarroll.
Du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft.
Kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning – universitet, högskola eller yrkeshögskola. 5 års erfarenhet inom relevant område och bransch (industri, bygg, verkstad eller transport). Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). Svenska och engelska. B-körkort. Meriterande om du kan finska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor. Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Skidpatrullör

Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass. Dina uppgifter Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du... Visa mer
Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass.

Dina uppgifter
Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Tillsammans med dina kollegor genomför du säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Under arbetstid behöver du ta dig runt på området via skoter och/eller skidor. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Tjänsten kräver godkänd skidpatrullörutbildning genom SLAO.
- Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan annars ordnas på anläggningen) och att du kan arbeta i master/stolpar.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan november och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 31 oktober, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Skidpatrullör

Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass. Dina uppgifter Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du... Visa mer
Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass.

Dina uppgifter
Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Tillsammans med dina kollegor genomför du säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Under arbetstid behöver du ta dig runt på området via skoter och/eller skidor. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Tjänsten kräver godkänd skidpatrullörutbildning genom SLAO.
- Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan annars ordnas på anläggningen) och att du kan arbeta i master/stolpar.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan november och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 4 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Utbildade väktare sökes.

Ansök    Maj 31    Gävleborgs Bevakning AB    Väktare
Vi förstärker nu vårt fantastiska gäng över sommaren och söker nya medarbetare med chans till förlängning efter sommaren. Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder. Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen. Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt. Krav: Giltig väktarut... Visa mer
Vi förstärker nu vårt fantastiska gäng över sommaren och söker nya medarbetare med chans till förlängning efter sommaren.
Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder.
Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen.
Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt.
Krav:
Giltig väktarutbildning Vu1 samt Vu2!!!
Laglydig
Drogfri
Flytande Svenska i tal och skrift
Körkort behörighet B
Bli godkänd av länsstyrelsen

Som sökande ska du vara:
Service medveten
Stresstålig och flexibel
Noggrann med tider
Teknik intresserad
Duktig att läsa och förstå instruktioner
Fungera väl i gruppMaila CV, personligt brev samt två referenser.
Endast sökande som fullföljer kraven med godkänd väktarutbildning och körkort.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Väktare

Ansök    Apr 22    Gävleborgs Bevakning AB    Väktare
Vi förstärker nu vårt fantastiska gäng över sommaren och söker nya medarbetare med chans till förlängning efter sommaren. Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder. Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen. Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt. Krav: Giltig väktargr... Visa mer
Vi förstärker nu vårt fantastiska gäng över sommaren och söker nya medarbetare med chans till förlängning efter sommaren.
Gävleborgs Bevakning erbjuder en spännande arbetsplats där Sandvikens kommun är en av våra kunder.
Företaget har arbetat länge på orten och har starkt samarbete med flera aktörer i och runt kommunen.
Vi är verksamma årets alla dagar, dygnen runt. Arbetstiderna kan variera men är i huvudsak kvällar, helger och natt.
Krav:
Giltig väktargrundutbildning Vu1 samt Vu2
Laglydig
Drogfri
Flytande Svenska i tal och skrift
Körkort behörighet B
Bli godkänd av länsstyrelsen

Som sökande ska du vara:
Service medveten
Stresstålig och flexibel
Noggrann med tider
Teknik intresserad
Duktig att läsa och förstå instruktioner
Fungera väl i gruppMaila CV, personligt brev samt två referenser.
Endast sökande som fullföljer kraven.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarie till bygglovsteamet

Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt ... Visa mer
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare.


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärkning inom bygglovsteamet under perioden juni-augusti med varierande arbetsuppgifter.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara uppföljning av våra pågående ärenden och städning av vårt register.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha god samarbetsförmåga, förmåga att strukturera och utföra självständigt arbete. Då arbetet kommer innebära kontakter med olika människor behöver du ha en god förmåga att kommunicera samt uttrycka dig i tal och skrift.
Du kommer jobba en del i vårt ärendehanteringssystem därför behöver du ha god datavana.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.


ÖVRIGT
I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Gruppledare till Addici Security

Ansök    Maj 30    Coor Service Management AB    Väktare
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss! Addici Security söker nu en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss arbetar du som väktare i driften men har även hand om det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till... Visa mer
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Addici Security söker nu en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss arbetar du som väktare i driften men har även hand om det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer att leda en grupp med människor mot gemensamt mål samtidigt som du bibehåller en hög servicenivå. Tjänsten är en  heltidsanställning. 

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp, ta ett stort ansvar, vara med och bygga upp och forma rutiner i en miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att du:


• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst eller uppdrag
• Är en driven person med starkt kundfokus och hög servicenivå
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och våra medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du kan driva förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
• Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har


• Gymnasiekompetens
• B-Körkort
• Du har god datavana, främst inom Officepaketet

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marie Hallin, Driftchef Nord: [email protected] 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2022-06-26 Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre

Besiktningstekniker till Carspect Mosaiken i Sandviken

Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Mosaiken i Sandviken. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar. Vem är du Vi söker dig främst dig som redan är certifier... Visa mer
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Mosaiken i Sandviken.

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar.
Vem är du

Vi söker dig främst dig som redan är certifierad besiktningstekniker.

Med din professionalism, yrkesstolthet och vilja att sätta kunden i centrum kommer du att påverka kundernas val av station idag och i framtiden. Du är ansvarsfull, noggrann och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.

Vi erbjuder

- En chans att vara med och bygga ett nytt företag.
- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionsavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Drygt elva år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.

Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker kan vi erbjuda dig betald utbildning.

Välkommen att växa med Carspect! Visa mindre

Cykelintresserad första hjälpen-sjukvårdare

Nu söker vi första hjälpen-sjukvårdare till Kungsbergets sommarsäsong 2022. Verksamheten, med bland annat flowcykling, cross country och padel, är öppen alla dagar mellan 24 juni-7 augusti, samt helgerna 13-14, 20-21, 27-28 augusti och 3-4 september. Dina uppgifter Som första hjälpen-sjukvårdare är du första person vid omhändertagandet av skadad person, du tar aktivt initiativ till att förminska och lindra smärtan. Du är van vid att delegera och leda övri... Visa mer
Nu söker vi första hjälpen-sjukvårdare till Kungsbergets sommarsäsong 2022. Verksamheten, med bland annat flowcykling, cross country och padel, är öppen alla dagar mellan 24 juni-7 augusti, samt helgerna 13-14, 20-21, 27-28 augusti och 3-4 september.

Dina uppgifter
Som första hjälpen-sjukvårdare är du första person vid omhändertagandet av skadad person, du tar aktivt initiativ till att förminska och lindra smärtan. Du är van vid att delegera och leda övriga medarbetare då skadehantering kräver att man ibland är flera personer vid ett omhändertagande. Tjänsten kan komma att kombineras med andra tjänster.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en sommar som du sent kommer att glömma. Träffa nya vänner, njut av frisk luft och ta vara på varje ledig stund i cykellederna.

Vem är du?
Vi söker dig som är första hjälpen-utbildad och har arbetat med skaderelaterad verksamhet sedan tidigare. Har du ingen utbildning? Om du är rätt person för oss kan vi hjälpa till med denna utbildning, kravet för det är att du har ett stort cykelintresse sedan tidigare och är lämplig att arbeta på annan avdelning.

Du är lugn, stresstålig och lösningsorienterad och ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. Du är serviceinriktad och stresstålig, men framför allt gillar du att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Att du är glad och positiv ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och önskemål

- Sjukvårdsutbildning och förarbevis för terrängfordon är meriterande.
- Du är bekväm med engelska och/eller svenska språket.
- Du bör ha körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning juni och september och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 20 mars, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta Karin Modin Svärd, HR-chef, på 054-13 26 01. Visa mindre

Badmästare med teknisk inriktning till Parkbadet

Ansök    Feb 17    Sandvikens kommun    Badmästare
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning. Anläggningen har många tillresande gäster och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken. Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för gruppträning. Vårt främsta uppdrag är at... Visa mer
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning. Anläggningen har många tillresande gäster och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken. Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för gruppträning. Vårt främsta uppdrag är att erbjuda olika former av träning i vatten, samtidigt vara ett attraktivt äventyrsbad och en komplett friskvårdsanläggning: Vi ska bidra till välmående både för kropp och själ.

