Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sandviken

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sandviken. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sandviken som finns hos arbetsgivaren.

Fordonsvård/Bussförare Sandviken

Vi söker personal till fordonsvården i Sandviken som även kommer köra buss. Vill du vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling inom Transdevs bussorganisation i Sandviken? Nu söker vi dig som är ordningsam med öga för detaljer och som känner tillfredställelse när det är rent och fint. Du kan vara erfaren eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsvård men störst vikt lägger vi på vilja, förmåga och rätt inställning. Om Tjänste... Visa mer
Vi söker personal till fordonsvården i Sandviken som även kommer köra buss.

Vill du vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling inom Transdevs bussorganisation i Sandviken?

Nu söker vi dig som är ordningsam med öga för detaljer och som känner tillfredställelse när det är rent och fint. Du kan vara erfaren eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsvård men störst vikt lägger vi på vilja, förmåga och rätt inställning.

Om Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra service på våra bussar i form av tvätt och städ invändigt samt att vid behov utföra rekonditionering och storstädning samt busskörning. Andra arbetsuppgifter är att genomföra säkerhetskontroller och ombordkontroller samt att åtgärda brister som uppkommer efter genomförda kontroller. Du kommer även fylla på vätskor, kem och förbrukningsmaterial samt se till att moppar och trasor är tvättade inför nästa skift. Det ingår i din roll att säkerställa att alla arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet samt hålla ordning i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du kommer arbeta i ett engagerat team bestående av en chef för fordon och fordonsvård, som du rapporterar till, och andra duktiga fordonsvårdare. För oss är det viktigt med gott samarbete, det är därför angeläget att du är självgående, ansvarstagande och lojal samt en lagspelare som är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Din bakgrund och kompetens

- Du ska ha erfarenhet av kvalitativ lokalvård eller fordonsvård

- Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

- God datorvana, goda kunskaper i MS Office

- God fysik då arbetet är krävande

- B & D Körkort är ett krav samt YKB och färdskrivarkort

Som fordonsvårdare på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Mer om tjänsten och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%, provanställning i 6mån kommer att tillämpas.

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev, ansök direkt på vår hemsida senast 2022-04-30.

Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Elebring

[email protected] Visa mindre

Fordonstekniker Sandviken

Vill du vara med och bidra till utvecklingen inom Transdevs verkstadsorganisation och busstrafik? Vi söker fordonstekniker till vår verkstad. Du kan vara erfaren, nyutbildad eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsteknik. Största vikt lägger vi på vilja och förmåga. Hos oss kan du utvecklas vidare och kontinuerligt då vi erbjuder både grundläggande utbildningar samt utbildningar för specifika busstyper. Om Tjänsten Dina huvudsakliga arbetsupp... Visa mer
Vill du vara med och bidra till utvecklingen inom Transdevs verkstadsorganisation och busstrafik?

Vi söker fordonstekniker till vår verkstad. Du kan vara erfaren, nyutbildad eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsteknik. Största vikt lägger vi på vilja och förmåga. Hos oss kan du utvecklas vidare och kontinuerligt då vi erbjuder både grundläggande utbildningar samt utbildningar för specifika busstyper.

Om Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är service, underhåll och reparation av affärens bussar. Med varierade arbetsuppgifter på vår verkstad kommer du att arbeta i ett positivt team bestående av en servicechef som du rapporterar till, en produktionsledare som leder det dagliga arbetet och andra duktiga busstekniker. För oss är det viktigt med gott samarbete, det är därför är viktigt att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Det finns goda möjligheter till utveckling då vi under 2023 kommer att skifta hela vår fordonsflotta från HVO till el bussar och det innebär nya utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund och kompetens

Du ska ha en fordonsutbildning /alt yrkeserfarenhet/färdigheter inom fordon och teknik eller erfarenhet av liknande arbete.

Datakunskaper

Goda kunskaper i svenska språket

B-Körkort

Dokumenterade kunskaper inom EL är meriterande

Som busstekniker/mekaniker på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller rollen en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.