Kultur- och fritidsförvaltningen har en bred fritidsverksamhet som omfattar Parkbadet, idrott och idrottsanläggningar, friluftsliv, fritidsbank, utomhusbad och mötesplatser för ungdomar. Kulturverksamheten rymmer bland annat Kulturcentrum med bibliotek, konsthall och kulturskola samt flera scener.

Till Parkbadet söker vi nu en medarbetare i rollen som badmästare med inriktning på bad och den tekniska delen av verksamheten.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner:
- semesterväxling
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara en viktig del av Parkbadets helhet. Vi vill erbjuda ett brett utbud av upplevelser, allt från äventyrsbad och simskola till gruppträning, och det blir ditt uppdrag att se till att gästerna trivs, känner sig trygga och att det är rent och snyggt överallt.

I det dagliga arbetet samarbetar du med dina kollegor i badet och utför främst badbevakning, städning, vattenrening och bevakning av de tekniska delarna inom driften av badet. Det kan även ingå att hålla Aufguss-sittningar i bastun. Vi har även viss uthyrningsverksamhet där vi erbjuder ett helhetsupplägg med relax, aktiviteter och mat, där förväntas du vara delaktig och bidra till en positiv upplevelse för gästerna.

Som medarbetare på Parkbadet skapar du tillsammans med dina kollegor en välkomnande miljö för badupplevelser, friskvård och träning. En miljö där våra kunder och besökare trivs att vara och gärna kommer tillbaka till.

Arbetstiden är skift där både för/eftermiddags- och helgskift ingår. Det kommer även ingå beredskap i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du är simkunnig och kan klara av ett simprov i samband med rekrytering. Det är meriterande om du har badmästarutbildning, simlärare/poollivräddarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, . Du ska ha ett tekniskt intresse och det är meriterande att ha erfarenhet från vattenrening, industriservice, mekanik och/eller elektronik.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och har lätt för att hantera alla olika sociala situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra, är ansvarsfull, kan ta egna initiativ och kan arbeta flexibelt, dag, kväll samt helg. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa fortlöpande urval. Det innebär att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Feb 10    Sandvikens kommun    Byggnadsinspektör
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt ... Visa mer
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör/bygglovshandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.

Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt att genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Simlärare till Parkbadet

Ansök    Feb 17    Sandvikens kommun    Badmästare
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning. Anläggningen har många tillresande gäster och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken. Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för gruppträning. Vårt främsta uppdrag är at... Visa mer
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning. Anläggningen har många tillresande gäster och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken. Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för gruppträning. Vårt främsta uppdrag är att erbjuda olika former av träning i vatten, samtidigt vara ett attraktivt äventyrsbad och en komplett friskvårdsanläggning: Vi ska bidra till välmående både för kropp och själ.

Kultur- och fritidsförvaltningen har en bred fritidsverksamhet som omfattar Parkbadet, idrott och idrottsanläggningar, friluftsliv, fritidsbank, utomhusbad och mötesplatser för ungdomar. Kulturverksamheten rymmer bland annat Kulturcentrum med bibliotek, konsthall och kulturskola samt flera scener.

Till Parkbadet söker vi nu en medarbetare i rollen som simlärare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner:
- semesterväxling
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara en viktig del av Parkbadets helhet. Vi vill erbjuda ett brett utbud av upplevelser, allt från äventyrsbad och simskola till gruppträning, och det blir ditt uppdrag att se till att gästerna trivs, känner sig trygga och att det är rent och snyggt överallt.

I det dagliga arbetet samarbetar du med dina kollegor i badet och utför främst simskola och städning. Det kan även ingå viss del badbevakning. Simskolan innefattar planering och undervisning för kommunens alla barn från förskoleklass till årskurs 3. Utöver det tillkommer även att ansvara för simundervisning för ungdomar och vuxna. Undervisningen sker både i vattnet och från bassängkanten, och förutom målen på simkunnighet jobbar vi även med vattenvana och att det ska vara en rolig och trygg upplevelse för barnen med simskola på Parkbadet.

Som medarbetare på Parkbadet skapar du tillsammans med dina kollegor en välkomnande miljö för badupplevelser, friskvård och träning. En miljö där våra kunder och besökare trivs att vara och gärna kommer tillbaka till.
Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, och vissa enstaka helgskift kan ingå.


KVALIFIKATIONER
Du har simlärarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har en poollivräddarutbildning, pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med att utbilda barn.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och har lätt för att hantera alla olika sociala situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra, är ansvarsfull, kan ta egna initiativ och kan inspirera andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa fortlöpande urval. Det innebär att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Dec 6    Sandvikens kommun    Byggnadsinspektör
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt ... Visa mer
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 80 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör/bygglovshandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.

Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt att genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Ergonom/legitimerad fysioterapeut till Företagshälsa Region Gävleborg

Hudiksvall-, Bollnäs-, Gävle-, Ockelbo-, Sandviken-, Ovanåker-, Söderhamn-, Hofors och Nordanstigs kommuner har tillsammans med Region Gävleborg bildat en gemensam Företagshälsa. Vi servar därigenom drygt 30 000 anställda i länet. Organisatoriskt finns vi i Region Gävleborg. Vi är idag 42 medarbetare med placeringar i Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle. Företagshälsa Region Gävleborg har expanderat de senaste åren, stort fokus ligger på utveckling oc... Visa mer
Hudiksvall-, Bollnäs-, Gävle-, Ockelbo-, Sandviken-, Ovanåker-, Söderhamn-, Hofors och Nordanstigs kommuner har tillsammans med Region Gävleborg bildat en gemensam Företagshälsa. Vi servar därigenom drygt 30 000 anställda i länet. Organisatoriskt finns vi i Region Gävleborg. Vi är idag 42 medarbetare med placeringar i Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle. Företagshälsa Region Gävleborg har expanderat de senaste åren, stort fokus ligger på utveckling och att ligga i framkant inom arbetsmiljöområdet. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.regiongavleborg.se/foretagshalsan-gavleborg.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss har Du ett roligt, stimulerande och omväxlande arbete där du som en av våra ergonomer också fungerar som arbetsmiljökonsult tillsammans med övriga yrkeskategorier. Du får möjligheten att bidra till en förbättrad arbetsmiljö och effektivitet hos våra kunder vilket leder till ökad måluppfyllelse och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till anställda och chefer, enskilt eller i grupp. Viktiga ingredienser i vårt arbete är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt.

Du bistår våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och ingår i ett multiprofessionellt team. Det förebyggande arbetet innehåller utbildning, information och rådgivning till både anställda och chefer. I arbetsuppgifterna ingår utöver uppdrag inom ergonomiområdet bland annat arbetslivsinriktat rehabiliterings- och arbetsanpassningsarbete, deltagande i genomförande av arbetsförmågebedömningar, bistå i förändring och utformning av olika arbetsmiljöer och arbetsplatser.

Vi erbjuder Dig:
• ett arbete i en framtidsbransch
• intressanta kunder och stora möjligheter till personlig utveckling
• en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är ergonom/legitimerad fysioterapeut med erfarenhet av att arbeta som arbetsmiljökonsult.

Du tycker om att jobba med både individer och med grupper. Du har kunskaper inom ergonomi, om den offentliga sektorn och dess specifika förhållanden samt erfarenhet av att arbeta inom företagshälsovård.

Vi vill att Du är en person som är flexibel och intresserad av att skapa möjligheter och utveckling tillsammans med andra. En förutsättning för teamarbete är samarbetsförmåga, ödmjukhet och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Positivt om du har intresse av hur arbetsmiljön påverkas av digitalisering då detta är ett expansivt område för våra insatser hos kund.

Meriterande är
• Vidareutbildning inom ergonomi
• Kunskap om arbetsmiljölagstiftningen
• Kunskap om den offentliga sektorn och dess specifika behov
• Erfarenhet av att arbeta konsultativt
• Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård

Placeringsorten är Sandviken. Tjänstgöring förekommer vid Företagshälsans alla enheter, vilket innebär resor i tjänsten.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Kommunpolis till Lokalpolisområde Gästrikland

Ansök    Nov 17    Polismyndigheten    Inspektör, Polisen
Är du redo för en större uppgift? Just nu söker vi en Kommunpolis till Lokalpolisområde (LPO) Gästrikland med fokus på Sandviken och Hofors. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Region Mitt har ca 2200 anställda och består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Just nu söker vi en Kommunpolis till Lokalpolisområde (LPO) Gästrikland med fokus på Sandviken och Hofors.

Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Region Mitt har ca 2200 anställda och består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionspolischefen. Polisområde Gävleborg består av de två lokalpolisområdena LPO Gästrikland och LPO Hälsingland samt Utredningssektionen.

LPO Gästrikland består av fyra stycken kommuner; Gävle, Ockelbo, Sandviken och Hofors.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunpolis är ditt huvuduppdrag att driva Polismyndighetens brottsförebyggande arbete på en strategisk nivå i samverkan både internt och externt mot kommunen och övriga lokalsamhället. Kommunpolisen fungerar som ett led i att säkra att Polismyndigheten lokalt kan svara upp mot de åtaganden som gjorts i samverkansöverenskommelser och i medborgarlöften och på så sätt skapa förutsättningar för den lokala polisen att arbeta närmare medborgarna. Du representerar polisen i denna samverkan, som en tydlig och tillgänglig väg in till lokalpolisområdet vilket delvis inkluderar yttre tjänst.

Som kommunpolis ingår du i ledningsgruppen och fungerar som ett stöd till chefen för lokalpolisområdet. Du har ett särskilt ansvar i polisens planeringsprocess, det innebär att du ansvarar för framtagande av lägesbilder i olika tidsperspektiv, samverkansöverenskommelser, medborgarlöften, aktivitetsplaner och handlingsplaner. Du företräder hela Polismyndigheten lokalt både externt och internt och arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten. Du förväntas ta en aktiv roll i att tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen driva utvecklingen av verksamheten framåt.

Då lokalpolisområdets verksamhet är komplex så krävs en flexibilitet och förmåga att ta ansvar inom andra verksamhetsgrenar än enbart den egna. Du kommer att representera polisen i samverkan med kommunerna och andra externa intressenter i andra sammanhang där samarbete är särskilt framträdande. Som kommunpolis förväntas du ha ett serviceorienterat förhållningssätt liksom en fallenhet för att få andra att vilja bidra till de gemensamma mål som ställts upp på lokal såväl som nationell nivå. Det är också viktigt att du är bekväm med att presentera material och prata inför grupp då du är representant för lokalpolisområdet i media.

I uppdraget finns en stor frihet att anpassa arbetssättet efter de lokala lägesbilder som finns i kommunen. Som kommunpolis har du ett nära samarbete med LPO-chefen och förväntas ta egna initiativ, utifrån de målsättningar som ligger till grund för lokalpolisområdets verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Polisexamen i enlighet med Polisförordning (2014:1104) och är eller har varit anställd som polis i minst två år.
• Erfarenhet av att ta ett helhetsansvar för uppdrag, både vad gäller den löpande verksamheten och för dess resultat.
• Erfarenhet av att omsätta identifierade problem i den lokala lägesbilden till operativa aktiviteter.
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Erfarenhet av brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete.
• Erfarenhet av samverkan med kommun, lokalsamhälle och externa samverkanspartners.
• Genomgått relevant utbildning, t.ex. brottsförebyggande metoder och lokal samverkan (intern utbildning inom polisen), eller kurser i samverkan eller orsaksanalys.

Personliga egenskaper:
• Du har en förmåga att se polisens verksamhet ur ett helhetsperspektiv.
• Du är en god kommunikatör, du är duktig på skriftlig såväl som muntlig framställan.
• Du är strukturerad och har analytisk förmåga att bedöma och prioritera i arbetet.
• Du har en mycket god samarbetsförmåga,
• Du känner dig bekväm att representera i alla sammanhang.
• Du är socialt öppen och har lätt för att skapa nätverk och upprätthålla dem
• Du är öppen för utveckling och förändring.

Vi förväntar oss vidare att du medverkar till ett öppet och tolerant klimat där polisens värdegrund, mångfald och jämställdhet är en självklar grund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Placeringsort: Sandviken och Hofors.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 1/12 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult, Karin Blückert Rana.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Timvikarier, badmästare till Parkbadet

Ansök    Sep 15    Sandvikens kommun    Badmästare
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning. Anläggningen har många tillresande kunder och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken. Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för friskvård och träning. Säkerheten är ... Visa mer
Parkbadet är Sandvikens omtyckta och välbesökta bad- och friskvårdsanläggning med ett brett utbud av upplevelser, friskvård och träning.
Anläggningen har många tillresande kunder och ligger intill stadsparken i centrala Sandviken.

Parkbadet har nyligen renoverats med bland annat nya åkattraktioner och har äventyrsbad, åtta simbanor, övningsbassäng och hoppbassäng, relaxavdelning, gym och ett café samt stora ytor för friskvård och träning.
Säkerheten är viktig för oss och nyligen har övervakningslarm installerats i våra bassänger som stöd för vårt arbete med att erbjuda en säker upplevelse för våra kunder och besökare.

Parkbadet har i dagsläget 22 tillsvidareanställda medarbetare, nu söker vi timvikarier för kortare vikariat vid behov.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom uppdraget som badmästare. På Parkbadet är vår största prioritet säkerheten, den mesta delen av en arbetsdag består av badbevakning och rondering. All personal arbetar med städ under arbetspassen enligt väl inarbetade rutiner som är ergonomiskt anpassade.

KVALIFIKATIONER
Du har badmästarutbildning, simlärare/poollivräddarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

Som badmästare är du serviceinriktad, har god social kompetens och tycker om att möte våra kunder, både privatpersoner och representanter från föreningslivet. Du jobbar tätt tillsammans med andra kollegor och med övrig personal inom kultur- och fritidsförvaltningen.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, både i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras in före anställning.

I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa fortlöpande urval, vilket innebär att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Global Category Manager - Energy & Facility

Despite the conservative nature of the metalworking industry, Sandvik Coromant has managed to break stereotypes with products and solutions that continue to inspire positive climate change throughout the entire manufacturing value chain. Our Green factories and sustainable facilities assessment tool cover the entire manufacturing chain from CO2 emissions and waste to production, resources, and working environment. The perfect sustainability strategy does n... Visa mer
Despite the conservative nature of the metalworking industry, Sandvik Coromant has managed to break stereotypes with products and solutions that continue to inspire positive climate change throughout the entire manufacturing value chain. Our Green factories and sustainable facilities assessment tool cover the entire manufacturing chain from CO2 emissions and waste to production, resources, and working environment. The perfect sustainability strategy does not yet exist, and it's a massive challenge for our world today. Still, our teams of experts aim to change that - we have a clear focus on sustainability with perceivable goals for this decade that we’re thrilled to meet. We’re convinced that magic happens when we join forces to solve real problems!

Being sustainable means being proactive, and we can't adapt quickly to change without the help of our brilliant minds. Therefore, we're now looking for a Global Category Manager who can take the lead and strive forward aligned with our sustainability strategy - is that you? Please keep reading!

Your mission
As Global Category Manager, you’re a key player in the mission to find ways of reducing the environmental impact of our sites and production units. You lead and develop the category strategy and coordinate sourcing activities across our organization. Initially, you focus on keeping purchasing Guarantees of Origin (GoO) in Europe. Furthermore, you’re responsible for the purchasing of Renewable Energy Credits (RECs) in the US and India, and you investigate buying certificates in China together with your team. Being responsible for coordinating global renewable energy solutions and the process owner of everything regarding clean electricity certificates, you also drive our mid and long-term strategy for energy sources including establishment of Power Purchase Agreements. Hydrogen and industrial gas are also included as a particularly important subcategory and part of your sources of interest and responsibility.

In addition, you create and ensure the implementation of agreements, establish good relationships with key stakeholders and suppliers, and cooperate with the different product entities. Furthermore, you ensure that the sourcing strategy aligns with our Green Factory and Sustainable Facilities initiative, as well as our overall business strategy.