Våra värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Mer om tjänsten och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev, ansök direkt på vår hemsida.

Sök gärna snarast då vår rekrytering pågår löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-08-28

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Jannica Bäcklin Servicechef

[email protected]

Andreas Elebring Driftchef Gästrikland

[email protected] Visa mindre

Bussförare till Gästrikland

Om tjänsten Transdev i Gästrikland söker flera bussförare att anställa nu under hösten 2023 . Som bussförare i Gästrikland utgår du från våra depåer i Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors. Du erbjuds timanställning. Anställningsformen är en behovsanställning. Detta kommer sedan kunna leda till en fastanställning. Anställningsform tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt ... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Gästrikland söker flera bussförare att anställa nu under hösten 2023 . Som bussförare i Gästrikland utgår du från våra depåer i Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors.

Du erbjuds timanställning. Anställningsformen är en behovsanställning. Detta kommer sedan kunna leda till en fastanställning. Anställningsform tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skriftViktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vi ser gärna att du bor i närheten av depån. Då arbetstiderna kan variera och du kan börja tidigt eller sent på dagen.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Timanställning / Behovsanställning
Placeringsort: Gävle, Sandviken, Gysinge och Hofors

Anställningsform: Timanställning /Behovsanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-11-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Susanne Källström, Enhetschef Gävle
Telefon: +46 10 179 01 04
Mail: [email protected]

Mats Bergström, Enhetschef Sandviken
Telefon: +46 10 164 74 26
Mail: [email protected]

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:

observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)

Om oss:

Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare sökes till VS&Perssons

Bussförare VS&Perssons; Är du på jakt efter ett nytt jobb? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team med fler bussförare till vår verksamhet i Valbo! OM TJÄNSTERNA Vi söker ett antal behovsanställda bussförare med inriktning på att köra beställningsuppdrag till vår depå i Valbo. Vi är ett företag som ständigt växer så det finns goda möjligheter till heltidsanställ... Visa mer
Bussförare VS&Perssons;
Är du på jakt efter ett nytt jobb? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team med fler bussförare till vår verksamhet i Valbo!

OM TJÄNSTERNA Vi söker ett antal behovsanställda bussförare med inriktning på att köra beställningsuppdrag till vår depå i Valbo. Vi är ett företag som ständigt växer så det finns goda möjligheter till heltidsanställning!

VEM SÖKER VI?

Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet för dig. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under stora delar av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

- D-körkort

- YKB

- Svenska i tal och skrift

- Gärna några års erfarenhet som bussförare

- Serviceinriktad

Hos oss inom Björks-koncernen får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkringar.

MER OM FÖRETAGET

VS & Perssons är det lilla familjeföretaget som har vuxit och blivit en viktig del av resebranschen i Gävleborg. Idag bedriver vi både bussverksamhet med skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik samt en resebyrå med destinationer och upplevelser världen över. Bolaget har närmare 350 medarbetare och drygt 130 fordon, som är stationerade i områdena Bollnäs, Söderhamn, Sandviken, Valbo och Östhammar/Öregrund. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet - ingenting är omöjligt!

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, välkommen med din ansökan redan idag! Alla ansökningar sker via länken i annonsen. Vi avböjer vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsfirmor då vi valt att sköta rekryteringen internt. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta trafikledare Ann Jansson Tel 026-14 72 83 på kontorstid 08:00-17:00. Visa mindre

Bussförare Gävle - Behovsanställning

Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla! Välkommen att fortsätta din resa med oss! För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambiti... Visa mer
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats

Tjänsten är en behovsanställning, där vi ringer in dig då någon av våra ordinarie medarbetare är borta och under sommarperioden kan det finnas möjlighet till vikariat. Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort: Gävle / Sandviken

Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev, ansök direkt på vår hemsida.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2022-03-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta: Mats Bergström, Enhetschef Sandviken eller Susanne Källström, Enhetschef Gävle
Mail: [email protected] ellerr [email protected]

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group. Visa mindre