Your profile
We're looking for someone with a relevant degree in Business, Economy, or similar.
You have extensive experience in category management in an international environment.

In addition, you have experience in
- sustainable sourcing in electricity and green energy.
- Hedge Management and a natural talent for risk reduction.
- proactively investigate sustainability solutions and present the most accurate.

You’re also responsible for sourcing strategy for the facility, to be established in close co-operation with the global strategic purchaser. You're genuinely collaborative and confident in communicating in verbal and written English, as you have many international contacts included in the position.

You have a crucial role in our organization where you're allowed to contribute to our sustainability shift with a lot of freedom and trust. We prefer to have you at our Swedish site in Sandviken, although the right candidate can work from any of our major sites in Europe, Asia, or the US; for more information about our sites – check out the link below. Working for Sandvik means that you contribute to essential changes through your actions - every day!

Sandvik Coromant Center

We see diversity as a key success factor and actively shape an inclusive, equal, and open-minded culture. We believe that diversity of experience, perspective, and background leads to a better environment for our employees, business, and customers.

We’re looking forward to meeting you!

Application
Send your application no later than August 30, 2021. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0029223).

Contact information
For further information about this position, please contact:


Peter Törnqvist, recruiting manager, [email protected]

Union contacts - Sweden
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26 266 659
Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26 266 574
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Irene Sveen

We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Aug 10    Sandvikens kommun    Byggnadsinspektör
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt ... Visa mer
Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör/bygglovshandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.

Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt att genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Skidpatrullör

Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus. Dina uppgifter Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. O... Visa mer
Som säsongsanställd i Kungsberget får du arbeta med en fantastisk produkt, i en minst lika fantastisk miljö, och bidra till att våra gäster får en oförglömlig semester. Att du har goda möjligheter till utveckling i din roll och skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus.

Dina uppgifter
Du arbetar med säkerheten i skidområdet och det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. Om olyckor skulle inträffa är det även du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Tillsammans med dina kollegor genomför du säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Under arbetstid behöver du ta dig runt på området via skoter och/eller skidor. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.

Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och meriterande

- Tjänsten kräver godkänd skidpatrullörutbildning genom SLAO.
- Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan annars ordnas på anläggningen) och att du kan arbeta i master/stolpar.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.


Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan november och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 16 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta personalchef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Apr 23    Sandvikens kommun    Byggnadsinspektör
2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får d... Visa mer
2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att vidareutveckla vår förvaltning, och du har i detta arbete chans att bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 80 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör/bygglovshandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.

Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt att genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör till Sandviken Energi

I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. ... Visa mer
I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer.
www.sandvikenenergi.se- Du har helhetsansvar för den fortsatta säkerhetsresan
 
Vi söker nu en nyckelkompetens för att vidareutveckla resan mot en förbättrad arbetsmiljö och brandskydd. Du tillhör avdelningen Hållbarhet men arbetet sker till stor del hos affärsområdena. I rollen leder och coachar du förbättringsarbetet i nära samarbete med projekt, linjechefer och medarbetare. 
 
Rollen är bred och har många kontaktytor både internt och externt. Du arbetar självständigt och tar initiativ inom prioriterade områden. Du är med och planerar och koordinerar arbetet med bland annat utbildningar och uppföljningar av verksamheten.
 
Ramverket och grunden för det systematiska arbetsmiljöarbetet finns och nu väntar en spännande resa. Du deltar i relevanta nätverk för att hålla dig uppdaterad inom utvecklingen av arbetsmiljöområdet.
 
 
Vem söker vi? 
 
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerat arbetsmiljöarbete, gärna inom bygg och anläggningsbranschen. Bra om du har erfarenhet av införande av ledningssystem inom arbetsmiljö.
 
Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera inom alla nivåer av en organisation och brinner för att hjälpa organisationer utvecklas. Du är självgående och stimuleras av utmaningar.
God samarbetsförmåga och hög vilja att påverka är viktigt för att lyckas i tjänsten.
Vana att ha många kontakter både inom och utanför organisationen.
 
Goda kunskaper i både svenska och engelska för att kunna säkerhetsställa att information når ut på bästa sätt.
 
Du har relevant högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller likvärdig arbetserfarenhet.
 
 
Välkommen att bli en nyckelperson inom Sandviken Energi! Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör till Sandviken Energi

I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. ... Visa mer
I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer.

ARBETSUPPGIFTER
- Du har helhetsansvar för den fortsatta säkerhetsresan
Vi söker nu en nyckelkompetens för att vidareutveckla resan mot en förbättrad arbetsmiljö och brandskydd. Du tillhör avdelningen Hållbarhet men arbetet sker till stor del hos affärsområdena. I rollen leder och coachar du förbättringsarbetet i nära samarbete med projekt, linjechefer och medarbetare.

Rollen är bred och har många kontaktytor både internt och externt. Du arbetar självständigt och tar initiativ inom prioriterade områden. Du är med och planerar och koordinerar arbetet med bland annat utbildningar och uppföljningar av verksamheten.

Ramverket och grunden för det systematiska arbetsmiljöarbetet finns och nu väntar en spännande resa. Du deltar i relevanta nätverk för att hålla dig uppdaterad inom utvecklingen av arbetsmiljöområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerat arbetsmiljöarbete, gärna inom bygg och anläggningsbranschen. Bra om du har erfarenhet av införande av ledningssystem inom arbetsmiljö.

Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera inom alla nivåer av en organisation och brinner för att hjälpa organisationer utvecklas. Du är självgående och stimuleras av utmaningar.
God samarbetsförmåga och hög vilja att påverka är viktigt för att lyckas i tjänsten. Vana att ha många kontakter både inom och utanför organisationen.

Goda kunskaper i både svenska och engelska för att kunna säkerhetsställa att information når ut på bästa sätt.

Du har relevant högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller likvärdig arbetserfarenhet.

ÖVRIGT
Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor där du har goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss har du möjlighet till friskvård på arbetstid, träna i vårt eget gym och delta i andra friskvårdsaktiviteter, då vi uppmuntrar till ett friskt och hälsosamt liv. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av sina åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt utvecklar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare
Sandviken Energi gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplatser för en pågående rekrytering och ber er därför inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Brandman

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Brandman SÄKERHETEN FRÄMST & TEAMET I FOKUS? VI GILLAR DET MED DIG För att ett företag som Sandvik ska lyckas med arbetet inom säkerhet krävs tydliga mål och ett starkt åtagande. Vår roll är att begränsa miljöeffekter och se till att ingen medarbetare blir skadad i sitt jobb. Arbetet innefattar lagar och regler, men främst - ett starkt engagemang i hela verksamheten, ut... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker
Brandman

SÄKERHETEN FRÄMST & TEAMET I FOKUS?
VI GILLAR DET MED DIG

För att ett företag som Sandvik ska lyckas med arbetet inom säkerhet krävs tydliga mål och ett starkt åtagande. Vår roll är att begränsa miljöeffekter och se till att ingen medarbetare blir skadad i sitt jobb. Arbetet innefattar lagar och regler, men främst - ett starkt engagemang i hela verksamheten, utbildning av kollegor och väl fungerande kommunikation.

Sandviks Brandförsvar i Sandviken är en spännande arbetsplats där vi ständigt navigerar mellan det operativt händelsestyrda och det förebyggande arbetet på en SEVESO-anläggning i den högre nivån. Till vårt starka och kompetenta team söker vi nu en brandman som vill jobba i en utmanande och modern miljö, med en mix av utryckning och nära arbete tillsammans med sitens produktområden för att hålla tydligt fokus på ”säkerheten främst”.

Arbetsuppgifter
Här kombinerar du din tjänst som brandman med att vid specifika skift under sommartid tjänstgöra som brandbefäl. Under dina skift som brandman ingår du i utryckningsstyrkan med uppgiften att genomföra räddningsinsatser såsom rök- och kemdykning samt sjukvårdsinsatser. Du planerar och genomför också utrymningsövningar, utför dagliga kontroller och håller i utbildningar som en del av det förebyggande arbetet. Vidare är du utsedd kontaktperson för en produktionsenhet där du deltar vid möten och för dialoger om säkerhetsarbetet. Vi har ett gemensamt ansvar för stationen men du kan också ha ett delegerat ansvarsområde inom vår verksamhet, som t ex sjukvård, utbildning, stationsmaterial, etc.

Krav/kvalifikationer
· SMO utbildning(meriterande med Räddningsledare A)
· Brandman heltid(meriterande med Räddningsledare A)
· Räddningsinsats/Grib med Räddningsledare A som påbyggnad
· Körkortsbehörighet C

Din profil
Det är meriterande med utbildning inom PHTLS och DHLR samt utbildning och delegeringsbevis för syrgasadministration. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha de fysiska förutsättningar som krävs och du ska klara rullbandstester, varma och kalla rökdykartester och EKG-tester enligt AFS samt övriga tester som Sandvik kräver av vår räddningsstyrka. Du har erfarenhet av brandmannayrket eller service inom brandskydd med grundkompetens och vi kräver även erfarenhet av rökdykning. Det är också bra om du tidigare har arbetat med att utbilda inom vårt område samt har erfarenhet från sjukvårdsinsatser. Vidare har du god datorvana och hanterar Officepaketet väl medan erfarenhet av arbete i rapporteringssystem är meriterande. Då vi arbetar i en verksamhet som präglas av internationella samarbeten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ditt sinne för detaljer i kombination med ett genuint säkerhetstänk. God service till våra kunder är en självklarhet för dig, men du har också modet att kritiskt granska och agera i säkerhetsfrågor ute på Sandviks industriområde. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och framför allt är du en väldigt bra lagspelare som sätter teamet före dig själv.

Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tomas Axlund, rekryterande chef, 026-26 11 62

Fackliga kontaktpersoner
Pär Olén, IF Metall, 026-26 37 73
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 026-26 39 93
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66Välkommen med din ansökan senast 2021-04-05. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0025815.

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Marie From, ansvarig rekryterare, 026-26 03 11

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.


Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2020 var drygt 13,6 miljarder SEK och antalet anställda omkring 5 000. Visa mindre

Gruppledare till Addici Security

Ansök    Mar 17    Coor Service Management AB    Väktare
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss! Addici Security söker en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss har du det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du k... Visa mer
Trivs du med att ha en nära kundkontakt, ta eget ansvar samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Addici Security söker en Gruppledare till vår industrikund i Sandviken. Som Gruppledare hos oss har du det dagliga driftansvaret gentemot vår kund och våra medarbetare. Du kommer att vara med och forma morgondagens serviceleverans till vår kund med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer att leda en grupp med människor mot gemensamt mål samtidigt som du bibehåller en hög servicenivå.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp, ta ett stort ansvar, vara med och bygga upp och forma rutiner i en miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att du:


• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst eller uppdrag
• Är en driven person med starkt kundfokus och hög servicenivå
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och våra medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du kan driva förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
• Du har god datavana, främst inom Officepaketet
• Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift
• Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har


• Gymnasiekompetens
• Väktarutbildning

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marie Hallin, Driftchef Nord: [email protected] 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2021-05-01. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Mar 12    Sandvikens kommun    Byggnadsinspektör
2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får d... Visa mer
2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att vidareutveckla vår förvaltning, och du har i detta arbete chans att bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 80 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör/bygglovhandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.

Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt att genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Informationssäkerhetsstrateg, Kommunledningskontoret

Ansök    Okt 21    Sandvikens kommun    Säkerhetsrådgivare
Kommunstyrelseförvaltningen arbetar med övergripande strategiska frågor med medarbetare med hög kunskapsnivå inom flera olika områden. Förvaltningen präglas av professionalism och hjälpsamhet och arbetar utvecklingsorienterat med många olika uppdrag som kan röra allt som en kommun har inom sitt ansvarsområde. Om du vill jobba på en arbetsplats med kloka och roliga kollegor är det här stället för dig. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semestervä... Visa mer
Kommunstyrelseförvaltningen arbetar med övergripande strategiska frågor med medarbetare med hög kunskapsnivå inom flera olika områden. Förvaltningen präglas av professionalism och hjälpsamhet och arbetar utvecklingsorienterat med många olika uppdrag som kan röra allt som en kommun har inom sitt ansvarsområde. Om du vill jobba på en arbetsplats med kloka och roliga kollegor är det här stället för dig.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Kommunstyrelseförvaltning söker en informationssäkerhetsstrateg med syfte att leda och samordna arbetet med informationssäkerhet. Är du en engagerad och driven person som ser värdet av en väl fungerande informationssäkerhet? Bra! Vi söker dig som vill vidareutveckla vårt informationssäkerhetsarbete.

Gör Sandviken säkert tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som informationssäkerhetsstrateg blir din huvudinriktning att leda, samordna och vidareutveckla informationssäkerhetsarbetet i vid bemärkelse inom Sandvikens kommuns förvaltningar och bolag. Du kommer arbeta tillsammans med andra funktioner inom säkerhetsområdet. Tjänsten innebär vidare ett nära samarbete med kommunens IT-säkerhetsansvarige och kommunens dataskyddsombud, olika roller inom verksamhetsutveckling, centrala funktioner inom exempelvis kvalité, juridik, inköp och personal. Det innebär också ett samarbete med externa organisationer som Region Gävleborg, andra kommuner, myndigheter, företag och organisationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Stödja verksamheten med rådgivning och vägledning gällande lagar som styr informationssäkerheten.
• Genomföra informationsklassning samt risk- och sårbarhetsanalyser.
• Kontrollera och följa upp efterlevnaden av informationssäkerhetsarbetet.
• Arbeta med kontinuitetsplanering inom informationssäkerhetsområdet.
• Delta som sakkunnig i olika projekt/arbetsgrupper.
• Arbeta med att ta fram lösningar för informationssäkerhet i dialog med verksamheter och andra stödjande utvecklingsresurser.
• Ta fram stödmaterial som vägledningar, metoder och utbildningsmaterial samt verka för höjande och upprätthållande av informationssäkerhetsmedvetande.
• Omvärldsbevaka, nätverka och samverka med myndigheter och intresseorganisationer som exempelvis Länsstyrelsen, MSB, SKR och andra kommuner.
• Vara en del av kommunens verksamhetsutvecklingsarbete och få in informationssäkerhetsaspekter i våra olika processer.

För att lyckas i rollen ser vi att du ska ha ledarskapsförmågor och kunna motivera och engagera andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och analytisk. Du har god samarbetsförmåga och förståelse för informationssäkerhetens komplexitet och för kommunens verksamhet. Du är självgående och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Att kommunicera klart och tydligt, både i tal och skrift, är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov och kan samarbeta med många olika professioner och grupper.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen inom informationssäkerhet, säkerhet, juridik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att självständigt driva utveckling inom ditt arbetsområde och tilltalas av att jobbet både är strategiskt och operativt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Rollen är inplacerad i säkerhetsklass, vilket innebär att godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll är en förutsättning.
Arbetsgivaren kommer erbjuda utbildningar inom området.

Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Byggnadsinspektör, Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning

2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hållbarhet samt trafik. Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete ... Visa mer
2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hållbarhet samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att vidareutveckla vår förvaltning, och du har i detta arbete chans att bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för ca 70 medarbetare.


- Självständigt leda och driva processer inom plan & bygglagen

Ditt uppdrag
Som byggnadsinspektör/bygglovhandläggare ingår du i ett entusiastiskt team som brinner för samhällsbyggnad och utveckling. Du tar självständigt ansvar för hela processarbetet, men övriga teammedlemmar finns alltid som där som rådgivare. Beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation utifrån gällande lagstiftning.
 
Dina arbetsuppgifter är inom plan- och bygglagens område som i huvudsak innebär att handlägga och fatta beslut om bygglov, anmälan, startbesked, tekniskt samråd, slutsamråd samt genomföra arbetsplatsbesök. Vidare ingår det att förbereda beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden samt bedriva tillsyn i enlighet med plan- och bygglagen.
Du kommer att arbeta med handläggning av ärenden och det innefattar bland annat granskning av inkomna handlingar. I rollen ingår mycket kontakter med kommunernas invånare, entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Du bidrar också till kontorets kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av samhällsbyggnad i vid mening eftersom vårt arbetsfält spänner över mycket varierande uppgifter. Du har en för arbetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Du ska ha mycket god kunskap om plan- och bygglagen och god kunskap om miljöbalken.
Du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du prioriterar service och anpassar ditt beteende för att skapa kundnöjdhet, samt hanterar komplexa situationer självständigt, effektivt och med ett lugn. Du tar initiativ inom och utanför eget ansvarsområde i syfte att nå resultat.

Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt att ta ansvar för egna projekt. Det krävs att du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i och med att du deltar i sammanträden, hålla presentationer och möta medborgare och byggherrar. Myndighetsutövning, rådgivning, information till allmänheten och intern service kräver förutom sakkunskap, även att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är säkerhetsklassad.

 
Välkommen att bli en nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!
 
Fackligt förtroendevalda:
Marie-Louise Broman
VISION 026-24 11 00
[email protected]

Åsa Holmberg
Naturvetarna 026-24 04 87
[email protected]
 
Matti Lappi
Sveriges Ingenjörer 026-24 13 78
[email protected]Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

EHS Manager - Rock Tools

Ansök    Feb 2    SANDVIK AB    Arbetsmiljöingenjör
We’re committed to set the industry standard and passionate when it comes to health, safety, quality and sustainability. We play fair, build circularity and champion people, and together we make the shift towards a more sustainable business.? At Sandvik Mining and Rock Solutions, we know that we can only achieve this through building a strong culture?that generates true value, and everyone needs to be onboard.?Take a moment and?listen to?what?our?President... Visa mer
We’re committed to set the industry standard and passionate when it comes to health, safety, quality and sustainability. We play fair, build circularity and champion people, and together we make the shift towards a more sustainable business.?
At Sandvik Mining and Rock Solutions, we know that we can only achieve this through building a strong culture?that generates true value, and everyone needs to be onboard.?Take a moment and?listen to?what?our?President has to?say about it in?this?video.??
For the Rock Tools division and our site in Sandviken, we’re now looking for a structured EHS Manager to join?a small and dynamic team?that makes?a difference.?We welcome you on this exciting journey towards a more sustainable business, where you’ll?have?the opportunity to?truly influence our way of working!?
The mission – contribute to a safer and greener workplace by increasing awareness and improving processes
As EHS Manager,?you lead the EHS team on the mission of helping?our business?in taking the next steps?towards zero harm and a sustainable future, by working closely towards?managers and employees within our Rock Tools production unit in Sandviken. Promoting the EHS agenda, you map and create crystal clear processes and structures?for our operations to lean on in their daily work. By running different campaigns,?you get our entire organization to both understand and sign off on what it takes to walk in the forefront in this area, and you provide the relevant guidelines, training and tools to increase our performance. Naturally,?you also contribute with your knowledge in projects across the organization, as well as represent the company in EHS contacts with external and internal stakeholders as well as with relevant authorities.
This position is located in?Sandviken, reporting to the Site and Sustainability Manager and representing Sandviken in our Rock Tools global EHS team.??
Your experience is important, and your personality is key!
With a solid background in leading and driving EHS matters and activities related to cultural change, you know your way in EHS management systems and are experienced in systematic EHS and safety legislation. A university degree in the field of occupational health, safety and environment would be of relevance for this job, as well as leadership experience. As we operate both locally and in a global setting, you need to be fluent in English, as well as in Swedish.
Your?passion?to make a true impact?helps?you?challenge us?and look at new ways of working, and with an analytical approach you set good and clear structure for others. As a good leader, you’re able to create a sense of urgency, know how to prioritize and how to delegate. Additionally, you see your role as leader as an opportunity to develop others. Collaboration, excellent communication and support are your cornerstones, and you’re great at creating buy-in and motivating people.?All in all, you’re a strategic initiator who isn’t afraid to roll up your sleeves and work operatively.
At Sandvik, we believe in finding that perfect mix between work, family life and interests, and we happily support our employees in balancing this. For us, it’s also clear that an inclusive setting - where we back each other, learn together and celebrate our diversities - forms a solid foundation for achieving great results. Visit our?stories hub,?LinkedIn?or?Facebook?to get to know us further.
Application
Send your application no later than February 22, 2021. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0023987).
Contact information
For further information about this position, please contact:
Pelle Svensson, recruiting manager, +46 (0) 70?662 30 46
Union contacts – Sweden
Per Hedman,?Unionen, +46 (0)26?265 014?
Rickard Andreasson, Akademikerföreningen, +46 (0)26?265 183?
Linda Adamsson, Ledarna, +46 (0)26?261?601?
For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26?261 444.
Recruitment Specialist
Lisbeth Häggström
We have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Besiktningstekniker Sandviken

DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 70 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.  Besiktningstekniker Sand... Visa mer
DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 70 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.  Besiktningstekniker Sandviken
Arbetsuppgifter 
Vi söker en serviceinriktadad besiktningstekniker som kommer att genomföra kontroller av fordon och se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav. I mötet med våra kunder är du informativ, vänlig, lyhörd, opartiskt och förtroendeingivande. 

Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll samt helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider. 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är lyhörd, servicemedveten och förtroendeingivande och som trivs med att ta ansvar och att möta kunder. Vi söker i första hand certifierade besiktningstekniker men om du inte är det erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden. Tjänsten kräver att du har fordonskunskap och erfarenhet från serviceyrken.  
Vi erbjuder dig 
Vi erbjuder ett självständigt arbete tillsammans med trevliga kollegor i en platt organisation med möjlighet att påverka och utforma din besiktningsstation i ett växande företag. Vi har kollektivavtal och möjlighet till bonus.  
Som medarbetare hos oss möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.  
Kontaktpersoner 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Jonas Dolk 010 455 18 59.  
För mer information om vårt företag är du välkommen att besöka www.dekra.se  

Välkommen med din ansökan omgående! Visa mindre

Environmental, Health & Safety Engineer

Sandvik Materials Technology in Sandviken is looking for an Environmental, Health & Safety Engineer At Sandvik Materials Technology (SMT) our mission is much more than supplying superior products, technology and processes. Working together to develop solutions based on our customers’ needs, and, thereby, achieving our business goals is a better description of our daily work. With curious co-workers and safety as our priority, we create a work environment w... Visa mer
Sandvik Materials Technology in Sandviken is looking for an
Environmental, Health & Safety Engineer
At Sandvik Materials Technology (SMT) our mission is much more than supplying superior products, technology and processes. Working together to develop solutions based on our customers’ needs, and, thereby, achieving our business goals is a better description of our daily work. With curious co-workers and safety as our priority, we create a work environment where you can grow both personally and professionally.
The Strategic Research function is a central core function at SMT supporting all three divisions, Tube, Strip and Kanthal. We work with long-term strategic goals, to move the company in a materials (r)evolution direction. Our materials are used in the most demanding environments where our products contribute to our customers productivity, process reliability, sustainability and cost efficiency.
At the department Strategic Research Labs, we now have an open position as Environmental, health and safety engineer. The position supports several organizations in Sandviken, Sweden: Strategic research, R&D Tube, R&D Metallurgy, Testing technology, Process technology and Tube quality. The different teams include highly skilled engineers, specialists, experts, laboratory technicians and workers in the mechanical workshop and Tube delivery test facility.
Job Summary
You will work in close cooperation with the organization to govern and improve environment, health and safety in a systematic and planned way. This work includes mapping of existing and future work environments, train managers, safety representatives and employees. The work also involves support to the organization in risk assessments, technical investigations as well as various measurements in our work place environments.
You are also instrumental in supporting the improvement of safety culture, human-machine-organization collaboration, causal analysis and the behavioral aspects of safety. Environmental issues, including energy, are also part of the work. The position presents a varied set of duties with interesting and challenging tasks where you act in close cooperation with fantastic people who really like their work.
The location for this position is Sandviken, Sweden and you will report to the Director of Strategic Research Labs.
Your profile
We are looking for someone with a strong environmental, health and safety engineering background. You have good experience from the safety coordination role and good knowledge in the ISO 14001, ISO50001 and ISO45001 standards. If you have experience from internal auditing processes it is an advantage. You must be fluent in the Swedish language. However, as we operate on the global stage, your English skills must be excellent as well.
Experienced and clever environmental, health & safety engineer?
- We need you in our team!
We are sincerely interested in your personality – The position will require extensive collaboration with skilled staff in the Strategic Research function as well as Tube R&D. You need to have proven communication and collaboration skills and present a well-developed self-esteem. Additionally, you are structured and thorough, with the will and ability to support the line organization to reach EHS targets.
We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.
Contact information
For further information about this position, please contact:
Mattias Klockars, recruiting manager, +46 (0) 26 26 60 54
For more information about the recruitment process, please contact:
Alexandra Unstad, acting HR Manager Strategic Research, +46 (0) 26 26 36 08
Union contacts
Mona Davik, Akademikerföreningen, 026-26 50 28
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, +46 (0) 26-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, +46 (0) 26-26 31 66
Send your application no later than January 7th, 2020. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.com/career. Job ID: R0014921
Prior to this recruitment, we have already decided on which advertising channels and marketing campaigns we wish to utilize. In light of this, we respectfully decline any additional contact with marketing or recruitment agencies.
Sandvik Materials Technology is a business area within the Sandvik Group and a world-leading manufacturer of high value-added products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. The cutting-edge expertise is based on an integrated production platform and industry-leading metallurgy and R&D. In 2018, sales were approximately 15 billion SEK with about 6,000 employees. Visa mindre

Besiktningstekniker Sandviken

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! DEKRAs vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hisnande kul på jobbet. De flesta ser bilbesiktning som ett nödvändigt ont. DEKRAs ambition är inte bara att göra våra kunders bilar så säkra som möjligt. Vi vill också, genom förstklassig service, hjälpa våra kunder ... Visa mer
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! DEKRAs vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hisnande kul på jobbet.
De flesta ser bilbesiktning som ett nödvändigt ont. DEKRAs ambition är inte bara att göra våra kunders bilar så säkra som möjligt. Vi vill också, genom förstklassig service, hjälpa våra kunder att se besiktningen som en bra försäkring, ett sätt att förlänga livet på bilen, spara pengar och minska påverkan på miljön. DEKRA är ledande i Europa inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när kunden lämnar in sin bil hos oss har våra besiktningstekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de besiktigar den. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder och deras bil på bästa möjliga sätt.

DEKRA söker nu en besiktningstekniker till vår station i Sandviken. Trivs du med ett högt tryck i vardagen och känner dig redo att prova nya utmaningar? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.
Din roll är oerhört viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss även som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.
Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och att du drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll och även på helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider. 
Trivs du med ovan? Då kommer du passa bra in i vårt gäng!

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG
Du arbetar idag med liknade arbetsuppgifter eller har tidigare erfarenhet från branschen samt att du är intresserad av fordon och trivs med mycket kundkontakt.
För dig som inte är certifierad tekniker så erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.
Vi erbjuder dig bra löne- och anställningsvillkor, möjlighet till bonus, kollektivavtalad tjänstepension, friskvårdsbidrag samt förmåner via förmånsportalen Benify
Som medarbetare möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.

DEKRA växer och behöver mer kompetent personal över hela Sverige! Om du är rätt person att vara med på vår fortsätta framgångsresa så sök tjänsten!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Jonas Dolk. Visa mindre

SÄKERHETEN FRÄMST & TEAMET I FOKUS? VI GILLAR DET MED DIG

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker                                     Brandman För att ett företag som Sandvik ska lyckas med arbetet inom säkerhet krävs tydliga mål och ett starkt åtagande. Vår roll är att begränsa miljöeffekter och se till att ingen medarbetare blir skadad i sitt jobb. Arbetet innefattar lagar och regler, men främst - ett starkt engagemang i hela verksamheten, utbildning av kollegor och väl fungerande kommunikation. Sandviks... Visa mer
Sandvik Materials Technology i Sandviken söker                                    
Brandman
För att ett företag som Sandvik ska lyckas med arbetet inom säkerhet krävs tydliga mål och ett starkt åtagande. Vår roll är att begränsa miljöeffekter och se till att ingen medarbetare blir skadad i sitt jobb. Arbetet innefattar lagar och regler, men främst - ett starkt engagemang i hela verksamheten, utbildning av kollegor och väl fungerande kommunikation.
Sandviks Industriräddningstjänst i Sandviken är en spännande arbetsplats där vi ständigt navigerar mellan det operativt händelsestyrda och det förebyggande arbetet på en SEVESO-anläggning i den högre nivån. Till vårt starka och kompetenta team söker vi nu ytterligare en brandman som vill jobba i en utmanande och modern miljö, med en mix av utryckning och nära arbete tillsammans med sitens produktområden för att hålla tydligt fokus på ”säkerheten främst”.
Arbetsuppgifter
Här kombinerar du din tjänst som brandman med att vid specifika skift under sommartid tjänstgöra som brandbefäl. Under dina skift som brandman ingår du i utryckningsstyrkan med uppgiften att genomföra räddningsinsatser såsom rök- och kemdykning samt sjukvårdsinsatser. Du planerar och genomför också utrymningsövningar, utför dagliga kontroller och håller i utbildningar som en del av det förebyggande arbetet. Vidare är du utsedd kontaktperson för en produktionsenhet där du deltar vid möten och för dialoger om säkerhetsarbetet. Vi har ett gemensamt ansvar för stationen men du kan också ha ett delegerat ansvarsområde inom vår verksamhet, som t ex sjukvård, utbildning, stationsmaterial, etc.
Din profil
Vi söker dig som har en SMO utbildning eller Brandman heltid samt erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du även har en utbildning i Räddningsledare A eller Räddningsinsats och Räddningsledare A i kombination, alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande med utbildning inom PHTLS och DHLR samt utbildning och delegeringsbevis för syrgasadministration. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha de fysiska förutsättningar som krävs och du ska klara rullbandstester, varma och kalla rökdykartester och EKG-tester enligt AFS samt övriga tester som Sandvik kräver av vår räddningsstyrka. Du har erfarenhet av brandmannayrket eller service inom brandskydd med grundkompetens och vi kräver även erfarenhet av rökdykning. Det är också bra om du tidigare har arbetat med att utbilda inom vårt område samt har erfarenhet från sjukvårdsinsatser. Vidare har du god datorvana och hanterar Officepaketet väl medan erfarenhet av arbete i rapporteringssystem är meriterande. Då vi arbetar i en verksamhet som präglas av internationella samarbeten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ditt sinne för detaljer i kombination med ett genuint säkerhetstänk. God service till våra kunder är en självklarhet för dig, men du har också modet att kritiskt granska och agera i säkerhetsfrågor ute på Sandviks industriområde. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och framför allt är du en väldigt bra lagspelare som sätter teamet före dig själv. 
Att arbeta med oss
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!
Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tomas Axlund, rekryterande chef, 026-26 11 62
Fackliga kontaktpersoner
Pär Olén, IF Metall, 026-26 37 73
Mona Davik, Akademikerföreningen, 026-26 50 28
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 026-26 30 44
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66


Välkommen med din ansökan senast 2019-11-24. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0014862.


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Marie From, ansvarig rekryterare, 026-26 03 11


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000. Visa mindre

Säsongsjobba i Kungsberget vintern 2019-2020 Skidpatrullör

Vill du jobba i ett positivt gäng på en spännande arbetsplats och i en härlig miljö med skidåkningen kring hörnet? I Kungsberget händer det ständigt nya grejer. Vi är en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och har varit finalist till ”Årets skidanläggning för barnfamiljer” flera gånger. Kungsberget ingår i Branäsgruppen som driver sex skidanläggningar i Sverige och som anställd har man förmåner på alla anläggningarna. Kungsberget omsätter 60 milj... Visa mer
Vill du jobba i ett positivt gäng på en spännande arbetsplats och i en härlig miljö med skidåkningen kring hörnet? I Kungsberget händer det ständigt nya grejer. Vi är en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och har varit finalist till ”Årets skidanläggning för barnfamiljer” flera gånger. Kungsberget ingår i Branäsgruppen som driver sex skidanläggningar i Sverige och som anställd har man förmåner på alla anläggningarna. Kungsberget omsätter 60 miljoner och under säsong är vi över 200 medarbetare – vill du bli en av oss? SkidpatrullörSom skidpatrullör i Kungsberget så arbetar du med säkerheten i skidområdet. Det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. När olyckan är framme så är det du som pistör som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Pistörerna är även de som gör säkerhets- och uppstartskontroller av alla liftar på anläggningen samt enklare underhållsarbete av liftar. Vi färdas på skoter och eller skidor i backen. Tjänsten kräver godkänd pistörutbildning genom SLAO eller annan sjukvårdsutbildning. Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan i annat fall ordnas på anläggningen) och att du skall kunna arbeta i master/stolpar. Som pistör kan du även få hoppa in i liften under korta stunder vid behov.Du skall vara bekväm med både engelska och svenska språket. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Detta är en säsongsanställning från december till april och denna tjänst går under HRF:s kollektivavtal.För att läsa mer om, och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.kungsberget.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 31 oktober men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Undrar du över något kan du ringa personalchef: Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01. Visa mindre

Säsongsjobba i Kungsberget vintern 2019 - 2020 Skidpatrullör

Vill du jobba i ett positivt gäng på en spännande arbetsplats och i en härlig miljö med skidåkningen kring hörnet? I Kungsberget händer det ständigt nya grejer. Vi är en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och har varit finalist till ”Årets skidanläggning för barnfamiljer” flera gånger. Kungsberget ingår i Branäsgruppen som driver sex skidanläggningar i Sverige och som anställd har man förmåner på alla anläggningarna. Kungsberget omsätter 60 milj... Visa mer
Vill du jobba i ett positivt gäng på en spännande arbetsplats och i en härlig miljö med skidåkningen kring hörnet? I Kungsberget händer det ständigt nya grejer. Vi är en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och har varit finalist till ”Årets skidanläggning för barnfamiljer” flera gånger. Kungsberget ingår i Branäsgruppen som driver sex skidanläggningar i Sverige och som anställd har man förmåner på alla anläggningarna. Kungsberget omsätter 60 miljoner och under säsong är vi över 200 medarbetare – vill du bli en av oss? SkidpatrullörSom skidpatrullör i Kungsberget så arbetar du med säkerheten i skidområdet. Det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. När olyckan är framme så är det du som pistör som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Pistörerna är även de som gör säkerhets- och uppstartskontroller av alla liftar på anläggningen samt enklare underhållsarbete av liftar. Vi färdas på skoter och eller skidor i backen. Tjänsten kräver godkänd pistörutbildning genom SLAO eller annan sjukvårdsutbildning. Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan i annat fall ordnas på anläggningen) och att du skall kunna arbeta i master/stolpar. Som pistör kan du även få hoppa in i liften under korta stunder vid behov.Du skall vara bekväm med både engelska och svenska språket. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Detta är en säsongsanställning från december till april och denna tjänst går under HRF:s kollektivavtal.För att läsa mer om, och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.kungsberget.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 16 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Undrar du över något kan du ringa personalchef: Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01. Visa mindre

Besiktningstekniker till Carspect i Sandviken

Vi söker en besiktningstekniker till vår kommande station i Sandviken som öppnar första kvartalet 2019. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar. Vem är du Vi söker ... Visa mer
Vi söker en besiktningstekniker till vår kommande station i Sandviken som öppnar första kvartalet 2019.

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar.

Vem är du

Vi söker främst redan certifierade besiktningstekniker.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden.

För att bli certifierad besiktningstekniker krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet eller motsvarande såsom dokumenterad mentorskap eller studier och lämplig utbildning inom vägfordonsområdet samt erforderlig fordonskompetens. Körkort B är obligatoriskt, körkort A är meriterande. Om du har erfarenhet från ett serviceyrke är det ett plus.

Med din professionalism, yrkesstolthet och vilja att sätta kunden i centrum kommer du att påverka kundernas val av station idag och i framtiden. Du är ansvarsfull, noggrann och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.

Vi erbjuder

- En chans att vara med och bygga ett nytt företag.
- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Förutom marknadsmässig lön har du möjlighet till bonus. Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Drygt åtta år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.

Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker har du möjlighet att delta i vår egen utbildning Carspect Akademien.

Välkommen att växa med Carspect! Visa mindre

EHS - specialister

Ansök    Maj 4    Sandvik AB    Arbetsmiljöingenjör
Att vara en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin kräver engagemang. Vi på Sandvik Mining and Rock Technology prioriterar miljö, hälsa och säkerhet (EHS) i allt vi gör och vi arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerhet alltid kommer först, oavsett omständigheterna. Med hängivenhet, tydliga riktlinjer och fokus på utveckling strävar vi efter att minimera ri... Visa mer
Att vara en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin kräver engagemang. Vi på Sandvik Mining and Rock Technology prioriterar miljö, hälsa och säkerhet (EHS) i allt vi gör och vi arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerhet alltid kommer först, oavsett omständigheterna. Med hängivenhet, tydliga riktlinjer och fokus på utveckling strävar vi efter att minimera riskexponeringen för såväl våra kunder som för våra anställda.Välkommen till vår spännande värld!Till ett litet och dynamiskt team på Rock Tools i Sandviken söker vi nu två drivna EHS-specialister som vill bidra till att sätta ramarna för en stabil och säker vardag i vår produktion. Här får du vara med och utveckla vår verksamhet från grunden och vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar med Lean-metoder för att förbättra och effektivisera våra EHS-processer. Välkommen till ett globalt företag som verkar lokalt, där möjligheterna att påverka både våra arbetssätt och din egen väg framåt är påtagliga!Din utmaning – lyfta vårt arbetsmiljöarbete till nya höjder I den här rollen är du en viktig del av det team som ansvarar för att vi inom Rock Tools sätter arbetsmiljön i fokus. Du fångar upp det som redan gjorts och genom att kombinera detta med nya idéer och nyckeltal hittar du tillsammans med teamet och organisationen nya vägar som stärker vårt arbetsmiljöarbete. Med målet att skapa en säker arbetsmiljö utan olyckor och fel säkerställer du arbetssätt och processer, samt håller i utbildningar inom EHS-området för vår personal. Du deltar vid EHS-revisioner, hanterar rapportering om fara och händelser och följer upp åtgärder efter incidenter. Du bidrar också med med din kunskap i interna projekt för att identifiera synergier och implementera bästa praxis. Viktigt är att du alltid ser till att driva arbetet i enlighet med gällande lagar, standarder och övergripande affärsmål – och naturligtvis – med ständig förbättring i åtanke.Din profil – kommunikativ lagspelare med personligt driv Dina egenskaper är viktiga för oss och till den här rollen söker dig som är resultatinriktad, hela tiden vill framåt och har förmågan att ta täten i förändring. Du tycker om att jobba självständigt, samtidigt som du är en lagspelare av rang som anpassar kommunikationen för målgruppen och enkelt motiverar andra med ditt budskap. Du har under några år haft en roll med liknande arbetsuppgifter, gärna i kombination med kontinuerlig förbättringsarbete och inom en tillverkande industri. Du har också en utbildning inom miljöområdet, exempelvis Enviromental Health Engineering. Då vi är baserade i Sverige men också verksamma i stora delar av världen, behöver du vara bra på att både prata och skriva på svenska och på engelska. På Sandvik är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder. Ansökan Välkommen med din ansökan till denna position (jobb-id: R0008899) senast 2019-05-27. Om du vill bifoga ett personligt brev gör du detta samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem. Läs mer om Sandvik och vilka karriärmöjligheter vi erbjuder på home.sandvik/karriar.Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Jacobus Lucas Steyn, PU-chef Rock Tools, 070-615 29 07Fackliga kontaktpersoner:Per Hedman, 026-26 50 14Rickard Andreasson, 026-26 51 83Anders Svedlund, 026-26 23 41Fredrik Håf, 026- 26 22 28 För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare Kristoffer ÅkerlundInför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter. Visa mindre